|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
21.5.2008 13:53:43   
sasi13
men so na polno začele zatekat noge, od gležnja naprej sm taka kot tak user posted image .
lex tamala ti je res čist podobna, čeprav je včasih tk da so punčke po atiju in fantki po mamici.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.5.2008 14:09:50   
Blacky30
Ali mogoče katera ve, če moram dati papirje za porodniško potrditi tako v svoji redni službi pa še za popoldanski s.p., ali to ni treba? Sicer bomo tam vprašali, samo, če mogoče katera ve, bi mi prav prišla info.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.5.2008 14:20:14   
lindy
Mene so pa spet prestrašil, da bi mogla papirje že oddat, ker naj bi blo 60 dni pred pdp-jem, ker jest sem hotla to oddat po prvem juniju, da bom mela not še majsko plačo, joj da ne bom brez porodniške ostala!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 14:38:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
21.5.2008 14:41:46   
Inigo
misim, da je to mišljeno najprej 60 dni pred rokom. lahko pa ti oddaš tut 2 dni prej... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.5.2008 16:17:14   
liju
Pozdravljene!

Da se vam malo oglasim. Mi smo ok, pregled imam 28.5., se pravi drugi teden. user posted image
Vidim, da se pogovarjate o papirjih za porodniško. Jaz sem glih danes klicala na CSD, pa mi je rekla, da je 60 dni pred pdp-jem prvi možni datum za oddajo. Jaz pa imam rok 29.07. in imam čas do 01.07. Je rekla, da se  nič ne zamudi. Baje pa ti samo pole za porodniško niti ne da, če nimaš potrdila od gin. za paket in vse te stvari.

To bi bilo to in se vam še kaj javim!

Lep danuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.5.2008 16:43:43   
lindy
No sej ne bom več paničarla, bom nesla tisto vlogo, ko bom dobila še majsko plačo in bo glih tko vredu.
A je to normalno, da mene tolk sramna kost boli, da še komi hodim, niti noge ne morm vzdignit.

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.5.2008 17:08:02   
netki
auroraa......men je tud rekla, da mora bit še junijska plača partnerja not, za očetovski dopust. Men se zdi to mal pozno, ampak je rekla da pred rojstvom papirjem sploh ne rabijo, ker dopust nastopi itak po rojstvu.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 17:26:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 17:35:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 385
21.5.2008 17:48:50   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: netki

auroraa......men je tud rekla, da mora bit še junijska plača partnerja not, za očetovski dopust. Men se zdi to mal pozno, ampak je rekla da pred rojstvom papirjem sploh ne rabijo, ker dopust nastopi itak po rojstvu.

Junijska plača?
Mojemu bojo upoštevali kot zadnjo plačo aprilsko.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 17:48:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 387
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 17:52:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 388
21.5.2008 17:53:34   
Tinky
Nosečke, a vam je popek kej ven skočil? Moj se je full povesil, zgleda kot snorky (risanka, če se katera spomni) user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 389
21.5.2008 17:56:10   
Inigo
moj se je že malo izbočil ja. ne še čisto... je pa tak smešen... hehe! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.5.2008 17:57:22   
kaja02
pozdravljene user posted image !

sem sicer na RR pri avgustovkah, rok naj bi imela 6.8.2008, sedaj pa mi je rok prestavila na 23.7. Pa me nekaj zanima, vidim, da se že ukvarjate z porodniško. Jaz nastopim porodniško 25.6., in ko si želim izračunat višino  mi nekaj ni jasno, tam piše maj 2007- ali je zdaj to plača nakazana v maju ( aprilska plača ) ali je to majska plača user posted image  sem bila namreč do konca aprila zaposlena za polovični delovni čas in se mi pri povprečju to kar pozna. Ali lahko počakam naprimer do 10. 6. ko bom imela nakazano že majsko plačo ali moram vlogo že prej oddat user posted image  Upam da je vprašanje dovolj razumljivo oz. da nisem preveč zakomlicirala , pa hvala za pomoč!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 391
21.5.2008 18:23:52   
Tinky
Kaja, jaz mislim, da lahko počakaš še na junijsko nakazilo. Itak nastopiš porodniško šele konec meseca, tko da ne bo panike.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 392
21.5.2008 18:26:47   
sasi13
evo pa sm še jz dala trebušček gor

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.5.2008 18:29:07   
Tinky
waw sasi, kak buši. 

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.5.2008 19:45:11   
neboglasnica
Moram vam povedati še lepo novico, če ste že morale poslušati moje tarnanje nekaj časa nazaj. Takrat sem mislila, da sem pomotoma oddala hčerinega levčka, igračo na Rdeči križ. Bilo je veliko jokanja, stokanja, slabe vesti...Zdaj pa eureka: NAŠLA sem ga med škatlami spodaj v kleti. user posted image mami, hči je kar skakala od veselja... JAz pa tudi. No, in od veselja sem zdajle pojedla še dva kosa kruha z evrokremom in pol litra mrzelga mleka je sodilo poleg. Grozna sem! Ampak bilo je pa greha vredno, vam povem!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.5.2008 20:06:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

No sej ne bom več paničarla, bom nesla tisto vlogo, ko bom dobila še majsko plačo in bo glih tko vredu.
A je to normalno, da mene tolk sramna kost boli, da še komi hodim, niti noge ne morm vzdignit.

Jaz bi rekla, da ja. Ker mene boli že od 20. tedna dalje. Če ležim na sedežni, ne morem npr. vstati najprej z eno nogo in potem z drugo, ker na eni nogi niti ne morem stat, moram obvezno z obema naenkrat dol stopit ali pa pošteno zajavkam. Pa zdaj že en teden me sramna kost prav žge, ne več samo boli.user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
21.5.2008 20:08:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Pozdravljene!

Baje pa ti samo pole za porodniško niti ne da, če nimaš potrdila od gin. za paket in vse te stvari.

Moj mož jo je danes dvignil brez potrdila od g., ker sem ga kar tako mimogrede poslala in mi jo je potem nesel še v službo potrdit. Očitno delajo kar vsaka po svojih pravilih.user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 397
21.5.2008 20:11:29   
Blacky30
Za očetovski dopust pa je mojemu user posted image  danes dala papirje, a je rekla, da jih gre potrdit v službo šele po rojstvu in jih takrat prinese. Tak da ne vem....res vsaka po svoje dela.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 398
21.5.2008 20:22:01   
Blacky30
Sasi13, ful lep trebušček. Marička, se sprašujem, če tudi jaz morda nosim dva.user posted image user posted image user posted image  Šele zdaj, ko sem videla slikice, sem začela razmišljat o tem, kako veliki stroški morajo biti to za vaju, ko bosta dobila kar dva naenkrat, dve jajčki, dva ležalnika, vse po dvoje. Ni mali zalogaj.

Popek se meni počasi izbočuje, tak da še malo.....user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica, ste že napolnili album do konca? Jaz sem že uspešno zaključila z albumom The Dog.user posted image user posted image user posted image  Samo še dva imam za zaključit (Euromania in Medo Pooh). Pa čestitke za ponovno najdenega levčka!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa moram it nekaj pojest. Le kaj bi danes??? Hmmmm, kakšen predlog?

Aja, HD, mi je žal, da ti pizza ni tako teknila, kot bi ti lahko. Hudiča, ko pa imamo pač včasih napačne lušte. Ampak da tako hitro zatekaš po malo soljeni hrani? Ne bi rekla, če bi npr. nonstop jedla preveč slano. To pa ni fajn, da moraš tako fejst pazit.

Grem se razmigat ...... do hladilnika.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 399
21.5.2008 20:27:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Mene so pa spet prestrašil, da bi mogla papirje že oddat, ker naj bi blo 60 dni pred pdp-jem, ker jest sem hotla to oddat po prvem juniju, da bom mela not še majsko plačo, joj da ne bom brez porodniške ostala!

Ne ne, mislim da je najbolj zgodaj kar ko lahko oddaš papirje, 60 dni pred rokom. Ravno danes sem bila na CSD-ju, sama sem si naračunala da bom oddala 30.05, pa so rekli da lahko enkrat junija pridem oddat.

A bodo vaši partnerji kaj uveljavljali očetovski dopust?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?