kekec in mojca
|
Duška, šla sem v bolniško približno 5 tednov pred porodniško iz dveh razlogov: 1. ker mi niso hoteli odobrit dopusta , 2. ker sem se res slabo počutila - nenehna utrujenost, slabosti, zgaga + cca. 35 km vožnje na dan. Slednja mi je bila še najhujši problem, sploh ker so bili trenutki, ko me je obhajala slabost z občutki omedlavice. Tole špikanje je čisto ok. Tudi driske niso ne vem kako problematične, pazit je pa res potrebno, da ne dehidriraš. SPloh pa... ne se toliko sekirat okoli bolezni in hrane. Če bi bilo res tako kritično, bi te takoj, ko bi izvedli, da si noseča, zaprli v karanteno, od zdravnikov pa bi hodli z obupno dolgimi seznami, česa vsega ne smemo jest. Trnuljčica, vaš "avto" (se še spomnim, ko si mi pred ZD po materinski šoli razlagala o avtu) je bil tudi pri meni v igri, ampak je bil velik minus to, da otroka ne moreš poleči, je vedno v pravokotnem položaju in da ima zelo majhno košaro pod vozičkom (zame, ki vozim čuda naokol), pa še v naš avto ne bi šel. Zanimivo, a ne, taki veliki avto, pa tak zanič prtljažnik. Sicer pa, Bubi bo najbrž vedela, o čem govorim. (Mam boljši avto on nje! ) Da ne bo katera narobe razumela, z Bubi vozima enak avto.
|