|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
21.5.2008 21:21:47   
lane31

IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Aha, sem že našla! Poganjalčak, mislm. Stane 120eur. V pikapoki.

Lahko nočko, morm še user posted image
user posted image

Če bi jaz to napisala bi zadaj ne stal tak nasmejan smeško ampak kar ta user posted image user posted image

A take cene imajo poganjalčki user posted image bo treba spet bolho prečekirat

Pandica.....to pa je družba....verjamem da Zala uživa 100 na h ,je ni boljše animacije ,kajneuser posted image

Alina_alin....moj je kar dosleden do teh zadev .....saj jaz tudi ,a zdaj ko je dete ti kar pobegne kera stvar

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.5.2008 21:23:07   
Alina_alin
Mehurčica, kam je David hodil na telovadbo  oz. hodi? Naša v ŠD Partizan - pri Tušu. Samo sedaj je poletje in nimajo več notri, tak da ne hodita več. Je pa hodila prej na plesne, in kar naenkrat ona več ni tam plesala, ampak je hodila tja sedet in je samo gledala, potem še je kmalu želela predčasno domov. In sem rekla, da je to res brezveze, da plačujemo, da hodi tja pit sok in sedet. Pa smo presedlali na telovadbo, kamor je rada hodila. 

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.5.2008 21:25:46   
Klaudia
Pandica - http://www.zalivalcek.com/orhideji_se_susijo_popki/?page=qanda&sID=110&qaID=663&currQA=130

Možno je pa tudi da je zemlja že izžeta in bo treba presadit oz gnojit, kot je že suzanamai rekla.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.5.2008 21:27:25   
lane31
Suzanamai.......kaj si ji te dala za jest ,da še jaz moji uturim ,ker tudi nekam trdo kaka....pa kar malo manj kot sem vajena

Alina_alin........joj kako lepo....se kar topiš ko bereš,kaj šele ko to doživljaš user posted image
Joj je lepo biti mami

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.5.2008 21:32:02   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

a je katera gledala predstavo Jamski človek ali pa Kolumbovo jajce?  - za lažje razumevanje teh dveh različnih svetov, in da se nasmejite .user posted image

Jaz sem gledala jamski človek in 5 žensk.com.....meni je res razjasnilo določene stvari....user posted image ....

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.5.2008 21:32:37   
Alina_alin
nova10tka, dober seznam tečajev si napisala.
jasna, hvala za nassvet - darilo- ja, sem tudi sama razmišljala o mp3...pa mislim, da bomo pri tem ostali...

drobižek, ti pa že v službo? kak to? sem verjetno prešpricala, ko si napisala?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.5.2008 21:36:17   
Alina_alin
kinnie, jaz še 5.moških.com, moram it. Čakam, da bo Tjaša malo bolj ziher ob večerih.. Beri: se ne bo zbujala... Res paje, da ko je prišlo spet do kake takšne situacije, moj meni: A nisi gledala ti Jamskega človeka? Torej, razumeš...user posted image
Lane31, tudi Aneta te bo hitro še dodatno osrečila s takimi trenutki. Mine ko šus...
Točno -Sanwebdra, bravo za Julijo - ma ma ma ....

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.5.2008 21:40:48   
suzanamai
Suzanamai.......kaj si ji te dala za jest ,da še jaz moji uturim ,ker tudi nekam trdo kaka....pa kar malo manj kot sem vajena

Danes je prvič jedla bio pirino kašo, verjetno jo je to pognalouser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.5.2008 21:41:23   
skuštrana
A take cene imajo poganjalčki bo treba spet bolho prečekirat

http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=poganjalec&submit1=Najdi

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli

Nimajo vsi tako ceno, mi imamo enega full fajnega iz Pikapolonice, ga je L dobila za 1.rd in je še vedno super. Je pa isto od Bercheta in je lahko gugalnik, pa palico za potiskat ima...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.5.2008 21:42:12   
*kinnie*
Alina_alin: meni so te predstave res zakon, pa še nasmejim se do solz....ponavadi meni večina stvari ni smešnih, ker se vse ponavlja, ampak kot pravim, tole je zakon....sploh jamski človek....če ima kdo rojstni dan, ponavadi kupim kar karte za te predstaveuser posted image . Najbolj mi je bila všeč tista, da imajo moški samo en kanal za sprejemanje informacij ..ko gledajo TV, če jim me kaj govorijo slišijo le blablablauser posted image user posted image no pa reci če to ni poučno.....zdaj vsaj vem, da me ne ignorira namernouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.5.2008 21:44:07   
*kinnie*
Skuštrana: evo tega prvega na linku od pikapolonice imamo miuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.5.2008 21:44:44   
Margareta

pozdravljene, grem brat za nazaj.

*kinnie* - pivičko?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.5.2008 21:47:53   
noa1
Dober večer!

Jaz sem iz pilatesa in moram sedaj mojega pohvalit (da ne bom samo jamrala čez njega). Je med mojo odsotnostjo pupo nahranil, previl, preoblekel v pižamo in uspaval. user posted image user posted image user posted image user posted image  (upam, da bo sedaj to prebral)user posted image user posted image user posted image  Samo res. Mala je SPALA ko sem prišla domov. Sva se sicer do sedaj že enx dojili in se že zbuja ampak vseeno....luuuuksuuuuz.

Je pa zvečer tak boga, ko ne more dihat. Sem ji morala spet nos s fiziološko spirat, pa aspirator nič ven ne potegne (pa ne vem ali jaz kaj narobe delam ali kaj). Pa pupa je začela smrčatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se vedno zafrkavam, da sedaj pa je moj res ne more zatajiti, ker sta si tako full podobna, pa še smrčanje paše k našemu priimkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkomuser posted image za okrevanje.

Pandica: sedaj imate pa res dobro kombinacijo. A boš sedaj ti oba na sprehod vozila?user posted image  Ko sem še delala v LJ sem videala tako kombinacijo v enem kafiču. Pa ta mali je vedno ta velikega oblajal, veliki pa totalna flegma.user posted image

Marele: sva se odločila, da je ne bomo nabavili. Če pa jo bova slučajno kdaj rabila, pa si jo bova sposodilauser posted image  ali pa takrat nabavila. Avto je dovolj velike, pa še sedaj sva presedlala iz "limuzine" na "karavana" tako da je še več prostora.

Poganjalčki: sem dobila enega za darilo, takega enostavnega brez nastavkov. Eno  rdečo lokomotivo, pa nima varoval za sedet. Bomo pa kasneje nabavili še tistega poganjalčka, ki je kot kolo, samo brez pedal.

Suzanamai: saj vem da nisi pozabila nanas štajerke, pa sem vseeno radovedna.....kaki so plani

Prigode malčkov: ja....smešno prebrat, da pa se meni kaj takega zgodi pa po moje čez noč osivim. Pa če je samo to....da se le nič resnega ne zgodi.

Mehurčica in ostale: jaz tudi vedno vse filmčke z veseljem pogledam. Mi je zelo fajn, samo jaz jih pa še ne znam gor dat, pa tudi nimam nikoli čas, da bi se tega lotila

raje pošljem sedaj pa pol nadaljujem,

< Sporočilo je popravil noa1 -- 21.5.2008 21:54:46 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
21.5.2008 21:51:43   
*kinnie*
Margareta: z veseljem!!! Jaz pa častimuser posted image za vse sladkosnede....

Bo pivce kar pasalo....je za mano kar naporen dan....user posted image Danes sem nesla na davčno ugovor na izračun dohodnine, mi malega niso upoštevaliuser posted image ....

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.5.2008 21:54:06   
noa1
joj..ste vmes že dosti napisale

Alina_alin: jaz sem videla že večino predstav, pa tudi čakam še na 5m.com. So sedaj 25.5. ob 18.00 in 20.00, pa jaz že vse skombiniram, kako bova šla misdva ob 18.00, ob 20.00pa še moja dva in bosta malo prej čuvala, pol mi pa na blagajni povejo, da se kart ne da več dobit...razprodane že ne vem kda...naslednjič pa bodo šele na Lentfestu, tja pa se mi ne da it gužvat. Hja, bova še morali malo počakatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.5.2008 21:55:13   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

metkica - definiraj plise

to je senčilo oziroma zavesa za okno, ki zgleda takole

user posted image
user posted image

saj dovolite, da se malo pohvalimuser posted image user posted image sem kar poslikalauser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 21.5.2008 21:56:22 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.5.2008 21:57:18   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Margareta: z veseljem!!! Jaz pa častimuser posted image za vse sladkosnede....

Bo pivce kar pasalo....je za mano kar naporen dan....user posted image Danes sem nesla na davčno ugovor na izračun dohodnine, mi malega niso upoštevaliuser posted image ....

hja veš da meni tudi malo niso upoštevaliuser posted image  a si ugovor sama napisala

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.5.2008 21:57:49   
živa
Hoj!

Danes zvečer sem bil spet sama, pa sem ju skopala, nahranila, uspavala probližno hkrati user posted image . Zdaj sem že izpod tuša, hop na RR in potem še malo počivat pred spanjem.

user posted image  Ljubljančanke, še vedno ne vem, kje se jutri dobimo. V Koloseju ob 11h?

Pingi, čvergo = cvergl = zwerg = palček user posted image .

Zdaj me je pa tašča prišla povabit na pršut user posted image . Pa-pa,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.5.2008 22:01:00   
Alina_alin
Noa1,5moških.com je sedaj nadomestna predstava, ko je odpadla marca... vem, ker sem tašči kupila za rd. Je pa res, da se karte hitro prodajo. KO sem bila še noseča s Tjašo, sem želela kupiti, pa so imeli samo za abonente. Sedaj pa še bom čakala, da bo Tjaša malo bolj ziher zvečer spala. Ker se mi vedno pol ure po tem, ko zaspi, zbudi. Potem se dojiva, zaspi in včasih spi tudi 4 ure, povečini 2 ali 3. Tak kot to danes, pa me je klicala spet po pol ure.

evo, sedaj spet nekaj iz babysitera hrešči...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.5.2008 22:01:57   
Margareta

Danes sprašujem Vala, koga bi še povabil na rojstni dan, ki ga bo imel v nedeljo, in izstreli: "Ja, Dedka Mraza"

O VANILI, pa to ni res.

sanwebdra - študirala sem izredno. Prvo šolsko leto je bilo 1998/1999. Pa ti? Mogoče se pa poznava.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.5.2008 22:04:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

hja veš da meni tudi malo niso upoštevaliuser posted image  a si ugovor sama napisala

Na internetu na strani davčne uprave sem sprintala obrazec za ugovor. Sem dopolnila samo družinskega člana in nesla. pa je bilo ok. V računalniku je takoj popravila, dobila sem tudi potrdilo o ugovoru. Pri meni je razlike cca 100 eur...samo pohiti, ker se rok počasi izteka.Če se prav spomnim je rok za pritožbo 15 dni. (poslali so jih 9.5)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.5.2008 22:08:15   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Danes je prvič jedla bio pirino kašo, verjetno jo je to pognalouser posted image

Kje si kupila oz katero pirino kašo? Bi še mi probali, ker Neu itak nicč ni dobro, sem že obupana.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.5.2008 22:10:56   
*kinnie*
Živa: heloouser posted image
prideš kaj v naše konce?

Ja, jaz se za danes poslavljam, grem počasi spat.....Nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.5.2008 22:34:17   
sanwebdra
Komedije, zopet ... seveda, ko pa je čas za spanje ... pa tak sem se že veselila zgodnjega tuša ... ob pol devetih po pol urnem dremanju se naša čebela zbudi in joče ... in jo nosim, zdaj je že težka, in držim na rokah in spi ... odložim in joče ... in tako do desetih ... in to traja že od ponedeljka ... tak, zdaj pa pod tuš ... zaslužen ... ker ata gleda fuzbal s frendi ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.5.2008 22:35:06   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Na internetu na strani davčne uprave sem sprintala obrazec za ugovor. Sem dopolnila samo družinskega člana in nesla. pa je bilo ok. V računalniku je takoj popravila, dobila sem tudi potrdilo o ugovoru. Pri meni je razlike cca 100 eur...samo pohiti, ker se rok počasi izteka.Če se prav spomnim je rok za pritožbo 15 dni. (poslali so jih 9.5)

100 krat ti hvala user posted image letim jutri na durs.
Sem že sprintala user posted image in izpolnila

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?