Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 13:44:15
|
|
|
|
MATEJKA_
|
Sayuri, res sem vesela, da je vse ok s tabo in tvojima ! za seznam - skupaj +9 kg (pa še 87 dni ) glede lupinic - odvisno, katero firmo lupinice imate... mi bomo imeli PP in pri novem modelu Tri-fix zagotavljajo, da ni potreben noben nastanek, ne base, ne iso-fix. zato pa ima tri-fix ime, ker ga lahko na 3 načine pritrdiš - samo s pasovi ali s katerim izmed 2 nastavkov. nisem pa še sprobala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 13:45:15
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri...drži se , saj bo kmalu vikend ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 13:52:21
|
|
|
|
Suzili
|
Vidim, da se pogovarjate o izvornih celicah. Nam so to razložili na MŠ, je pa tako, da pri nas tega zaenkrat še ne delajo, če pa se katera odloči, pa kar precej stane, okrog 1200 EUR. Hranijo jih pa v Belgiji pa mislim da še na Nizozemskem, nisem sigurno za drugo. je kr zasoljena cena.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:07:44
|
|
|
|
LinaK
|
Živjo punce! Danes je tak zaspan dan, da bi najraje bila cel dan vodoravno. Upam, da bo kmalu spet kaj sončka. Soncek3 tud midva sva že probala monterat lupinico v avto in se nama je zdela zelo nestabilna. Morem ob priliki sestro vprašat, če sva jo pravilno naštimala, ker se mi res ni zdelo ok. Sayuri lepo da ste vsi dobro. Upam, da ti dnevi v porodnišnici hitro minejo! NATY upam da se tvoj sinek čimprej pozdravi, da bote kmalu spet vsi doma! gajka tudi midva sva 2 leti nazaj kupila Dormeo in sva zelo zadovolna, še vedno je kot nov in šele sedaj sm vidla, kok sm mela doma slabo postlo. Če morem sedaj prespati doma zelo slabo spim. anaya srečno na izpitu, ti želim eno desetko!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:08:24
|
|
|
|
lana777
|
Sayuri - drži se v bolnišnici, naj ti dnevi hitro minejo, Anaya - vse dobro malemu nečaku ... kje je sonček '?!?!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:14:58
|
|
|
|
ozziebo
|
Sayuri, ti kar pridno počivaj, zdaj ko res vse drugi opravijo namesto tebe!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:20:32
|
|
|
|
sandra123
|
Suzili, a je tebi G tudi kaj rekel, da boš morala v bolnišnico za par dni??? Jaz sem vprašala mojo G glede tega, pa je rekla, da mi ne bo treba, če bo vse ok tako kot do sedaj...pa za tvoja sončka, da tako lepo napredujeta...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:28:19
|
|
|
|
tejkaz
|
Jaz imam pa par vprašanj za vse tiste, ki opremljate stanovanja V otroško sobo na eno veliko okno bi montirala zunanjo roleto. Kako moram izmeriti okno? Samo steklo ali tudi z lesom? Kje ste kupovale rolete? Hvala
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:32:29
|
|
|
|
Erin
|
tejka - ko sem jaz lani menjala okna in zraven še dokupila rolete so mi oni vse zmerili, mislim pa da je pravilno da les zraven šteješ. Jaz sem takrat poklicala podjetje Pa-co z Jesenic. Upam da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:43:56
|
|
|
|
Amelia
|
Sayuri, ne morem verjet, da se nam javljaš iz "terena" čist noro! V PO si, a ne? Meni je dr. Likar slikal maternico. Skratka, ti kar lepo počivaj, nimaš kaj, saj veš, vse za naše zdrave bebice. Naj ti hitro mine!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:44:03
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla bejbe, Katja in Sayuri upam, da vama dnevi v bolnici čim prej minejo. Super za internet!!! Jaz sem pa včeraj kupila posteljici, sicer je rabljena ampak kot nova. Dobila sem jo za 85 € ampak je super ohranjena, zraven je še precej posteljnine, baldahinček in nastavek za baldahin. Ali je katera, ki že ima uporabljala baldehin ali je to bolj za prah nabirat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:49:15
|
|
|
|
Suzili
|
Sandra123: Meni gin. ni nič rekel, da bi mogla v bolnico, pa tud za injekcijo za plučka mi ni omenil, tk da se s tem tolažim, da MV še ni prekratek oz. ni bojazni za predčasni porod. Me je vseeno malo strah, da bi prehitro rodila.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:53:27
|
|
|
|
dojenč
|
var MouseOnMenuBgColor = "#dbd7c3" ; var MouseOnMenuBorderColor = "#434039" ; BELA TEHNIKA PRALNI STROJI SUŠILNI STROJI PRALNO SUŠILNI STROJI POMIVALNI STROJI HLADILNIKI ZAMRZOVALNE OMARE ZAMRZOVALNE SKRINJE KLIMATSKE NAPRAVE OGREVALNO HLADILNA TELESA ŠTEDILNIKI KUHALNE PLOŠČE VGRADNE PEČICE PEČICE+KUHALNE PLOŠČE KUHINJSKE NAPE MIKROVALOVNE PEČICE MALI GOSP. APARATI SESALCI LIKALNIKI SEKLJALNIKI IN MEŠALNIKI APARATI ZA PEČENJE, CVRTJE IN KUHANJE KUHINJSKI PRIPOMOČKI APARATI ZA OSEBNO NEGO OTROŠKI PROGRAM VREMENSKE POSTAJE AUDIO VIDEO LCD TV PLAZMA TV DVD PREDVAJALNIKI IN SNEMALNIKI KOMPLETI ZA HIŠNI KINO GLASBENI STOLPI DIKTAFONI VIDEOKAMERE MP3 PREDVAJALNIKI AVTORADIJI AVTOZVOČNIKI AVTOOJAČEVALCI NAVIGACIJSKI SISTEMI TV DODATNA OPREMA RADIO URE HI-FI FOTO DIGITALNI KOMPAKTNI FOTOAPARATI DIGITALNI SLR FOTOAPARATI SPOMINSKE KARTICE OBJEKTIVI BLISKAVICE FOTO TORBE IN NAHRBTNIKI DALJNOGLEDI IN TELESKOPI BATERIJE IN POLNILCI FOTO LCD OKVIRJI STATIVI FILTRI ZA OBJEKTIVE RAČUNALNIŠTVO PRENOSNIKI LCD MONITORJI TISKALNIKI TIPKOVNICE IN MIŠKE USB, CD/DVD MEDIJI MULTIMEDIJSKA OPREMA ČITALNIKI DLANČNIKI KARTUŠE TONERJI OSEBNI RAČUNALNIKI ZUNANJI DISKI IGRE IN IGRALNI PRIPOMOČKI DODATKI ZA PRENOSNIKE BIRO PAPIR IN PAPIRNA GALANTERIJA POTROŠNI MATERIAL PISALA IN KOREKTURE RAČUNALA IN RAČUNSKI STROJI REZANJE, SPAJANJE, LUKNANJE PROJEKTORJI IN TABLE PISARNIŠKE NAPRAVE MAPE, REGISTRATORJI, TORBE PODLOGE, DRŽALA, KOŠI PISARNIŠKO POHIŠTVO ČISTILNI PRIBOR ŠPORT IN PROSTI ČAS IGRE Z ŽOGO IGRE Z LOPARJEM function ShowHideKat(KatId) { Objekt = document.getElementById("ULKat"+KatId) ; if (Objekt.style.display != "none") Objekt.style.display = "none" ; else Objekt.style.display = "" ; return false ; } ShowHideKat(1000000); ShowHideKat(2000000); ShowHideKat(3000000); ShowHideKat(4000000); ShowHideKat(5000000); ShowHideKat(6000000); ShowHideKat(7000000); Angelcare AC 301-R otroška varuškaOstali artikli proizvajalca ANGELCARE Več slik Skrij slike OpisSenzorna blazina, nameščena pod otroško ležišče, zaznava še tako majhno premikanje vašega dojenčka. Če senzor ne zazna premikanje, ki ga povzroča otrokovo dihanje, se po 20 sekundah samodejno sproži glasen alarm. Občutljivost senzorja je nastavljiva. Angelcare AC 301-R samodejno ob izpadu električne energije preklopi na drug vir električne energije (baterijski vložki). Primerjajte z artikli iz iste kategorije Dobava: cca. 1 - 7 dniGarancija: 12 mesecev Redna cena: 140,00 € (33.550 SIT)Vaša cena: 134,90 € (32.327 SIT)Popust: 5,10 € (3,64%) Količina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Seznam vseh servisov Kliknite na sliko za povečavo. Kompleti function PrikaziVecSlik() { document.getElementById("LinkZaSkritSlike").style.display = "" ; document.getElementById("LinkZaLinkZaSlike").style.display = "none" ; document.getElementById("SlikeZaPovecavo").style.display = "" ; } function SkrijVecSlik() { document.getElementById("LinkZaSkritSlike").style.display = "none" ; document.getElementById("LinkZaLinkZaSlike").style.display = "" ; document.getElementById("SlikeZaPovecavo").style.display = "none" ; } function OdpriVseLastnosti() { document.getElementById("SkrijVseLastnosti").style.display = "" ; document.getElementById("PrviDelLastnosti").style.display = "none" ; document.getElementById("PrijaziVseLastnosti").style.display = "none" ; document.getElementById("VseLastnosti").style.display = "" ; document.getElementById("PrijaziVseLastnostiBr").style.display = "" ; } function ZapriVseLastnosti() { document.getElementById("SkrijVseLastnosti").style.display = "none" ; document.getElementById("PrviDelLastnosti").style.display = "" ; document.getElementById("PrijaziVseLastnosti").style.display = "" ; document.getElementById("VseLastnosti").style.display = "none" ; document.getElementById("PrijaziVseLastnostiBr").style.display = "none" ; } Tehnični podatki VRSTA otroška varuška NAPAJANJE 4 x AAA baterije ali adapter ČAS DELOVANJA samodejno ob izpadu električne energije preklopi na drug vir električne energije (baterijski vložki). POSEBNE FUNKCIJE vidni (lučke) in slušni (zvočnik) indikator za zaznavanje zvoka, možnost izbire kanala zaradi zmanjšanja motenj prenosa. če senzor ne zazna premikanje, ki ga povzroča otrokovo dihanje, se po 20 sekundah samodejno sproži glasen alarm DODATNO možnost nastavitve občutljivosti, zvoka, kanala Priporočamo Odkljukajte kvadratke pri željenih artiklih in prenesli se bodo v košarico skupaj z artiklom Angelcare AC 301-R otroška varuška ShowHideKat(2000000) ; function KupiKomplet(IdKompleta) { document.getElementById("ArtikelKolicina").value = "1" ; document.getElementById("ArtikelSID").value = IdKompleta ; document.getElementById("IzbranaBarva0").value = document.getElementById("IzbranaBarva"+IdKompleta).value ; document.getElementById("Art5669").submit() ; } Zadnji ogledani artikli Angelcare AC 401 otroška varuška akcija tedna LG S12AM klimatska naprava Redna cena:900,00 € (215.676 SIT) Vaša cena:900,00 € (215.676 SIT) FujiFilm Finepix F50fd + Traxdata SD 2GB + Tamrac torbica Redna cena:322,80 € (77.356 SIT) Vaša cena:279,99 € (67.097 SIT) Apacer PH150 USB razdelilec Redna cena:12,90 € (3.091 SIT) Vaša cena:11,59 € (2.778 SIT) Panasonic KX-FP363FX telefaks Redna cena:132,50 € (31.752 SIT) Vaša cena:118,99 € (28.515 SIT) © 2007, Moj E dom, d.o.o. Vse pravice pridržane.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 14:55:07
|
|
|
|
Suzili
|
Sem še pozabla: Erin: sem pogledla povsod, pa teh vozičkov nimajo nikjer drugje kot v baby centru, za torbe je pa tk, da je v Sloveniji samo še ena, jz pa rabim dve. Vse je lanski model, ki jih več ne delajo, tk da torb ni mogoče več dobit. Sem pa že našla eno varianto na bolhi, dve torbi od ABC design, sta skor take barve kot voziček, pa cenovno ful ugodno (80 EUR za obe), jih dobim še ta teden po pošti .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:04:52
|
|
|
|
anita goitan
|
ojla punce, naty kako je z Nejcem? sayuri ma ti si carica!! Uživi in pazi nase in svoja julija08 za spoteljico, dober nakup! Glede izvornih celic-tudi naju je v začetku zanimalo, potem pa sva se na nuhalni pri dr.Pušenjaku pozanimala in je reku da je vse skupi zaenkrat še velik nateg, razen če res imaš preveč denarja in da s tem ne bi imel slabe vesti. Raje ta denar dat v en sklad, al pa zalto kupit,..pač varčevat za otroka! Danes sem po dolgem času popoldanska, in sem pred službo šla na Rudnik, ma nič nimajo za mame v H&M , sem pa komplet treh bodijev za najino kupila po 9€ s kartkimi rokavi. Nato sem še do BTCja šla, in se v Emporiumu ustavila, šla v Premamam al enki takega pogledat, jao kašne cifre, en bodi 20€ !! Tud tam nimajo nič za mamice, oz neki imajo sam cifre se gibljejo nad 40€ za majčko, srajčko, ... Ok se še beremo, naslednjič mogoče do Zare skočim, tam bom pa tud kašno tuniko zase našla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:14:58
|
|
|
|
mishel
|
SAYURI samo da si vredu!!! GAJKA midva sva si vzela jogi Slovenska postelja, kjer ti trdoto prilagodijo postavi, teži in zdr. težavam. Sicer je malo dražji, ampak spima pa oba super. Pa glede slaščičarne, mislim da je Rustika še najbolj pohvaljena je pa nasproti Špara, zraven Mladinske knjige in mislim da Mure .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:22:07
|
|
|
|
dojenč
|
sem vam hotela pokazati en link
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:24:55
|
|
|
|
Suzili
|
Ja dojenč ti ga pa biksaš, si zasedla skor celo stran, kar tako naprej, pa bomo hitro na 200 stani, pa začnemo 3. del avgustovk
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:27:25
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Danes sem po dolgem času popoldanska, in sem pred službo šla na Rudnik, ma nič nimajo za mame v H&M Živjo še od mene. Jaz sem bila tudi danes dopoldne na Rudniku v C&A in H&M, sem iskala zase 3/4 hlače aL pa kaj podobnega. Sem probala nekaj stvari v H&M pa meni vse tko čudno stoji, skratka nič pametnega, pol sem pa ene hlače v C&A vzela. Sicer niso ravno moje najljubše barve, so bež jaz mam pa rada temnejše hlače, pa bodo že mogle biti dobre. A sv ase mogoče srečali???. Sem vidla kar nekaj nosečk. Jaz sem bila tam okrog pol desetih desetih.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:30:20
|
|
|
|
anita goitan
|
miškolinček ma žal ne, ker jaz sem bila na Rudniku ob 11.30 , res nimajo nič, ne maram da me naredi kot šotorkso krilo, raje imam kaj bolj oprijetega.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:31:19
|
|
|
|
mishel
|
Joj,punce, tale dež je pa že pošteno siten. Imate kak predlog kaj naj počnem? Zlikala sem že, posesala, kuhinjo spravila v red, oprala perilo, kaj pa naj zdaj? No, tudi spala sem že
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:36:32
|
|
|
|
anita goitan
|
mishel sem ravno z mamo govorila, na Vipavskem imajo sonček!! Ma tudi v Lj ni dežja, sam je precej soparno, men se pa danes tako ne ljubi viset v službi ker točno vem da ne bo nič od mene, produktivna sem ko sme dopoldan sedaj ma samo še sladoled vidm, ležalnik, posteljo,
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:38:22
|
|
|
|
mishel
|
Pa si me spomnila na nekaj - slaaaadoooooleeeed!!!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 21.5.2008 15:40:12
|
|
|
|
andrejaboris
|
Hoj babike! MIshel si pa bla pridna. Jaz sem pa danes tak lena, da mi za nič ni. Bo jutri bolje! Ryssa sem vidla da bota dala sineku ime Lan. SEm ti napisala kaj pomeni in od kod prihaja. Ker mi imamo tut Lana, kot verjetno že veš. Še pa mi je zdaj ful lepo ime. Samo za drugega še nimamo nič izbrano. Še je nekaj časa! Naty vidva že imata izbrano ime za ? komaj čakam da mine današnji dan. papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?