|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
19.5.2008 14:06:55   
ledenka
user posted image sonček, zdaj pa še vidve s stijan user posted image  mora bit plusek!!! imam en tak +++ občutek zate

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
19.5.2008 14:19:34   
Abra
Evo, za Mišmiš user posted image moj betaHCG je 601,6 user posted image Definitivno eden, ma že vidim, kako me bo do srede spet črvičlo, zadnjič je le blo več kot 2x več. Res, da so ble pikice malo manj razvite in so se najbrž kak dan kasneje vgnezdile (vgnezdila) Bom ziher test še ponovila. Oh, kar šraufat me je začelo user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
19.5.2008 14:21:19   
ledenka
abra, super user posted image  naj ßHcg sedaj rase, rase...

GRethy, mene mal EMŠO daje user posted image  tako da ti šele sedaj želim vse vse vse najboljše! in da bi se ti želja z pingvinčki uresničila user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
19.5.2008 14:24:23   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

abra, super user posted image  naj ßHcg sedaj rase, rase...

to jaz tut skoz pravim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
19.5.2008 14:27:35   
pikovit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     bravo Abra za lepo številko.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
19.5.2008 14:27:40   
mismis
Abra

no vidiš na to se pa mora tudi firbec javiti.  Beta HCG je super user posted image user posted image user posted image

Abra bo pa imela majhne user posted image , Abra bo pa imela majhne user posted image , Abra bo pa imela majhne user posted image

JUPI JUPI JAJA JAJA user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
19.5.2008 14:37:12   
Abra
Mismis, kok si luštna! Se vidi, da moraš študirat, takrat bi človek vse drugo počel user posted image

Ampak jaz pa moram komplicirat, se mi kar zdi, da ni dovolj user posted image
Res vam hvala, ker me tko spodbujate, me je res treba vsake tolk mal brcnit user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
19.5.2008 14:45:19   
sonček33
Abra  -super duper. O, kako sem vesela zate. Zdaj pa Stijan, pol sem pa še jaz na vrsti. Komaj čakam, da vam sporočim.
Ledenka - a ti imaš tudi plus občutek? jaz tudi! hvala

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
19.5.2008 15:02:57   
gigi1
Abra super user posted image  user posted image  user posted image . To je pa full dobr! Verjetno lepa in zgodnja vgnezditev. Naj te neha črvičit! Samo pozitivno misli! Vem pa, da je sranje, če imaš slabe izkušnje. Ampak, lej kolk je Zvezdica pozitivna. user posted image user posted image user posted image  bravo za pozitivizem. Vse nas gor držiš user posted image

T isi pa že pravi leksikon. Meni se je tudi čudno zdelo, da bi bile 3 dan že blastociste. Zakaj potem pri enih počakajo 5 dni, pri enih pa že 3 dan delajo ET. A ni bolj logično počakat? Al pa tud ne! Poglej našo Zvezdico srečnico.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
19.5.2008 15:44:34   
mlinčka
Abrauser posted image ! Tko se dela, punce! Gremo v istem slogu naprej!

Grethy, vse najnaj tudi tebi! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
19.5.2008 15:46:24   
Grethy
Kajsica, Ozone, Gloria, Pikovit, Ledenka, Mlinčka ... hvala lepa punčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Evo jaz sem se že prebudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdej neki s hitrostjo groze skuham, pol pa po opravkih v Trzin pa do mojih na Gorenjsko in od njih v službo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
19.5.2008 15:51:14   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Hm, kaj pa potem naredijo, če zamudi? A ne bi bilo bolj logično, da se vse "spuca" preden začneš z Menopurjem...Sej neki sluznice je not...
MA, mal kompliciram user posted image

Hedviga, če ti M zamuja, ti podaljšajo suprefact, dokler je pač ne dobiš. Ni to nič kritičnega, edino zoprno je, ker se ti vse skupi mal zavleče. Sicer pa, kaj je to proti večnosti, ne user posted image ?!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
19.5.2008 15:58:29   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Js sem M dobila točno, pa mi je vseen ostala ena moja folikula in sem morala na punkcijo (btw sploh še nisem slišala, da bi se kateri to zgodilo).

Se je zgodilo meni, gigi1. S tem, da je meni M zamujala in so odkrili 3 folikle (oz. ciste), nakar so mi podaljšal za en teden suprefact, da bi v tem času prišla M. Z njo naj bi šli tudi tisti folikli pa-pa. M je prišla, ciste so pa ostale. In so mi jih spunktiral in spet podaljšal suprefact. Pol je čez par dni prišlo pa še do vnetja. Ma, pustmo stat, to je pa že druga zgodba user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
19.5.2008 16:18:02   
gigi1
O Mlinčka, si pa tudi imela štorije. Cel maraton, tko kot jaz. Pri meni se je/bo na srečo (vsaj zaenkrat tako kaže) dobro končalo. Držim pestke, da ti bo suprefakt tokrat ornk prijel in opravil svoje brez podaljškov.

Pinki kje si? Zdej bi morala bit že doma. Čakamo poročilo.

Rožica pa ti? Nič te ni zadnje čase. Si dobro?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
19.5.2008 16:38:05   
Zvezdica
Grethy, boš ti tudi kdaj skočila kaj v moje mesto?

Aja, a se ti voziš vsak dan v Celje? A sem jast to prav zastopla?

Facko si vešuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
19.5.2008 17:20:45   
Pija76
Grety vse najboljše!!!!!!!! Zjutraj sem bila tolk vesela za Abro, da sem nate pozabila. Oprosti,malo sem pozna, vendar iz srca!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
19.5.2008 17:37:48   
tjasshyy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tjaši, a ti je že kdo povedal, da imaš lepo ime?

ti ravnokaruser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
19.5.2008 17:43:38   
tjasshyy
Punce a mi lahko ena prosim pove kdaj se moram naročiti, če želim v nov postopek enkrat avgusta ali septembra??A morm to že zdaj klicat al pol šele ko dobim M v avgustu?

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
19.5.2008 18:00:20   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Abra, iskrene čestitke še z moje strani!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
19.5.2008 18:13:42   
gigi1
Tjaši mislim, da se moraš kar takoj naročit. Na seminarju je bilo postavljeno to vprašanje in so rekli, da nič čakat. Saj te tako oni potem naročijo čez cca 3 mesece. Pa še dopusti so vmes. Bo septembra kar gužva.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
19.5.2008 18:20:08   
sonček33
tjaši, ja, kar čimprej pokliči.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
19.5.2008 19:06:49   
tjasshyy
gigi in sonček, hvala za odgovor. Ja nič, pol bom pa kr ta teden poklicala, da vidim kaj se dogaja. Pa še k svoji ginekologinji moram po novo napotnico. Sam sej to se pa najbrž ne mudi, ker jo bom itak rabila šele septembra ane???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
19.5.2008 19:14:52   
sonček33
Tjaši - ja, po napotnico k svoji G moraš iti, če je tista, ki jo imaš na Gk pretekla. Poleg tega moraš pa nujno po napotnico k tistem G , ki ga imaš na GK.

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
19.5.2008 19:27:09   
Abra
Sonček, meni se tudi zdi, da se boš na veselem seznamu pridružila. Si čist drugačna, kot v prvem postopku user posted image

Gigi, Reš ima tako prakso, da tistim, ki imajo manj jajčec vstavlja 3. dan, tistim, ki imajo vsaj 9-10 pa 5. dan. Če je manj jajčec, navadno tut zarodkov ni veliko in se lažje odločijo, katerega vstaviti oz. jih včasih niti ni toliko, da je ful za zbirat. Pri tistih, kjer jih je več, pa počakajo do 5. dne, do stopnje blastociste. Če te stopnje 5. dan ne doseže ima manj šans, da se vgnezdi, ni pa nujno.

Mlinčka, lepo, da si spet tuki. Ti bo Pikovit ziher še kakšnega milkota prlepla user posted image

Pa res, kje je Pinki? Mora še rezultat sporočit. Hitro na raport!!! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
19.5.2008 20:03:52   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A ja, še eno prošnjo imam, in sicer če slučajno veste za še katero našo nosečko, da ji je že uspelo postati mamica, mi prosim javite, da malo po ažuriramo ta seznam navijačic.

Nekako se mi zdi, da so nakatere že zelo dolgo nosečke.

Evo malce sem se potrudila, da boš lahko popravila seznam:

cartajo user posted image  naslednje navijačke:

*medica*

Špelka

tosja

dolenjka

Rebeca

Tita13.

Evo pa imaš spet delo user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.