|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
21.5.2008 22:52:10   
pikovit
Kajsica samo zateuser posted image

user posted image            user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.5.2008 22:52:53   
pikovit
Kajsica a nisi ti prot unmu konce Domžale?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.5.2008 4:56:28   
arneja
Punce, se pripravljam na odhod v bolnico Franja user posted image . Mislite name, proooosim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.5.2008 5:41:19   
DaisyE
Arnejča, fajn zrihtaj, drži se, naj bo čim manj boleče. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa čim več jajčk.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.5.2008 6:41:40   
gigi1
Arneja mislimo nate!

Dobri jutro Dejzi. Kako si danes? Može kavica?

Jutro punčke. Upam, da bomo dans vsaj mal sonca vidle.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.5.2008 7:30:14   
blanč
Arneja mislimo nate brez skrbi...user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.5.2008 7:55:30   
kajsica
Pikovit, ja trenutno živimo na tem koncu proti Domžalam, več če ti je v intresu in če se dobimo kdaj na kavico na zs.

Arneja, veš da držimo pesti zate!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.5.2008 8:28:02   
Grethy

DOBRO JUTRO ROPOTULCE !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Zorica - UZ
Arneja - punkcija

Dejmo punce ... jaz sem si nalašč zamesla za kruh, da ne bi prej dol padla, dokler ne vidm rezultatov tu gor ...

Arnejči upam da je že za tabo in da ni blo prehudo ... pa da je čimveč podmladka user posted image user posted image

Mala, Rubin , Zorica - ultrazvočni trio --- kolk foliklčkov smo prdelal ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.5.2008 8:30:58   
Grethy
gigi

kje si, včer mi drugega ni preostal, kot da popadem moža, pa
, ker se ti nisi hotla pogovarjat z mano ...

sam maš srečo da mi zmer paše user posted image , drugač bi bla še huda nateuser posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.5.2008 8:43:56   
sonček33
Dobro jutro bejbike!
Evo, še tri dni opa štiri preživim v nevednosti, pol pa bo, kar bo. Včeraj me je malo zašvenglal, danes je že bolje. Optimizem velja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.5.2008 8:55:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

gigi

kje si, včer mi drugega ni preostal, kot da popadem moža, pa
, ker se ti nisi hotla pogovarjat z mano ...

sam maš srečo da mi zmer paše user posted image , drugač bi bla še huda nateuser posted image user posted image

Hallo dear

Kar zgovarji se name user posted image  user posted image  user posted image . Itak, da ti paše user posted image . Sej men bi tud, pa ne smem user posted image . Izkoristi dokler lahk. Še malo, še malo pa boš srečka user posted image  in boš mela spet daljši post. Saj nobenmu posta ne prvoščim, teb sploh ne, ampak user posted image  user posted image  ti pa privoščim.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.5.2008 8:57:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dobro jutro bejbike!
Evo, še tri dni opa štiri preživim v nevednosti, pol pa bo, kar bo. Včeraj me je malo zašvenglal, danes je že bolje. Optimizem velja.

he he sonček tista beseda mi je pa tko domača ... balzam za ušeska ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.5.2008 8:58:44   
Grethy
O hval lepa gigi ... kruh že vzhaja, tako da lahko klepetam zdaj ... mam uržah ... hehe

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.5.2008 9:01:29   
gigi1
Ojla sončica. Lepo te je videt spet veselo in optimistično.
Včeri je bil pa res en smotan dan, pa še nobena ni bla prav zgovorna. Sem mela neki časa monologe, pol sem pa še js omagala.
Kar optimistično pupa. Te mam na sumu, da si naša naslednja srečka user posted image . Pa zdrži glede testa kokr lahko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.5.2008 9:05:28   
blanč
grethy, a ti še ne ajaš? Medve mama še kavo na dolgu, sam jaz tale teden na polno zasedena, sicer nama pa tudi vreme nagaja. kako si pa drug teden na smeni?
Marjetka kako kaj kuglce okrog ovarijauser posted image ?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.5.2008 9:07:27   
mismis
Sonček

user posted image

meni je tale Abrina kristalna kugla povedala, da si ti naša nova nosečka, sicer pa danes si itak že 12. dan po ET, to je to...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
22.5.2008 9:11:21   
pikovit
Dobro jutro punce,

Arnrjči,Arnejči,Arnrjči punca držim pesti,da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image
Dejzi mašina si pa zgodnauser posted image
Grethy pridno obiskujem tvoje mesto in moram rečt,da se je prav lepo razrastlo.A ti si pa tud ena strastna user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček še 4 dni.Joj kolk ti privoščim punca moja.Bom odštevala z tabo.
Abra si že dobila pošto????Babja radovednost,saj vešuser posted image user posted image
Kajsica lahko se kdaj dobimo na kakšni kavici prav z veseljem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
22.5.2008 9:11:31   
gigi1
Gretka a uržh maš medtem ko mesiš? Si mi pa v spomin priklicala sceno iz Poštar zvoni 2x. A maš mužiča doma?m Bi blo boljš, da bi popoldan mesla, ko pride user posted image  user posted image  user posted image . Pismo, se vidi da je suša. Mi same čudne slikce po glav hodjo user posted image .

Brez heca, a ročno mesiš, al maš mašinco? Odkar mam mašinco bolj mal ročno mesim. Sej kruha ne pečem not, ga pol v pečici, k mi je boljši okus pa lepša oblika in skorjica.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
22.5.2008 9:15:14   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punce, se pripravljam na odhod v bolnico Franja user posted image . Mislite name, proooosim user posted image .

Najprej dobro jutrouser posted image

Arneja, zdaj je že itak mimo, verjamem, da punkcija sama ni tak bav bav, bolečina pride kasneje, vsaj tako je bilo pri meniuser posted image
Jast sem vzela ketodon (slovensko ketonal) po punkciji. Je pomagalouser posted image

Zdaj pa pozitivne misli pošiljat jajčkom in spermijčkom da se oplodijouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.5.2008 9:20:56   
dajamaja
Ojla!

Arneja, zdle je že z tabo. Sme mislila nate danse, čeprav mi včeraj ni uspelo gor prilest. Čimprej poročaj o uspehu!!!

Dobre vmesne rezultate tudi vsem na uz!!!

Stijan, če ni M, ponovi test. Jaz sem imela močno dozo Pormetriuma, pa sem zato verjela rezultatom.

Včeraj vas iz službe nisem mogla nič prečekirat, zvečer sem pa že ob pol 9 zaspala na kavču, kjer sem hotla sam mal počit user posted image . Tale Pormetrium me je začel zdelovat. Sicer pa znaki OK, prsi mal bolijo, mal mi je zjutraj tudi slabo. Same sladke tegobe! Danes sem se naspala tko, da upam, da bo do zvečera zdržal, da pridme kakšno napisat. Piva pa tko ne pijete več user posted image .

Srečno vsem nam!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.5.2008 9:21:20   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka a uržh maš medtem ko mesiš? Si mi pa v spomin priklicala sceno iz Poštar zvoni 2x. A maš mužiča doma?m Bi blo boljš, da bi popoldan mesla, ko pride user posted image  user posted image  user posted image . Pismo, se vidi da je suša. Mi same čudne slikce po glav hodjo user posted image .

Brez heca, a ročno mesiš, al maš mašinco? Odkar mam mašinco bolj mal ročno mesim. Sej kruha ne pečem not, ga pol v pečici, k mi je boljši okus pa lepša oblika in skorjica.

Hja če bi bil doma, ne bi jaz tle za kiblo visela pa čvekala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa kruha tiče je pa ta tvoja varianta čist najboljša, najprej smo mesli in pekli v mašinci, pa smo se počas naveličal unga 4 oglatga kruha, pa smo probal enkrat v pečico dat pečt in od takrat naprej mesi mašinca, peče pečica, moko proda Lidl al pa Hofer, ker je mojmu najboljš kej v smislu ciabatta, in to je to, kar pomeni da sva od lanskega avgusta mogoče ene 3x kupila v trgovini kruh drugače sem se pa jaz čist specializirala za peko ...

sem pa delala zdaj za v službo eno hudo pecivo, če bi kera packala in se pol sladkala ????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.5.2008 9:22:37   
Zvezdica
Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Zorica - UZ
Arneja - punkcija

mala, Rubin in Zorica tudi vam srečno :)

Vse ostale dobor jutro.

Punce, jast sem taka koma, da je noro.
Sam so me pa skor nehale joškice bolet...upam, da ni kaj narobe. Moram priznat, da me je strahuser posted image
Da bi kaj šlo narobeuser posted image

Abra, do kdaj dela adrialab?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.5.2008 9:25:01   
gigi1
Zvezdica dobro jutro. Sem te vidla že prej, pa še nisi bla zgovorna. A si šla nazaj ležkat? Kako si danes?

Arnejči sporoči kako je šlo.

Pa štajerski šopek?

Pikovitka ful mata lepe prstančke. Res!
Podpišem se pa pod vse kar si napisala danes. Dejzika je res še huj k js. Abra tud mene pošta zanima. Ah ne bom več ponavljala za Pikovit.

Miška ´jutro! Kako napreduje študij. maš dans že kej boljši filing?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.5.2008 9:31:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

grethy, a ti še ne ajaš? Medve mama še kavo na dolgu, sam jaz tale teden na polno zasedena, sicer nama pa tudi vreme nagaja. kako si pa drug teden na smeni?

Blanč

sem popoldan drug teden, ej se bova že najdle, sploh ni panike, sam upam da se prej ne odselim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.5.2008 9:32:44   
mala81
Štajerski šopek poroča po 13 uri, kajti na UZ smo naročene okoli 12 ure.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.