|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
21.5.2008 15:40:49   
astrea
Naty, upam da se Nejc čimprej pozdravi.

gajka midva imava lineaflex in sva zadovoljnauser posted image !

sayuri me veseli, da je vse ok in da si našla tist računalnikuser posted image

tejkaz, ja zelo sem zadovoljnauser posted image . Moja nona ima dnevno sobo in predsobo od njih in pri njej sem se navdušila zanje. Je res kvalitetna roba. Midva sicer po kosih urejava predsobo. Zdaj bova dopolnila obešalnik in tisto malo omaro s taveliko. Do sedaj sva imela namreč eno x, zdaj pa ko smo že vse uredili, pa res ne izgleda, da je vse zmešanouser posted image . Sva pa naročilo tisto z ogledalom, tako da bova ubila dve muhi na en mahuser posted image . Kar se tiče rolete bi ti jaz tudi svetovala, da ti pridejo mojstri izmerit. Drugače pa morš po mojem izmerit celotno odprtino z zunanje strani.

mishel si bla pa pridnauser posted image . Mene daje danes lenitis. Nič pametnega še nisem naredila, sam čakam da greva z user posted image  na sprehod, ko konča z delom.

anita, baje da je res vse izropano na Rudniku. Upam, da bodo kaj novega dobili.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.5.2008 15:52:08   
Zoja Miša
Punce, vidim, da ste v šopingu! Jaz sem zadnjič super 3/4 hlače kupila, olivno zelene barve, oprijete, elastične, v Popku. Sicer so res 46,00 eur, amapk stojijo pa dobro!

Mishel, nekah biti tako pridna!user posted image

Gajka, ful hvalaijo Dormeo, čeprav midva imava en jogi iz Harvy Normana, ki je bil nekje višji cenovni razred (kako se mu reče nimam pojma) ampak sem z njim zelo zadovoljna! Je pa zelo pomembno, da imaš pod jogijem latexe, ker potem vse lepo diha in to da jogiju pravo lego. Vsaj tako je moje mnenje.

Anaya, držim pesti za izpit, pa javi ali si uspela!

Tejkaz, no lepo, hvala za pojasnilo. Jupiii, potem bova še lahko šli na kavico! Eh, če ne bi se pa kam drugam pripeljala, pa bi bilo.

Višnja, mislim, da bi vse imele sonček in lepše vreme! Predvsem topleje!!! Da bi lahko jaz svoje 3/4 hlače oblekla!!!user posted image

Sayuri, evo, pa si našla pot do nas! Hura! samo da si dobro in da ti ni prehudo dolg čas! Javi se zopet kaj, saj veš, da nas zanima kako si.

Erin, me veseli, da si bolje in da se počutiš dobro. Tvoj te pa le naj hecauser posted image .

Pa se beremo jutri, jaz bom počasi šibala domov in potem na 3D UZ! user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.5.2008 15:52:56   
mishel
Pridna sem bila ja, zdaj pa nimam nič za počet user posted image . Sreča mi je zdajle ati rekel, da naj pridem, ker bo pekel ribe user posted image .

Kadar je moj user posted image cel dan v službi sem čist brez volje. Se mi zdi, da odkar sem noseča da ga kronično potrebujem pri sebi user posted image .

Zdaj pa grem na ribe in se vam kasneje javim kako so uspele!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.5.2008 16:05:18   
kaja02
pozdrav!!!

sem nazaj od pregleda, bolniško še mam ta dva dni, v ponedeljek pa zopet v službo, dokler bo šlo. Sicer pa porodniško nastopim že 25.6., tako da nimam več veliko časa, morem pa še teste pisat, pa ocene zaključit....bi rada sama to opravla, saj sem jih celo leto jaz učila in nebi rada tega natrpala še kateri od kolegic, poleg tega pa sama najbolje poznam njihove sposobnosti.

sedaj pa nekaj pojest, potem pa imam zvečer masažo za nosečnice, komaj čakam!!!!!user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.5.2008 16:06:27   
Tamy30
ojla punce, dan dan, danes pa je le en dan brez dezja, vsaj v nasem koncu:)

za ta izvorne celice, sem ravno bila vceraj na pijaci s prijateljico in mi omeni za to stran, kako je to fajn...hm, jaz pa seveda vsa nepoucena, nisem nic vedela:) tako da ce vas kakj vec zanima si lahko preberete na tej strani: http://www.stammzellen-cellavie.de/KostenundVertrag/tabid/65/language/sl-SI/Default.aspx

Hm, denar, mislim cena je res malce zasoljena, samo ce bi otroku kaj pomagalo, npr. pri kaksni levkemiji ali podobno, pa bi se tisti denar res izplacal...no vsak ima svoje mnenje, je pa res da je to bolj novo na trziscu,tako da je treba kar premislliti, kam investirati denar..

danes sem prejela injekcijo za rhneg., po dolgem casu sem se pocutila kot mali otrok, ki dobi injekcijo v ritkouser posted image user posted image  tudi presejalni test z 50 g glukoze sem prestala. Hm se dobro da sem sladkosnedka, in mi je ta napitek res prijaluser posted image , no se dobro da sem si vzela knjigo za citat, ceprav sem sedela v nabito polni cakalnici, se mi je zacelo tako dremati, da sem parkrat zakinkalauser posted image mozno da od te doze cukrauser posted image

Sayuri naj ti cas hitreje mine, mislim nate in na tvoja sonckauser posted image user posted image

Dojenc si se pa potrudila in nam kopirala linke.tako da najdes vse na enem mestu.

Uf sem neka lenauser posted image  Se mi cist nic ne da, grem malo pocivat=spatuser posted image

Mishel dober tekuser posted image

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.5.2008 16:35:02   
lana777
Evo me,
danes mal prej doma user posted image , pa
vas že morm mal počekirat ...

Še sreča, da mojgauser posted image  ni, da mam mal časa zase,
pa za noge mal v luft držat,
pa kako knjigo brat ...

Kako kaj pri vas  - zatekanje nog?

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.5.2008 16:51:43   
kaja02
lana777- kakšne noge ? jaz jih sploh nimam, mam gležne tako zatečene, da zgledajo moje noge kot dva debela hloda user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.5.2008 16:59:36   
lana777
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

lana777- kakšne noge ? jaz jih sploh nimam, mam gležne tako zatečene, da zgledajo moje noge kot dva debela hloda user posted image

Hahaha, poznam, poznam - na žalost!!!! Al pa - kot napihnjene medicinske rokaviceuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.5.2008 16:59:39   
anita goitan
lana77 men so 1.noge zatekle 2 tedna nazaj ko smo čakali na eno podelitev medalj in v bistvu sem samo stala na betonu, eno celo popoldan, potem pa ne več-zaenkrat!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.5.2008 17:14:33   
lana777
anita goitan - srečnica, da nimaš (preveč) težav s tem ...
Pri  meni vem, da je kriva služba, pa tudi soli se težko odpovedujem, če mi
pa nič ne diši, če je milo.
Ima katera izkušnje s koprivovim čajem?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.5.2008 17:46:02   
kaja02
mam vprašanje glede izračuna porodniške!!!!

sem si na strani CSD hotela izračunat višino porodniške pa ima težavo, glede na to, da sedaj nastopim porodniško 25.6., mi tam piše znesek za maj 2007.Kaj zdaj tu napišem, majčevsko plačo ali aprilsko plačo, ki se izplačuje v majuuser posted image  sem bila do aprila 2007 zaposlena za polovični delovni čas, od maja pa za polnega. in se mi kar pozna pri izračunu povprečja. Ali lahko počakam na oddajo vloge v juniju, ko bom imela nakazano še majsko plačo???  saj jaz avša kakršna sem sem danes bla na CSD in dobila vlogo, sem pa to pozabila vprašat, oni me pa tudi niso opozorili na to.
če katera ve odgovor naj pomaga!!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.5.2008 17:55:52   
anita goitan
kaja02 kolkor jaz vem lahko počakaš, razen pred 60.dnevi ne morš urejat, potem pa lahko, kdaj imaš pa rok-pdp?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.5.2008 18:00:12   
kaja02
anita- rok imam 23.7., torej nastopim porodniško 25.6.

Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.5.2008 18:03:29   
anita goitan
aha in kdaj dobiš majsko plačo?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.5.2008 18:25:58   
anaya
evo jaz sem iz izpita... sicer je bil samo pisni, ustni še pride, ampak se mi zdi da sem nekam pametna postala odkar sem noseča...:D hormoni mi dobro dejo... v nulo so šle vse 4 naloge tak da... pričakujem eno lepo oceno...user posted image user posted image

Erin: se vidi da jaz bolj slabo berem to ker sem namreč danes prvič slišala za streptokok B..... bom mogla še dosti prebrat... sicer pa če je kaj takega je fino tu zvedet vsaj, ker sami od sebe ti tak nič ne povejo....

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.5.2008 18:29:00   
anita goitan
anayauser posted image user posted image  za izpit!
Uf se vidi da ni čisto nič iz mene v službi in sam na netu visimuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.5.2008 18:41:38   
LinaK
anaya čestitke za izpit.user posted image user posted image user posted image
Meni so v ponedeljek na izpitu sošolke rekle, da več glav več ve!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.5.2008 19:23:25   
Maja T.
kaj vam tudi user posted image tako močno brca, da vam celi trebuh valovi in mislite, da bo kaj ven pogledalo user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.5.2008 19:31:48   
LinaK
Maja T. mene brca ful nežno. Verjetno zaradi tega, ker imam veliko zalog od prej in ne čutim tok.
No s tem se tolažimuser posted image

Me pa zanima kaj mislite o teh koših za plenice?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.5.2008 19:35:53   
Maja T.
LinaK  jaz ga ne bom imela je imela prijateljica pri svojem user posted image in je enkrat imel zelo močno blato, ko je to zasmrdelouser posted image

Vonja se ni rešila cel teden, res bilo je noro, celo na hodnik je smrdelo. Jaz bom kar v te šumeče vreče zavijala in bomo sproti dol nosili...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.5.2008 19:38:07   
LinaK
Tud jes ga verjetno ne bom imela (razen če mi ga kdo ne prinese)!
Je moj reku, da če greva sedaj 10x na dan vn bova pa spotoma še plenice nesla.user posted image
Ker predvidevam, da se tudi ta koš osmradi!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.5.2008 20:44:09   
naty13
Čerrrrrrrrrrr.

Ste pa pridne čveke, ni kaj. user posted image user posted image user posted image

Najprej vsem hvala za lepe želje. user posted image  Nejc je boljše, ampak grlo je gnojno in ne gre čez noč nazaj. Vročina HB ni naraščala, je bila konstantna. Nazadnje izmerjena 37,5. Nima antibiotikov. So mu pa vzeli bris grla, če je prisotna bakterija, bo dobil antibiotik, če je pa virusno mora pa prebolet. So mu pa delali EKG, ker mu je sestra ugotovila šum na srčku. user posted image  HB je fizične narave, kar ima 5% otrok in ni moteče, se ne zdravi, ampak prerase. Je bil pa še en šok zame. user posted image  Ušeska skoraj čisto dobra. user posted image  Jedli smo tudi kar dobro user posted image , le kosilo nam ni šlo preveč, ker je res bljakkkkkkkkk. user posted image  Je pa užival, ker ima v sobi punčko mesec dni mlajšo in sta se ujela in celo dopoldne sta se igrala in divjala po sobi. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še komentarji, kar sem se zapomnilauser posted image :

Sayuri lepo, da se oglašaš in da si zvohala računalnik. user posted image  In lepo, da imaš kar cel šiht za obiske (beri 8 ur). user posted image  Pa pridna bodi, da čez vikend prideš domov. user posted image

Maja T. samo da si bolje in da je počitek + Magnesol pomagal.

Tejka nam so tudi za rolete oz. mi imamo žaluzije izmerili, ko so nam montirali okna. user posted image

Zdej smo pa tam, ko človek sproti pozabi. user posted image

Bi pa eno prosila, da naj ureja seznam za srečanje v Kranju v soboto, ker bom jaz bolj odsotna te dni. Srečanje pa še vedno ostaja in komaj čakam, da se spoznamo. user posted image

pa pa

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.5.2008 21:53:45   
LinaK
naty13 me veseli da je sinko boljeuser posted image
Upam, da bo jutri še bolje in da bo kmalu doma user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.5.2008 22:31:10   
bella02
Naty, upam, da bo Nejc kmalu doma. Ko je bila moja pupa v bolnici, sem bila vedno pri njej, le eno noč ne. Pa smo dali čez že alergijo na mleko, pa rota virus in virusni meningitis. Tako težko bi mi blo, da ne bi mogla biti tam. Pa čeprav sem spala na stolu.

Sayuri, samo da si ti in tvoja user posted image user posted image OK in da si z nami v kontaktu. Lepo!

Katja, kmalu se nam pridružiuser posted image user posted image user posted image !

Cebrca: meni je bilo že v 1.user posted image njej najteže povedat, ker se je ona že 3 leta zaman trudila. Danes mineva 8 !!!! let, ko še vedno poskušata, pa tudi umetno ne uspe. Zadnjo rundo se je celo prijelo, pa je potem plod odmrl. Nepopisno mi je bilo hudo zanjo! Niti nisem vedela, kako bo gledala na mene in mojga bušija, pa je blo uredu. Pač nekaj ni bilo to pot uredu in je vesela zame. Jeseni pa v nove boje! Upam, da bo kmalu mamica!

Omara stojiuser posted image , zdaj bo na vrsti pregled pupinih cunj, potem pa še za dojenčkauser posted image . Čas pa res beži in avgust bo hitro tukaj.

Meni se pa tako ne da učit, pa likat tud neuser posted image ! Se katera javi? user posted image
Naš user posted image ima zadnje dni nogometno finale, me kar prestavlja sem ter tja!user posted image user posted image user posted image Tako vsaj vem, da je uredu!
Lepo bodite! Midva greva spat! Nočka

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.5.2008 6:58:06   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana. Se spet odpravljam v bolnico. HB bom danes dopoldne jaz, popoldne pa moj user posted image . Malo si bom popoldne odpočila in kup pospravljanja me čaka. user posted image  Imam gradbišče v bajti. user posted image

Bella02 saj bi bila jaz tudi pri Nejcu pa hodijo tudi ponoči sestre v sobo, Nejc pa itak ponoči spi. Zato raje spim doma, kjer mi je najudobneje in se res lahko naspim. user posted image  Potem ste pa pri vas tudi že nekaj bolnice dali ćez.

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?