|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
22.5.2008 0:12:19   
nizy
zdaj grem jaz tudi v mižule user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.5.2008 0:15:45   
Janey
sem komaj prstka s f5 odlimala. zdaj grem pa v mižule...se tipkamo ko bo naslednji fuzbaluser posted image
sičanka ne bodi tako ponižnauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.5.2008 6:13:55   
Bajsa
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ PRVAAAAAAAAAAAAAA!

Dobro jutro!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.5.2008 6:14:55   
itata
drugauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.5.2008 6:16:07   
itata
sem šla včeraj mal prej spat. kar s tamalim ob 21h, tko da sem se kao mal bolj naspala. sva se dojila spet ob polnoči in pol ob 3:30... zdej pa že mal okol hara - previjanje pa tak - od 5h in čakam da se naveliča igračk, da greva še mal spat. sem spala do zdej že 5 al pa 6 ur, tko da sem bolš pa še mal bom zdejleuser posted image  se pol javim.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.5.2008 6:17:06   
Bajsa
No tko, men se že en stroj cunj pere, en se mi suši v sušilcu, neki morem pa še obest.
Pol grem pa eno zizo spraznt, jo Zala ni pomalcala, je nazaj prehit zaspala.
Pol pa neki vržem v želodec, da nam spet sam enkrat v celem dnevu jedla, pol pa še neki vn iz skrinje vzamem da bom kosilo naredila.
Ko pa vse to naredim, se vam pa pridružim, sej ne da bi mogla še noge pokosit user posted image . Sej ne vem če mi bo znesl tole vse dokler se Zala ne zbudi, bomo vidl. Al bom ji šla pa mal pomagat palčke štet, tud to ni slaba ideja user posted image .
No grem zdej da mi nau cajta zmanjkal user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.5.2008 6:18:33   
Bajsa
O Itata dobro jutro!
No ti kr pejd nazaj pančkat, sej jst tud razmišljam o tej možnosti user posted image . Jaz bi te pa rabla za eno uslugo prosit. Ti bom napisala na ZS.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.5.2008 6:31:21   
itata
aja pa danes je clo mirno spal... brez premetavanjauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.5.2008 6:32:13   
buči
Jutro, samo da se pofočkam!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.5.2008 6:35:38   
Bajsa
Dobro jutro Buči!
user posted image user posted image user posted image  Itata in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jakob

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.5.2008 6:51:18   
buči
itata, lepo, da je vsaj malo mirnejša noč za tabo.

bajsa, kako kaj, že dolgo nismo klepetali. Včeraj sem obupala, predno si se ti vklopila. Pa sem še dolgo vstrajala, pa so še 6 strani pridelale. Saj niso normalne!

Zdaj pa grem Aljažu zajtrk nardit, Tilen še spi. potem ga pa v vrtec peljem, da vidim, kakšna je scena tam, ker me že 2 tedna ni bilo, pa ne moj dragi ne moj fotr, ki ga sicer vozita, nič ne vprašata, ne prebereta obvestil, ne pogledata v omarico, kaj je kaj notri ...

Glede GH: najbrž niste pomilsile, da če bodo šli otroci s 11 meseci v vrtec, da naj bi do takrat jedli že vse. No, ta teden so pri Aljažu npr. na jedilniku 3x jagode. Pozimi so gonili vsak dan kislo zelje, pa 2x na teden joto. Obupno hrano imajo, organizatorka prehrane je pa počenka!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.5.2008 7:36:38   
Bajsa
O buči, ja jst nisem glih prov tipkarca, sicer se potrudim in kdaj pa kdaj kej napišem, pa prebrat sem tud do zdaj uspela skor vse, razen ko sem šla rodit, tisto ne, ampak zdej ste pa čist zbezlale, pa mi ne znese več. Se pa bolj poredko javim, k me itak nikol noben ne pogreša user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image
Eno kveščn: A mislte da je to dost iz ene zize sam 8o ml, ne gre več vn???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.5.2008 7:38:25   
Bajsa
Kdaj boste ve začele z dodajanjem GH, tiste ki polno dojite?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.5.2008 7:39:26   
Bajsa
Se nobena noče z mano pogovarjat user posted image user posted image user posted image
Bom res mogla k Zali palčke štetuser posted image user posted image user posted image
Še mal počakam, pol pa če čez pol ure ne bo nč, čez eno uro res grem user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.5.2008 7:43:48   
Bajsa
Dolenjka sm vidla da si nek napitek delaš, a to iz enih semen? se zdele ne spomnem iz kakšnih, pa sej veš kaj mislem, a ne.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.5.2008 7:45:45   
Bajsa
Mi ni dal gmaha, sem mogla it pogledat, napitek iz sezama mogoče? al maš kak drug zvark, bi ga jst tud, da bo več mleka, če bi prečastita big mama zaupala recept ?user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.5.2008 7:46:33   
Bajsa
Nezanimive ste user posted image user posted image user posted image user posted image  k bi se pa jst pogovarjala pa nikjer nobene, pol pa kr grem!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.5.2008 7:47:04   
Bajsa
Sej je skor cela stran Bajse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.5.2008 7:47:34   
Bajsa
No tkole bom pa počas prlezla do še kšne * user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.5.2008 7:48:34   
Bajsa
Sej zdej bom pa nehala, se je Zala zbudila, pa ji morem zizo dat, pa še sama s sabo se pogovarjam!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.5.2008 8:06:00   
misar
dobro jutro bajsa...

jaz sem pa danes živa katastrofa...zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša princess je bila včeraj po cepljenju prav dobre volje, živahna, vse tko kot mora bit...sam zvečer pa joj. je nikakor nisem mogla dat v njeno posteljico, takoj, ko sem jo odložila je bil jok. potem ob desetih sem jo dala v najino posteljo (možek je gledal fuzbal, valjda, potem je pa do treh še mal drv nažagal v dnevni...a ni priden?? user posted image user posted image user posted image ) in je revica še vročino fasala. je pančala pa jamrala v spanju user posted image user posted image user posted image , sem skor jaz jokala zraven nje. no v glavnem je bila ful nemirna, pa skoz se je vrtela, tko, da jaz nisem nič spala. ob pol treh se je zbudila, sem jo mal priklopila na zizo in je takoj zaspančkala. tud vročine ni več mela. je spala cca do petih, takrat je bila pa cela poscana, tako, da sem jo čist zbudila s preoblačenjem. in takat ona men začne razlagat na veliko, se smejat pa oh in sploh user posted image user posted image user posted image , sem bila kar vesela, da je tko dobre volje, tud če jaz celo noč nisem zatisnila očesa. no zdaj spet spančka jaz sem pa ko zombi. auuuuuuuuuuuuu

sam babnce to vam pa moram povedat
... včeraj men moj dragi kaže en mail na rač. pa valjda sem zraven mela tud tamalo v naročju in je tud ona buljila v ekran. v glavnem, je bil mail s smešnicami (ko se nekdo prekucne tako in drugače) in midva se ful reživa. kar na enkrat se tamala čist po odraslo zasmeje na vsa usta user posted image user posted image user posted image in ful gleda v ekran. midva sva kar dol pocepala user posted image user posted image user posted image user posted image . nisva mogla verjet, da je to možno. je bil to zgolj slučaj? al se ji je res zdelo smešno al se je smejala nama? sam naju sploh ni gledala, prav zavzeto je v ekran buljila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nazaj vas pa ne grem brat, ker ste v dveh urah naklofale skor 20 strani...pol se pa čudimo, da je tako vreme...user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.5.2008 8:36:34   
Februarka08
Uf, dobro jutro.
Si mislim, saj ne bo velik za brat... ja itak, ja.user posted image user posted image user posted image
Danes je bla pa bolj pestra noč - tamala se je zbudila ob 4h, pojedla obe ziziuser posted image (to še nikol ni) potem pa veselo gledala okrog, valjda sita in zadovoljna. Je hotla še neki vlečt, ni blo več, si mislim, zih je še lačna, grem še flašo narest. Ji naredim, dam, ona vrže ven.user posted image Gospa sploh ni bila lačna ampak bi se pogovarjala.... O ne, ob 4.30 zjutraj se pa ne mislim zgovarjat... Jo dam nazaj v posteljico, ona se smeji, brca, zgovarja z vrtiljakom, skratka ni da ni. Čez ene pol ure je pa zaspala.user posted image user posted image user posted image user posted image To se tud še ni naredl.
No, zdej me pa že kliče...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.5.2008 8:40:34   
ella79
dobro jutro user posted image user posted image user posted image dobim obiske in sem že pokonci

obljuba dela dolg... ne pozabite dat D3 !!!

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.5.2008 8:53:12   
larisa
Jutrouser posted image , izdajalka na kubik se javlja user posted image

D3 smo že dali, ampak hvala Ella user posted image  Men jih moj naštima na mizico v dnevno, da ko greva z Nejcem na zajtrk, ne morva spregledat, da jih je treba vzet.
No ko smo že pri kapljicah: tiste ki imate oleovit D3, koliko jih dajete, a skos po 1, al je treba kej povečevat?

Bajsa, nate sem pa ravno včeraj mislila, pa sem hotla vprašat kaj si opravila v razvojni? user posted image  Me res zanima, ker smo bli mi tud.

Mi smo spali klasika od 20.30-4.30, pa pol do 8h user posted image  Ampak zjutri neki skrajšuje tole spanje. Najprej je do pol 10h spal, pol do 9h itd. do 8h user posted image   Upam da ne bo do 6h skrajšov user posted image
Zdej se igramo  na igralni podlogi in tlačimo vse igračke v usta, pol pa upam da spet kej podremucka user posted image

No vstante zaspanke user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.5.2008 8:57:24   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

suzi- se zadnjič pelejmo skozi nm ,pa pravim mojmu "tu pa suzi živi",pa se čez 1t peljemo nazaj ,pa jaz zopet ponovim ,...."pa pravi dobr dost je, si že enkrat povedala "user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  jaz pa mojmu zmerej ko se mim peljemo povem za dolenjko in meti. user posted image  me ima tud že poln kufer. user posted image user posted image  sej mu sam še od RR nakladam ko je revež doma. user posted image user posted image  sicer pa jaz nisem odvisna, NE! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......