|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
19.5.2008 11:35:32   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
sanwebdra zakaj pa se prijateljica poroči v nemčiji? midva sva tudi zakomplicirala življenje - nehote - tistim z otroci. sva imela poroko v radovljici, pogostitev pa na ladji v portorožu, do kamor sva najela avtobus. pa nisva računala, da bo to problem za tiste, z majhnimi otroci, ki so vsi potem odpovedovali - samo na srečo so se razen enega para in moje babice vsi premislili in vseeno prišli s svojimi avti. potem so pa ostali enako dolgo kot avtobus user posted image

To se tudi vsi mi sprašujemo - tehtnega odgovora na to nismo dobili ... mislim, da je takšna želja bodočega moža ... glede na to, da imamo mi za vsaj 1000-1500€ nižje plače kot njuni prijatelji in tisto nekaj družine, ki jo on ima, bi rekla, da bi oni bistveno lažje prileteli v Slovenijo ... jaz pa resno razmišljam, da se poroke, ŽAL, ne bom mogla udeležiti ...user posted image

MIŠK, super slikice ... daj še!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.5.2008 12:23:12   
suzanamai
Mišk čudovite slike, res ste bili lepi vsi trije, avto pa je zakonuser posted image

Janja hvala za buhteljčkauser posted image . Je prava šarmerka, kamor koli prideva, mora vsakega ogovorit in se potem tako zapeljivo zasmeje, da je joj. Možu pa kar povej, da naj ti pomaga in daje spat Andraža. pri nas je dragi po porodu čisto prevzel skrb za Maia, pa še full dodatno se še danes z njim ukvarja, da se slučajno ne bi pustil zapostavljenega. Sicer pri nas z uspavanjem nimamo težav, Zoja gre po kopanju direktno v posteljico, če ni zaspana, se sama malo poigra z njenimi živalicami in potem zaspi, ponavadi pa samo zapre učke, ko jo odložim in že spi. mai je pa že tako veli, da mu samo rečem, zobke umit in spat, pa ga že niuser posted image . je pa res, da sedaj ko imamo zojo hodi spat šele po 10ti, da se potem midva lahko še malo pocrkljavauser posted image .

Jasna čim več takšnih večerov ti želim, kot je bil včerajšnji.

Orka čestitam za vrtec.user posted image

2ursae moje sožalje za vrtec, kaj pa zdaj?

Kasija jaz tudi včasih ponorim, ker imam občutek, da sem za vse sama, potem pa kdaj skuha in posesa, pa spet pozabi. ravno sedaj se spet pripravljam na izbruh. res je, da je Zoja zlata, samo to ne pomeni, da se z njo ne ukvarjam, ponavadi sem ko cunja, ko jo dam spat zvečerm, tako da te čisto razumem.

Kinnie spet planiram obisk pri mojih. Če kaj ne pride spet vmes, se ti javimuser posted image

Srečanje Ljubljana Kolosej, četrtek 22.05. ob 11h

Prijavljene:

- Janja
- Kasija
- Suzanamai

Punce držite pesti, da bo jutri Zojin izvid vode o.k. in da so njene ledvičke zdrave. Sem se kar malo zasekirala, čeprav mi je P tako prijazno razložila, da verjetno ni nič hujšega. Mogoče prav zato, ker se je potem, ko sva čakali izvid krvi, kar vsedla zraven naju v čakalnici in se pogovarjala z mano. To je bilo res prvič v 9ih letih kar hodimo k njej.

Zdaj grem pa jagode pognojit, da bodo lepe in rdeče, verjetno bomo konec tedna že jedli prve.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.5.2008 12:25:27   
pingi
Pozdravljene spet po nekaj časa!

Smo bili ta vikend na duhovnih vajah v Stični, pa sem spet rabila nekaj časa, da preberem za nazajuser posted image

Končno mi je tudi uspelo dat slikce iz zadnjega srečanja v album. Sem hotela dat na googla, pa mi neki noče delatuser posted image
No, zdaj so tu v mojem RR albumu, geslo pa je: tivoli user posted image

Pa se opravičujem, če koga ni na slikcah, saj sem čisto malo slikala, ker je bil Jaka čist adijo (tiste, ki ste bile tam, veste o čem govorim)

Oktoberka, user posted image  Saj veš, da brez tebe ni okobrk...

Ulaa, bazenček ima premer točno 1m. Po moje ga spraviš na vsak balkonuser posted image
Mišk, super za lepo porokouser posted image  in še lepšo nevesto. Jaz vama želim predvsem trden zakon, ker če imaš to, potem bosta v življenju premagala vse težave
(se vidi, da sem še pod vplivom duhovnih vaj...user posted image )

Se oglasim kasneje, ker bo tamal živčnega fasal, ker mu ne pustim tolčt po tipkovnici...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.5.2008 12:27:09   
suzanamai
Vanili še to sem pozabila, ko si omenila, kako ti je udarila ven alergija, jaz sem po rokah vsa pikasta zaradi četrtka, smo bile preveč na sončku, no sedaj vsaj srbi ne več.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.5.2008 13:02:29   
skuštrana
Kinnie, jaz tudi nisem porabila nobenega bonauser posted image sem nameravala, ampak po teh opisih gužv in ostalih štorij se mi ni več dalo. Se pa pridružim Orki - še po hrano se mi več ne da, bi kar po netu naročila..moram prečekirat če mogoče merkator tule pri nas to počneuser posted image

Mišk, user posted image user posted image full lepo ti je obleka pasala..res si fajn izbralauser posted image Dona je pa še lepša, ofkorsuser posted image

Večerno spanje - Liza ima skupno kopanje z Arsenom, zadnje čase mora pogledat pujso pepouser posted image (če se sama spomni, jaz je ne, keR je potem ne morem stran dobituser posted image ), potem pa v posteljo, pravljica in pesmica..Včasih sem čakala z njo, da zaspi, pa je predolgo trajalo, tako da sem jo potem navadila da grem ven, prižgano ji pustim nočno lučko in pa vrata morajo biti odprta..aRSENA pa med tem pedena možekuser posted image Vanili, mm bi tudi užgal tvojo varianto, da jo da na kavč in ko zaspi zaspiuser posted image Smo pa mi takšen ritem uspeli dobit malo pred rojstvom Arsena, prej je bil unterhund, je tudi lazla okoli dokler nosmo šli spat vsi skupaj..potem nam je pa počasi in vztrajno uspelouser posted image user posted image Je pa res, da ne spi popoldan, ampak sedaj, ko ni v vrtcu spi zjutraj do 9, 10...

Vanili, si kupila origigi crocs ali neorigigi?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.5.2008 13:12:17   
skuštrana
Se oglasim kasneje, ker bo tamal živčnega fasal, ker mu ne pustim tolčt po tipkovnici...

Jaz sem mu dala eno staro tipkovnico, ampak to ni to...user posted image Jo sam okol obrne in se steguje po mojiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.5.2008 13:13:22   
skuštrana
Punce držite pesti, da bo jutri Zojin izvid vode o.k. in da so njene ledvičke zdrave.

Vsi 4 držimo pestiuser posted image user posted image da bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.5.2008 13:37:04   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Kinnie spet planiram obisk pri mojih. Če kaj ne pride spet vmes, se ti javimuser posted image

Superca, upam, da se tokrat spoznavauser posted image . Iz kje pa so tvoji, če smem vprašat?

Mišk: čakamo na slikce!!! Komaj čakam res. Meni je to tako lepo gledat.
Zoja:user posted image user posted image
Oktoberka:Kje si no??? Daj javi se malo.

Kuharski kotiček:Pri nas bo danes kraljevski krompir, tisti za katerega je zadnjič tu ena posredovala link. Se oproščam, res ne vem, katera je bilauser posted image . Bom poročala, kako je uspelo.

Da ne boste mislile, da samo tu visim....zdaj zraven s tamalo kartava enko, mala že ful obvlada. Mali pa spi.user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 19.5.2008 13:38:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.5.2008 13:47:49   
*kinnie*
Skuštrana: Veš kaj me zanima...katero trgovsko podjetje je na Hrvaškem najugodnejše, glede prehrane mislim....sem videla zdaj za 1.maj, da se cene precej razlikujejo....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.5.2008 18:53:26   
mama06
Lepo pozdravljene!

Spet sva se cel dan potepala, sedaj sva pa že v pižamici in čakava na spanje.

Sva imela kontrolo pri dr. v RA in je bila ful zadovoljna z napredkom pri Jerneju in da obvlada vse in še več kot bi naj otroci pri 6Muser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa se igra s signirjem in tolče po mizi.

GH in dojenje - a je katera dobila isti občutek, da sedaj, ko jedo GH in se čez dan ne dojijo več, da to spravljajo not ponoči? To sva namreč danes ponoči ugotavljala z dragimuser posted image

mišk - krasne slike in SUPER obleka

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.5.2008 20:10:13   
miska1
Lep večer!

Mi smo se vrnili iz toplic. Najprej nekaj malega napišem, potem vas vse za nazaj preberem.

Imeli smo se super. Ptuj je zelo lepo, zanimivo mesto. Veliko je raziskovati. Zjutraj smo sli najprej na izlet in potem je sledilo celo popoldansko kopanje. Martin je dobil veliko motoričnih spretnosti. Zdaj ve, zakaj je voda. Veliko je čofotal pri meni in tud v obroču. Imeli so tudi plavanje za dojenčke in sva se pridružila 2x. Ve tudi zakaj ima nogice, ker se je naučil odrivat v vodi, pa tud stopi že. Seveda ga ves čas držim.

spanje - v stanovanju v Ptuju smo imeli dodaten kabinet. Tam je spal Martin in ga ni motilo, da ni bil doma. Tud zdaj, ko smo prišli domov, je začutil, da je doma in že lepo spančka.

hranjenje - kupljenim kašicam se je cel teden zelo upiral, komaj odpiral usta, da me je bilo že strah, kako bo naprej. No dons je pa spet na široko odpiral usta. Dobil je sadno kašico dopoldne, zelenjavno popoldne, zvečer pa riževo, vse po žlički. Sem kar gledala. A res tako čuti, da je doma, al kaj?

vrtec - dobili smo čisto vse zavrnjeno, tudi v lastni občini. Baje bo Jankovič v Lj zrihtal za vse otroke, da bodo jeseni imeli vrtec. Kaj pa mi, ki nismo iz te občine?

Zdej vas grem brati za nazaj.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.5.2008 20:29:46   
Alina_alin
Mehurčica, (Eni) -  čestitke za obmesečnico!!!user posted image

Noa1,  danes bolje? Za vsakim dežjem posije sonce. user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.5.2008 20:44:04   
2ursae
suzanamai, hvala za skrb glede vrtca user posted image , a ni panike. Anže je dobil mesto v Lj, Bor gre pa itak k tašči. Je pa tko, seveda, da v svoji občini nekako najbolj računaš, ker si le domačin in ti to prinese prednost user posted image . Je pa naša ljuba občina taka, da gradi in gradi, priseljujejo se mlade družine, insfrastruktura pa ostaja nespremenjena. Pol je pa za vrtec 3x več vlog kot je mest user posted image . Če v domačem kraju ne dobiš, imaš problem, saj kot outsider pa v drugih občinah nič ne veljaš.

velikost banje - imamo mal večjo, navadno (ne kotne) in pridemo not 3je. Itak sta dva mala user posted image .

Jutri imamo RA, sem že kar mal živčna, saj je to prvi obisk po treh mesecih.
Sicer pa obvladamo že pincetni prijem user posted image  - se je zadnjič igral z mojo zadrgo in jo prijemal k profi user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.5.2008 20:48:03   
2ursae
še dve h&m anekdoti: sta šla moja tašča in tast v soboto. Na blagajni pred njima je bila ena z osmimi artikli in je želela za vsakega svoj račun, da bo vnovčila svoje bone, prodajalka pa tega ni hotela narest. Pa se je ženski povesil nos in je pol užaljeno rekla: "prou, pol jih pa računite skupaj, ampak bona vam pa ne dam nobenega!" user posted image .
Pa še sta rekla, da so eni tam v štacuni, k sicer niso imeli pojma o bonih (predvsem Hrvatje), na veliko polnili košarice, češ, Slovenci že vedo, zakaj množično kupujejo user posted image .

zdej pa dost s tem user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.5.2008 21:07:45   
Alina_alin
Pandica, kuku, vidim te. Danes si pa zgodnja.Kaj ponujaš danes?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.5.2008 21:10:25   
živa
Hoj!

No, danes je čvergo očitno že ok, sicer je imel še občasno do 37,5 v ritki, ampak sem ga dopoldne kar dala malo na sončka in zrak spat. Potem mi pa celo popoldne ni spal in tudi zvečer je bil živ obup. Odkar je bil bolan, štrajka in noče več lepo zaspati v postelji ob spodobni uri user posted image . Pa tudi mleka imam za izvoz, sem imela danes prav zatrdline, ker se je ponoči samo enkrat dojil.

Pingi in suzanamai, luštne fotke iz Čolnarne. Srečanje ta teden: ne vem, če pridem oz. če bi upala glede na našo vročino. Bom videla, kako bo naslednje dni.

Se mi zeha na vsa usta, zato samo toliko.

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.5.2008 21:15:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, kuku, vidim te. Danes si pa zgodnja.Kaj ponujaš danes?

Kaj želiš? Imamo vse pri hiši user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.5.2008 21:19:59   
Pandica
Alina_alin me pa takoj vidi, ko pridem gor user posted image  user posted image

Sem vas malo brala za cel vikend nazaj, ker sem v zaostanku.

Zdaj pa imam tako še malo tu na zizi, pa noče in noče zaspat, ne vem kaj je to danes.

In se mi smeji. Upam, da bo čimprej v pančevi deželi. Ker pol  še morem mojega user posted image    peljat na sprehod in wc user posted image user posted image

Mišk   full lepe slikice, res si bila zelo lepa nevesta, obleka  pa čudovita.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.5.2008 21:26:04   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Sicer pa obvladamo že pincetni prijem user posted image  - se je zadnjič igral z mojo zadrgo in jo prijemal k profi user posted image .

Kak pa te je ta pincentni prijem?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.5.2008 21:30:18   
*kinnie*
mama06: nam je uvedba GH naredila red in tudi ponoči zmanjšala dojenje na 0-1x, razen če so kakšni posebni dnevi. Večerni obrok GH smo prestavili na 19h, ob 21 pa zadnje dojenje in potem ako bog da, mir do jutra. Saj pravim kakor kdaj. Je pa res, da ima mali samo 2 obroka GH.

Pandica hello!

Jaz sem pa danes kupovala v Obiju...no nabavimo stvari in okvirno preračunam. Na blagajni znesek opazno višji. TRgovka pokasira, pa nisem mogla biti tiho in sem ji rekla, da imajo v policah druge cene....ma res vedno me kje opeharijo in sem potem slabe volje-no zato sem stegnila jezik. Mi je lepo povedala, naj se obrnem na prodajalca na oddelku in nato na servisno službo. No, sprva sem si mislila ma ne bom težila, potem pa sem se premislila, ker se mi zdi neumno, ker se mi tolikokrat zgodi, da stvari ne štimajo. No, stvar so prijazno rešili, se opravičili, računali po cenah na policah in mi vrnili razlikouser posted image . Sem si že večkrat rekla, da bom primerjala cene, tokrat sem to storila prvič, ampak resnično ne zadnjič, ker mi gre že pošteno na živce to zavajanje kupcev....

hja evo ker sem privarčevala nekaj eurčkov vam sedaj častim enouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.5.2008 21:32:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kak pa te je ta pincentni prijem?

Ko kakšno malo stvar primeš s palcem in kazalcem, npr. pobereš kaj majhnega, npr. rozino (to testirajo pri P)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.5.2008 21:35:01   
Pandica
Kinnie   hvala za pir user posted image  
Ja, saj pa prav, da nisi bila tiho, če so te okrog prinesli. Smo še me zdaj prišle na tvoj račun, ko si nam pivo častla user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.5.2008 21:38:18   
*kinnie*

Veš kolk se zarad tega dobr počutimuser posted image user posted image . To tud nekaj šteje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.5.2008 21:39:20   
metkica1
hvala za pivouser posted image  ravno čips glodam in paše zraven. Samo sem ga že pospravila, da ne pridobim nazaj kg iz prisilne diete.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.5.2008 21:40:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Veš kolk se zarad tega dobr počutimuser posted image user posted image . To tud nekaj šteje.

Itak.

Evo, mala je zaspala, grem psa še peljat na en brzinski sprehod, pa pogledat kaj v sp. štoku naše bajte delajo user posted image   , pol pa še itak pridem vas prečekirat.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?