lex
|
Hojla! frutka te bomo z veseljem sprejele medse . No a si predstavljate, da se znejdemo v isti sobi? Dobijo sestre živčni zlom ko bi tolk čvekale , pa prepametne bi bile , bi še katero na Pohorje odpeljali . lidija*** hvala za vzpodbudne besede. Jaz se itak ne sekiram, samo njegov foter ma pripombe. Sva se že navadila pleničko nosit za sabo, da lahko svoje opravi kjerkoli. Še sreča, da mu tud Alinine pašejo na rit, da ni panike. Boljše tako, kot pa da bi ga mogla na kak klistir peljat (je bratrančka morala vozit teta, ko je mel ful probleme). pametne izjave glede porodov: jih ima samo moj tast, pa še nobenega ni rodil . Tako da sem mu 1x rekla, da ko bo on 1x tam not pol pa naj pove kako in kaj. Pa on ima itak pametne okoli vsega. Jih je toliko imel, da vse ve . Se raje kar gluha naredim. Še sreča, da mu je moj po Aleksovem porodu povedal, da nima pojma kako se otrok rodi in da vedno potegne z mano . Mojcej: Mene popoldan, če sem veliko na nogah bolijo noge od kolena navzdol, tako da si sploh ne upam pretegnit nog, ker me kar krč zagrabi. Če pa niso tolk utrujene mi je pa najhuje se pobrat iz tal (igranje z Alino na tleh) 24julij ČISTO malo še pa boš imela svojo pikico poleg sebe, potem pa bosta telovadili, da bo veselje in bodo mišice spet nazaj. Naša alina je pa spet prehlajena, pa tile zobki nočejo že 1x ven pokukat. Ma revica takšne bule po dlesnih, da mene boli ko jo pogledam. PREDLOG: glede na to, da nas je tukaj tako veliko, da ekaj se nas pozna, nekaj ne imam predlog, kaj če bi si izmenjale gsm št. (lahko meni na ZS) in mejle (imam nekje na mejlu še eno otroško pesmarico, če jo katera hoče), da ko pride julij, da lahko pošljemo kateri kak sms, da smo rodile (pošljem seznam na mejl)