|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
19.5.2008 9:24:45   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

Tejek (PO)

Gigi1 (LJ)

Zvezdica (PO)

Pinki36 (LJ)

Abra (PO)

He he he Postojna vodi 3:2

Pa sej sploh ni važno, je tko lepo videt ta del seznama !!!!!!!!!

Čestitam punce !!!!!

Komaj čakam, da se pridruži še MB.
Stijan, a boš že jutri lulala na palčko?
Sonček še malo, še malo... kako se počutiš?
Mami pa verjetno že grejeuser posted image .

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.5.2008 9:29:19   
sonček33
Gigi hvala na vprašanju. Počutim se super. Moram rečt, da se res že dolgo nisem tako donro počutila kot zadnjih pet dni. Prej sem ves čas imela neke težave. prebava, bolečine...Skoz kej, da kar ne upaš pomisliti na kaj lepega. No, zdaj sem pa ok. In res pozitivno razmišljam, čeprav nikoli ne veš. Rada bi, da nama uspe.   Kako si ti?Počutje? kakšen poseben znak? Joj, kako moraš biti srečen, ko izveš, da nosiš otročka. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.5.2008 9:34:12   
Zvezdica
O gigi... lepo. Bova isti dan gledali svoje otroke user posted image .

o tebi enga ali dva vstavili?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.5.2008 9:43:35   
GITA14
najprej čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image , lepo ste polepšale tale maj, ki je bil že kar grozljiv

jaz pa rabim pomoč, kako bi lahko prišla do DR. Bokalove prej kot 2.7. po napotnico za 3. IVF?
Danes sem klicala za naročanje in me je naročila šele 2.7., pa ji razlagam, da rabim samo napotnico,  to se pravi, da pred septembrom ne bom šla v postopek, ker majo dopuste a mam prav?? 

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.5.2008 9:44:15   
kajsica
Abra, toooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! user posted image user posted image user posted image  Verjemi januarska zgodba se ne more kar tako ponoviti!!!! Držim pesti čestitke!!!!!

Grethy, vse naj naj tudi iz moje strani!!! Darilce pa malo kasneje, čez cca 1 mesec v obliki ++++++!!!

Arneja, držim pesti zate, ti pa res lepo rastejo!!!!

Končno je konec smole!!! Ste mi res polepšale dan! Veselim se z vami!!! Bravo punce!!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.5.2008 9:46:07   
sonček33
GITA , ko sem jaz rabila napotnico pri dr. Drobniču. sem kar en dan šla tja in prosila, če mi napiše. pa v sprejemni ni nič težila. Sem rekla, da nisem naročena, ampak da pač nujno rabim. To namreč vzame Dr. zgolj 3 minute.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.5.2008 9:47:02   
stijan
user posted image user posted image user posted image  punce čestitke za pluske. Jaz bom test kar v sredo delala če me nebo user posted image  prehitela,nevem znake že imam takšne kot da bo user posted image  vsak čas prišla . Vam javim kakšen bo rezultat. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.5.2008 9:47:41   
kajsica
GITA, jaz na tvojem mestu bi enostavno šla tja ko ima ordinacijo in ji rekla.

Drugače pa pokliči na SIII in vprašaj sestre kdaj ima Bokalova govorilne ure, ker vem da jih ima. mislim da vsak dan med 11 in 12 uro, samo je fajn če se prej naročiš. Bo te pa sprejela sigurno!!!

To pa vem zato, ker ko sem imela jaz komplikacije glede datuma operacije in tolmačenje izvida, sem se dogovorila z njo in šla na te govorilne ure!!!

Upam, da ti je kaj moj odgovor pomagal.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.5.2008 9:48:35   
dajamaja
      user posted image user posted image Abrauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam tolkle nabora mam v službi. Sploh premal, da opiše, kako zelo sem vesela zate! Si rešla našo čast! Uživaj!!!!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.5.2008 9:53:59   
gigi1
Sonček super! Se mi zdi, da se ti že od ET naprej super počutiš. Ti boš med tistimi srečkami, ki bodo nosečnost odlično prenašale.
Pri meni je tko..nekaj dni nazaj me je nehalo špikat po jajčnikih. Verjetno so se končno začeli umirjati po hormonski stimulaciji ali pa je buscopan pomagal? Danes zjutraj mi je bilo malo slabo, na srečo ne tolk, da bi šla školjko objemat. Sem brala, da je treba stalno nekaj malcat, da prelisičiš slabost. Danes sem že 2 x ;D)
Razen teh postutrogestanskih izcetkov in napihnjenega trebuha, pa celulita ni nobenih motečih simptomov. Se kar dobro počutim. Hvala!

Zvezdica 2 so mi vstavili, samo ena je bila morula in mi je biologinja na testu povedala, da je malo možnosti, da se je ohranila. Sedaj, ko je Abra napisala tisto o vrednostih bhcg sem že skoraj prepričana, da moruli ni ratalo. Sem pa skoz upala, da bo parček. Pa saj, tudi user posted image  je zame dar iz nebes. So mi rekli, da je tako tudi bolje, saj bi bila možnost zapletov pri user posted image user posted image  v mojih letih veliko večjauser posted image .  Ti imaš pa user posted image user posted image  a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.5.2008 10:32:16   
Ozone
Grethy, vse najboljše za rojstni dan. Darilce pa čez kak mesec, a ne user posted image .

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.5.2008 10:34:12   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

hm, ja jaz pa bi morala v soboto dobit tardečo, ampak...je še ni. Skos me neki zateguje k da bo, vsa sem neki tečna, ampak vlije se pa ne.. Kolk pa zamudi, če zamudi s Suprefactom?

Hedviga meni so takrat v SIII rekli, da sploh ni nujno, da jo dobiš. Enim pride točno, enim zamuja, ene je pa sploh ne dobijo. Baje je vse normalno. Nič skrbet!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.5.2008 10:41:23   
hedviga
Gigi1, hvala..
Se mi je zdelo... Tokrat izjemoma po 2 letih bi jo z veseljem dobila...user posted image  
Hm, kaj pa potem naredijo, če zamudi? A ne bi bilo bolj logično, da se vse "spuca" preden začneš z Menopurjem...Sej neki sluznice je not...
MA, mal kompliciram user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.5.2008 10:47:57   
gigi1
Ma, kaj pa vem...nosem dost pametna. Js sem M dobila točno, pa mi je vseen ostala ena moja folikula in sem morala na punkcijo (btw sploh še nisem slišala, da bi se kateri to zgodilo). Lahk je pa ne dobiš in vse poteka po programu. Po mojem tle ni pravila. Vsako telo je drugačno.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.5.2008 10:50:02   
gloria
Abra čestitkeuser posted image user posted image user posted image za +++++++
Mami 26 srečno danes na et....
Grethy vse najboljše....user posted image user posted image user posted image
Gita 14 imaš zsuser posted image
Sonček lepo je brati da se tako dober počutiš....to je dober znakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.5.2008 10:55:44   
pikovit

Abrica moja danes je zunaj  in sije samo zate.Ful sem vesela zate.Sem prav z strahom odprla rač. in potem je bilo veselje toliko večje.BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE ABRA

user posted image   Grethy vse naj, naj,najuser posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.5.2008 10:58:39   
gigi1
Pikovitek, vidim, da plešeš. A je tiger še mimo?user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.5.2008 10:58:47   
pikovit
Abrica hotla sem ti nalimat user posted image ,pa sem ga pozabila.Evo ga samo zate.Pa ti je posijaluser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.5.2008 11:00:41   
hedviga
Pupe, a mogoče kera ve, a so na GK že dobili menopur?? Menda jim ga je zmanjkalo....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.5.2008 11:01:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek, vidim, da plešeš. A je tiger še mimo?user posted image  user posted image  user posted image

Uf Gigi je.Hvala bogu.Ker je bilo res hudo.Sem spala samo 4 ure.Pa mi je manjkalo.Včeraj pa smo imeli še žarijado doma in sem se mogla potrudit,ker je bilo v sklopu moje roj. dne.Sem že komaj čakala,da so šli domov.Pol sem pa samo dol padla.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.5.2008 11:04:03   
pikovit
Jaz se pa od samega veselja bašem z Bajederami.Samo zate Abrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.5.2008 11:09:28   
gigi1
Pikovitek ja, težka je tale dan za dnem ga žurat. Če na tigra spiješ kakšen pirček kar hitro padeš v včerišnje razpoloženje ;). Sam, da je mimo in se danes dobro počutiš.

Hedviga mislim, da so. Sedaj sem se spomnila, da so imele v sredo, ko sem bila na testu celo goro škatlic na mizah zadaj. Pa še nove igle sem vidla. Take, ki jih imajo za inzulin. Čeprav ne vem, ali te igle zdej mislijo vsem dajat. Mi je malo čudno, kako bi s tisto malo iglico mešale menopur.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.5.2008 11:15:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ga imamo spet! pluuuuus!

user posted image user posted image user posted image  Abra, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.5.2008 11:19:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitek ja, težka je tale dan za dnem ga žurat. Če na tigra spiješ kakšen pirček kar hitro padeš v včerišnje razpoloženje ;). Sam, da je mimo in se danes dobro počutiš.

Ne bog ne daj,da bi nadaljevalauser posted image .Zdaj bo spet za nekaj časa mir.Klinc preveč babnic,pol je pa vsak rojstni dan dober izgovor za žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.5.2008 11:19:51   
hedviga
Gigi!???Kakšne pa so igle za inzulin??
Jaz mam zdej za Suprefact taveliko, da ga ven potegnem in tamalo (uno 1,5 cm) za pod špehec..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.