NiLe
|
Ne, tega pa res ne maram, če vidim, da smo na drugi strani zato, se moram pofočkat. Trenutno čakam na mojega, da pride s šihta, Lea je omagala okol pol desetih (kljub temu, da ne hodi spat popoldan, kar dolgo zdrži .... no, je pa danes spala do 9h zjutraj), naša dojenčica pa je po enournem spancu ugotovila, da bi še malo rogovilila, pa jo malce ignoriram -ker se nič ne oglaša in pridno leži v košku ... upam, da zaspi nazaj . Danes je bil prav čuden dan, saj je bila Tia zelo jokava in tudi švoh je spala, pa še zunaj je grdo pihalo, da smo bili na sprehodu slabo urco, pa še to je protestirala, kar ni v njeni navadi . Mogoče jo je kaj zvijalo od včerajšnjega piknika in sem pojedla dva čevapčiča in paradajz Popoldne je sicer nadoknadila s spanjem, tako da sem šla še sama odspat eno kitico, zato sem sedaj kot sovica okica . Lokacijo za SREČANJE smo dorekli - BLED, sedaj je najbolje, da se pofočkamo po dnevih, ki nam ustrezajo (meni ustrezajo vsi štirje ): - sobota, 14.6.
- nedelja, 15.6.
- sobota, 21.6.
- nedelja, 22.6.
Katrin; žal sem danes oddajo zamudila ... A zavese ste vrnili nazaj, da vam jih popravijo? Aleži; vi pa res nimate sreče s piknikom ... bo pa naslednji vikend. Špacka; pri tebi pa fuuul dogaja! Naj ti vse teče tako kot si si zamislila. Pa naj se tvoja pikica čim prej pozdravi. Mojčca; Mančina izjava o tem, kdo leti po zraku je pa svetovna Tile naši škratki so res enkratni. Rainbow; ste zdravi? Ugi; tudi vam pošiljam zdravja! Fipi; za izpit. Še malo, pa boš fertik. Sama imam fuuul slabo vest, ker nisem opravila vsega med nosečnostjo in ne vem, kako se bom lotila še enega izpita, dveh seminarskih in diplome . Dolina; ko si omenjala, da si se poslovila od svoje "petke". Tudi moj prvi avto je bila petka in sem jo imela ful rada, ampak sem se lani poslovila od nje in še danes se mi toži po njej. A si preživela sama s puncama v prazni hiši? Glede Zoje in njene želje, da bi bila doma s teboj -pri nas je to občasno na programu, pa jo kar hitro prepričam, da gre k svojim prijateljem v vrtec. No, 2x na teden se jo usmilim in pustim, da pozajtrkuje doma in gre potem v vrtec. Drugače je pa lepo navajena, da sta sobota in nedelja dneva, ko smo skupaj doma in je vrtec zaprt. Naj bo za nocoj dovolj ... sem šla pokukat v košek in videla, da je moja princeska zaspala nazaj ... jaz skočim pod tuš in počakam na dragega. Nočko