|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
21.5.2008 15:58:45   
gigi1
Stijan, saj ti si rekla, da boš na palčko lulala a ne? Mogoče pa res v urinu ni še dovolj hormona? Stiskam pestke, da bo pri tebi tako kot pri Dajamaji. user posted image user posted image user posted image  za srečo. Sam ne tolk čakat z drugim testom. Mogoče pa le bo.

Sonček ti pa ne dol past! Saj maš že skoz dober filing. Sam na ++++ misli, pa bo! Baje je zelo redek slučaj, da tečka pride kasnejhe kot v 14ih dneh po ET.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.5.2008 15:58:57   
lučka 25
Pozdravljene!

Sem nova kar se tiče teh dveh postopkov, kar pa se tiče projekta user posted image  pa sem že kar fosilka. Za user posted image  se trudiva že malo več kot 3 leta in so za mano terapije s klomifenom, pa 2x PCT, HSG, laparoskopija in imam PCOS. Ker nama še vedno ni uspelo, sem danes dobila napotnico za IVF in imam prvi posvet pri Rešu 23.6. Kako bo pa naprej pa ne vem.
Upam, da imam vse pogoje za vaš klubuser posted image  in ker me čaka nekaj novega, bom gotovo tudi veliko spraševala.

Vsem, ki ste v postopku želim veliko zdravih foliklov, uspešno punkcijo in ET, pa kakšnega zamrznjenčka. Kar je pa najpomembneje, pa vam želim potem tudi user posted image user posted image , ker potem vas oz. nas čaka lepa user posted image  in prečudovit-a user posted image , user posted image user posted image .

Navijam za vse nas.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.5.2008 16:01:05   
spelka12
sonček user posted image user posted image user posted image user posted image  po čem. Sej sem ja lepo napisalauser posted image . Ne obremenjuj se še s tem. Prehitro obupaš. Počakaj še tistih 5 dni, če želiš biti točna potem pa hitro delaj test. Če je do sedaj ni si na dobri poti.
zorica sem videla, da si že čisto v postopku. Držim pesti za tebe in nasploh za vse špikarke in trepetalke. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.5.2008 16:18:46   
gigi1
Lučka dobrodošla.user posted image  za srečo v prvem postopku.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.5.2008 16:46:42   
pikovit
Lučka dobrodošlauser posted image
Stijan user posted image
Ooooo Špelka kako kaj user posted image user posted image ?Kakšno svežo slikico nam bi lahko privoščilauser posted image
Sončekuser posted image kaj je zdaj to?!Kakšen je to pozitivizem????A je treba mogoče user posted image .Da ne slišim več tega v teh 5 dneh.Če ne bo še kaj hujšega padlo,kot samo zaušnicauser posted image user posted image user posted image
Kje je pa Abra danes?A si šla v Adrialab?Rezultat pa je????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.5.2008 17:43:29   
Abra
Halo pupe!
danes sem se mal odklopla user posted image tok spim, da komaj kej časa še za RR najdem. Pa vmes je treba še kaj narest user posted image

Pikovit, sem šla v adrialab, rezultatov pa še nimam. Sem bla bolj pozna, pa niso bli ziher, da bo danes, pol sem pa rekla, naj mi jih kar pošljejo. Saj tko nimam kaj ... nč nisem živčna user posted image me pa kar neki špika na levi strani, se ne spomnim, al je blo zadnjič isto. Zvečer me je kar zaštihalo, da sem se ful prestrašila. Ma si mislim, da 2x pa res ne more it narobe.
Kaj pa tebe muči Murphy? Sem ti dopoldne pijačko obljubila, pol me pa ni user posted image

Stijan user posted image user posted image user posted image šit je tole, ko bi vsaj user posted image prej prišla, ne pa, da moraš minus gledat... Si delala krvnega ali cb? Če je bil Cb, pol je še vse mogoče.

Sonček, kaj si zdej neki nehala sijat? Te bomo po user posted image user posted image user posted image

Dejzika, čestitam za stopko! Zdej pa ne boš mogla na golico user posted image
Jaz držim pesti, da greš čist po moji poti. S folikli si očitno že. Jaz sem tut mela več majhnih, kot velikih, pravzaprav najslabš do zdaj. Tut na ET-ju ni najbolj obetajoče kazalo.
A ti pol ni dal cetrotida? Kaj vsi šparajo zadnje čase user posted image Jaz sem si prav rekla, če mi zdaj ne bi ratalo, bi pri taki neanakomerni rasti stegnla jezik za cetrotide. Za nazaj je izi bit pameten user posted image

Zvezdica, imava isti hobi user posted image user posted image

Arnejči, rita preživela user posted image user posted image jutri naj bo pa lepih 6 celic!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.5.2008 18:47:58   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Rubin a pri vas v MB pa že določijo stopko? Nas so samo na UZ naročali in nič naprej povedali. Menopur ali gonal pa podaljševali po potrebi glede na velikost foliklov. Sej lahk se ti zgodi, da so že tolk veliki, da stopka pade.

Aja, veš da nisem tako razmišljala, ampak sem pogledala kdaj sem dobila stopko prejšnič, pa sem sklepala da je dva dni pred punkcijo. No sicer pa bom več vedela jutri.

Stijan, kaj naj rečem sem bila skor 100% da je ratalo, ker tako dolgo ni tečke, no jaz sem jo prvič dobila na 14 dan. Sicer pa tako kot so ti napisale dokler ni tečke je še upanje, poglej samo dajomajo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.5.2008 19:00:25   
arneja
Amelia, zlata si, da se spomniš name user posted image . V katerem tednu sta pa že vidva? Verjetno že kar visoko, ker čas drvi kot nor user posted image . Ste imena že izbrali pa za vozičkom že kaj gledate? Jaz pa zdajle študiram ali bi vzela Apaurin ali ne? Imam občutek, da me bo panika čisto zvila. Za jutri moj pravi, naj raje Ketonal tableto in ne svečke. Ajajaj, ta punkcija.

Vas grem zdajle prebrat, da se malo umirim. Imam pa od stopke flekec, uboga moja rita. Mi je všeč, ker se smili tudi vam, ne samo meni user posted image .

Zdajle vidim, da bo jutri dopoldan menda sonček, ko bova šla otročke v Postojno delat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.5.2008 19:20:19   
arneja
Stijan, objemčki zate, ampak verjemi v to, da enkrat pa plusek sigurno bo user posted image . Drugega tako ne moremo. Kaj pa pri vama sploh ne štima? Si se kaj držala tiste diete od Mišek? Mišek, a nas ti kdaj še kaj prebereš ali zdaj samo uživaš user posted image ?

Jaz se moram pohvaliti, da sem včeraj spet piščančji file vase zbasala, zdajle bom pa še jajčka na solati, tako bodo moji foliklčki dovolj s proteini nafilani user posted image . Me pa malo tudi že grize: kaj če spet se ne bo nič celic pravilno razvijalo po oploditvi user posted image ? Saj nisem pripraljena na poraz ... user posted image . Sem že včeraj mojemu začela težiti. Smo med postopkom tako naspidirane, potem pa če ne uspe, se v sekundi vse sesuje user posted image . Šcc, šcc, slabe misli.

V knjižnici spraševala za knjigo, Noge gor, pa bo. Je rekla knjižničarka, da je zanimiv naslov, si je po mojem mislila, da gre za kakšno hudo slončkanje, tako da sem morala dodati, da je knjiga o neplodnosti. Je pa seveda izposojena user posted image .

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.5.2008 19:24:50   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Zorica - UZ
Arneja - punkcija

Petek, 23.05
Daisy - punkcija

Sobota, 24.05
Julija30 - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Dajamaja (PO)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.5.2008 19:27:15   
Grethy
Hello hello , gigi1 lepo da prihaja za tabo ... sam da prihaja user posted image user posted image , ja jaz sem bla tista čist tazadna, tko da v sobi se midve nisva srečale ... bla je še ena v rumenem šlafroku, naša primorka, pa sploh ni važno, je važno to, da se že iz gat ven poznava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena lepa dobrodošlica vsem novim, ne bi poimensko da ne bom kere užalila, ker je verjetno meni vse kar prvič vidim novo, pa so ene že star borke, ampak so ble malo v ilegali ... vsekakor dobrodošle vse in čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bom mogla počas podrzat od doma ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.5.2008 19:28:41   
arneja
Sonček, veš, da bo plusek user posted image .

Špelka, kako pa kaj tvoj dvojni paketek user posted image ? Jaz bi bila čisto z enojnim zadovoljna user posted image .

Lučka, veš, da imaš vse pogoje za naš klub, dobrodošla user posted image . Jaz pa hudo upam, da bom na datum tvojega posveta že potrjena nosečka user posted image .

Abra, pa ne moreš cele dneve samo spati, kakšen zaspanček bo pa potem tvoj otroček user posted image ? Za moje pojme so ti štihi v jajčnikih dober znak - kdo bi si mislil, da bomo kdaj vesele bolečine user posted image ? No, sporoči rezultatek, pa itak, da vrednost narašča user posted image . Hvala za lepe želje, rita pa, še vedno je živa user posted image .

Dejzi, jaz bi tudi raje še kakšen dan več dala svojim foliklom, da bi rastli. Ne vem, kam se Rešu tako mudi user posted image . Pa nobene gneče v čakalnici - očitno vse čakajo, da dodatne koncesijske postopke dobim. Upam, da bova jutri spet prva na vrsti za punkcijo. Bova full prej šla tja. Ker mene sicer strah skoraj ubije user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.5.2008 19:33:40   
mismis
na hitro...potem pa nazaj za bukle

Arneja, jutri ti želim veliko dobrih foliklov user posted image pa čimmanj bolečin

mala81, Rubin in Zorica, vam pa uspešen UZ

Lučka25, dobrodošla med nami, kdorkoli sem nam lahko pridruži, če le hoče, verjamem pa, da nobena ni ravno prostovljen kandidat

Daisy, stopka bo danes, pazi na rito, da ne bo boleča, kot od Arneje

Pija in Pikovit, dobro opravita jutrišnjo generalko pred pravo dekliščino

Stijan, upam da tečke ne bouser posted image

Sonček33, kaj pa ti zdaj paniko delaš, pa tako optimistična si bila. Malo preračunaj kdaj bi morala po rednem ciklusu priti tvoja tečka user posted image , potem boš pa videla ali si že mimo nevarnosti user posted image

Grethy, lahko držiš pesti šele jutri ko vstaneš, kajti izpit imam šele ob 16.30

Gigi1, kak smo? Otroce kaj nagajajo?

Abra in Zvezdica, vaju čisto razumem glede spanja, tudi jaz bi skoz samo spala, pa še sploh nisem user posted image , joj kaj šele bo. Abra a so že rezultati?

Špelka12, lepo da še kaj prideš na našo temo.

evo toliko zaenkrat z moje strani, zdej grem pa še malo za knjige, pa mogoče pridem kasneje spet majčken prebrati, kaj ste mi lepega napisale. Čav

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.5.2008 19:41:27   
mala81
Punce vam je nemogoče slediti. Se vas nekaj dni ne prebere ampak samo preleti, pa imaš kar nekaj dela, da vse prebereš.

Še vedno sem malo v gužvi, ampak malo še pa bo. Zadnji popravki pri diplomi, potem pa še samo zagovor. Komaj čakam, da bo končno 1x konec.

mismis jutri množično poročamo Štajerke. Hvala za lepe želje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.5.2008 19:42:36   
mala81
mismis tebi veliko uspeha na jutrišnjem izpitu!!!!  user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.5.2008 19:44:43   
netka34
Ola pipike!!

A ste me mal glodale, a?user posted image
No, sej je prav!! Sm vesela, kr to pomeni, d bom mela veliko pestk, ko bo potrebno!! Sam d se mi ne bo kolcalo!user posted image user posted image

No, jutri zgodaj, ko boste ene še sladko mižale, odrinem proti Lj.
A me prosim spomnite, kaj morm met s sabo poleg...-napotnice, pap izvid, krvni testi nama še veljajo......pliiiiis? D nam pršla gor, pol pa spet...vam manjka to pa to, pa zdravstveno morm prow vsaki bot it potrjevat tja v tanovo porodnišnico!?!user posted image user posted image user posted image

Ja, sitnoba stara, kr z glavo začni mislt, ane!!! user posted image user posted image user posted image
!!!!!!
Sonček!!!!!!!  Pa kaj js to vidm za eno jamranje!! Matr, kako loh sploh še dvomš? Zadnjič sva jo dobile 8 dan!!! Pa veš kolk si ti zej čez!?! Js kar vem, bi lah ti ju3 že nardila test; ane??? Pa nas boš kej presenetla, al ns boš pustila na trnih, sebe pa še bolj? user posted image user posted image

PIP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.5.2008 19:46:54   
arneja
Gigi, včeraj smo se pa res šli malo slončke user posted image . Ej, meni tudi ni jasno, kako zdržati brez tega toliko časa, ampak očitno se, če je cilj jasen, da user posted image .

Dejzi, še urca in pol pa boš ti tudi postopkana user posted image . A ti pa Rešu tisti list na mizo daješ? Jaz pa ne. Ampak za jutri sem pa mapco pridno shranila v torbo, da ne bom njegove jeze deležna user posted image . Upam, da bo dobre volje jutri, pa da bo lepo pikal user posted image . Pa za petek isto upam user posted image . Meni se je tudi zdelo, da sem imela v drugem postopku večje folikle, ko sem stopko dobila. Ma, 16 mm mi je pa res mali folikel, ampak on očitno že ve. Je bil tudi tisti moj okoli 15 in še nekaj mm samo velik. Čeprav mi ni jasno, ker dva dni prej je bil pa 14. Pa ni valjda samo za en mm zrastel v dveh dneh user posted image . Mah, zaupajmo strokovnjakom, ne user posted image ? Čeprav, če so tako različno veliki, bi ti pa res Cetrotrid lahko dal. A ti kaj sokovnik laufaš? Jaz sem ga včeraj prvič v tem postopku pa še zato, da sem ananas zmiksala. Pa nič se poslavljati od blastocist, ker jih bova tokrat imeli, prav user posted image ? Sem pa tudi jaz Reškova fenica, čeprav mi je tudi tisti stric na GK, Tomaževič, zabavno deloval s svojim momlanjem user posted image . Uf, sem pa jaz tudi vesela, da samo še jutri tako zeeeelo zgodaj vstanem user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.5.2008 19:51:19   
mlinčka
Mal z zamudo, ampak od srca: bravooo nove nosečke, čisto ste podivjale!  user posted image user posted image user posted image  Prav je tako! Prihajamo za vami user posted image !

Stijan, sej veš da dokler ni tetke s Krvavca, se ne smeš vdat v usodo! Me vse verjamemo v to!

Sonček33, ne ga srat! Kar tako strumno naprej, kot do zdej!

Dejzi, jaz čist zaupam atu Rešu! Še najbolj me pri vsej stvari moti to, da ne boš mogla v petek zvečer z nami na pir user posted image . Pa itak bomo večino časa debatiral o nosečnostih in porodih, jaz pa tam sama s svojo neplodnostno mizerijo user posted image ! Mah, bom vsake tolk nardila diverzijo z avgustovsko žurko user posted image .

Netka34, user posted image !

Oktavija, vse najlepejše! Saj veš, kaj ti vse želimo!

Arnejča, a rita lepo okreva? Glih se bo zacelila, boš pa ketonal vanjo fasala user posted image ! Si me nasmejala, ko praviš, da Dejzi v živo tako milo zgleda user posted image . A tkole bejba blefira, kadar je med nepoznanimi ljudmi! V resnici je od hudiča (v zelooo pozitivnem smislu)!

Mismis, jutri razturi na izpitu! Uletiš hladnokrvno, suvereno user posted image  in vsi samo obsedijo in se čudijo! Ma itak!

Pikovitek, kaj pa tebi narobe hodi?

Aja, glede une famozne knjige - jaz sem jo vzela v knjižnici še preden ste jo izvohale user posted image . Sem nekje na polovici. Fletna reč, res! Na trenutke se nasmejiš za polulat, občasno te pa zadane prav tja nekam, sej veste...  

Dobrodošlica vsem novim borkam!!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.5.2008 19:52:40   
sonček33
Netka - ja zdravstveno kar pojdi potrdit. Ostalo je pa to kar si napisala.  Jupi, jutr torej 1. špika.

Ma kje pa, niti na misel mi ne pride delat test. Še nikol v življenju ga nisem, pa ga tud zdej nam. Vsaj ne predčasno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.5.2008 19:55:11   
sonček33
mala81 in Rubin - držim pesti za uz.
arneja  - naj bo punkcija brez bolečin in naj bo veliko jajc
mismis - držim pesti za izpit

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.5.2008 19:56:27   
pikovit
Punce a se spomnite Zalazoye?Une mal starejše se je zihr spomnite.No rodila je fantka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.5.2008 20:02:54   
arneja
Ampak, Dajamaja, ti pa ponoči očitno res slabo vidiš user posted image . So se zdaj, ko si potjeno nosečka, kakšne slabosti prikradle user posted image ?

Kajsica, komaj čakam, da tudi ti prideš na vrsto in prevzameš svoje eskimčke user posted image .

Abra, a jaz, da Reša z gatami rajcam user posted image ? A nisi ti imela enkrat tangice gor, pa je potem rekel, da je mislil rob normalnih hlačk user posted image ? Ali je bila to Amelia? Jaz sem imela lepo boksarke gor, tako da ni bilo nič rajcanja user posted image . Glede tistih zadev, ki niso za javnost, pa nekaj v zvezi s tem, da je moja mami z mano z inseminacijo zanosila - da vas ne bo od firbca razgnalo user posted image . Za dofilanje seznama sem pa jaz takoj user posted image .

Pija, a ni fuzbalerjev več kot šest user posted image ? Se mi zdi, da jih bom imela jaz samo za badminton dovolj user posted image . No, upanje umre zadnje user posted image . Pa tvoj sokovnik? Tudi samo prah nabira? Pa tako zagnano smo ga šle takrat nabavit user posted image . Snoopy hlačke imam samo ene, tako da rita trenutno v enobarvnih uživa user posted image . Rdečih. Se spomnim, ko so punce dolgo nazaj pisale, da tudi barva vpliva na rast foliklov, pa imajo zdaj hlačke vedno vsaj nekaj rdeče barve zraven user posted image .

Gigi, značilen znak nosečnosti je izrazitejši vonj, tako da upam, da tudi jaz čimprej začnem vohati vse naokrog, četudi bo kje smrdelo user posted image .

Mismis, hvala za seznamček in lepe želje. Je prav fino imeti spet pool position user posted image . Samo, da bo punkcija za mano, pa bom že malo na konju.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.5.2008 20:03:33   
netka34
Sonček, dobra si !!! Sploh, kr boš čakala do pondelka, k pa je že v soboto dan D!!!!!!user posted image user posted image

Čestitke Zalazoyi! Da bi uživala lepe urice in dneve pri novi življenski nalogi!!

Sapi.....šifra je črnobelo!! tko d če ti pade kej tazga v uč, pa ti mene pocuki!!user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.5.2008 20:06:31   
mala81
sonček33 hvala. Bomo videli jutri, kaj dogaja z našimi foliklčki.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.5.2008 20:07:30   
mala81
arneja tebi pa čimmanj bolečo punkcijo in veliko jajčk

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.