willma
|
Willma zaenkrat samo odgovarja Sem si čas zasedla z gnezdenjem, da mi ga zelo malo ostane za RR IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: willma Za razgovor z Ultivo je kontakt: PROTIBOLEČINSKA AMBULANTA 02/ 749 15 25 naslednji tremin je 29.05. ob 14h, vendar vseeno pokliči, ker tudi vzame tvoje podatke. Za CTG se ni potrebno naročat. Za razgovor za Ultivo in za CTG je potrebno samo imeti potrjeno zdrav. kartico in napotnico. Aha, torej je za razgovor skupni termin, ko jih je več prisotnih? Ker potem moram jaz tudi zdaj poklicat. CTG pa itak začnem hodit po zadnjem pregledu pri g., ne? In on mi takrat da napotnico. Takrat verjetno že moram vedet, v katero P bom šla rodit, ne? Smešno, samo resno vprašanje. Willma, mene pa zanima, če klistir delajo na Ptuju? IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Willma, sem te že hotela vprašat: tvoja teta je anestezistka v MB UKC? Kako to, da potem ne greš kar v MB rodit, saj bi ti ona prišla uredit EA? To so najmočnejše veze, kar jih lahko imaš. Pa še to sem hotela preveriti pri tebi: v materinski šoli v MB P so jim včeraj povedali, da bo do julija letos 100% zagotovljena EA. Ali je to mogoče verjeti!?!?!? Daj vprašaj malo tvojo teto o tem, prosim, če se res kaj rihta na tem področju. Aha, torej je za razgovor skupni termin, ko jih je več prisotnih? Ja. Ker potem moram jaz tudi zdaj poklicat. Ja. CTG pa itak začnem hodit po zadnjem pregledu pri g., ne? 1.CTG bi naj bil 2 tedna pred PDP, 2.CTG en teden prej in 3.CTG na PDP. In on mi takrat da napotnico. Napotnico za CTG imam jaz že kar nekaj časa (mislim da od 24 tedna). Tako da lahko že kar prosiš zanjo. Takrat verjetno že moram vedet, v katero P bom šla rodit, ne? Niti ne. Na CTG lahko greš tudi v MB, rodit pa v Ptuj. S tem, da se meni zdi primerno, da hodim na CTG tja, kamor mislim it rodit. Smešno, samo resno vprašanje. Meni se zdi čisto OK vprašanje je. Willma, mene pa zanima, če klistir delajo na Ptuju? Morda na tvojo posebno željo. Meni ga pred štirimi leti niso delali in niti mi niso ponudili. Jaz sem se takrat babici v naprej opravičila (sem čutila potrebo, da se), če bo pobegnilo kaj med porodom. Ona je samo zamahnila z roko in reka "Eh, ne se sekirat, s tem se res ne obremenjevat, to spada k porodu." Tvoja teta je anestezistka v MB UKC? Ja. Kako to, da potem ne greš kar v MB rodit, saj bi ti ona prišla uredit EA? To so najmočnejše veze, kar jih lahko imaš. Meni se zdi absurdno dajat EA, ko si že na pol poti do poroda. Vsaj pri meni je bilo tako. Ko se bila že toliko odprta, da bi lahko prejela EA , je minila samo še kakšna slaba urca in Žan je bil rojen. Sam porod ni nič kaj bolel, če pa sem prej prenesla ure popadkov, sem pa še tistih 40-50 min tudi. Pa tudi ležat potem moraš, o kakšni holi po prejemu EA ali o porodu v sedečem, čepečem,... položaju, o tem ni več govora. Sicer pa imam tudi rahlo fobilo pred tem, da mi nekdo "šari po moji hrbtenici", čeprav me to ne bi ustavilo pred EA, v kolikor bi bila prepričana, da bi mi res lahko olajšala bistvene bolečine. Sicer pa tudi tako direktna veza ne zagotavlja, da bi dobila EA Pa še to sem hotela preveriti pri tebi: v materinski šoli v MB P so jim včeraj povedali, da bo do julija letos 100% zagotovljena EA. Ali je to mogoče verjeti!?!?!? Daj vprašaj malo tvojo teto o tem, prosim, če se res kaj rihta na tem področju. Imaš moj odgovor na privat.
< Sporočilo je popravil willma -- 16.5.2008 15:49:03 >
|