tejkaz
|
Zdaj pa imam malo več časa. V glavnem, Naty, želim ti, da se Nejc čimprej pozdravi. Na žalost je spet polno viroz in bolezni. Tudi v našem vrtcu jih je baje precej manj in upam da se mi izognemo tem boleznim. Zaenkrat dobro kaže. HB je zdrava že lep čas. Prav potrkat moram, ker bolan otrok je pa res bogi. Sayuri, upam da ti bivanje dol čimprej mine. Priskrbi si en wireless laptop Naša lupinica je varna tudi če se pripne samo z navadnim varnostnim pasom. Isofix sistema nimamo. Včeraj smo potem končno uredili vse za zamenjavo omare. Po telefonu mi je prodajalec rekel da bo trajalo 3 tedne da jo dobimo, popoldan mi je pa rekel da jo dobimo že naslednji teden Eva se mi že en teden zbuja že pred peto in ni šans da bi zaspala nazaj, tako da andrejaboris, na žalost vem kako se počutiš. Jaz zvečer zaspim zraven nje, da se malo odpočijem. Služba in popoldansko tekanje za Evo kar pusti posledice. Suzili, večkrat se javi. Lepo da pridno napredujete. Astrea, si tudi ti zadovoljna z Alplesom? Jaz sem. Razen mladinske postelje za Evo imava vso pohištvo od Alplesa. Sem zadovoljna in me je že včeraj držalo, da bi še Evi kupila posteljo od Alplesa pa me je moj malo nazaj držal. Gajka, midva imava Dormeo. Star je že dve leti in je še vedno kot nov. Je pa res veliko ležišč na trgu in se kar težko odločiš. Upam da boš z izbiro zadovoljna. Višnja, tudi jaz hočem sonček. Tako lepo vreme je že bilo, zdaj je pa spet kot da bi bila jesen. Zoja Miša, uživaj na 3D-ju. Čestitke za 100-tko. Glede stanovanja je pa zdaj tako. Je lastnik rekel da ga še vsaj eno leto ne bo prodajal tako da ne iščemo nič novega. Bomo malo tega preuredili. Ločili bomo tavelik prostor na dva prostora. V enem bo kuhinja in jedilnica, v drugem bo namesto sdnevne sobe, Evina sobica. Prej smo imeli kuhinjo, jedilnico in dnevno vse v enem, midva in tamali bomo šli pa v Evino sedanjo sobo. Galerija je pa še vedno kao delovni prostor. Bilo bi super da bi še nekaj let ostali tukaj, in se potem končno vselili na svoje, če bomo pa morali čez eno leto it, bomo pač šli. Sem šla prebrat, da že julijke rojevajo. Uf, kar prehitevajo. Punce, pazite se, da bomo avgustovke ostale. No, katera lahko pobegne v drugo polovico julija ali pa v prvo polovico septembra :) Tamy30, jaz tudi nikamor ne hodim na telovadbo. Imam opravičljiv razlog Hiperaktvino hči Andrejaboris, komaj čakam da bo Eva meni lahko rekla da me ima rada. Zaenkrat še bolj malo govori. Sem pa vsako jutro tako vesela ko grem po njo v posteljico. Ko me zagleda, tako z veseljem reče mami in nastavi tisti drobni ročici da jo dvignem, nato se pa tako stisne k meni. Prav pozabim na to, da se je spet ob 5.00 zbudila Hm, jo vsak dan sprašujem kje ima mami dojenčka, in zdaj mi že par dni na moja prsa pokaže. Upam da ne misli, da je tam notri. Res so velika, ampak tako pa spet ne Tato, kako je ratala omleta in štrudelj? Soncek3, si napisala da si videla otročka samo na nuhalni? Kaj morfologije nisi imela? Potem ti vsekakor pripada še en UZ. Malo povprašaj Ok, dost me imate.