|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
19.5.2008 21:57:12   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade user posted image user posted image user posted image pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila user posted image user posted image user posted image

To bi bla pa po trh letih zakona zanimiva popestritev user posted image

Kar naj si jo na terasi privošči. Jo bo dobila še od g. komarja, pa bo imela kar grupnega user posted image user posted image

ej bamby veš kako reče dolenjka taki izjavi: PEČEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.5.2008 21:57:13   
dolenjka

letos lahko sam kaka sladoledna palčka pade user posted image user posted image user posted image pa upam, da si je ne boš na terasi privoščila user posted image user posted image user posted image

Kar naj si jo na terasi privošči. Jo bo dobila še od g. komarja, pa bo imela kar grupnega user posted image user posted image

Pokvarjenka! Cel dan se skrivaš, pol pa takoj s kurb**** začneš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.5.2008 21:58:09   
bamby

Pokvarjenka! Cel dan se skrivaš, pol pa takoj s kurb**** začneš user posted image

user posted image user posted image user posted image PPEEEEČČČČČEEEEEEE

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.5.2008 21:58:40   
dolenjka
Bamby, le kaka bosta tvoja otroka, če ob tako pokvarjeni mami gor rasteta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.5.2008 21:58:51   
MetiLu
ma ja, ne vem kaj mu je. Kašenkrat se priklopi tudi samo zarad crkljanjauser posted image  pa kakšno rundo na dve ure potegne... bo že, mogoče ga pa sam vreme matra. Se bo treba it spet mal potepat, sva že dva dni doma user posted image

Tko, zdej grem pa učke spočit, ker sem se napapala user posted image

Nočko, pa ne preveč čvekat, jest bi se rada zbudila v sončen dan user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.5.2008 21:59:13   
pina-1

Bamby, le kaka bosta tvoja otroka, če ob tako pokvarjeni mami gor rasteta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

glej kdo se oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.5.2008 21:59:28   
mary_lou
Dolenjka midva sladoled najveckrat pojeva kr v kuhni al pa dnevni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se ne je v spalnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.5.2008 22:00:15   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

glej kdo se oglašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tega pa rajš ne bom komentirala, ker sem se od tebe že itak preveč naučila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.5.2008 22:00:37   
bamby
pandica, to je življenje user posted image ...
Saj nisem nič grdega mislila, sam na realna tlas em te postavla. A nisi prej jamrala, da imate polno komarjev user posted image . Če bi na terasi palčko lizala, ne izključi te možnosti, da te še komar napiči user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.5.2008 22:00:44   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Dolenjka midva sladoled najveckrat pojeva kr v kuhni al pa dnevni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas se ne je v spalnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pravilno se te naučili user posted image user posted image user posted image a v kopalnici tudi ne?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.5.2008 22:00:49   
pina-1
punce grem se stuškat pa v mižule mažule... Se boljim da bo nč polna presenečejn z Anine straniuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.5.2008 22:01:22   
mary_lou
Ja ella tko je zdej 2 dni sej mene ne moti sam lubija ful moti k tezko ob svetlobi spi. jest lohk spim kjerkoli in kadarkoli na mene tale mulc nc ne vpliva

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.5.2008 22:01:27   
dolenjka

Lepo ste se navadl, pri nas je tut tko, kadar se o HRANI pogovarjamo user posted image  Pazi, kako boš Taija učila user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.5.2008 22:01:36   
pina-1

Tega pa rajš ne bom komentirala, ker sem se od tebe že itak preveč naučila user posted image

zato si pa tako pametnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.5.2008 22:02:33   
mary_lou
Tud v kopalnic sva ga ze jedla ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.5.2008 22:02:35   
bamby
Evo, zdaj me pa že priganjajo user posted image . Morem it!
nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.5.2008 22:03:20   
ella79
verjetno bi bilo še slabše, če bi hotel samo v temi spat, k to pa vedno ne morš izvest user posted image pomoje ma to sam zdele tako obdobje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.5.2008 22:03:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ma ja, ne vem kaj mu je. Kašenkrat se priklopi tudi samo zarad crkljanjauser posted image  pa kakšno rundo na dve ure potegne... bo že, mogoče ga pa sam vreme matra. Se bo treba it spet mal potepat, sva že dva dni doma user posted image

Tko, zdej grem pa učke spočit, ker sem se napapala user posted image

Nočko, pa ne preveč čvekat, jest bi se rada zbudila v sončen dan user posted image  

S Soncem ju3 ne bo nič, je Pinči že s Pečenkotom govorila user posted image

A misliš, da je rešitev, da gresta od doma? Večno ne boš mogla tako reševat tega user posted image  Kaj pa če ga enostavno ne daš na joško čist takoj ko "začne težit" user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.5.2008 22:03:31   
pina-1
bamby  a te sladoledna palčka kliče? sam pod tem pogojem ti opravičimo odhod iz čvekauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.5.2008 22:03:44   
mary_lou
Tai bo pa sladoled v sobi jedu k dnevna je za naju z z atijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.5.2008 22:04:38   
dolenjka

Tud v kopalnic sva ga ze jedla ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V kopalnici se tut ne je!!!! user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.5.2008 22:04:51   
pina-1

Tai bo pa sladoled v sobi jedu k dnevna je za naju z z atijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak iz izkušenj ti povem, da bosta vidva kar v sobo šla sladoled jest.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.5.2008 22:05:07   
MetiLu
babe zmešane, pejte palčke lizat al pa spat user posted image  user posted image  same kozlarije vam grejo po glav user posted image

Sam še to sem pozabila napisat, najin mulček naju je dones med kopanjem čist raznežu, ker se je začel naglas smejat, ne samo z nasmeškom, prov vriskal je zraven user posted image  ... user posted image user posted image user posted image  

no, zdej pa res: lahko noč user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.5.2008 22:05:16   
dolenjka

bamby  a te sladoledna palčka kliče? sam pod tem pogojem ti opravičimo odhod iz čvekauser posted image

Zate velja enako, čvekulja!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.5.2008 22:06:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

babe zmešane, pejte palčke lizat al pa spat user posted image  user posted image  same kozlarije vam grejo po glav user posted image

Sam še to sem pozabila napisat, najin mulček naju je dones med kopanjem čist raznežu, ker se je začel naglas smejat, ne samo z nasmeškom, prov vriskal je zraven user posted image  ... user posted image user posted image user posted image  

no, zdej pa res: lahko noč user posted image

A si mal RRholičarka, pa ne znaš it mižat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  za Đonija user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......