|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 10:29:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 10:29:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Julijke 2008 III. del
21.5.2008 10:37:35   
Inigo
vse ste tk pridne danes in urejate paprije... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 10:38:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 354
21.5.2008 10:42:44   
nanka
Jaz grem tudi danes po službi na Csd, oddat papirje. V službo grem še 7 x , že odštevam, vsak dan je težje, dela pa več.

Še vedno nismo izbrali imena in počasi bo potrebno začeti razmišljati še v tej smeri, da nas  kaj ne prehiti.

Vreme pa meni kar ustreza, ker sem v službi in me nič ne vleče ven, če bi bil pa sonček, bi se mi počasi že rolalo.

Neposredna povezava do sporočila: 355
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 10:45:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
21.5.2008 10:49:07   
Inigo
punce, a ste že ve tut kaj opazle kako se premikajo naši otročički? včasih čutim, da mi celo nogo vn potisne... prav čutim bunkico user posted image al pa rokico. kako vem kaj je kaj? ker je obrnjen na glavo, čurim nogice v zgornjem delu, rokice pa v spodnjem delu trebuha. no, pa tut rit nam če že pokazal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
21.5.2008 10:49:15   
Blacky30
Dobro jutro!

Gleda katera zdaj Mein baby na RTL? Jaz gledam vsak dan in spet jočem zraven.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 358
21.5.2008 11:01:33   
Blacky30
Tinky in Inigo, zelo lep buši. A še daleč veliko manjši od mojega.user posted image user posted image user posted image  Takšna sem bila jaz v 20. tednu.user posted image user posted image

Inigo, glede kil verjetno ni nič narobe, čeprav bi se naj zdaj še en mesec kar fejst redile, potem pa bi se naj umirilo pred porodom. Ne vem.....jej malo več.user posted image

Glede premikov, pa ja, čutim ful, včeraj zvečer sem ga držala za koleno.user posted image user posted image  Ker mi je g. točno na trebuhu pokazal, kako user posted image  leži, približno vem, kateri del telesa tišči ven in je prav sladko.user posted image

Balonchy, čestitke za sosedo in malo Petjo. Naj se lepo cartajo.user posted image user posted image user posted image   Pa, ko boš vedela, kaj je bil vzrok prezgodnjega poroda, nam tudi javi, plis.user posted image

Ja, jaz pa sem danes mojega user posted image  poslala na socialno po papirje, da jih potem doma izpolnim in jih odnese v mojo službo potrdit. Ga kar izkoristim za tako, da se ne rabim z busom cijazit okoli.

Aha, Nanka, torej sta vidva na istem glede imena: pri nama je ime za user posted image  fiksno že iz prve user posted image , za fantka pa imamo sploh še nimamo, najbolj je v igri Teo (Tinky, lepo ime, ne?user posted image ), nisva se pa še 100% odločila, ker je moj user posted image  tako zelo prepričan, da nosim user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 359
21.5.2008 11:22:50   
24julij
jutro pozdravcek usem danes sem vam pa se jaz dodala svoj trebuscek od prejsnega tedna
ucerajsnji uz je pokazal da je nasa lara je v 31t4d  1887 g tezka mere so :BPD 76,1  AC 75,5  FL 627  HC  295  Pusenjak pravi da se lepo razvija in da je med vecjimi

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.5.2008 11:46:05   
Inigo
super!!! zdaj pa še zdržita par tednov in se bosta lahko cartali user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.5.2008 12:19:24   
glugluglu
24julij, bravo, user posted image še malo, mogoče boš pa na koncu še čez rokuser posted image Pa želim ti, da te kaj ven na zrak spustijo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.5.2008 12:47:47   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dobro jutro!

Gleda katera zdaj Mein baby na RTL? Jaz gledam vsak dan in spet jočem zraven.user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj gledala, sem bila čist solzna. A je to vsak dan? Ob kateri uri pa?

Lex, zdaj pa vem, zakaj bo toliko otrok pri vas...ker tako lepe delata, da je joj. Res sta taka lepotca, da se ju ne da nagledati. user posted image user posted image user posted image Seveda po mamici.user posted image

Ali katera ve, se bo plača, ki jo dobimo za mesec maj štela v porodniško? Ker jaz sem sedaj na dopustu, ne več na bolniški.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.5.2008 12:55:57   
neboglasnica
AURORAA, ops, ravnokar sem s CSD, kjer je rekla, da lahko tistih 15 dni uveljavlja oče v roku 6 mesecev po rojstvu otroka, papirje pa mora oddati najkasneje 23 dan pred nastopom dopusta. Nama to kar prav pride, saj je moj na bolniški, pa bo potem še 15 dni podaljšal. V službi bo pa user posted image user posted image .

almera, tudi meni je všeč Petja, samo moj se ne strinja, žal. Parkiram pa okoli MŠ, porodnišnice, za novo pediatrično... Zakaj naj prišparam Damajanti? Me pelješ na tortico? Šala.

populis, tims je menda še pri sebi, se bomo videle jutri.

Danes sem bila spet taxi služba za moža, mimogrede sva šla še v mojo službo, kjer so vsi vzklikali kako dobro izgledam. Ja, fajn, res dobro, kot en user posted image in to počasi se premikajoč. Grem pogledat, kako napreduje moj prebranac. Aja, ustavila sva se v Hoferju (prvič) in imajo jagode po 0,79 €. Sem jih vzela kar 4 pakete, pa še grozdje, breskve...upam samo, da ne bo prej zgnilo, ker so me bile spet same oči.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.5.2008 12:56:08   
Tinky
Evo me!!! Sem uredila na CSD.
Aurora, meni so rekli, da za očetovski mora oddat vlogo preden rodim (po možnosti še ta mesec), po rojstvu pa sporoči samo kdaj bo koristil dopust.

Dobila sem tudi vlogo za zahtevek za enkratno denarno pomoč, ki jo da občina. Dobila bom celih 417,92 EUR!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 365
21.5.2008 12:58:14   
Blacky30
Ja, Mein Baby je na RTL-u vsak dan od 10.30 do 11.00. Večim so zdaj delali CR s spinalno anestezijo, da je budna in prisebna, ko se otroček rodi, zadnjič pa so celo eni dali Ultivo, ker se ji je porod preveč vlekel in da ne bi bila tako utrujena na koncu, so ji s tem olajšali bolečine. Ful zanimivo je, jaz res rada gledam. Sem gledala že prvič cel zadnji mesec, ko sem bila že na porodniški, zdaj pa spet obujam spomine.user posted image

Glede porodniške pa še jaz ne vem, ker še nisem šla nič urejat, tak da ti bo katera druga povedala.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 13:00:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 367
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 13:05:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 368
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 13:08:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 369
21.5.2008 13:10:58   
neboglasnica
zimska, ja prav  tem centru sva se ustavila. Škoda, pa drugič! Si že doma, konec službe?

Neposredna povezava do sporočila: 370
21.5.2008 13:13:40   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Evo me!!! Sem uredila na CSD.
Aurora, meni so rekli, da za očetovski mora oddat vlogo preden rodim (po možnosti še ta mesec), po rojstvu pa sporoči samo kdaj bo koristil dopust.

Dobila sem tudi vlogo za zahtevek za enkratno denarno pomoč, ki jo da občina. Dobila bom celih 417,92 EUR!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  No, vsaj nekaj dobrega, da si tam doma, ne? Če vam že v P tak visoko kasirajo EA. Malo heca.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne dobim nič od občine, no, eno knjigo. Upam, da ne enake kot sem jo pri Nejcu.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 13:23:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 372
21.5.2008 13:33:30   
lex
Hvala za pohvaleuser posted image . Aleks je čisti ati, Alina je izrezana jaz (mi je zadnjič teta rekla zakaj ji nismo dali mojega imena, ko je menda glih takak kot jaz), tretjo smo pa zmiksali, če je pa uspelo bomo pa videliuser posted image .

Tinky in Inigo, vajinih trebuščkov se ne morem nagledat tolk so lepiuser posted image user posted image user posted image .

Pety odvisno kdaj neseš papirje na CSD. če jih neseš v maju se ne bo, če pa potem junija pa počakaj na plačo pa potem nesi.  Odvisno kaj se ti bolj splača.

očetovski: pri nas morema potem poslat, ker je potrebno rojstni list zraven dat. A tega ni več? lani je še bilo. No moj se itak zmeni pa je takrat doma, ko bi imel pa dopust pa dela. tako da mi ni neke panike.

Mein baby: ne gledam, ker pol me ne dobijo v porodnouser posted image user posted image user posted image  - nimam cajtauser posted image

vreme: osebno mi paše, kar se tiče pa sprehodov in gradnje pa ne

zatekanje nog: večkrat na dan se uležite vsaj za 5 minut in dajte noge višje od glave. Jaz jih na kavču naslonim na naslonjalo ali kar na steno. Mi je še vedno pomagalo. V eni reviji sem 1x prebrala ta nasvet. Jaz ponavadi ko pridem iz kakšnega šopinga imam gležnje čisto okrogle, pa se pol vležem in to naredim in je malo boljše.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 373
21.5.2008 13:39:34   
Inigo
ja to res pomaga. pa pit koprivin čaj 3x na dan, pa migat z gležnji in prstki na nogah. pokrčiš in spustiš. ali pa krožiš... to vse pomaga. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.5.2008 13:48:39   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Tinky lep buši.user posted image Zredila se pa nisi skoraj nič, mam prav?

Sem se zredila ja. Na poročni dan sem bila posavna mladenka, danes pa nosečnica z veliko ritjo user posted image .  6 kg sem šla gor user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?