Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:41:46
|
|
|
|
zalenka
|
rebeka se je izkazala. meni je zelo fajna pesem. dovolj energična edino scena pa meni ni bila všeč. nimi potegnila zraven jorja za valentina in za vse vas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:42:03
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz danes štartem na četrto . Celo noč bom na RR. teb se pa že cel večer smejim...si kej spila Se špram za petek.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:42:28
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Do sedaj so bile same čudne pesmi. Rebeka se mora uvrstiti. se strinjam, saj ni nič posebnega, samo proti njim je majka
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:43:07
|
|
|
|
srursa
|
Za valentina
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:43:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
vrag naj vzame, sliko in pižame dobr odpeta ja , mene je sam ta rmx verzija mal motla, mi je izpadla čista štanca
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka rebeka se je izkazala. meni je zelo fajna pesem. dovolj energična edino scena pa meni ni bila všeč. nimi potegnila zraven jorja za valentina in za vse vas men isto,. mi je mal žal zanjo, ker je super odpela, pa tolk simpatična je bla!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:43:51
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Moram vam povedati, da sem danes dopoldan doživela en ornk šok. So me iz šole klicali da moram nujno po Valentina, ker naj bi si zlomil prst na desni roki. Pa takrat je Avgustin ravno zaspal in sem ga mogla celega zaspanga oblačit...seveda se je zbudil in jokal. Smo potem vsi trije šibali v bolnico na slikanje, ker prst je bil otečen in debel za dva moja , pa seveda ga je bolelo za znoret. Na srečo ni bil zlomjen ampak samo tako močno nabit da je tako zatekel. Je pa dobil longeto in mora 2 tedna strogo mirovati z desno roko. Kaj mora dati vse mama skozi ....ja, ja boste že videle ko bodo otroci malo zrasli. Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:44:00
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: srursa Do sedaj so bile same čudne pesmi. Rebeka se mora uvrstiti. se strinjam, saj ni nič posebnega, samo proti njim je majka ja sam kaj ko nas je tok mal, veljajo pa klici
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:44:34
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Bravo Rebeka!! Super odpeta pesem!!! Najbolj mi je všeč, ker je pela v slovenščini. meni tudi Tudi meni.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* vrag naj vzame, sliko in pižame dobr odpeta ja , mene je sam ta rmx verzija mal motla, mi je izpadla čista štanca ane????sej se mi je zdel da je mal drgačana... sploh nisem porajtal d je mix...ampak pela je super!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:44:59
|
|
|
|
abc100
|
Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:45:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
edino scena pa meni ni bila všeč. nimi potegnila zraven jaz sem tud kar gledala , kaj je zdaj to, ja za zapomnt saj to je važn najbrž
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz danes štartem na četrto . Celo noč bom na RR. teb se pa že cel večer smejim...si kej spila Se špram za petek. le dej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:46:09
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: srursa Do sedaj so bile same čudne pesmi. Rebeka se mora uvrstiti. se strinjam, saj ni nič posebnega, samo proti njim je majka ja sam kaj ko nas je tok mal, veljajo pa klici Sej kokr jest vem, za svojo državo ne moreš glasovat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? Men je Ozzy tolk lepo ime..tko sva hotla dat najinemu mucku ime
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:46:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? pa saj kaj reče mama? baba bebebeb? tatatatat? saj so "imena"
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:47:16
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Jaz danes štartem na četrto . Celo noč bom na RR. teb se pa že cel večer smejim...si kej spila Se špram za petek. le dej Pol me pa ne boš hotla poznat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:47:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? Men je Ozzy tolk lepo ime..tko sva hotla dat najinemu mucku ime mene pa spomni na osbourna pa me mine pol sam svoje mnenje povem, ti pa svojega ne?
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 20.5.2008 21:48:41 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? pa saj kaj reče mama? baba bebebeb? tatatatat? saj so "imena" sej zdej so moderna čist nenavadna imena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Dones smo šli pogleat mucka. Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim? A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime? Men je Ozzy tolk lepo ime..tko sva hotla dat najinemu mucku ime mene pa spomni na osbourna pa me mine pol ma jst sem tolk lepega kužija spoznala Ozzyja pa je bil tolk cortkan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A gledate tega purana smajlikisevaljapotlehinnemoreverjetidajetores
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ta mi je pa zmagovalna tole je pa res 12. točk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:49:41
|
|
|
|
srursa
|
Kakšen komad je pa Irski? Ke neki.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:50:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
grem pred TV, sem mogla prit prebrat komentarje o rebeki prvoščla bi ji so pa rekle njene spremljevake po radiu, da bi rade ostale že zarad žura k je baje full hud!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 21:50:42
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika A gledate tega purana smajlikisevaljapotlehinnemoreverjetidajetores Buh pomagi, če je še kaj možnosti.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?