suzanamai
|
Mišk čudovite slike, res ste bili lepi vsi trije, avto pa je zakon Janja hvala za buhteljčka . Je prava šarmerka, kamor koli prideva, mora vsakega ogovorit in se potem tako zapeljivo zasmeje, da je joj. Možu pa kar povej, da naj ti pomaga in daje spat Andraža. pri nas je dragi po porodu čisto prevzel skrb za Maia, pa še full dodatno se še danes z njim ukvarja, da se slučajno ne bi pustil zapostavljenega. Sicer pri nas z uspavanjem nimamo težav, Zoja gre po kopanju direktno v posteljico, če ni zaspana, se sama malo poigra z njenimi živalicami in potem zaspi, ponavadi pa samo zapre učke, ko jo odložim in že spi. mai je pa že tako veli, da mu samo rečem, zobke umit in spat, pa ga že ni . je pa res, da sedaj ko imamo zojo hodi spat šele po 10ti, da se potem midva lahko še malo pocrkljava . Jasna čim več takšnih večerov ti želim, kot je bil včerajšnji. Orka čestitam za vrtec. 2ursae moje sožalje za vrtec, kaj pa zdaj? Kasija jaz tudi včasih ponorim, ker imam občutek, da sem za vse sama, potem pa kdaj skuha in posesa, pa spet pozabi. ravno sedaj se spet pripravljam na izbruh. res je, da je Zoja zlata, samo to ne pomeni, da se z njo ne ukvarjam, ponavadi sem ko cunja, ko jo dam spat zvečerm, tako da te čisto razumem. Kinnie spet planiram obisk pri mojih. Če kaj ne pride spet vmes, se ti javim Srečanje Ljubljana Kolosej, četrtek 22.05. ob 11h Prijavljene: - Janja - Kasija - Suzanamai Punce držite pesti, da bo jutri Zojin izvid vode o.k. in da so njene ledvičke zdrave. Sem se kar malo zasekirala, čeprav mi je P tako prijazno razložila, da verjetno ni nič hujšega. Mogoče prav zato, ker se je potem, ko sva čakali izvid krvi, kar vsedla zraven naju v čakalnici in se pogovarjala z mano. To je bilo res prvič v 9ih letih kar hodimo k njej. Zdaj grem pa jagode pognojit, da bodo lepe in rdeče, verjetno bomo konec tedna že jedli prve.