Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:23:33
|
|
|
|
zabica26
|
Punce, ne delajte panike glede poroda vsak čas. Ja, junija se lahko počasi začne. To, da rojevajo punce z dvojčki pa ni nič takega. Verjamem, da so vse dvojne nosečke seznanili s prezgodnjim porodom in so se temu ustrezno tudi pripravile. Nas bo pa vse seveda kar na enkrat presenetilo. Tudi moja znanka, sicer julijka (celo druga polovica julija) je že rodila svoji deklici...in to v 30. tednu. Lepo napredujeta in to je edino pomembno. Me pa imamo še kar nekaj dni, a ne? (da ne bom zdej sama čez nekaj ur pakirala potovalko)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:24:42
|
|
|
|
glugluglu
|
aja, neboglasnica glede jogijev: jaz dam za jogije, ki jih imaš dolgo časa raje malo več denarja, saj si v postelji kar nekaj ur na dan. Midva imava Dollar, otroka Dormeo, ampak Dormeo mi je malo pretrd, naslednje jogije bi dala tudi otrokoma Dollar, ker so mi res fajn. No za malega, ki bo imel jogi do 2. leta pa ne bom toliko komplicirala, samo sosedo bom vprašala, kateri jogi ima, ker njena mala tako rada spi že celo porodniško .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 10:27:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:33:29
|
|
|
|
lex
|
zabica se popolnoma strinjam s tabo, ampak ko izveš za prvo nosečko te malo stisne. še posebej če nimaš še nič pripravljeno. Sicer bomo pa vse prišle na vrsto slej ko prej. glugluglu kje pa prodajajo jogije dollar? najin je namreč čisto adijo, pa ga tud morema menjat. za dormeo bomo pa videli kako se bo obnesel pri Aleksu. Namreč midva sva si tole izkusila. Takrat sva bila pametna, da zdaj bo pač ponoči brez plenice pa se bo kdaj polula, pa ne bova tolk denarja ven metala,... no zdaj pa noče tam spat.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:47:51
|
|
|
|
andras
|
Pozdravljene! Sicer nisem bila ravno aktivna na tej temi, vendar sem vas vedno redno spremljala kot ena izmed julijk z PDP 17. 7., a se je dogodilo to, kar se večina mamic boji - rodila sem namreč v 30. tednu prekrasno punčko, ki pa je sedaj na intenzivni v inkubatorčku. Vsak dan je psihično utrujajoč, a verjamem vanjo, da se bo naša zgodba srečno iztekla. Vsem julijkam želim čimbolj krasen preostanek nosečnosti in božajte svoje trebuščke.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:51:28
|
|
|
|
Inigo
|
andreas ČESTITKE!!! upam, da pridete čimprej domov in se začnete konkretno cartat. joj kako sem vesela! jst bi že tut cartala... čuvaj svojo punčko in sporoči, ko boste doma!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 10:52:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:53:02
|
|
|
|
Inigo
|
flower in sasi13 - vidve kar meni sporočita, ja. bom dala informacio takoj naprej. Saša bo tko najbrž kak dan pred mano, rožca pa za mano... ravno prav!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
andras iskrene čestitke! držimo pesti za malo borko, da se čimprej poredi, začne sama dihat, da zraste v veliko punco. lahko daš še podatke, da te vpišemo na seznam? kdaj si rodila, pa kako je punčki ime. ps. hvala za lepe želje
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 10:58:48
|
|
|
|
Inigo
|
punce, kaj se bomo še kaj dobile preden rodimo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:03:00
|
|
|
|
lex
|
andres čestitke in da pride pupa čimprej domov. Mala borka drži se!!! Inigo sem to tud jaz mislila. kaj ko bi se 1x dobile štajerke in korošice kje bližje nam. meni je namreč še vedno zelo žal, da nisem uspela prit na Trojane.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 11:04:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe, takrat ko smo se to menile, je blo ja še mesec in pol do datuma. čas hitro teče, pa nič ne reče. na piknik mislim, da bi midva z dragim tudi prišla, če bi bil kakšen vikend, sva se pogovarjala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:06:56
|
|
|
|
neboglasnica
|
ja, lex, kaj je s piknikom? Mogoče tretji vikend v juniju? Sebično, ampak prvi vikend praznujemo, drugega organiziram izlet, tretji vikend pa bi z velikim veseljem. populis, imam še, pridi!! kenya:tudi jaz semiz okolice Domžal, nekje med LJ inDomžalami. Lahko bi se dobile kdaj. Glede MŠ pa je takole: naj bi šel po neke nalepke v porodnišnico, saj ti zavarovalnica krije stroške predavanj. ZA očete so tudi posebna predavanja in za prisotnost očeta je v LJ porodnišnici potrebno plačati 16,69 €. Če je od prejšnjega poroda minilo manj kot pet let, mu ni potrebno ponovno obiskovati tečaja, samo plačati greš. Tako. Če te še kaj zanima, ti samo vprašaj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:08:11
|
|
|
|
andras
|
Rodila 14. 5., Ariana.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
neboglasnica, si me nasmejala ne bit huda, ampak tretji vikend v juniju, bo tale seznam že bolj prazen
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:09:54
|
|
|
|
Anonimen
|
andras, kako pa da si rodila, če smem vprašat? je bilo nujno ali ti je kr odtekla voda? kako gre drugače Ariani, ima velike težave ali je ok? res stiskam pestke, pa poročaj prosim, kako se deklica razvija
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:18:48
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica kaj ti bi rada sama mela piknik? ne vem tale vikend imamo za Alino piknik (upam, da vreme zdrži ), potem pa začnemo do 15.6 pospešeno delat, ker nama je obljubil da bo v 1 mesecu gotov s temeljno ploščo. Pa takrat ko bojo delali moje ne spravim nikamor. Razen če bi bila kakšna nedelja. Ajde s predlogi na plano, pa bomo videli andres kako ima lepo ime . Če imaš kakšno stisko se kar obrni na nas, te bomo nasmejale s kakšno nosečniško tegobico, ki se tebi verjetno zdijo nič v primerjavi s tem kar doživljaš. Držim pesti
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:20:32
|
|
|
|
Inigo
|
hmmm, če se že menimo kdaj bi keri pasalo... bi meni tut 3 vikend v juniju. sam vprašanje če bom takrat še 2v1, ker mam 2.7. že rok
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:20:49
|
|
|
|
bastian111
|
Andras ,čestitam ob rojstvu hčere in želim vse dobro v naprej!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:23:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
ja kaj se smejite? Saj smo vendar julijke, mar ne? A mislite vse kar prej roditi? Jaz bi, da bi imela vse tri otročke v juniju, ampak kaj pa vem.. Zdaj se pa poslavljam, pri nas se začenja sodni dan, grmi in treska....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:25:09
|
|
|
|
andras
|
Lunica24, šlo je za to, da sem ponoči občutila veliko slabost in čudne bolečine v spodnjem delu trebuha, sledilo je bruhanje in ko sem se šla pokazat G, me je le-ta zadržal na opazovanju. Opravljena sta bila dva CTG-ja, ki sta bila popolnoma v redu, ob 20. 00 uri pa je CTG pokazal pospešeni plodov utrip, UZ pa da se s punčko nekaj dogaja in v igri so bile minute, tako, da so mi opravili nujen CR. Neizmerno sem hvaležna dr. Čuku, ki zaznal nujnost primera in vsem ostalim, ki so sodelovali pri porodu, da so moji punčki rešili življenje, ker drugače bi umrla. Vzroka za nastalo situacijo pa na žalost ne vem oz. predvidevajo, da je bilo nekaj narobe s posteljico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:27:16
|
|
|
|
andras
|
Lex, hvala za lepe želje in po pravici rečeno, psihično sem čisto uničena, saj sva ločeni,, Ariana je v LJ, jaz pa sem ostala v naši porodnišnici, danes pa sem prišla domov in komaj čakam popoldne, da odhitiva z možem v Lj in da jo prvič vidim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 20.5.2008 11:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj andras, potem je res se za zahvalit višji sili... da si ti reagirala in se šla pokazat, da so opravili več ctgjev, da so hitro se odločli in opravli carski rez. samo da je punčka preživela, zdaj se pa res naj čimlepše razvija, kot kaže je prava borka!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 11:32:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?