|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
21.5.2008 20:11:39   
Abra
Lučka, dobrodošla user posted image sem ti že v prejšnjem postu hotla napisat, pa me očitno že daje nosečniška pozabljivost user posted image

Arneja, sej ne spim cel dan user posted image samo tisti čas, ki je bil RR namenjen user posted image kdo bo pa delal?? user posted image danes sem že bolj naspedirana, sem pa včeraj spala 12 ur, user posted image malo ponoči, malo popoldne user posted image
Slončkanju se pa res takoj lahko odpoveš, čim je pravi razlog user posted image naju je tut že kar dajalo, mi je pa prav včeraj dragi rekel, naj še malo počakava, da si ne bova česa očitala. Zdej šele vidim, kolk ga je prejšnja izkušnja prizadela, se je zame trudil bit skoz bolj močan. Ena pikica na vložku, pa je že panika.. sva rekla, da bova kar do uz počakala.
Tangic pa jaz nisem imela, sem od Karmen tisto zgodbo prnesla user posted image pa jaz sem vedno z dragim pri Rešu .... user posted image user posted image user posted image sicer pa zdej tko tangice niso več in in hot, so bokserce tiste, ki zažigajo user posted image user posted image
A tvoja mami pol že tut Reškota pozna?

Mismis, vadiš user posted image se je treba vnaprej naspat, ko bojo user posted image tuki, ne bo več te šanse. Držim pesti za jutrišnji izpit!
Izvid bo najbrž jutri, sem jim naročila, da mi kar pošljejo. Sej nima druge kot rasti, kajne?

Oktavija, malo pozno, VSE NAJBOLJŠE! Predvsem pa user posted image

mala81, Rubin in Zorica, spešen UZ jutri

Pikovit, ja jaz se spomnim Zalezoye, mislim, da je zanosila enkrat takrat, ko sem imela zamrznjenčke. Super za fantka user posted image

Mlinčka nas zanemarjaš user posted image sej vem, ni prave fotostimulacije user posted image kako daleč si zdaj?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.5.2008 20:16:18   
arneja
Mlinčka, Reško ne da nobene injekcije Ketonala, tako da bo rita jutri lepo na dopustu user posted image . Pa res mi je Dejzi full milo delovala, tukaj gor pa take poka, da jaz včasih skoraj umrem user posted image . Joj, kaj bi dala za knjigo, da bi jo prav zdaj lahko brala.

Mismis, ti se kar pridno uči, da čimprej izpite podelaš, da boš potem lahko v svoji nosečnosti 100 % uživala.

Pismo, sem se zdajle zavedla, da dejansko že 11 dni nisem nobene sladkarije pojedla, razen ene tortice in palačink. Mislite, da sem se zdravila cukrmanije user posted image ? Vse za moje foliklčke user posted image .

Sonček, hvala. Upam, da bo res čimmanj boleča punckija. Oziroma, jaz je najraje sploh ne bi čutila. Ker  moja domišljija mi reče, da mi Reš z vilami nabada jajčnike, in potem me kar strese user posted image . Ah, bomo že, če smo prvič, bomo pa še drugič. Ti pa kar lepo pozitivka ostat, prav user posted image ?

Pikovit, bravo za Zalazoyinega fantka user posted image . Kako mu je pa ime? Kako kaj izdelava naprsnih šopkov napreduje?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.5.2008 20:19:24   
gigi1
Arnejči nam so dali apaurin za zvečer spit. Baje gladi mišice in je maternica bolj pripravljena na punkcijo. Tko, da ga kar vzemi. Jutri zjutraj pa tableto ketonala unga bolj švohnega mislim, da 50mg. Pol itak ketonal še v rito fašeš (tvoja je že tko vsega hudga vajena ;) in boš kar v rožcah. Moram rečt, da je pri meni šlo kar ok. Boli ja, ampak sem kar veliko hujše pričakovala. Upam, da boš mela same lepe velke frnikolce in da te bo čimmanj bolelo.

Sončica vidim, da si že boljša. Kar tako naprej! Jutri boš že stara veseljakica. Samo pozitivno naprej.

Štajerski šopek uspešne UZ jutri.

Gretka dans te pa spet dolg ni blo. A si spet slončkala?

Zvezdica, Abra kar spančkajta. Sej to otročkom sam koristi. Bojo mamike bolj spočite k bojo na svet prvekaluser posted image . Pa nč se bat špikanja spodaj. Trdim, da je to prebava. Pa tud jajčniki se v normalo spravljajo po vseh streskih.

Pinki upam, da ti ni več slab.

Dajamaja kje si dans? Tud spančkaš?

Miška držim pestke za jutri. Seveda boš rasturila!

Oktavija upam, da ga fejst žuraš.

Rožica pogrešam te.

Dejzika čim lepšo in nebolečo stopko. jutr pa spet kofetek pade, a ne?

Stijan, kar skoz mislim nate in sem optimist!

Vsem, ki vas nisem omenila pa en lep večer. Cartite se, svoje možke, svoje pikice, frnikolce....

Dans je tud men bolj zaspan dan, mal bolj v izi sm.
Grem zdej fuzbal gledat.
Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.5.2008 20:23:53   
gigi1
Arnejči šele zdaj vidim, da Reško ne da ketonala. Pol ga pa kar dvojno dozo rukn. Po mojem vseen a tablet al svečko. Svečka po mojem prej prime. Učinek je pa isti.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.5.2008 20:24:53   
arneja
Mala, hvala tudi tebi za lepe želje user posted image . Kako fino je imeti vas, punce, tukaj user posted image . Meni se z ostalimi, ki niso dali vse te kalvarije čez, sploh ne da pogovarjati, ker itak ničesar ne štekajo. Hvala bogu za forum user posted image .

Abra, 12 ur si spala? Si pa res nosečka zaspanka user posted image . Saj tudi midva ne bova do UZ-ja čisto nič telovadila, če bova plusek ugledala. Pa če naju raznese user posted image . Ne, mami ne pozna Reša, je pa on ravno začel na GK delati (koliko je bil star 36 let nazaj? Kakšnih 30??), ko je imela mami inseminacijo tam. Ampak ji je ni on naredil. Sem potem rekla, da zdaj ve, kdo je mene naredil, zdaj naj pa on še nama kaj naredi user posted image .

Oktavija, vse najboljše tudi z moje strani user posted image . Pa enega otročka ali dva do naslednjega rojstnega dne user posted image .

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.5.2008 20:30:52   
arneja
Gigi, moj pa nekaj pametuje, naj ne vzamem Apaurina. Ampak, če gladi mišice, potem ga pa lepo bom. Itak ne bo opazil, ker bo čisto s fuzbalom zanimiran user posted image . Ketonal bom pa malo več kot 50 mg vzela user posted image . Ma, meni je bila punkcija res tečna. Sem se kar precej oglašala, pa sta potem Reš in moj pametovala, da kako bom jaz potem rodila user posted image . Pismo, kako tipi znajo hitro na kup stopit user posted image . Moj že pravi, da že vidi, kako bosta z Rešem z očmi zavijala, ko bom jaz spet stokala user posted image . Ma, me figo briga user posted image . Jima bom že povedala svoje user posted image . Aha, vidim, da si ti tudi na fuzbal mahnjena user posted image .

Dejzi, a že mešaš stopko?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.5.2008 20:32:30   
julija30
Pozdravljena mala
Jutri imaš UZ v MB? A si skupinica 13 - zelen listek.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.5.2008 20:34:00   
mala81
julija30 sem skupina 14 - oranžen list.

Kaj je danes pokazal tvoj UZ?

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.5.2008 20:38:17   
julija30
Moj Uz je pokazal to, da imam v vsakem jajčniku en folikel velik 12 x 10 ostalo so sami majhni - drobižki, prav zaradi tega so mi povečali dozo na 375. Same bombe dobivam.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.5.2008 20:39:03   
Abra
Arneja, zdaj pa štekam, da je moralo bit zabavno. user posted image Naj se kar potrudi, da bo lepo tradicijo nadaljeval user posted image se mi pa ne sanja, kolk je star, je pa njegova hči 37, zdej pa računaj user posted image
Zvečer pa kar vzami kej, da boš pomirjena. Tistih 6 pikcev boš pol že zdržala, Reš je tko ful nežen. Poskusi se na kaj koncentrirat. Jaz gledam v strop al pa imam kar oči zaprte in poskušam bit čimbolj pri miru. Sem čist tih user posted image Pa tableto po punkciji, mene vedno po začne bolet.

GIgi, je tebe tudi zaspanost ujela? Ti ne bo treba več ponoči dežurat. Jaz tut že zeham, se vidi, da se dela noč user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.5.2008 20:40:03   
julija30
Torej greš jutri tudi ti pogledat foliklčke? Upam, da jih bo čim več in da bodo čim lepši.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.5.2008 20:50:22   
arneja
Abra, po mojem je Reš kakšnih 65 star ali tam nekje, kaj praviš? Apaurinček sem kar lepo vzela, pa jo bom počasi kar spat mahnila. Jaz tudi gledam v strop, čeprav Reš ves čas teži, naj gledam, kakšni so. Pa mi ni. No, bomo že preživeli. Hvala za podporo user posted image . Joj, da bi res bilo kar šest celic user posted image . Zadnjič me po punkciji ni nič bolelo, je bilo pa res le pet pikov. Imam pa torbo oboroženo z raznoraznimi tabletkami, tako da če bo potreba, bodo pri roki.

Nočko, punce user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.5.2008 20:54:19   
Abra
Najbrž, neki tazga. Meni tut pravi, naj v monitor gledam, pa sem mu rekla, da se koncentriram user posted image kao naj me pr miru pusti user posted image
Bom zjutri fesjt pesti stiskala user posted image
Nočko!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.5.2008 21:00:19   
sonček33
mismis - sej to me skrbi, ker sem imela M 13.4.  !!!!Pa navadno jo imam na 29 dni

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.5.2008 21:01:49   
Pija76
Arneja čimmanj bolečo punkcijo jutri! Prah se pa ne nabira, vsak dan sprot brišem user posted image user posted image

Stijan user posted image , mogoče se pokaže + tako kot Dajamaji user posted image .

Abra ti kar počivaj, otroc zahtevajo mir user posted image .

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.5.2008 21:02:32   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis - sej to me skrbi, ker sem imela M 13.4.  !!!!Pa navadno jo imam na 29 dni

Sonček ti si naslednja srečka user posted image !

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.5.2008 21:03:51   
sonček33
Pija iz tvojih ust v božja ušesa.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.5.2008 21:04:17   
sonček33
A Grethy dela?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.5.2008 21:04:21   
Abra
Sonček, pol te nima kej skrbet user posted image

Pija, živjo! Sem danes ful nate mislila. Si pregnala glavobol?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.5.2008 21:05:50   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A Grethy dela?

Ja, je prej napisala, da gre počas na šiht.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.5.2008 21:06:09   
sonček33
Julija - saj bodo tudi tisti mali zrasli. Pivo in jajca!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.5.2008 21:19:56   
pikovit
Evo mene,sem bila puc frauuser posted image Sem vse pospravila posesala.Zdej si še glavo operem pol sem pa frej.Do jutriuser posted image Tole pranje in sušenje glave je cel projektuser posted image

Arnejči naprsni šopki stojijouser posted image .Mam pa zadnje cajte prav moreče sanje o poroki.Al nimam šopka,drugič peciva,pa prstanov.Tako da sem se odločila,da bo treba počas štartat in vse skup zmetat.
Arnejči za jutri držim pesti,da ne bo bolelo in da jih ravno prav.Ne preveč in ne premalouser posted image

Aja Zalazoya ima fantka po imenu Nik se mi zdi.Kopiram post

zalazoya sporoča:
sporočam vam, da sem 15.5.2008 rodila sinka Nikija velikega 53 cm in težkega 3010 g. Je najlepše bitje na svetu. Z očkom sva v . Včeraj smo prišli domov in se še privajamo na novo življenje.

Mismis a si vse naštudirala?

Pija kako za jutrišnjo vajo?

A Policajka se ni nič javila?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.5.2008 21:21:28   
pikovit
Ja pa kje ste vse?A ste fuzbal fenice in gledate tekmo?A rabite kakšno fotostimulacijo mogoče?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.5.2008 21:23:00   
sonček33
Pikovit a veš da je men tudi na misel prišlo, da vse gledajo fuzbal
Kako si ti?
Midva sva pa danes šla prstane naročit.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.5.2008 21:43:17   
pikovit
Evo Sonček še sem tukaj.Midva sva ok.Kam sta šla po prstane?Kakšna slikcauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.