Alina_alin
|
Dober večer, saj ne vem, ali vas naj berem od spredaj nazaj ali od zadaj naprej - nekaj vmes vas sem... eh.. Drobižek - sedež smo kupili za malčico Maxi cosi Rodi, ona bo presedlala v večji sedež od 15 - 36 kg, manjši sedež 9-18 Maxi Cosi pa bo podedovala (ne še sedaj) Tjaša, ko bo prerasla lupinico. SEdež smo kupili v BC -akcija 19.5.- spletna trgovina. lane31, čestitke za obletnico. Hm, pri nas pa moj pozabi vse obletnice, rd itd itd. Se še vedno nisem s tem sprijaznila... Vanili, tudi mi imamo mclarna - saj si kupla sedaj tega, al? ko je toooolko razmišljanj in tethtanj tu gor napisanih... Nič slabega ne mislim, saj tudi jaz ful tuhtam, kaj je bolje, in rabim čas da se odločim. vanili, touran - toureg. ja, ja, oboje super. ampak med njma je pa cena občutna... torej, katerega? Po domače: volkswagen -enoprostorec - touran, ali toureg- kot terenc volkswagen...? jasna, vidim, da imate tudi drugi prigode z malčki. Saj se je fajn spominjat za nazaj, kaj? Samo takrat ni smešno - u, se še spomnite, ko sem pisala, kak me /naju s Tjašo, je februarja zaklenila iz bajte malčica... Tista s sušilnim strojem je pa zmagovalna. Še dobro, da ga imamo mi nad pralnim... moški kotiček: a je katera gledala predstavo Jamski človek ali pa Kolumbovo jajce? - za lažje razumevanje teh dveh različnih svetov, in da se nasmejite . Pošljem, da me ne vrže ven