Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* grem pred TV, sem mogla prit prebrat komentarje o rebeki prvoščla bi ji so pa rekle njene spremljevake po radiu, da bi rade ostale že zarad žura k je baje full hud!!! ja ja naši bi se sam zabaval Nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:53:57
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:57:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je. ojej sem čist brez besed, grozno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:57:26
|
|
|
|
JORJA
|
Joj kakšne pesmi so letos
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:58:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je. Ojej, to je pa moralo biti hudo. Dobro, da se je vse dobro končalo. Jaz sem tudi imela razlitje slepiča pri 13 letih, no pa kriva sem bila bolj sama, ker sem mislila, da bo kar bolje, na koncu pa so že rešilca klicali. Pa sem bila v bolnici 10 dni, potem ko sem bila že doma, pa sem imela kar vročino in bolelo me je, pa me je moj zdravnik poslal kar v šolo, češ, da ni nič. Mami me je vseeno peljala v bolnico in sem bila notri še 1 teden, ker sem imela vnetje, ter dobivala vsakih 6h injekcijo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:00:55
|
|
|
|
srursa
|
JORJA, res grozno .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:01:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:02:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? rika, kjara, dina, bina, hana, đaja, biba, dada, dina, danaja, zena .... al pa orka. to je pa ime k sem ga izbrala jest za sestrino mačkonko k ma zdej 4 mlade (prejšnji teden). a bo dost imen abc kakšno mačkonko ste izbrali? uno sivo tigrasto?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:02:43
|
|
|
|
JORJA
|
Sej naš je imel tako popikane in zabuhle roke da so mu zadnja dva dneva devali zdravilo v nogo. Potem si lahko predstavljate kakšen je bil. Še zdaj ga vidim kak je bil bogi....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:02:46
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Joj kakšne pesmi so letos tud jaz sem razmišljala tako, azerbejdžan mi ni tok slaba
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:03:17
|
|
|
|
abc100
|
ŽE BLIŽA SE VAJIN NAJSREČNEJŠI DAN Že bliža se vajin najsrečnejši dan, ki z blaženo radostjo ves bo pretkan. Ko bosta v obljubo si roki podala, se svatom v očeh solza bo lesketala. Teh srečnih trenutkov se vsak veseli, ki z vama v sorodstveni zvezi živi. A želja, da svoj si ustvarita svet, naj vaju usmerja veliko še let! Da sreča med vama nikdar ne zbledi, si vsaka od vajinih mam le želi. A ko spet se vračala bosta domov, očetov obeh z vama bo blagoslov. Vsak dan le ljubezen naj vaju budi, le nežne in sladke naj bodo noči! Naj sad noči vajinih brž se rodi, iz zibke njegov naj se jok oglasi!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:05:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne? Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti. Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrl . Nas je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni. Ma čim manj mislim na to bolje je. jorja kaj vse moramo kot starši pretpeti. ampak saj pozabimo na to in se raje spomnijamo lepih in nepozabnih doživetij.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Joj kakšne pesmi so letos tud jaz sem razmišljala tako, azerbejdžan mi ni tok slaba luškana bejbika je bla tale armenija
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:07:20
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? rika, kjara, dina, bina, hana, đaja, biba, dada, dina, danaja, zena .... al pa orka. to je pa ime k sem ga izbrala jest za sestrino mačkonko k ma zdej 4 mlade (prejšnji teden). a bo dost imen abc kakšno mačkonko ste izbrali? uno sivo tigrasto? Ni tigrasta. Je siva in bela. Sem zdele uprašala mojga, če je siva z belimi fleki, pa mi je nazaj odgovoru, da flekov pa že nima. On ma mačke tok rad. Je že reku, da jo bo k veterinarju pelu cepit. Mi mačkov nikol nismo cepil in če bi blo po moje, tud tega ne bi. Danaja je pa ena punčka iz morja.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:10:00
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 ŽE BLIŽA SE VAJIN NAJSREČNEJŠI DAN Že bliža se vajin najsrečnejši dan, ki z blaženo radostjo ves bo pretkan. Ko bosta v obljubo si roki podala, se svatom v očeh solza bo lesketala. Teh srečnih trenutkov se vsak veseli, ki z vama v sorodstveni zvezi živi. A želja, da svoj si ustvarita svet, naj vaju usmerja veliko še let! Da sreča med vama nikdar ne zbledi, si vsaka od vajinih mam le želi. A ko spet se vračala bosta domov, očetov obeh z vama bo blagoslov. Vsak dan le ljubezen naj vaju budi, le nežne in sladke naj bodo noči! Naj sad noči vajinih brž se rodi, iz zibke njegov naj se jok oglasi! abc vem da ni za dekliščino, ampak midva sva dubla za poroko takle ekstra kratek in meni najlepši verz: Sedaj imata par kril .... letita torej.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:11:22
|
|
|
|
Talika19
|
abc100, meni je ful lep verz.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:11:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? rika, kjara, dina, bina, hana, đaja, biba, dada, dina, danaja, zena .... al pa orka. to je pa ime k sem ga izbrala jest za sestrino mačkonko k ma zdej 4 mlade (prejšnji teden). a bo dost imen abc kakšno mačkonko ste izbrali? uno sivo tigrasto? Ni tigrasta. Je siva in bela. Sem zdele uprašala mojga, če je siva z belimi fleki, pa mi je nazaj odgovoru, da flekov pa že nima. On ma mačke tok rad. Je že reku, da jo bo k veterinarju pelu cepit. Mi mačkov nikol nismo cepil in če bi blo po moje, tud tega ne bi. Danaja je pa ena punčka iz morja. jaz pa sem za cepljenje, še posebej če se bo mačkonka sprehajala tudi zunaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:12:03
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 ŽE BLIŽA SE VAJIN NAJSREČNEJŠI DAN Že bliža se vajin najsrečnejši dan, ki z blaženo radostjo ves bo pretkan. Ko bosta v obljubo si roki podala, se svatom v očeh solza bo lesketala. Teh srečnih trenutkov se vsak veseli, ki z vama v sorodstveni zvezi živi. A želja, da svoj si ustvarita svet, naj vaju usmerja veliko še let! Da sreča med vama nikdar ne zbledi, si vsaka od vajinih mam le želi. A ko spet se vračala bosta domov, očetov obeh z vama bo blagoslov. Vsak dan le ljubezen naj vaju budi, le nežne in sladke naj bodo noči! Naj sad noči vajinih brž se rodi, iz zibke njegov naj se jok oglasi! abc vem da ni za dekliščino, ampak midva sva dubla za poroko takle ekstra kratek in meni najlepši verz: Sedaj imata par kril .... letita torej. Sej ko sem uprašala tisto punco kakšen verz, mi je rekla, da večinoma pošiljajo čestitko oz. lepe misli za poroko. Ta tvoj mi je tud full ušeč.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:12:05
|
|
|
|
JORJA
|
Grem počasi spat.....moji trije princi že pridno spančkajo Lep večer še naprej vam želim Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale Romunija je men najboljši do sedaj ful lepa pesem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? rika, kjara, dina, bina, hana, đaja, biba, dada, dina, danaja, zena .... al pa orka. to je pa ime k sem ga izbrala jest za sestrino mačkonko k ma zdej 4 mlade (prejšnji teden). a bo dost imen abc kakšno mačkonko ste izbrali? uno sivo tigrasto? Ni tigrasta. Je siva in bela. Sem zdele uprašala mojga, če je siva z belimi fleki, pa mi je nazaj odgovoru, da flekov pa že nima. On ma mačke tok rad. Je že reku, da jo bo k veterinarju pelu cepit. Mi mačkov nikol nismo cepil in če bi blo po moje, tud tega ne bi. Danaja je pa ena punčka iz morja. tvoj možeke taprav! mi našga skoz cepimo, enkrat letno peljemo na sistematski pregled, vsake tolk časa ga strižejo...uglavnem tko mora bit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:16:25
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tale Romunija je men najboljši do sedaj ful lepa pesem emni je pa tale rus zdele všeč - mislim pesem njegova
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:17:27
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? rika, kjara, dina, bina, hana, đaja, biba, dada, dina, danaja, zena .... al pa orka. to je pa ime k sem ga izbrala jest za sestrino mačkonko k ma zdej 4 mlade (prejšnji teden). a bo dost imen abc kakšno mačkonko ste izbrali? uno sivo tigrasto? Ni tigrasta. Je siva in bela. Sem zdele uprašala mojga, če je siva z belimi fleki, pa mi je nazaj odgovoru, da flekov pa že nima. On ma mačke tok rad. Je že reku, da jo bo k veterinarju pelu cepit. Mi mačkov nikol nismo cepil in če bi blo po moje, tud tega ne bi. Danaja je pa ena punčka iz morja. tvoj možeke taprav! mi našga skoz cepimo, enkrat letno peljemo na sistematski pregled, vsake tolk časa ga strižejo...uglavnem tko mora bit. Jest imam pa raje pse kot mačke.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 22:17:54
|
|
|
|
Talika19
|
Jorja in ostale, lahko noč. Jaz grem tudi spat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?