|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
19.5.2008 11:34:09   
gigi1
Zgleda kot en kuli. Šprica je kar velika, iglica pa čisto majhna. Jo sam prisloniš in se špikneš. baje skoraj nič ne čutiš. Ja, ti imaš iste igle, kot smo imele vse ostale. Ne vem. Upam, da bodo od zdej naprej vsem te iglice dajali.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.5.2008 12:13:19   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ga imamo spet! pluuuuus!

user posted image user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke ABRA!!!!! Zdravo nosečnost in zdravegauser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.5.2008 12:17:37   
oktavija
Grethy vse najboljše za tvoj ... rojstni dan in kmalu eno lepo darilce v oblikiuser posted image !user posted image
No zadj bova pa lahko skupaj pile a ne Grethy!!!! Imava samo dva dni narezen rojstni dan pa še obe sva Celjanki!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.5.2008 12:31:57   
Zvezdica
Zvezdica 2 so mi vstavili, samo ena je bila morula in mi je biologinja na testu povedala, da je malo možnosti, da se je ohranila. Sedaj, ko je Abra napisala tisto o vrednostih bhcg sem že skoraj prepričana, da moruli ni ratalo. Sem pa skoz upala, da bo parček. Pa saj, tudi je zame dar iz nebes. So mi rekli, da je tako tudi bolje, saj bi bila možnost zapletov pri v mojih letih veliko večja . Ti imaš pa a ne?

Ja, meni so vstavili 2, amapk tretji dan, a niso to tud morule? JAst sploh nč več ne vem, važn, da so se prijeli user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.5.2008 12:32:47   
Abra
Pravkar sem se vrnila iz adrialaba in zdaj lahko v miru za nazaj preberem user posted image če sta dva ali en, bom pa povedala čez dve uri user posted image Reša še nisem klicala, bom počakala na izvid. Po vsej verjetnosti bom jaz tudi imela pregled 2.6.
Hvala vsem za čestitke, super ste! Zdaj bom samo še bolj navijala, ker sem v množini!

Dajamaja, jaz bi tut kako slikco vašga kužka. Ga kar vidim, s tistimi rjavimi tačkami, mi smo včasih tudi imeli neko tako barvno kombinacijo. Je bil tkooo lep user posted image Kaj pa, če bi ti še en test delala, a ni tebe že zadnjič cb neki hecal? Jaz še kar upam user posted image

Arneja, tvoji folikli te pa prav lepo ubogajo, ziher se bo do punkcije še kakšen našel user posted image
Ma nisem važička user posted image tko si želim, da bi čist vse zagledale tisti plusek, bom zdaj itak dvojno ali trojno navijala, da se mi čimprej pridružite. user posted image

Grethy, me veseli, da sem ti polepšala rojstni dan, še lepši bo naslednji, ko boš že cartala user posted image evo, zdaj si upam spet napovedovat. Prvič sem napovedala Rebeci in to že kar v štartu dvojčke - in včeraj zvemo, da je rodila user posted image

Pija, kako ti gre? Je že kaj bolje? Jeseni nas bo ful navijalo in takrat pa res, ma da rata!

Mismis, glede šopkov sva si pa očitno čist podobni user posted image zdej se mi tut potuhnt ni več treba user posted image

Zvezdica, ti si si pa že kar dvojčka v tiker naštimala user posted image user posted image Sej maš prav, če sta bla oba tko lepa, itak ni druge user posted image

Gigi, betaHCG naj bi se podvajal na 48-72 ur. Mene od zadnjič črviči, da bom šla kar preverjat. Ne skrbi, vse kar je več kot 40 je potrjena nosečnost. Adrialab je pa na PArmovi, v kleti v stavbi Lesnine. Delajo pa do treh, če se bo slučajno odločla.
Kot je že Arneja rekla, eden je super, kar je več, je luksus user posted image

Sonček, zdaj si pa ti na vrsti user posted image Navijam!

Pikovit, si mi pa super plesalce zalimala user posted image user posted image
Jaz bi tut bajedere, se mi zdi. Me je kar želodec danes neki že začel hecat, ziher je to psihauser posted image user posted image če včeri še ni blo nič user posted image
Sem hotla reči, da malo si pa moreš privoščit, če ne, ti bojo cunje prehitro prevelke user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.5.2008 12:39:57   
Zvezdica
Zvezdica, ti si si pa že kar dvojčka v tiker naštimala Sej maš prav, če sta bla oba tko lepa, itak ni druge

Abra... veš da sem...sem tko pozitivno nastrojena, da bi še hitlerja spreobrnla user posted image user posted image user posted image

DAj se zmeni 2.6 za pregled tam ob petih, pa lahko kak sokec skupi popijeva user posted image

Abra, vse bo ok!!!! Se ne more ponovit, kar se ti je dogajalo. Tudi jast imam žalostno in tragično novičko za sabo, ampak tokrat VEM, da bo vse OK!!!

Zdaj grem pa sinu kaj lepega skuhatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.5.2008 12:44:11   
gigi1
Zvezdica po mojem, da si mela že tolk razvite blastociste...No, vem pa ne..

IIIIIII, vidim, da si si že naštimala dvojčke . Kolk sta luškana. Kje to pobirate? Js čakam na UZ, pol bi pa tud kakšno luštno slikco, al trakec.

Abra, hvala za razlago in info. Bom šla po mojem kar jutri. Javi, ko dobiš izvide, js bom pa tudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSEM!

Dans sem toolk neki raznežena in vesela, da je včeri ina dans bil na RR tolk dober dan.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.5.2008 12:46:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Grethy vse najboljše za tvoj ... rojstni dan in kmalu eno lepo darilce v oblikiuser posted image !user posted image
No zadj bova pa lahko skupaj pile a ne Grethy!!!! Imava samo dva dni narezen rojstni dan pa še obe sva Celjanki!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa to ni res lejte kolk nas je bikicuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.5.2008 12:49:08   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pikovit jaz nisem bikicauser posted image , jaz sem prvi dan dvojčka!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.5.2008 13:00:44   
pikovit

Pikovit jaz nisem bikicauser posted image , jaz sem prvi dan dvojčka!user posted image

Ups saj smo že 19-ga sorči.Se bom popravla.
Kolk nas je majčicuser posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.5.2008 13:01:50   
pikovit
Kje pa je naša Mismis?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.5.2008 13:06:30   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Abra... veš da sem...sem tko pozitivno nastrojena, da bi še hitlerja spreobrnla user posted image user posted image user posted image

Na to pa lahko samo ploskam user posted image user posted image user posted image user posted image
Se spomnim tudi tvoje zgodbe in to se nama zdaj res ne sme ponovit. Sem jaz po plusku tudi začela bolj pozitivno razmišljat, da se slabim mislim kar ne nameravam prepustit user posted image

Glede ure moram pa še user posted image vprašat, kdaj ima čas. On je tisti čas navadno ful zaposlen. Pikic pa na grem gledat sama, to pa že ne bo zamudil user posted image Ti greš sama, al kako?
Drugače bova pa za sok že našli še kdaj čas. user posted image

Gigi tretji dan še ne more bit blastocista, če je morula je super, peti naj bi bla pa blastocista. Tudi vsaka od teh ima več faz, lahko je 5. dan morula v fazi tik pred blastocisto. In tut morule se primejo, če se v maternici še najprej lepo v blastocisto razvijejo user posted image
Tuki lahko pogledaš, kako zgledajo
http://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.5.2008 13:06:32   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 19.05
Mami26 - ET

Torek, 20.05
Arneja - UZ

Sreda, 21.05
Julija30 - UZ
Daisy - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image  Dajamaja user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Tadeja (27. let, ICSI, MB) pa smo te pofočkal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_
user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.5.2008 13:07:43   
mismis

Kje pa je naša Mismis?

mismis pridno študira, ker ima v četrtek izpit. Počutje glede izpita je pa podobno temu user posted image
joj joj joj, kok sem jest že naveličana tega faksa

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.5.2008 13:08:50   
sonček33
Oh mismis še ta izpit, pa bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.5.2008 13:09:35   
mismis
A ja, še eno prošnjo imam, in sicer če slučajno veste za še katero našo nosečko, da ji je že uspelo postati mamica, mi prosim javite, da malo po ažuriramo ta seznam navijačic.

Nekako se mi zdi, da so nakatere že zelo dolgo nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.5.2008 13:10:07   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Oh mismis še ta izpit, pa bo.

Sonček, ko bi vsaj, v resnici je pa še ta in potem še štirje njih

ok zdej pa nazaj za knjige, se tipkamo kasneje, ko bo Abra dobila rezultate iz Adrialaba, sem firbec a ne?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.5.2008 13:11:16   
sonček33
Ma, ti si moraš rečt, da je samo še ta. pa bo. In štirje res niso veliko.
Jaz se pa javim, da ti lektoriram diplomsko nalogo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.5.2008 13:39:14   
sonček33
Punce, kako hitro dobiš pošto glede pingvinov iz GK? mene malo skrbi, da meni ni noben ostal. danes je 10. dan od Etja. A  je možno, da pošta še pride?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.5.2008 13:44:47   
pikovit
Sonček tam imajo veliko birokracije,pa se včasih zgodi,da kar čakaš.Drugače pa v roku 10 dni po et bi lahko že kaj dobila.Samo saj veš GK je velika in veliko punc.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.5.2008 13:45:37   
pikovit
Mismis ti čisto verjamem,da ti gre na bruhanje.Še malo potrpi,pol bo pa mir.Držim pesti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.5.2008 13:47:45   
sonček33
Kako si pikovit?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.5.2008 13:51:45   
tjasshyy
Abra čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!Lepo in mirno nosečnost!
pa se le popravlja tale majska statistika!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.5.2008 13:52:42   
sonček33
Tjaši, a ti je že kdo povedal, da imaš lepo ime?

(odgovor članu tjasshyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.5.2008 14:06:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kako si pikovit?

Kar OKuser posted image .Ravno čekiram na drugem forumu kaj dogaja.Pa vidim katere rožice imaš rada.user posted image Zelo lepo dišijo.To me spomni na morje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.