|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
18.5.2008 20:00:39   
pikovit
Rebeca čestitke za rojstvo tvojih dveh user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.5.2008 20:01:11   
Abra
Rebeca user posted image user posted image user posted image čestitam! Upam, da ste zdravi user posted image je blo pa kar prehito, kajne? A ni bil rok sredi julija?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.5.2008 20:05:58   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Sonček glavno,da je doma in da je kul.Se pa res zadnje čase dogajajo čudne fantovščine.Prihajajo fantje domov polomljeni,pretepeni.Groza.Zato je bog za ženske poskrbel in nam dal levo in desno polvico možganov.Obe funkcionalniuser posted image .Žal moškim dela le enauser posted image user posted image user posted image Pol so pa neumnostiuser posted image Mal se hecam.user posted image

Abra muska se je vrtela bolj 80-90.Ta diskoteka je zdaj namesto Eldorada-Papilon-Tramontana.Sem bila včeraj prvič,tako da je to prva izkušnja.

Sej neki tazga sem mislila, mal starga roka je blo pr nas vmes. Ko je že tok let nazaj, ga jaz včasih kar napačno imenujem user posted image no, fino, da vem, kam it, ko se mi bo plesalo user posted image

S temi fantovščinami je pa res zadnje čase neki čudnga, pred kakimi 10 leti so ga znali tut drgač žurat user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.5.2008 20:10:05   
jadrnica
no same lepe novice
rebeca - čestitke za dojenčka

Abra - res držim pesti, ti samo še plusek sporoči, veš da bo.user posted image user posted image user posted image

Grethy - vse najboljše za rojstni dan. Da bi se ti izpolnile želje, ene še najbolj user posted image
Pinki - naša nova nosečka - bravo, pa saj seznam raste..user posted image user posted image user posted image
Pikovitek - jah, te fantovščine so kr križ s križem. Moj je tud mogu križ nosit in to po LJ, da dol padeš, pa še na avtobus so šli, jaooo, je kr dogajal, tipi si pa znajo narest fešto. No , pa saj na dekliščini nismo kaj dosti zaostajale. A ti bomo lahk eno virtualno dekliščino tuki zrihtale?

Tolk od mene,

čau,
Drgač sem bolj v depresiji danes, saj veste, da vsake tolk pa morajo solzice ven udarit....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.5.2008 20:21:52   
Grethy
JOJ PUNČKE ... HVALA ŽE VNAPREJ ...
ZDEJ PA ŠIBAM NA ŠIHEK NA GORENJSKO ...
SE BEREMO SPET ZJUTRAJ ...
PRIDNO KLEPETAJTE IN SPANČKAJTE ...
VESELIM SE LEPIH JUTRANJIH NOVIČK  ...

ČAO

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.5.2008 20:25:08   
sapi
No sedaj sva sama sva oddala moje tri nečakinje, katere sva imela čez vikend ... to pa je žurka ... si v gibanju brez pavze ...
Kakšne lepe novičke res sem vesela za vaju zvezdica in pinki36 čestitke user posted image user posted image user posted image ...
abra za tebe še vedno močno držim pesti ...
_rebeca_, skye čestitke za vajini pikici ...
konina kako lepo samo, da ste vi trije v redu ...
Tadeja dobrodošla naj pošta čimorej pride do tebe ...
Kako ste naše bodoče neveste vidim, da se dan D bliža za vsako posebaj ..

Tako deževen dan pa tako lepe novice ...

sapi

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
18.5.2008 20:26:10   
sapi
Mlinčka, Grethy vse naj naj naj naj user posted image user posted image user posted image  za vajin RD ....

sapi

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
18.5.2008 20:30:55   
pikovit
Jadrnička ja dekliščina pa bo.Absolutnouser posted image Ne bit žalostna saj bouser posted image
Grethy joj danes pa sem pozabila kliknit na tvoje mesto.Evo že klikam.Imej se lepouser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
18.5.2008 20:32:40   
DaisyE
Arneja a u živo zgledam nežno, al preko neta? user posted image user posted image  Sem iz ljubljane, res je, ampak sem priseljenka in naglasu se nimam namena odpovedat. Bi se tud Ljubljani, ampak zaenkrat nič ne kaže na to.

Velikosti foliklov na osmi dan se ne spomnim, po občutku bi pa rekla, da so bli večji kot dons. Dons so mi že zgledali čisto majhni. Gledam pa zdaj po starih listih in vidim, da sem mela v prvem postopku s suprefactom in menopurjem stopko na 10. dan cikla, v drugem na 12. dan, v tretjem pa celo na 9. dan. Računaj, danes je velik 14 mm, špikaš se 7 dni, to je potem 2 mm na dan, čez dva dneva bodo pa 18 mm. user posted image  Saj vem, da ni tako preprosto. user posted image  Jaz sem tudi mnenja, da ne bo pri 4 foliklih ostalo, pa da se bo še kakšen našel.

Pinki čestitke še od mene, tako lepo je zvezdica začela dan, ti ga boš pa zaključila. Čestitam.

Abra, za jutri bom držala pesti, pa bo, kar bo. Jaz mam vredu občutek. Treba je nadaljevati ta trend.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
18.5.2008 20:35:31   
Abra
Jadrnica, danes je očitno tak dan. Je pa na srečo nedelja in imaš več časa, da se z dragim lahko še bolj pocartata. Sej bo bolje, mora enkrat tudi nam sonček posijat. Oh, jaz res upam, da bo meni jutri.

Grethy, ti pa s Štajerske na Gorenjsko v službo? To pa imaš voženj! In na RD ti dajo nočno službo, packi!

Sapi, torej sta ta vikend vadila? user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
18.5.2008 20:52:44   
DaisyE
Ledenka, sem prebrala odlomke iz tiste knjige, ki si jo predlagala, pa sem se kar narežala zraven. Kako je že rekla Infertility and the City... Pa da crkneš. Ja res, kdo bi si mislil... Pa tisto, kaj vse ženske preko neta predebatirajo, pa si misliš, pa saj so nore, pol si pa kar naenkrat na sredi tega, pa verjetno drugi mislijo isto o tebi. user posted image user posted image user posted image

Grethy če jutri sfalim, vse najboljše. Da uspe. Tist glede šihta se moram pa kar z Abro strinjat. Packi, nočnega na RD.

Kaj še... Aja Mlinčka, našga je najhujši udarec šele doma čakal, ko je ugotovil, da ni prenosa hokeja ob 11h. Da ti vidiš ta trpeč izraz. No pol se je pa zadeva po pol ure začela in je priletu v spalnico in me zbudil samo zato, da mi je to povedal. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
18.5.2008 20:58:50   
tjasshyy
Pridem malo pogledat, če je že kaj novega in jaaaaaaaaaaa......končno lepe, vesele novice!!!
Zvezdica in pinki čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa uživajta!
Abra  upam, da tudi ti jutri javiš lepo novico in nam polepšaš dan, tako kot sta ga danes pinki in zvezdica!!Držim pesti!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
18.5.2008 21:00:18   
DaisyE
Takole zdaj grem pa spat, ker sem že celih osem ur pokonci user posted image user posted image user posted image , očitno ne morem presečt te meje. Jejhatajej, pa kaj bo jutri na šihtu z mano?

Abra vso srečo jutri.

Lahko noč.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.5.2008 21:07:23   
dajamaja
Pinki, čestitke tudi tebi zauser posted image user posted image !!! Res lepa nedelja.

Pa Rebeca je že rodila!? Čestitke še za user posted image user posted image

Grethy, vse najboljše oz. saj vsi vemo kaj si želiš in da se uresniči!!!

Abra, še malo, pa bo. Držim pesti in navijam!!!!

Mojca, veš da te ne bomo pozabile. Ti le glej, da vsake toliko gor prilezeš, da mamo mal evidence.

Mi smo bili pa danes s psom na srečanju bratov in sester. Kako so bili luštni. Pravi cukri, naš pa itak najlepši user posted image . Zdej pa spi ko ubit.  
Moje M še kr ni. V bistvu nimam še niti izcedka. Prsa še vedno napeta in boleča.  Mi ni še mislim da nikol tolk dolg hodla. Ne vem, a je to ker sem Agrulab nehala jemat? Je vedn neki, da ma človek za razmišljat. Men se pa mudi Blanch posnemat user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.5.2008 21:13:28   
gloria
Skay in Rebeca  čestitke za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image
Pinki 36 in Zvezdica končno +++++++ tuki gor....punce uživajte zdejuser posted image user posted image user posted image
Konina čestitke za dobro obavljeno nsuser posted image
Sulfinija drži seuser posted image
Sonček 33 brca kok ker dan...ti povem da mi da kr poštenih skrbi....zgleda da do poroda ne bom mirna.....kr pustime dva dni da se sekiram zakaj ne brca...kaj šele bo ko bo velikuser posted image ....ti pa lepo napreduješ k ++++++user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.5.2008 21:54:00   
Pija76
Rebeca čestitke za fantka in punčko, vse lepo na življenski poti jima želim!

Pinki user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno do konca!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.5.2008 22:01:07   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: pinki36

Zbrala pogum in naredila test.

+++++++++++++++++++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srčno upam da bo tudi krvni jutri pokazal tako.

Jeeeeeeee, to mi deli! Čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izgleda da bodo/bomo od zdaj naprej same user posted image .

Še enkrat hura za Gigi, ki je začela user posted image

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.5.2008 22:25:56   
ledenka
rebeca, cestitam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.5.2008 22:29:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Tebe pa mal pogrešam na RRuser posted image

Te še daje PMS?

med vikendom se mi ne da prijavljat user posted image  sej scekiram parkrat na dan, ampak tako na hitro user posted image  

PMS... kaj pa vem. neki cudnega. sam jedla bi user posted image  spet sem popapala bakalar user posted image  prej pa kinderjajco, se prej pa cesnje - no, to sem jedla v zadnjih 3 urah, ne zaporedoma, da ne bo pomote user posted image  kdaj pa naj bi user posted image  prisla naokoli, pa pojma nimam... upam, da do petka ne, ker grem v torek na sluzbeno pot in mi je mal mucno hendlat s tem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.5.2008 22:34:47   
ledenka
pa 3x lahk ugibate, kam grem user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.5.2008 22:35:27   
ledenka
pa se neki za spikarke... ideja za opremo v kleti user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.5.2008 6:08:46   
gigi1
`Jutro punčke.

Sem rekla, da bo včeri dober dan!

Pinki juuuhuuu! To punči! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Rebeka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Abra držim pestke! A je že ++++++++?

Grethy VSE NAJBOLJŠE! Naj ti ta rojstni dan prinese same lepe stvari in naj bo najbolj stečen doslej!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.5.2008 6:11:53   
Abra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ga imamo spet! pluuuuus!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.5.2008 6:17:47   
gigi1
Juhuuu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO ABRICA!!!!! TKO SE DELA!!

DANES JE SPET EN LEP DAN!!!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.5.2008 6:29:59   
arneja
Braaaavo, Abra naša user posted image user posted image user posted image . Očitno je Gigi sezono plusov otvorila, tako da punce, watch out, prihajamo za vami user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.