Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Aja, sem pozabla povedat da smo bili mokri kot cerkvene miši....ko smo šli v bolnico še ni deževalo, potem je pa ulivalo kot iz škafa...avto pa seveda daaleč proč. ojej...samo da je vse ok. to je najbolj važno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a kdo gleda tele Estonce?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:17:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šl adam v avtu, sem kar mal privila jst sem ga imela na gsmju- predigro. tist k me je klical mu je špila no one huuud je!! men je ta aktualen: http://www.youtube.com/watch?v=lElvTP2m4P8 POZNAM..VSAKO JUTRO GLEDAM VIDEOSPOTE IN JE OBVEZNO ups črke
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:17:58
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a kdo gleda tele Estonce?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
tile si pa zaslužijo duzpojnt ...................................................not!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šl adam v avtu, sem kar mal privila jst sem ga imela na gsmju- predigro. tist k me je klical mu je špila no one huuud je!! men je ta aktualen: http://www.youtube.com/watch?v=lElvTP2m4P8 POZNAM..VSAKO JUTRO GLEDAM VIDEOSPOTE IN JE OBVEZNO ups črke bo treba it mal plesat lenča
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:19:36
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila? maybelline volum express.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:19:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a kdo gleda tele Estonce?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:20:57
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šl adam v avtu, sem kar mal privila jst sem ga imela na gsmju- predigro. tist k me je klical mu je špila no one huuud je!! men je ta aktualen: http://www.youtube.com/watch?v=lElvTP2m4P8 POZNAM..VSAKO JUTRO GLEDAM VIDEOSPOTE IN JE OBVEZNO ups črke bo treba it mal plesat lenča
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila? maybelline volum express. aha. jst rabm pa obvezno samo za podaljšanje maskaro, gostota mi jih zlepi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika a kdo gleda tele Estonce? kva zdej to pomen? ..a so ti tolk ušeč?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Men je pa trenutno full dober komad no one od alicie k sem šl adam v avtu, sem kar mal privila jst sem ga imela na gsmju- predigro. tist k me je klical mu je špila no one huuud je!! men je ta aktualen: http://www.youtube.com/watch?v=lElvTP2m4P8 POZNAM..VSAKO JUTRO GLEDAM VIDEOSPOTE IN JE OBVEZNO ups črke bo treba it mal plesat lenča ja smej se smej ..mi2 z ivi sva se pogovarjale če vam ustreza gremo vpetek v Penjasa , tam te bomo pa napile pa boš plesala na mizi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:30:15
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila? maybelline volum express. aha. jst rabm pa obvezno samo za podaljšanje maskaro, gostota mi jih zlepi. Saj ta jih podaljša ne zgosti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila? maybelline volum express. aha. jst rabm pa obvezno samo za podaljšanje maskaro, gostota mi jih zlepi. Saj ta jih podaljša ne zgosti. volum pomeni volumen, gostota treplanic...mora bit Length( al kako se že napiše) potem je podaljšanje . Vsaj tako jst mislm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:33:14
|
|
|
|
srursa
|
Do sedaj so bile same čudne pesmi. Rebeka se mora uvrstiti.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:33:52
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Lenča, maskara je super. katero si si pa kupila? maybelline volum express. aha. jst rabm pa obvezno samo za podaljšanje maskaro, gostota mi jih zlepi. Saj ta jih podaljša ne zgosti. volum pomeni volumen, gostota treplanic...mora bit Length( al kako se že napiše) potem je podaljšanje . Vsaj tako jst mislm Naj bi bilo tako pa ni.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
aha ok jst zmeraj kupujem samo za podaljšanje...teh volumen se izogibam. ampak na moji prijatlejici pa prov dobro stoji
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:35:51
|
|
|
|
srursa
|
Jaz danes štartem na četrto . Celo noč bom na RR.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejmo rebeka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:38:58
|
|
|
|
JORJA
|
Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!! res glede na to, da ni pevka in da nima bog ne vem kakega glasu je ful ful dobro odpela, kapo dol
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:40:00
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!! Točno. Pa bolje poje kot je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz danes štartem na četrto . Celo noč bom na RR. teb se pa že cel večer smejim...si kej spila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:40:35
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!! Najbolj mi je všeč, ker je pela v slovenščini.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!! Najbolj mi je všeč, ker je pela v slovenščini. meni tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?