|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
19.5.2008 18:26:15   
lemavrica
Jaka je pa danes prvič rekel am med kosilo in celo jedel je brez pomoči jabolčka. Sem mu zgleda končno nekaj dobrega skuhala.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.5.2008 18:34:55   
aljab
Uska ja se bomo lahko smejali tudi Janini. Desna enkica je kar velika že, leva pa je ravno prebuckala. Ko se smeji je kot Gargamel.user posted image user posted image Zobki pa bodo tud pri njej kar narazen.

Jutri bo pa upam lepše vreme.  Pikica Pokica jaz vaju komot poberem, če bo dež....

dojenje Jaz še dojim zjutraj, zvečer 2 krat in enkrat ponoči.... Ko se pogovarjate o velikosti...jaz mam desno 3, leva joškica pa se šlepa in bolj malo dela, tko da ko se čez dan nabere sem prav smešna. No ja...še par mesecev...
Mi pa Janina nič kaj ne vlači mjice ali kaj takega. Ko ji dam je vesela, ampak bi lahko tudi brez. (seveda ne ponoči..tkrat je takoj mam, mam...)
lina bravo za varstvo. Kaj samv Celju tako pozno dobimo odgovor iz vrtca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.5.2008 18:54:10   
lemavrica
Lina super za varstvo user posted image  user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.5.2008 19:57:47   
helenav
smo pili mlekec po flaškiuser posted image user posted image user posted image in sedaj nina...

Pred tempa je naredila še nekaj novega.....Naša Klara ne bo najhitrejša pri plazenju in hoji...je pa zato vredna pohvale glede spanja, brez joka in glede kakanja..že dolgo se vedno pokaka ob določenih urah in danes smo jo prvič posadili v kahlico in rezultat:user posted image user posted image uspešno kakanjeuser posted image user posted image user posted image evo jo:

user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.5.2008 19:58:56   
LINA31
tianna... Žan se že kakšen mesec ne doji več čez dan. Ker se mi je skos zbujal in sem ugotovila, da se le crklja, pa sem ukinila tudi dojenje zvečer in ponoči. Res je boljšuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.5.2008 20:04:51   
lemavrica
Helena user posted image  user posted image  user posted image  za uspešno kakanje na kahlici. Jaka se tudi pokaka ob približno istih urah vsak dan in ko bo samostojno sedel ga bom tudi jaz probala dat na kahlo.

Jaka se je pa danes prvič sam dvignil na vse štiri in pol z mojo pomočjo celo ostal v tem položaju nekaj 10 sek.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.5.2008 20:59:48   
ana b
Tianna: mi se dojimo po mojem skoz, ponoči na 2 ure, potem mu včasih uspe celo 2 obroka preskočit, potem pa rata kriza, pa nujno rabi joško. V glavnem je dojenje še vedno glavni način prehranjevanja. Ko pa zagleda flašo, se začne pa histerično user posted image

Helena:user posted image  super za kakanje. Naš tudi kaka ob isti uri, ampak takrat jaz tavelikega rihtam za vrtecuser posted image  in bo še kar v plenice.

Lemavrica: user posted image  Jaka, še malo pa bo odplazil. Naš je pa tako hecen, ko se postavlja na vse 4 in se gunca, potem pa roke klecnejo, pa spet, pa spet, pa spet. Se zna tudi pol ure v kosu matrat user posted image .

Mož že čaka na računalnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.5.2008 21:02:11   
lemavrica
No sej naš se tudi gunca, pa omaga, pa spet. Ampak sem bila tako vesela ko se mu je ratalo obdržat na vsehštirih, da sem kar ploskala zraven.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.5.2008 21:31:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

sandra moram reči da že dobro čutim brcike čeprav mislim da bo ta dojenček tako len kot naša Neja. Kajti zelo malo mi brca. Drugače pa moram reči da je tako lepo spet čutiti nekoga v sebi sem kar pozabila. Komaj čakam da grem v sredo na pregled, saj mi bo mogoče naredila UZ, vsaj upam da bom videla mojo pikico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo te je brat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa poročaj, kako je bilo na pregleduuser posted image

babyrok sej tut js pravim, dokler se zbuja 2x bomo preživeliuser posted image če pa bom ugotovila, da se samo carta, pol bom ukrepala. zaenkrat se resno doji ponoči in ne vleče v prazno

LINA super da ste dobili varstvo!!!user posted image in super je to, da si dobila gospo, ki ima resno že izkušnje, namreč je moja bivša sošolka pri 16 letih čuvala 2 otroka (2 in 6 let)...js nebi nikoli zaupala tako mladi in neizkušeni frajliuser posted image (danes sem dobila...jutri zrihtam in ti sporočim)

tianna js sem ta, ki še rada dojimuser posted image smo že imeli en ritem, ki se je dojil samo zjutraj (ob 6h) in pol pred spanjem okrog 19h
zdaj ko se nam je čisto ves ritem sesuluser posted image user posted image user posted image je vse zmešano! no, danes se je spet dojil samo zjutraj in pred spanjem (čisto malo pa še za večerjo 1 uro pred spanjem) sej ne, da nebi več dojila, samo bi ga rada navadila, da se doji samo zjutraj, pred spanjem in ponoči-pa še ponoči upam da se ne bo)
lemavrica user posted image user posted image user posted image za amuser posted image , za kosilo brez jabolka in za postavljanje na vse 4

helena klari pa prav pohvalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

mene čaka spet en kup za zlikat, pa se mi tako ne dauser posted image
mi imamo čez 5 dni krst....pol pa še 7 dni in je srečanjeuser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.5.2008 21:34:06   
helenav
Punce..kaj pa če bo dežuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.5.2008 21:35:10   
sandra85
aja sem nekaj pozabila...

rumenjak: je enej dobil 1. včeraj ko sva mi2 za zajtrk jedla trdo kuhana jajčka...pa je pol pojedel 1 cel rumenjak z kruhom
KM: uporabljam že 1 mesec (gres, polento, čokolino zmešam z KM)
do kdaj pa je potrebno prekuhavat KM?user posted image user posted image user posted image
js vedno prevrem mleko

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.5.2008 21:35:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Punce..kaj pa če bo dežuser posted image

user posted image user posted image user posted image ja resuser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.5.2008 21:42:25   
helenav
do kdaj pa je potrebno prekuhavat KM?
js vedno prevrem mleko

jaz ga ne več....pa sej ga že oni...user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.5.2008 21:49:12   
annie
Večer,

najprej čestitke user posted image za nove podvige in nove zobke user posted image user posted image . Naš pa se še vedno samo v rikverc plazi, na vse štiri se mu še sploh ne sanja, da bi se postavil user posted image , noge sicer vleče pod sebe, ampak mu jih še ne rata v takem položaju  obdržat...predvsem lemavrica jaz mojega user posted image primerjam s tvojim, ker sta samo en dan razlike user posted image

Tianna mi se čez dan kakih 3x dojimo, keri dan pa tudi več...čist odvisno kako mu je user posted image Drugače mu ni problem brez ostat, če pa mu ponudim, pa se z veseljem podoji. Ponoči pa se 1-2x zbudi, pa ga podojim in nazaj zaspi...včasih je lačen, včasih pa se samo pocrklja, ampak ni ga lepšega, ko si zraven tako fajn oddahne in zaspi user posted image Namen ga imam itak dojit tako dolgo, dokler mu bo volja. Ne mislim ga nekaj na silo odstavljat. Pa ti, kako dolgo imaš namen dojit?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.5.2008 21:54:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

do kdaj pa je potrebno prekuhavat KM?
js vedno prevrem mleko

jaz ga ne več....pa sej ga že oni...user posted image

ja to je res, sam baje ga je potrebno prekuhatuser posted image ma nisem sigurna-js ga vedno obveznouser posted image booo, nevemuser posted image
annie ne bodi žalostna! še prehitro boš laufala za njimuser posted image js si včasih zaželim, da bi bil Enej šele 2 meseca star, da si mal oddahnemuser posted image (no, zdaj ko je dragi z nama doma, je dosti lažje-tako si js mal filam baterije, dragi pa si jih prazne)

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.5.2008 22:14:57   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

annie ne bodi žalostna! še prehitro boš laufala za njimuser posted image js si včasih zaželim, da bi bil Enej šele 2 meseca star, da si mal oddahnemuser posted image (no, zdaj ko je dragi z nama doma, je dosti lažje-tako si js mal filam baterije, dragi pa si jih prazne)

Saj po eni strani imaš prav...bo že vse nadoknadil user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.5.2008 22:16:02   
lemavrica
Annie sej naš je pred enim tednom tudi samo nogice pod sebe vleke in se zraven pošteno jezil. Pol je bilo bolje ko je v rikverc šibal. Ma sem tako vesela zaradi tega napredka, pa lubi tudi. Sej vem da mi bo še zal za njegovimi statičnimi dnevi ko bo šibal po stanovanju, jaz pa ga bom lovila.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.5.2008 22:24:37   
annie
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Annie, so mu bile češnje všeč? A si mu jih dala z olupkom? Naš jih je tudi včeraj prvič jedel in so mu bile všeč. user posted image

...sem šele sedaj videla user posted image Najprej mu je user posted image samo z roko sok iztisnil, pa je kar mljaskal zraven. Pa sva mu jih par nabrala in sem samo meso češnje dala vstran pa je z veseljem jedel.

Aja, ko ga damo v travo, je kot ena majhna kosilnica.  Full trže vse pred sabo, rože, travo...

Mi je tole tudi znano, ja....user posted image ...so res smešni naši mali pikeciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.5.2008 22:41:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Aja, ko ga damo v travo, je kot ena majhna kosilnica.  Full trže vse pred sabo, rože, travo...

Mi je tole tudi znano, ja....user posted image ...so res smešni naši mali pikeciuser posted image

user posted image
Enej pa že razume, kaj so rožice. in ko ga postavim na travo, mu rečem, kje so rožice in jih gre "nabirat"user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.5.2008 22:59:02   
december06
Hej. Končno mal mal časa, da sporočim novice. Danes smo podpisali pogodbo za trosobno stanovanje. Zdaj upam, da ne bo kakšnih zapletov s kreditom, kar nebi smelo bit in se avgusta selimo. Tako, da bo naš malček imel svojo sobo, ati pa mami pa tudi. In to še preden se vrnem delat. Komaj čakam. Zdaj se v enosobnem kar tiščimo, saj ni čudno da še ne plazi, saj nima časa.

Celjanke, sicer morem še prebrat za nazaj kaj ste se menle, ampak jutri je napovedan dež, tako da mene oz. naju žal ne bo.

Zdaj pa grem brat za nazaj, da vidim, kaj počnete in bom probala še slikce naložit.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
20.5.2008 0:10:12   
december06
Evo, sem vas na hitro prečekirala.

helena user posted image user posted image user posted image za kahlico. Mi jo imamo tudi in jo tudi sprida uporabljamo, že kakšen teden in mi je še vedno kakal v kahljico. Že itak sem ga prej morala odviti, da je kakal. Zdaj pa ga vedno ko ga odvijem iz pleničke postavim na kahljico in mi lula ali kaka. Pa še lahžje kaka in se ne napenja toliko. Sicer je moja sestra, ki ima tri mesece starejšo punčko, komentirala, da zdaj še gre, ko se še ne zna ustat in it. No, pa res vsaj nekaj dobrega iz tega, ko se še ne plazi. user posted image user posted image

tianna pridna, pridna, ti je uspel štrudelj? Sem zdaj naložla slikice v album in lahko pogledaš za tricikel.

lemavrica user posted image za Jaka, da že spi v svoji sobi.

babyrok user posted image za prespane noči in upam, da bo tudi tako ostalo.

ana b zelo lepo slišat, da že lepo jeste in tudi čestitke za vrtec.

celjanke sem prebrala, da se dobite kljub slabemu vremenu na znani lokaciji, pa me vseeno ne bo, ker moram zdaj po hitrem postopku kredit uredit za našo novo stanovanje

a sem še  kaj pozabla...... ziher da sem, pa drugič. Mirno noč vsem.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
20.5.2008 7:54:55   
helenav
jutrooooo

spet  smo spali z enim bujenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image   uuuhhhh kaj dela flaška.....
NaILa..Dreamz in ostale, ki dajate mleko na flaške....kateri cucelj uporabljate? Kdo bi si mislil, da bompri 9 mesecih spraševala take stvariuser posted image user posted image user posted image ..zdej je spet pila mleko...ni hotela jest na žličko..boooo....pa naj je....v mojih olupkih je pa zgleda samo še voda

Neposredna povezava do sporočila: 2922
20.5.2008 7:58:33   
ana b
Jutro!

Mi smo kot običajno pokonci od 6h. Naša dva sta očitno res petelina pojedla, ker bi po njih lahko uro naštimaliuser posted image . Mali se je že zmatral in sedaj v posteljici meditira in mislim, da bo kmalu zaspal.

Jaz moram pa eno kofeinsko bombo spit. Vreme pa spet za user posted image . Upam, da čez dan ne bo deževalo, da gremo vsaj malo ven.

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 2923
20.5.2008 7:59:57   
helenav
ana b sem se že spraševala...kje siuser posted image user posted image user posted image

dobro jutro in čin činuser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
20.5.2008 8:47:12   
LINA31
helenav in ana b...prihajam še jazuser posted image .
Sem mislila, da bom morala že ob pol petih vstat, ker je že vriskal in ni hotel zaspat nazaj. Pol pa sem ga podojila in tako se je uspavala do 7.10. Je že norel po stanovanju, tako da spi 1. rundo.user posted image

vseslovensko srečanje....ja, kaj če bo slabo vreme...se bomo na sredini druzga tedna zmenili, a ne... jaz upam, da bo lepo glede na to, da nas zdaj zalivauser posted image

sandra...hvala in upam, da boš kej pametnega zrihtala.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.