Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 0:12:19
|
|
|
|
nizy
|
zdaj grem jaz tudi v mižule
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 0:15:45
|
|
|
|
Janey
|
sem komaj prstka s f5 odlimala. zdaj grem pa v mižule...se tipkamo ko bo naslednji fuzbal sičanka ne bodi tako ponižna
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:13:55
|
|
|
|
Bajsa
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ PRVAAAAAAAAAAAAAA! Dobro jutro!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:14:55
|
|
|
|
itata
|
druga
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:16:07
|
|
|
|
itata
|
sem šla včeraj mal prej spat. kar s tamalim ob 21h, tko da sem se kao mal bolj naspala. sva se dojila spet ob polnoči in pol ob 3:30... zdej pa že mal okol hara - previjanje pa tak - od 5h in čakam da se naveliča igračk, da greva še mal spat. sem spala do zdej že 5 al pa 6 ur, tko da sem bolš pa še mal bom zdejle se pol javim.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:17:06
|
|
|
|
Bajsa
|
No tko, men se že en stroj cunj pere, en se mi suši v sušilcu, neki morem pa še obest. Pol grem pa eno zizo spraznt, jo Zala ni pomalcala, je nazaj prehit zaspala. Pol pa neki vržem v želodec, da nam spet sam enkrat v celem dnevu jedla, pol pa še neki vn iz skrinje vzamem da bom kosilo naredila. Ko pa vse to naredim, se vam pa pridružim, sej ne da bi mogla še noge pokosit . Sej ne vem če mi bo znesl tole vse dokler se Zala ne zbudi, bomo vidl. Al bom ji šla pa mal pomagat palčke štet, tud to ni slaba ideja . No grem zdej da mi nau cajta zmanjkal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:18:33
|
|
|
|
Bajsa
|
O Itata dobro jutro! No ti kr pejd nazaj pančkat, sej jst tud razmišljam o tej možnosti . Jaz bi te pa rabla za eno uslugo prosit. Ti bom napisala na ZS.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:31:21
|
|
|
|
itata
|
aja pa danes je clo mirno spal... brez premetavanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:32:13
|
|
|
|
buči
|
Jutro, samo da se pofočkam!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:35:38
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobro jutro Buči! Itata in Jakob
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 6:51:18
|
|
|
|
buči
|
itata, lepo, da je vsaj malo mirnejša noč za tabo. bajsa, kako kaj, že dolgo nismo klepetali. Včeraj sem obupala, predno si se ti vklopila. Pa sem še dolgo vstrajala, pa so še 6 strani pridelale. Saj niso normalne! Zdaj pa grem Aljažu zajtrk nardit, Tilen še spi. potem ga pa v vrtec peljem, da vidim, kakšna je scena tam, ker me že 2 tedna ni bilo, pa ne moj dragi ne moj fotr, ki ga sicer vozita, nič ne vprašata, ne prebereta obvestil, ne pogledata v omarico, kaj je kaj notri ... Glede GH: najbrž niste pomilsile, da če bodo šli otroci s 11 meseci v vrtec, da naj bi do takrat jedli že vse. No, ta teden so pri Aljažu npr. na jedilniku 3x jagode. Pozimi so gonili vsak dan kislo zelje, pa 2x na teden joto. Obupno hrano imajo, organizatorka prehrane je pa počenka!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:36:38
|
|
|
|
Bajsa
|
O buči, ja jst nisem glih prov tipkarca, sicer se potrudim in kdaj pa kdaj kej napišem, pa prebrat sem tud do zdaj uspela skor vse, razen ko sem šla rodit, tisto ne, ampak zdej ste pa čist zbezlale, pa mi ne znese več. Se pa bolj poredko javim, k me itak nikol noben ne pogreša .... Eno kveščn: A mislte da je to dost iz ene zize sam 8o ml, ne gre več vn???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:38:25
|
|
|
|
Bajsa
|
Kdaj boste ve začele z dodajanjem GH, tiste ki polno dojite?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:39:26
|
|
|
|
Bajsa
|
Se nobena noče z mano pogovarjat Bom res mogla k Zali palčke štet Še mal počakam, pol pa če čez pol ure ne bo nč, čez eno uro res grem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:43:48
|
|
|
|
Bajsa
|
Dolenjka sm vidla da si nek napitek delaš, a to iz enih semen? se zdele ne spomnem iz kakšnih, pa sej veš kaj mislem, a ne.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:45:45
|
|
|
|
Bajsa
|
Mi ni dal gmaha, sem mogla it pogledat, napitek iz sezama mogoče? al maš kak drug zvark, bi ga jst tud, da bo več mleka, če bi prečastita big mama zaupala recept ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:46:33
|
|
|
|
Bajsa
|
Nezanimive ste k bi se pa jst pogovarjala pa nikjer nobene, pol pa kr grem!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:47:04
|
|
|
|
Bajsa
|
Sej je skor cela stran Bajse
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:47:34
|
|
|
|
Bajsa
|
No tkole bom pa počas prlezla do še kšne *
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 7:48:34
|
|
|
|
Bajsa
|
Sej zdej bom pa nehala, se je Zala zbudila, pa ji morem zizo dat, pa še sama s sabo se pogovarjam!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:06:00
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro bajsa... jaz sem pa danes živa katastrofa...zaspana naša princess je bila včeraj po cepljenju prav dobre volje, živahna, vse tko kot mora bit...sam zvečer pa joj. je nikakor nisem mogla dat v njeno posteljico, takoj, ko sem jo odložila je bil jok. potem ob desetih sem jo dala v najino posteljo (možek je gledal fuzbal, valjda, potem je pa do treh še mal drv nažagal v dnevni...a ni priden?? ) in je revica še vročino fasala. je pančala pa jamrala v spanju , sem skor jaz jokala zraven nje. no v glavnem je bila ful nemirna, pa skoz se je vrtela, tko, da jaz nisem nič spala. ob pol treh se je zbudila, sem jo mal priklopila na zizo in je takoj zaspančkala. tud vročine ni več mela. je spala cca do petih, takrat je bila pa cela poscana, tako, da sem jo čist zbudila s preoblačenjem. in takat ona men začne razlagat na veliko, se smejat pa oh in sploh , sem bila kar vesela, da je tko dobre volje, tud če jaz celo noč nisem zatisnila očesa. no zdaj spet spančka jaz sem pa ko zombi. auuuuuuuuuuuuu sam babnce to vam pa moram povedat... včeraj men moj dragi kaže en mail na rač. pa valjda sem zraven mela tud tamalo v naročju in je tud ona buljila v ekran. v glavnem, je bil mail s smešnicami (ko se nekdo prekucne tako in drugače) in midva se ful reživa. kar na enkrat se tamala čist po odraslo zasmeje na vsa usta in ful gleda v ekran. midva sva kar dol pocepala . nisva mogla verjet, da je to možno. je bil to zgolj slučaj? al se ji je res zdelo smešno al se je smejala nama? sam naju sploh ni gledala, prav zavzeto je v ekran buljila. za nazaj vas pa ne grem brat, ker ste v dveh urah naklofale skor 20 strani...pol se pa čudimo, da je tako vreme...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:36:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, dobro jutro. Si mislim, saj ne bo velik za brat... ja itak, ja. Danes je bla pa bolj pestra noč - tamala se je zbudila ob 4h, pojedla obe zizi (to še nikol ni) potem pa veselo gledala okrog, valjda sita in zadovoljna. Je hotla še neki vlečt, ni blo več, si mislim, zih je še lačna, grem še flašo narest. Ji naredim, dam, ona vrže ven. Gospa sploh ni bila lačna ampak bi se pogovarjala.... O ne, ob 4.30 zjutraj se pa ne mislim zgovarjat... Jo dam nazaj v posteljico, ona se smeji, brca, zgovarja z vrtiljakom, skratka ni da ni. Čez ene pol ure je pa zaspala. To se tud še ni naredl. No, zdej me pa že kliče...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:40:34
|
|
|
|
ella79
|
dobro jutro dobim obiske in sem že pokonci obljuba dela dolg... ne pozabite dat D3 !!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:53:12
|
|
|
|
larisa
|
Jutro , izdajalka na kubik se javlja D3 smo že dali, ampak hvala Ella Men jih moj naštima na mizico v dnevno, da ko greva z Nejcem na zajtrk, ne morva spregledat, da jih je treba vzet. No ko smo že pri kapljicah: tiste ki imate oleovit D3, koliko jih dajete, a skos po 1, al je treba kej povečevat? Bajsa, nate sem pa ravno včeraj mislila, pa sem hotla vprašat kaj si opravila v razvojni? Me res zanima, ker smo bli mi tud. Mi smo spali klasika od 20.30-4.30, pa pol do 8h Ampak zjutri neki skrajšuje tole spanje. Najprej je do pol 10h spal, pol do 9h itd. do 8h Upam da ne bo do 6h skrajšov Zdej se igramo na igralni podlogi in tlačimo vse igračke v usta, pol pa upam da spet kej podremucka No vstante zaspanke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 8:57:24
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy suzi- se zadnjič pelejmo skozi nm ,pa pravim mojmu "tu pa suzi živi",pa se čez 1t peljemo nazaj ,pa jaz zopet ponovim ,...."pa pravi dobr dost je, si že enkrat povedala " jaz pa mojmu zmerej ko se mim peljemo povem za dolenjko in meti. me ima tud že poln kufer. sej mu sam še od RR nakladam ko je revež doma. sicer pa jaz nisem odvisna, NE!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......