|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 14:42:50   
trnuljčica
Se zopet malo javim- z vprašanjem: Tiste, ki ste že mamice ali pa ste to ravno postale, a 1 dan letnega dopusta več ti pripada že isto leto ali šele po porodniški (torej po 1 letu)? Ravno sem dobila odmero dopusta pa nič o dodatnem dnevu. Možu so v službi rekli, da že isto leto. Logično bi že bilo, ampak kaj veš...

Dušk@ pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image . Ti kar sprašuj in čvekaj. Smo zopet na drugi strani.user posted image

Naš mali ima zopet krčeke.user posted image Sigurno po kapljicah. Do sedaj ni bilo sluha o krčih. Sedaj pa že drugi dan zapored. Sedaj spančkauser posted image - upam da ga user posted image ne zbudijo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 15:04:29   
B.M.
Dusk@ pozdravljena! Tudi mi še komaj čakamo na našo malo srečo...user posted image ,mi smo sicer že preko polovice,sicer pa čas tako beži da si naenkrat na pol in nato na koncu oz.začetkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 15:42:53   
kekec in mojca
Duška, pozdravljena in dobrodošla med čvekami. Sicer smo tukaj nekatere že mamice, ampak naj te to ne zmoti. Imamo nostalgijo po nosečnosti in se zato še zmeraj zadržujemo tukaj. Z veseljem se bomo pogovarjale o nosečniških tegobah (in se spominjale na naše).

Trnuljčica, po resnici, D kapljic mu še nisem dala. Enostavno me je preveč strah, ker se bojim teh user posted image krčev. Bom mu dala najverjetneje v sredo, jutri bom ves dan sama doma. Koliko kapljic si dobila? Nam je naša P predpisala le 2, ker imamo samo D kapljice, ne AD.

Janey, tudi jaz sem začela uvajat gosto hrano pri Kekcu šele pri strarosti 5 mesecev in pol - pa še to sem mu najprej dajala jabolčni sok. O GH raje ne bi kaj dajala dosti nasvetov, pri Kekcu je to bilo vse zgrešeno. Nisem imela kaj dosti informacij, zato sem naredila ogromno napak. Vsekakor je pa ena stvar, začneš z jabolkom, mu ga daješ nekaj časa - npr. 3 dni, potem daš korenček 3 dni, nato daš kašico korenček - jabolko. Kaj pa naprej, pa nimam pojma, sem že pozabla.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 15:44:47   
kekec in mojca
Trnuljčica, o dopustu ti tudi ne morem nič kaj povedat. Mi smo odločbo dobili že v aprilu, jaz sem pri Kekcu rodila šele v juliju. Tako da se mi zdi, da so šele naslednje leto upoštevali tisti en dan več. Sicer pa, okoli dopusta jaz nisem rabla nikoli nič komplicirat, itak ti je lahko jasno, zakaj. user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 22:07:11   
trnuljčica
Km predpisani ima 2 kapljici Plivit D3 na dan. Toliko je dobil včeraj in danes. Pred tem sem mu dala 1 kapljico na 2 dni. So pa bili danes krči velikooo blažji in trajali veliko manj časa kot včeraj. Saj bo boljše. 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
19.5.2008 22:08:55   
trnuljčica
Janey GH ne pred dopolnjenim 4 mesecem starosti. Sicer pri šestih mesecih.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 8:07:07   
barbaw
trnuljčica nekako je logično, da bi dobila za isto leto 1 dan dopusta več. Jaz se sploh ne bi čudila, če ne bi dobila 1 dan več, ker so mi že toliko "vzeli".

Po AD kapljicah ponavadi otroke krči, po D kapljicah pa manj. Jaz jih sploh nisem dajala, pa otroku zaradi tega nič ne fali. Je veliko mam, ki teh kapljic sploh ne daje iz teh razlogov, ker povzročajo krče. Pa kaj ne gre kake sestave naret, da se to ne bi dogajalo?

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 9:34:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Berem redno, ampak bolj malo pišem. Ni časa, niti si ga nočem preveč vzet. ful mi je lepo biti mami na kvadrat... user posted image ko gledam svoja srčka, kako navezujeta medsebojne vezi... Tine s Kekcem komunicira z očkami in ga zelo rad gleda ter se mu vedno pogosteje nasmeje, Kekec pa se neprestano stiska k njemu in mu daje dudico ter ga hoče potolažit. Res je ponosen na njega. Vse otroke, ki jih vidi, vabi k vozičku, naj si pogledajo njegovega bratca. Saj boste vidle, Bubi, Saraya in Blacky, o čem govorim (mislim, da samo ve tri pričakujete drugega otročka, a ne?).



k in m - jaz tudi čakam drugega...., bomo videli kako se bo izkazal veliki brat...sedaj komaj čaka....

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 11:28:04   
kekec in mojca
Joj, gold fish, saj boš videla, imeti dva otročka je še lepše kot samo enega! In... res je, oba imaš enako rada, na oba se enako navežeš in za oba bi bila sposobna priti v eni uri na Triglav in nazaj, če bi bila nuja.

Jaz sem včeraj reklamirala voziček. user posted image Sprednje kolo je neprestano nekaj štekalo, tako da niti zavijat nisem več mogla. Še dobro, da sem ga kupila v BC, ker imajo tam nadomestne vozičke. Dobila sem sicer nekega štirikolesnika, če bi pa počakala teden do 14 dni, pa bi dobila quenny speedija. Samo je moj takoj začel, da ta ne bo šel v avto in da ni govora, da bi tako dolgo čakala na drugi voziček. user posted image Jaz bi ga pa z veseljem preizkušala - me zanima, kako je vozit trikolesnika!

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 12:47:24   
trnuljčica
Pozdravljene,
ja danes je tudi približno eno uro po kapljicah dobil krče. Trajalo dve urci. Sedaj končno spimo.  Razmišljam, da mu jih jutri ne bi dala, saj sem sama in je potem kar hudo za skoordinirati krče in user posted image , ki mora vsaj 3x na sprehod. Pojutrišnjem bom  šla nazaj na 1 kapljico. Mu jih dajem  zjutraj, da imava vsaj noč mirno.


IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Jaz bi ga pa z veseljem preizkušala - me zanima, kako je vozit trikolesnika!



Meni je super. Imamo buzza. In seveda user posted image , ki mora hoditi poleg. Razen ko trmariuser posted image . Takrat okretnost vozička prav pride. Nama z možem štirikolesniki niso bili nikoli všeč. In jih tudi nisem nikoli poskusila voziti v trgovini. Tako da težko primerjam. Sem pa z našim " avtom" zelo zadovoljna.


(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 13:55:16   
*bubi*
Dusk@ pozdravljena! user posted image user posted image user posted image  Lepo, da še kake nove pridete, da ne bo tema zamrla. V začetku septembra se 3 poslovimo user posted image

Bubi je tudi ves sladek okoli dojenčka v maminem trebuščku. Kako pa bo potem, bomo pa že kmalu sprobali, ko dobi bratrančka. Bomo kar celo poletje trenirali user posted image

Pri nas je šlo uvajanje GH precej počasi. Najprej rižolino v mleko, da se je malo zgostilo vse skupaj. Grisolinota jaz pri 4m še ne bi dajala, ker je iz pšeničnega zdroba (kosmičev) in je treba vseeno malo pazit na gluten.

Glede dopusta žal tudi ne vem, pri bubiju mi je itak ful propadlo, ker sem šla (rahlo nenačrtovano) prej delat. Tako da je vseeno, če je propadel še en dan več user posted image  Za letos pa tudi že imam odločbo, če je nisem reklamirala v roku, je potem verjetno tudi ne morem user posted image  Pa je spet vseeno, pri tej službi mi itak minister diktira, kdaj lahko imam dopust, tako da bo spet nekaj propadlo. Po drugi strani pa sem še najboljši tajming s PDPjem ujela in bom lahko še max koristila. user posted image


_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 15:12:46   
Dušk@
Pozdravljene, mene pa zanima, ali ste- boste delale do konca in ali je katera raje šla prej v bolniško? Danes sem govorila  s šefom in je na srečo ZELO razumevajoč - najprej družina, potem vse ostalo....je že začel pazit na "naju"user posted image user posted image user posted image
Na srečo mi še nič ni slabo, edino kar me je še do včeraj špikalo v levem spodnjem delu, danes pa nič več.Sicer sem se včeraj malo vstrašla, ker sem imela zvečer drisko, na srečo ni bilo kaj hujšega. Saj veste takoj ti pade na pamet kaj groznega....

Lep dan še naprej, Duška


(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 15:32:53   
arabela*
Dušk@,pozdravljena med namiuser posted image

Ko že okol bolniške sprašuješ,ti naj povem,da sem jaz že od februarja v staležu.Pa misli,da bom kar ostala.Saj sta samo še v bistvu samo dva meseca ostala.user posted image .Jaz tako pravim,vsaka sama zase najbolje ve,če je sposobna delat ali ne.Odvisno tud kakšno službo opravljaš.
Drugače pa pri nas nič novega.Danes sem bila na pregledu.Zuser posted image  je vse vredu,lepo napreduje.
Nič,babe,grem kuhat dalje,se beremouser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 21:04:36   
Blacky30
Jaz sem delala do konca, brez bolniške. Zdaj sem že na dopustu (31 delovnih dni), potem pa začnem s porodniško. Počutila sem se OK, slabosti sem premagovala s hrano na 2 uri, kasnejše bolečine v vezeh pa sem sprejela kot normalne in je šlo. Sem se vsak dan vozila z busom in prehodila cca. 2 km dnevno. Lahko bi šla v bolniško, a te želje nisem imela. Doma se preveč poleniš, izgubiš stik z ljudmi, sploh pa sem svoje delo rada opravljala in bila v pisarni z 2 dobrima sodelavkama (prijateljicama), s katerimi sem poleg dela lahko veliko čvekala. Zdaj to kar malo pogrešam.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 23:12:18   
kekec in mojca
Duška, šla sem v bolniško približno 5 tednov pred porodniško iz dveh razlogov: 1. ker mi niso hoteli odobrit dopusta user posted image , 2. ker sem se res slabo počutila - nenehna utrujenost, slabosti, zgaga + cca. 35 km vožnje na dan. Slednja mi je bila še najhujši problem, sploh ker so bili trenutki, ko me je obhajala slabost z občutki omedlavice.

Tole špikanje je čisto ok. Tudi driske niso ne vem kako problematične, pazit je pa res potrebno, da ne dehidriraš. SPloh pa... ne se toliko sekirat okoli bolezni in hrane. Če bi bilo res tako kritično, bi te takoj, ko bi izvedli, da si noseča, zaprli v karanteno, od zdravnikov pa bi hodli z obupno dolgimi seznami, česa vsega ne smemo jest.

Trnuljčica, vaš "avto" user posted image (se še spomnim, ko si mi pred ZD po materinski šoli razlagala o avtu) je bil tudi pri meni v igri, ampak je bil velik minus to, da otroka ne moreš poleči, je vedno v pravokotnem položaju in da ima zelo majhno košaro pod vozičkom (zame, ki vozim čuda naokol), pa še v naš avto ne bi šel. Zanimivo, a ne, taki veliki avto, pa tak zanič prtljažnik. Sicer pa, Bubi bo najbrž vedela, o čem govorim. user posted image (Mam boljši avto on nje! user posted image user posted image user posted image )

Da ne bo katera narobe razumela, z Bubi vozima enak avto.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
20.5.2008 23:13:16   
kekec in mojca
Babe... srečanje??? Pozable? Bomo rajši počakale na kakšen lep sončen dan, kaj pravite? 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:17:37   
Dušk@
A ve katera morda urnik kako dela gin. Kopše Berčič? Do sedaj sem imela Kolaričevo in sem bila zelo nezadovoljna. Pred 2 m. sem menjala in šla k Kopšetovi. Takrat še seveda nisem vedela, da bom sedaj user posted image in me je naročila kar za 9.6. Kličem že celo večnost, da bi vprašala, ali so dobili kartoteko, da ne bo potem kakšnega presenečenja, ko bo čas za pregled, kartoteke pa ne bo.

Že nekaj časa nazaj, je moja sodelavka zanosila in ker smo imeli v službi takrat še šefico, ki je bila kar zahtevna, je moja sodelavka revica izgubila otroka, ker je delala preteška dela, saj je tako zahtevala šefica, čeprav je vedela, da je noseča. Takrat sem se odločila, da kakor hitro zvem, da sem noseča, si probam urediti tako, da bom čim več doma. Ampak na srečo imamo sedaj šefa, ki ima sam doma 3 otroke, eno bolno revico, me na srečo zelo pazi. Saj če pomislim, da bi morala biti v bolniški še 8 mesecev, bi se mi itak sfuzlalo, ker res ne bi mogla nikamor, saj imamo kontrole, če si v bolniški.

Lepo bodite, Duška

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:18:21   
*bubi*
Dobro jutro!

pa še v naš avto ne bi šel. Zanimivo, a ne, taki veliki avto, pa tak zanič prtljažnik.


Ja, enak avto, zato pa mi ni jasno, zakaj govoriš o zanič prtljažniku user posted image  Jaz lahko vse not nabašem. user posted image  Ja, pri bubiju smo imeli bolj mali voziček, ker ga v stanovanju ne bi imela kam dat. Avto je še najmanjši problem user posted image   Joj, samo res je bilo tako, da sem tudi doma morala voziček skupaj zložit in pospravit, drugače stanovanje sploh ni bilo prehodno. Na hodniku pa ga nisem upala puščat.

Zdaj bomo pa kakega terenca nabavili. V avto ga itak ne bom tiščala, stanovanje je tudi cca 3x večje od prejšnjega user posted image  

Ti praviš, da si tvojega že na servis peljala, potem tak odpade. Imam kar nekaj vozičkov nagledanih, moram jih it še malo stestirat, 1x poleti bo čas za to user posted image



_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:24:56   
*bubi*
Kar pa se bolniške tiče. Jaz sem 1. delala do konca in tudi zdaj nameravam. K sreči datumi padejo tako, da v začetku julija začnem dopust, potem pa grem avgusta na porodniško in bom 2 meseca pred PDP doma. user posted image

Pa sem bila 1. od 30t naprej na rizični, ampak so mi pustili, da delam, ker sem se dobro počutila (in user posted image  ni bil ogrožen).

Zdaj mi moja G vsake toliko ponudi, da mi da malo bolniške, ampak se mi zdi, da ne rabim. Počutim se super, samo trebušček je v ekspanziji in postaja ovira user posted image  Ta mesec in pol bom še z veseljem hodila v službo.


Delodajalec pa ti tudi mora zagotovit varno delovno mesto kar se user posted image  tiče, drugače ti mora dat plačan dopust. Bolniška ni namenjena reševanju teh težav.

ZA kopše Berčič pa ne vem, kako dela, vem pa, da je G na Vošnjakovi res zelo težko dobit po telefonu user posted image  Če imaš možnost, se raje kar tam oglasi.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:27:31   
*bubi*
Duška, še to: če si komaj zdaj zagledala user posted image , potem bo 9.6. čisto OK datum za pregled. Ne hiti, ker lahko, da se prej ne bo nič videlo, pa boš zaskrbljena. Razen če imaš kak čuden izcedek, je boljše it prej.

Joj, sem zdaj videla, da tebe bolj zaradi kartoteke skrbi. To pa bi bilo fajn preverit po telefonu, ja.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.5.2008 8:30:01 >


_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:32:48   
Dušk@
saj ni toliko panika pregled, bom že počakala, zanima me samo, če je moja kartoteka že tam, ker se mi zdi, da pri Kolaričevi niso najbolj zanesljivi. Sedaj se z mojim večkrat pohecava, da je bilo dovolj, da sem samo menjala zdravnika in sem že zanosila, čeprav ni to tak.

LP Duška



(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 8:54:06   
B.M.
Dusk@ tudi jaz hodim k dr.Kopše Berčič ona je zelo vredu vsaj meni. Pokličeš jih lahko direktno na 02/2286200 delajo pa v pon.7:15-13:15 naročajo oz dvigujejo tel.pa od 12h če se ne motim enako je v sredo samo da so do 14h v tor.pa od 13:15-19:30 in prav tako mislim da jih najlažje dobiš na tel.proti koncu.
Kar se bolniške tiče jaz sem doma že od prvega pregleda pri G seveda je bilo na začetku grozno ker nisem vajena biti doma ampak za mojega user posted image bi naredila vse samo da bo OK. Pa s časoma se kar navadiš da si doma lahko vse v miru urediš in se posvetiš rasti svojega trebuščka. Prve tri mesece je kar nekaj pregledov če jih seveda želiš opravit potrm pa že čahaš prve gibe oz prvo žgečkanje user posted image user posted image no pa do tja še imaš čas kar lepo umirjeno in nič se ne pusti živcirat samo uživaj v user posted image


_____________________________

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 9:02:26   
Dušk@
najlepša hvala za pomoč.....user posted image



(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 9:41:33   
kekec in mojca
B.M. in Duška, tale zdravnica je delala v bolnici, na ginekologiji, ko sem bila noseča s prvim otrokom. Ona je ugotovila, zakaj krvavim in me potolažila. Res sem vesela, da je bila takrat moja zdravnica na ginekološkem oddelku.

Sem pa imela "čast" srečat enega ginekologa, ki me je sprejel in ob pregledu nonstopful z jezo govoril: "Pa zakaj ste sploh prišli? Ta krvavitev ni nič. To ni nič. Brezveze ste tukaj." user posted image user posted image user posted image

Saj nisem bila jaz kriva, če me je moja ginekologinja ob krvavitvi, ki jo je  videla na pregledu, poslala v bolnico.

Ostali zdravniki na ginekologiji so bili vredu. Pa Kekca sem tudi obdržala. Res pa je, da sem morala preležati skoraj od 15. tedna do 7. meseca, bilo je ful naporno, ampak se je splačalo.

Kar se bolniških tiče... meni je bila muka, bila sem neprestano sama, žalostna, bilo mi je dolg čas. Zato se v tej nosečnosti raje nisem (prehitro) odločila za bolniško, čeprav mi jo je moja ginekologinja ponujala od prvega pregleda.

(odgovor članu Dušk@)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
21.5.2008 10:27:05   
barbaw
Tudi jaz hodim k Kopšetovi. Je ena super zdravnica. Mene je dala na bolniško pri dveh mesecih in pol, ker sem imela krče in pritisk navzdol. Moje delo je fizične narave in da o kilometrini, ki sem jo morala v službi prehodit sploh ne govorim. Skozi slabosti sem se prebila s kosom kruha v ustih user posted image , pa je šlo. So me pa zato v službi malo grdo gledali. Pa mi je čisto vseeno (jah no ne čisto). Ker so se krči pojavljali kljub bolniški mi jo je podaljšala. Vmes sem delala kakšen teden pa spet v stalež in se je moja G odločila, da naj počakam porod kar v bolniški. Tečno mi ravno ni bilo, je pa bilo zoprno ležati in ogromno počivati. Sem si vmes najdla tudi delo: branje in pa izdelava slikic za otroško sobo.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?