Zoja Miša
|
Punce, vidim, da ste v šopingu! Jaz sem zadnjič super 3/4 hlače kupila, olivno zelene barve, oprijete, elastične, v Popku. Sicer so res 46,00 eur, amapk stojijo pa dobro! Mishel, nekah biti tako pridna! Gajka, ful hvalaijo Dormeo, čeprav midva imava en jogi iz Harvy Normana, ki je bil nekje višji cenovni razred (kako se mu reče nimam pojma) ampak sem z njim zelo zadovoljna! Je pa zelo pomembno, da imaš pod jogijem latexe, ker potem vse lepo diha in to da jogiju pravo lego. Vsaj tako je moje mnenje. Anaya, držim pesti za izpit, pa javi ali si uspela! Tejkaz, no lepo, hvala za pojasnilo. Jupiii, potem bova še lahko šli na kavico! Eh, če ne bi se pa kam drugam pripeljala, pa bi bilo. Višnja, mislim, da bi vse imele sonček in lepše vreme! Predvsem topleje!!! Da bi lahko jaz svoje 3/4 hlače oblekla!!! Sayuri, evo, pa si našla pot do nas! Hura! samo da si dobro in da ti ni prehudo dolg čas! Javi se zopet kaj, saj veš, da nas zanima kako si. Erin, me veseli, da si bolje in da se počutiš dobro. Tvoj te pa le naj heca . Pa se beremo jutri, jaz bom počasi šibala domov in potem na 3D UZ!