Maja T.
|
Jutro avgustovske ! Nell vidim, da si že od ranega jutra gor in hvala za . Naty kako kaj Nejc, mu je že vročina padla. Držite se in naj čim hitreje okreva, ti mali čmrlji, dajo vetra kaj ... Erin hvala za inf., nič treba bo enostavno počakati, da pride zaloga vozičkov, saj do avgusta pa te verjetno bo . Jaz sem tista, ki ima brata v Radovljici, samo do poroda ne bova šla na Gorenjsko, ker sem jaz in dolga vožnja malo skregani Je pa brat bil že vmes 3x v MB in pride on raje zdaj sem. Mi je tak žal, da ne morem na Gorenjsko, ker sem vsako leto gor, da si malo baterije napolnim od teh naših prekrasnih gora. Ko bova pa že mamici in pridem gor na obisk, pa se morava vsekakor na kakšni dobiti. Bambi, Renatka danes pa spet MŠ in gledamo porod. Pravijo, da je kar grozen film, malo čudno sem se izrazila, skratka vidiš celoten vaginalni porod, pustimo se presenetit Maja T. - 112 mamic še ni tak, kaj pa 112 dojenčkov? Pa bi vsi bli lačni naenkrat! Andrejaboris, prvo bil gromozanski jok in stok, potem bi pa vse zizike kazale, oj za Sayuri.... Erin, Naty pozdravita jo in ji recita, da vse mislimo na njo... Ceberca ob takih dogodkih žal nimaš besed , tvoji prijateljici želim, da bi lahko šla čim prej naprej in da bi kmalu cartala . Vso srečo prijateljici ... Sandra za neprespano noč, jaz sem bila danes na istem. Nisem in nisem našla položaja in sem se premetavala po postelji, šele proti jutru sem nekaj zadremala. Sicer mi ni krize, ker bom še danes 100% na počivanju, še vedno me malo doli tišči Miškolinček, žal ti tu ne znam pomagat... komisija mi je spet podaljšala bolniško. Mislim, da bo treba še enkrat vlogo dati, potem pa tako nastopim porodniško . Lep, a žal deževen dan, si pišemo, jaz sem tak v postelji in na RR, pride mami k meni, da mi ne bo dolgčas