Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:35:48
|
|
|
|
Talika19
|
Hojla! Midva sva pa že nazaj iz kavice, sva bila pri eni sodelavki v Kranju, ki ima 11 dni mlajšo hčerko od Marka. Pa sva naredila eno p..... Sva razbila skodelico za kavo. Na mizi imajo take podloge za krožnike iz blaga in valda je Mark to zagrabil, jaz sem bila pa za trenutek nepozorna in je šlo na tla. Zato pa smo mi že zdavnaj ukinili prt, ker je vse dol vlekel. Pa takoj je šel k predalom in jih odpiral. Danes se je pa še prvič dvignil ob klubski mizici. Neverjetno kako je v zadnjih 14 dneh napredoval.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:41:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopala sem pač bolj med počasnimi So mi všeč ja. Moram pokazat Jerneju. Ziher mu bojo všeč. Sam kakšne pa so to številke? Kok bi pa mogla uzet? nogico mu izmeri in maš tam napisano pol zraven številk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:42:09
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Midve sva iz 1urnega sprehoda in sem jaz čist hin-kar za v posteljo. A mislite da je kaj v zraku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:42:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Hojla! Midva sva pa že nazaj iz kavice, sva bila pri eni sodelavki v Kranju, ki ima 11 dni mlajšo hčerko od Marka. Pa sva naredila eno p..... Sva razbila skodelico za kavo. Na mizi imajo take podloge za krožnike iz blaga in valda je Mark to zagrabil, jaz sem bila pa za trenutek nepozorna in je šlo na tla. Zato pa smo mi že zdavnaj ukinili prt, ker je vse dol vlekel. Pa takoj je šel k predalom in jih odpiral. Danes se je pa še prvič dvignil ob klubski mizici. Neverjetno kako je v zadnjih 14 dneh napredoval. mark. ej talika maku se je pa res odprlo. da ne boš čez 14 dni pa napisala, da vrata zaklepaš ker hodi in vse odpre ful fajn ane, jaz komaj čakam. o ko bi se le še nitki mal odprlo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:48:38
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Midve sva iz 1urnega sprehoda in sem jaz čist hin-kar za v posteljo. A mislite da je kaj v zraku Al pa v trebuhu?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:51:37
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica eh zdaj sem vidla, da je Zalenka isto stran prpopala sem pač bolj med počasnimi So mi všeč ja. Moram pokazat Jerneju. Ziher mu bojo všeč. Sam kakšne pa so to številke? Kok bi pa mogla uzet? nogico mu izmeri in maš tam napisano pol zraven številk Sem še enkat pogledala in so številke take kot povsod:18,19,... Tisto kar sem pa jest gledala je pa količina in se je začel 1,2,3,...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:52:28
|
|
|
|
abc100
|
A niso dobri?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:54:17
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Midve sva iz 1urnega sprehoda in sem jaz čist hin-kar za v posteljo. A mislite da je kaj v zraku Al pa v trebuhu? sem hotela enako napisat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:56:09
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB aaaaaa obleko maaaam!!!!! Sva se z mami obe obupani vračale dam, pa sva rekle se še v Moda art ustaviva. Itak mi nč ni blo všeč, same krinoline, vse vrečaste, široke. Pol sm prodajalko prosila če lohk mal kombiniram z drugim oblekam. Tko da mi je zbrala full lep spodnji del, čist ob telesu,dolg. Zgornji sem zbrala en bleščikast korzet, z ovratnikom, pa vmes odprtim dekoltejem, fuuull leep. Pol sem še z tretje obleke najdla en trak, kot pas, tud take bleščice kot korzet, gre okol bokov. Ma na konc je tko hudo zgledal, da so bodoče nevsete ki so čakale na vrsto sam gledale. Men je res full hudo pršlo. Na konc sem vse te tri dele kupla, ker je bla stara kolekcija,tko da bom lohk spodnji del obleke tud skrajšala,k nisem hotla met dolge,- no še nevem. ooo Končno res, sem zdaj prov happy. super, komaj čakam, da jo vidim po mojem, da je super, glavno, da pa je tebi všeč in se v njej dobro počutiš
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:56:47
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A bi mi kera v petek otroke merkala,da grem jaz na avgustovski žur? Moj je sporočil,da v petek dela ti jih kar meni pripelji, jih bom že zrihtala, bom pa namesto na 1 uro vstajala na pol ure
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 13:57:16
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Midve sva iz 1urnega sprehoda in sem jaz čist hin-kar za v posteljo. A mislite da je kaj v zraku Al pa v trebuhu? Sž pomoje najbolš da preveriš . Sej prej ti ne bomo dale gmaha Joke, res je težko vreme.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:00:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 A niso dobri? men so tud tile takoj v uč padli. meni so še lepši ti za fantke kot za punčke.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:12:10
|
|
|
|
Jumpy
|
Men so pa teli všeč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:13:30
|
|
|
|
Jumpy
|
SŽ, al se ti kaj v spodnjem štuku dogaja, al pa te res vreme dol pritiska. Navijam za prvo! Meni se tudi danes nič ne da, pa kar tule visim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:15:00
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Midve sva iz 1urnega sprehoda in sem jaz čist hin-kar za v posteljo. A mislite da je kaj v zraku Al pa v trebuhu? sem hotela enako napisat po moje v zraku. ker prejle me je oči klical in je tudi čist bogi......moj oči je pa tok priden-men stranke rihta , pol pa me kliče, če lahk mojo gsm cifro da
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:17:16
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Hojla! Midva sva pa že nazaj iz kavice, sva bila pri eni sodelavki v Kranju, ki ima 11 dni mlajšo hčerko od Marka. Pa sva naredila eno p..... Sva razbila skodelico za kavo. Na mizi imajo take podloge za krožnike iz blaga in valda je Mark to zagrabil, jaz sem bila pa za trenutek nepozorna in je šlo na tla. Zato pa smo mi že zdavnaj ukinili prt, ker je vse dol vlekel. Pa takoj je šel k predalom in jih odpiral. Danes se je pa še prvič dvignil ob klubski mizici. Neverjetno kako je v zadnjih 14 dneh napredoval. Bravo za MARKA Talika nezdogo z razbito skodelico-je bla prvič, zadnjič pa ziher ne Eva pa sedaj tako pljuva, da je tipkovnica že čist mokra.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:19:22
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy SŽ, al se ti kaj v spodnjem štuku dogaja, al pa te res vreme dol pritiska. Navijam za prvo! Meni se tudi danes nič ne da, pa kar tule visim Vidim da vasbolj matra kot mene no saj mene tud.....ampak čakam SOBOTO, ker vas je najmanj na RR.......(pol se bo pa v soboto zjutraj vsem mudilo firbcat)
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:21:59
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy SŽ, al se ti kaj v spodnjem štuku dogaja, al pa te res vreme dol pritiska. Navijam za prvo! Meni se tudi danes nič ne da, pa kar tule visim Vidim da vasbolj matra kot mene no saj mene tud.....ampak čakam SOBOTO, ker vas je najmanj na RR.......(pol se bo pa v soboto zjutraj vsem mudilo firbcat) Že odštevam - še 3 dni! Bom si rezervirala sobotno dopoldne za RR. Pa glej, da narediš test ob 6.30 zjutraj, ker smo večina že budne takrat.
< Sporočilo je popravil Jumpy -- 21.5.2008 14:22:22 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:30:21
|
|
|
|
Talika19
|
S čim lahko zaščitim predale, da se ne bi mogli do konca zapreti? Načeloma me ne moti, da jih odpira (zadeve, ki niso zanj bom že pospravila), problem je v tem, ker takoj prime za vrh predala in če ga potem zapre se lahko uščipne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:32:46
|
|
|
|
birdy
|
Joj, jst pa slikce rihtam, zdej k sva končno računalnik nazaj dubla. So nama slikce ohranil, hvalabogu. Pismo, eno ure jih že izbiram kere, pa pišem... Pa jih je še dost ostal za pogledat. S tem da sam Nelijine izbiram, une z pasjimi mladički pridejo kasnej na vrsto. Moj jih bo pa pol še uredil, pol pa jih bova dala razvit. Aja, pa tam k sva skoz naročala, v Hartlauerju jih prek interneta ne razvijajo več, prasci Zdej bova pa rabla kak program za obdelavo, pa jih bova kr prek DMa naročila. Sam pr njih pa ne moreš slik nč obdelat. Hočem rečt, če lohk kera da kak program za obdelavo slik?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:33:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zdravo, spet pišem s seminarja. Sem bla v mullerju in spet mal nakupvala za Lino. Drgač pa nč novga, zvečer pa gremo na vožnjo in večerjo . čevclji so pa full lušni na unmu linku lady, saj nam se boša pokazala na kaki fotki ne?kot nevesta mislim... boš lepa full, to se že zdaj ve!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:38:44
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy SŽ, al se ti kaj v spodnjem štuku dogaja, al pa te res vreme dol pritiska. Navijam za prvo! Meni se tudi danes nič ne da, pa kar tule visim Vidim da vasbolj matra kot mene no saj mene tud.....ampak čakam SOBOTO, ker vas je najmanj na RR.......(pol se bo pa v soboto zjutraj vsem mudilo firbcat) Že odštevam - še 3 dni! Bom si rezervirala sobotno dopoldne za RR. Pa glej, da narediš test ob 6.30 zjutraj, ker smo večina že budne takrat. Pa ne tok zgodi, ker si bom mogla budilko naštimat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:39:27
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 S čim lahko zaščitim predale, da se ne bi mogli do konca zapreti? Načeloma me ne moti, da jih odpira (zadeve, ki niso zanj bom že pospravila), problem je v tem, ker takoj prime za vrh predala in če ga potem zapre se lahko uščipne. Pusti, sej se ne bo dostikrat. Enkrat se bo mogu navadit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:43:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 S čim lahko zaščitim predale, da se ne bi mogli do konca zapreti? Načeloma me ne moti, da jih odpira (zadeve, ki niso zanj bom že pospravila), problem je v tem, ker takoj prime za vrh predala in če ga potem zapre se lahko uščipne. Pusti, sej se ne bo dostikrat. Enkrat se bo mogu navadit. To sem tud jst pomislila, pa se mi je zdel da če napišem bi mal preveč kruta izpadla. Včer se je Neli ušipnila v moj roler... Dons že ni več tja k tisti klipsni prstkov dajala. Sej se hiter učijo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 21.5.2008 14:45:17
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Joj, jst pa slikce rihtam, zdej k sva končno računalnik nazaj dubla. So nama slikce ohranil, hvalabogu. Pismo, eno ure jih že izbiram kere, pa pišem... Pa jih je še dost ostal za pogledat. S tem da sam Nelijine izbiram, une z pasjimi mladički pridejo kasnej na vrsto. Moj jih bo pa pol še uredil, pol pa jih bova dala razvit. Aja, pa tam k sva skoz naročala, v Hartlauerju jih prek interneta ne razvijajo več, prasci Zdej bova pa rabla kak program za obdelavo, pa jih bova kr prek DMa naročila. Sam pr njih pa ne moreš slik nč obdelat. Hočem rečt, če lohk kera da kak program za obdelavo slik? photoscape - maš auto level, auto contrast ... je freeware: http://www.photoscape.org/ps/main/download.php
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?