Abra
|
Lučka, dobrodošla sem ti že v prejšnjem postu hotla napisat, pa me očitno že daje nosečniška pozabljivost Arneja, sej ne spim cel dan samo tisti čas, ki je bil RR namenjen kdo bo pa delal?? danes sem že bolj naspedirana, sem pa včeraj spala 12 ur, malo ponoči, malo popoldne Slončkanju se pa res takoj lahko odpoveš, čim je pravi razlog naju je tut že kar dajalo, mi je pa prav včeraj dragi rekel, naj še malo počakava, da si ne bova česa očitala. Zdej šele vidim, kolk ga je prejšnja izkušnja prizadela, se je zame trudil bit skoz bolj močan. Ena pikica na vložku, pa je že panika.. sva rekla, da bova kar do uz počakala. Tangic pa jaz nisem imela, sem od Karmen tisto zgodbo prnesla pa jaz sem vedno z dragim pri Rešu .... sicer pa zdej tko tangice niso več in in hot, so bokserce tiste, ki zažigajo A tvoja mami pol že tut Reškota pozna? Mismis, vadiš se je treba vnaprej naspat, ko bojo tuki, ne bo več te šanse. Držim pesti za jutrišnji izpit! Izvid bo najbrž jutri, sem jim naročila, da mi kar pošljejo. Sej nima druge kot rasti, kajne? Oktavija, malo pozno, VSE NAJBOLJŠE! Predvsem pa mala81, Rubin in Zorica, spešen UZ jutri Pikovit, ja jaz se spomnim Zalezoye, mislim, da je zanosila enkrat takrat, ko sem imela zamrznjenčke. Super za fantka Mlinčka nas zanemarjaš sej vem, ni prave fotostimulacije kako daleč si zdaj?
|