|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 14:07:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu andras)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Julijke 2008 III. del
20.5.2008 14:10:58   
sasi13
andras čestitke vse držimo pesti da bo vse okej.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 302
20.5.2008 14:21:26   
Tinky
Andras čestitke ob rojstvu princeske user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 303
20.5.2008 14:38:31   
Tinky
Flower imaš zs!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 304
20.5.2008 14:40:34   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

nosečke, a to ste vedle?

Če vas kdaj tat ali kdo drug prisili, da na bankomatu dvignete denar, vnesite svoj PIN v obratnem vrstnem redu.

Če je vaš PIN 1254, vnesite 4521.

Bankomat vam bo dal denar, vendar bo to hkrati prepoznal kot klic na pomoč in bo sprožil alarm na policiji.

To opcijo imajo vsi bankomati, vendar veliko ljudi tega ne ve.

Prosimo, prenesite to informacijo še drugim. Ni odveč imeti tega v mislih.

Morebitne prejemnike tega sporočila opozarjam, DA JE NERESNIČNO IN GA NE POŠILJAJTE NAPREJ.
Vsi tisti, ki ste ga mogoče že posredovali, ga  prekličite. Tole sem jaz dobila malo po prejemu mejla za pin številko.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 305
20.5.2008 14:46:59   
neboglasnica
Tudi jaz, tako da nam preostane samo to, da trdno držimo kartico pri sebi.

Vsem čestitke, vas je preveč, da bi vse počekirala...se vidi, da je dež :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 14:55:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 15:00:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 15:01:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 15:09:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
20.5.2008 15:35:00   
Inigo
ja, tut jst sm dobila zdajle mejl, da je vse to z bankomati, neresnično. tko da,... NI RES!

šit ne... jst sm pa misla, da sm vam nevemkaj povedala danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
20.5.2008 16:12:05   
lex
Zimska tole zgleda pa super. Veš tudi me smo se 1x ubadale s tem kako prijet otroka,.... jaz recimo sem hodila v SŠ v zdravstveno, pa je potem ati prevzel kopanje pri Aleksu, ker se je meni, ko sva ga prvič sama kopala, jokal kot 100user posted image . Jaz sem bila samo tisti "helfer". res je šit, ko ti v P potisnejo otroka v naročje in adijo. jaz ga še oblečt nisem znalauser posted image . Kilometri pol naredijo svoje. Pa verjemi pri Alini sem prav s strahom pričkovala dan D, ko bom mogla malo ritk previt. Pa je šlo, sicer s tresočimi prsti, pa je blo. Ne vprašaj ko pa sem doma Aleksovo rit previla za Alinino se mi je pa zdelo, da ma tako veliko kot eno pečuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 16:32:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
20.5.2008 16:57:17   
Nyah*
Andras user posted image user posted image user posted image  za vaso malo borko, vse bo se ok, bos videla. Hvalezni smo lahko za vso tehniko, ki jo sedaj premorejo, da se vidi, ce je kaj narobe in da pomagajo malim user posted image  pikicam na svet in do ustreznega razvoja!
Mislimo nate, drzite se, pa sporocaj sproti, kako se drzi mala princeska!!

Zimska, user posted image user posted image user posted image , pritozbo definitivno! Kaksen odnos!!

Lex, ves, tudi jaz nimam niti ene policke, kamor bi male cotike dala, cakam na selitev, ce pa prehiti, bo pa tudi nas ati zivcnega fasaluser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 17:40:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
20.5.2008 17:50:09   
Tinky
Zimska, kaj naj rečem....meni bi se zmešalo. Ne moreš verjet, da obstajajo takšni prasci....user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 316
20.5.2008 18:00:09   
pety78
Pozdravljene sonosečke,

Sicer se bolj malo javljam, preberem pa večkrat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

aaaaaa!!! kolk sem jezna! sem že temo odprla, pa še tukaj povem - kaj se mi je zdej dogajalo! user posted image

Zrihtam se za materinsko šolo, ker je slabo vreme in sem brez prevoza pokličem taxi METRO. Najprej traja 10 min, da sploh dobim operaterko, naročim taxi, reče: 5 do 7min. Čakam pred blokom več kot 15 min, kličem še enkrat - ja, je že na poti, še minutka... spet čakam kot budalo še 10 min. ura je par minutk do 4ih (MŠ se že začenja), taxija še ni. še enkrat kličem, me nahruli, da prihaja. jim povem, da sem zdej zarad njih en pomemben "sestanek" zamudila, kaj se grejo in ona mi vrže slušalko dol. halo? taxist pa v tem trenutku pripelje, pa po gasu pa mimo mene (najbrž ga je po radiju obvestila, da sem spet klicala).
en avto mu zapre pot in jaz zalaufam za njim. sem rekla: zamujate pol ure, ob 4ih bi že mogla nekje bit, zaradi vas sem sedaj zamudila. a me boste zdej zastonj peljali? on me gleda, godrnja... sem rekla, da kaj se grejo, da bom dala pritožbo naprej, on pa zapre vrata in gasa - spizdi!
ne morem verjet!!! user posted image

Zimska, taksi metro so pa navečji p...., s katerimi sem imela kdaj kakšne stike. Kultura na višku in fajn bi bilo jim enkrat tako ultra antipropagando naredit, da propadejo, banda. Sem tudi jaz v službi enkrat naročila prevoz iz LJ na Brnik za poslovne partnerje. So zagotovili, kdaj pridejo, njih pa ni in ni bilo, tako da sem 3x klicala, tretjič so mi že dol vrgli slušalko. Ko se je pripeljal, sem mu jih tolk napela, da se je opravičeval, zahtevala sem tudi številko od šefa, ki mi jo je dal s težkim srcem in opravičeval tistega kretena, ki se je javljal, da je nov, pa da naj ne pokličem šefa in bla, bla, bla, ...

Po moje jih bo potrebno parkrat orng zaj....Jih poklicati na nek kraj, pol se pa naj je...., ker nikogar ne bo. Da jim bo dalo malo misliti. Naslednjič pa pokliči dva taksija, pa naj te metro čaka zaman. user posted image

Sicer sem že po drugih forumih pisala, ampak naj še vam povem, da sem bila včeraj na pregledu, kjer so ugotovili da sem odprta en prst. Imam strogo mirovanje. Aja, mimogrede, a je mirovanje tudi sedenje, ali je potrebno ležati? Ker sem od tega ležanja že čist nervozna. user posted image Upam, da bo naša punčka počakala še kakih 14 dni. Me pa ful moti, ker nimam še opranih in zrihtanih cotk.

Drugače pa čestitke novopečenim mamicam in očkom! user posted image Ja, počasi se bomo začele poslavljati od naših trebuščkov. user posted image

Grem ležat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 317
20.5.2008 18:19:27   
papir
jaz imam tudi obilo izcedka ,ki je rumeno-bele barve ,bolj kislega vonja in me ne peče.
a je to vnetje?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 318
20.5.2008 18:30:34   
Inigo
papir - isto je pr meni. pa to že celo nosečnost. ampak mi G ni dala nič... 

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 319
20.5.2008 19:10:44   
glugluglu
Tudi jaz imam slabe izkušnje s taxi Metro v Lj, čeprav sedaj nisem več iz LJ, ampak včasih še kaj uporabim. Nazadnje so rabili 1 teden, da so mi dostravili orig. račun (ker ga taksist pri sebi ni imel), da bi moja firma povrnila stroške, pa še tisto je bilo za en user posted image . Nekaj čudnega na roko skracanega. Pa zdelo se mi je, da je taximeter vmes navil do amena, čeprav kao to ne delajo, ker kao ne morejo? Namreč ko sem vprašala uno telefonu koliko stane LJ - Logatec je povedala eno ceno, ko pa mi je dal račun, je bilo pa 3x več.

V glavnem, nikoli več, sem rekla. Imam pa dobre izkušnje s taxi Ronda.

Pety78 mirovanje še ne pomeni strogo ležanje cel dan, dovolj občasno, razen če ti gin. tako reče, važno je, da primerno počivaš, da ne opravljaš gospodinjskih del, da ne hodiš po trgovinah - špecerijah s polnimi vrečkami ter da ne user posted image !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 19:36:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 20:13:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 322
   [Brisano sporočilo]
20.5.2008 20:16:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 323
20.5.2008 20:49:24   
Blacky30
Zimska, jaz bi tudi pritožbo napisala. Prekleta banda!!!user posted image user posted image user posted image

Pety78, zelo sem vesela, da si se končno oglasila malo tu gor. Kot sem že včeraj na tvoji temi rekla, pa ti še tukaj želim vse dobro in da bi user posted image  še kar nekaj časa ostala na toplem v trebuščku. Lepo počivaj!user posted image

O tem rumenem izcedku sem tudi jaz že razmišljala....kaj pa, če nam malo po malo urin uhaja? Ker zdaj smo že daleč v user posted image  in teža navzdol je velika, morda pa nam včasih malo uide in se ne zavzamemo, na vložku pa se vidi. Jaz imam sicer večje težave z zunanjim spolovilom, tam imam vse ful otečeno in vneto, tak da se nonstop mažem s Canestenom. Pa ful srbi in peče. G. je potrdil, da je res vneto, da pa nič druga kot Canesten ne pomaga, žal.

Tak, večerja je za mano, 2 sendviča in actimil, zdaj pa sledi sladica. Pa ne vem, kaj bi......čokoladne bananice ali raje sladoled s smetano??? Hmmmmmmmm..............lahko bi pa kar oboje, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 324
20.5.2008 21:23:39   
lex
Jaz imam pa novo frizurouser posted image user posted image user posted image user posted image , pa Aleksu barva ni všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bo že navadiluser posted image .

Pety kolegica je v 7 mesecu dobila mirovanje, ker je bila odprta cm Je bila ful pridna je večinoma ležala, le jest je šla in na WC, pa na kavč TV gledat in je mali samo malo prehiteval s porodom. Ti kar leži, da kobacajček čimdlje zdrži not.
po 1 mesecu je lahko vstala in se normalno gibala okoli. Tako da 1 mesec ti bo že uspelo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?