Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 8:26:30
|
|
|
|
barbaw
|
Jana mene samo skeli, ko mi mleko začne ven tečt, drugače pa ne. Nimam pojma kaj tebe skeli. Špelin@ jaz tudi ne bi vedela kako zgleda čep, če mi ga pri sprožanju G ne bi pokazal, ker mi ga je izluščil pri vstavljanju tabletke. Zato pa sem zdaj drugič vedela kaj je tista sluz, ki se mi je začela vlivat ko sem dobila popadke. narava . Če ti nič ne čustiš še ne pomeni, da se nič ne dogaja. Tale vprašanja pa so moreča. Meni so vsakič prizanesli s tem. Bi pa verjetno popenila ali pa bi se penila, ker me taka neumestna vprašanja res vržejo s tira. Ne razumem zakaj ženske, ki so že rodile to sprašujejo. Verjetno so pozabile kako je to, ko čakaš in čakaš. Mene so edino vprašali koliko imam do konca in šo to na dan, ko sem šla v P. Drugih opazk pa HB nisem bila deležna. Vaš poba pa še ima čas, zato se ti nič ne sekiraj in raje uživaj še teh nekaj dni, dokler nimaš nekoga čisto odvisnega od tebe v rokah. Privošči si kakšen dober film, večerjo, ... Pojdi nekam kamor veš, da en čas ne boš mogla it ( pa ne na Karibe ). nataša34 da te ne bo luna presenetila. Luna deluje tudi potem ko gre "dol".
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 8:27:16
|
|
|
|
MARTINA25
|
OJLA!!!!! Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila......očitno vpliva samo še na norce Me bomo morale še malo počakat!!! Jst bi tud šla k **** na obisk!!!Jutri sem nameravala v LJ, samo bo najbrž še preutrujena?Kaj mislite???
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 8:38:43
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw narava . Vaš poba pa še ima čas, zato se ti nič ne sekiraj in raje uživaj še teh nekaj dni, dokler nimaš nekoga čisto odvisnega od tebe v rokah. Privošči si kakšen dober film, večerjo, ... Pojdi nekam kamor veš, da en čas ne boš mogla it ( pa ne na Karibe ). ah, zaradi stanja v katerem sem, se mi niti slucajno ne da nikamor! jaz bi kar spala in spala dokler ne bi bil cas it rodit! ampak tut to ne gre, ker je spanje ratala ena taka misn imposibl zadnje case oziroma kar dobrsen del nosecnosti. ah, jamranje sicer pa sem prebrala, da je tvoja cvetlica HB pridna, kar mi daje upanje, da le ni tako kot pravijo: da so malci taki kot so bili v trebuhu. ker ce se prav spomnim, je bila maja kar zivahna v trebuhu (tako kot moj Poba) in ce bo tak tudi zunaj, bo zuuurka..a ce tvoja ni, obstaja upanje tudi zame pa hvala za lepe zelje in nasvete
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 8:40:00
|
|
|
|
narava
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJLA!!!!! Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila...... ti recem: vpliv globalnega segrevanja!
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:29:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 A ima mogoče katera za 3.stol MaxiCosi RODI XR ali SPS? Kako ste zadovoljne z njim? Razmišljam, da bi ga kupila za Lano za v avto mojih staršev, ker se dostikrat vozi z njimi? Mi imamo v svojem avtu Romerja KID Plus. Mi imamo Maxi Cosi Rodi SPS (tegale: KLIK ) in je odličen IZVIRNO SPOROČILO: narava IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJLA!!!!! Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila...... ti recem: vpliv globalnega segrevanja! Jaz sem čisto na trnih zaradi **** - narava, tebe bo najbrž najhitreje obvestila, glej, da nam poveš!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:38:07
|
|
|
|
mya26
|
No jaz sem kar na hitro ukrepala in kupila MC Rodi XR. Danes je v BC spletna akcija in je znižan za 25%. Sem šla gleda na njihovo stran in če sem prev zastopla se da malo naklon hrbtišča spremenit. Da je malo manj pokonci če spi v avtu. A je že kaj novega z ****? Držim peste zanjo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:41:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 No jaz sem kar na hitro ukrepala in kupila MC Rodi XR. Danes je v BC spletna akcija in je znižan za 25%. Sem šla gleda na njihovo stran in če sem prev zastopla se da malo naklon hrbtišča spremenit. Da je malo manj pokonci če spi v avtu. O, pa je res v akciji Super nakup
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro majčice, samo na hitrco sem prišla pogledat, če je kakšna novica od **** . Za nami je grozna noč, dragi me je ob 3h ponoči zbudil iz sanj, katastrofa pravi da me sploh ni mogel zbuditi, baje sem se tako drla in jokala da bi cel blok zbudila, lase sem imela čist mokre, sanjala pa sem da je moja deklica umrla v trebuhu , in še ko sem se končno prebudila sploh tega nisem mogla razumeti. V glavnem tamalo smo zbudili (s čokolado ) in naju je konkretno nabrcala, da če sva zmešana, da bi ona rada spala . Seveda sem po takih groznih sanjah težko nazaj zaspala , itak pa sem kaj takega lahko pričakovala, saj sem res lunin človek, ko se luna približuje, imam jaz vedno burne noči-sanje. Ima katera sanjsko knjigo: kaj pomeni sanjati smrt??? Kolikor se jaz spomnem, nekaj dobrega Punce, ne morem komentirati kaj ste pisale, ker se moram na hitrco zrihtat, da ne zamudim GP . Se beremo popoldne
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:57:28
|
|
|
|
mya26
|
Ja sanjati smrt kot jaz vem pomeni spremembo, nekaj novega Mogoče pa te kar not obdržijo. No, a ti nekaj povem? V kratkem čaka tvojo deklico sprememba. Pa še res je. Drži se!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Ja sanjati smrt kot jaz vem pomeni spremembo, nekaj novega Mogoče pa te kar not obdržijo. No, a ti nekaj povem? V kratkem čaka tvojo deklico sprememba. Pa še res je. Drži se! mya26: thanx, ufff sem kar boljše volje
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 9:59:50
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos, pusti sanjske knjige in podobne kozlarije!!! Sanjalo se ti je pač nekaj, o čemer si zadnje čase mnogo razmišljala, in je šlo skozi ta ventil ven iz tebe. Kar je tudi prav Tvoja princeska ti je tudi jasno dala vedeti, da je vse ok Držim pesti, da na pregledu izveš, da greš proti P
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, pusti sanjske knjige in podobne kozlarije!!! ma imaš prav, samo saj veš ženski firbec Sanjalo se ti je pač nekaj, o čemer si zadnje čase mnogo razmišljala, in je šlo skozi ta ventil ven iz tebe. Kar je tudi prav Tvoja princeska ti je tudi jasno dala vedeti, da je vse ok Držim pesti, da na pregledu izveš, da greš proti P thanx zdaj pa res pičim
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:18:43
|
|
|
|
sesil
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: narava IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJLA!!!!! Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila...... ti recem: vpliv globalnega segrevanja! ne vem če bo držalo. sem pa v dilemi. včeraj sva z mojim , ob 4h zjutraj pa me zbudi krč kot pri M. seveda nisem spala do 6h, gledala na uro in ugotavljala da se nekaj dogaja. na wc sem non stop hodila, vmes še 1x na taveliko. sluzi in krvi pomešane med seboj kar veliko, ne vem pa če je čep. nobenih nitk....sem pa čisto logično razmišljala, da če po pregledu krvaviš, lahko tudi po sexu. no, sklepam pač. zdej me še vedno prijemljejo te bolečine, zrebuh mi otrdeva razmaki pa so daljši. ni pa nič zaspan. zdej pa same presodite al je luna kriva za vse to al moj dragi. kakšno mnenje? aha, pa še na listi bi rada bila za rodit - ne me spregledat .
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:22:20
|
|
|
|
sesil
|
Toula, tvoja princeska je pa res lepa - prava modelka. Edinaos in ostale ki imate ctg-je, preglede, srečno.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:24:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ob 4h zjutraj pa me zbudi krč kot pri M. seveda nisem spala do 6h, gledala na uro in ugotavljala da se nekaj dogaja. na wc sem non stop hodila, vmes še 1x na taveliko. sluzi in krvi pomešane med seboj kar veliko, ne vem pa če je čep. nobenih nitk....sem pa čisto logično razmišljala, da če po pregledu krvaviš, lahko tudi po sexu. no, sklepam pač. zdej me še vedno prijemljejo te bolečine, zrebuh mi otrdeva razmaki pa so daljši. ni pa nič zaspan. Joj, takole je mene dajalo v petek in soboto popoldne Potem pa mir Ostal je samo ta sluzasto-krvav izcedek Pišuka, zdajle sem šla kakat in se je izcedek spet prikazal
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:28:03
|
|
|
|
sesil
|
razmišljam, če se bo to nadaljevalo se bom šla pa ker malo pokazat v P. sam bom mojega počakala da pride ob 15h s službe. ta luna pa lahko kej nardi no...da ne bo sam svetla tam gor. a je možno da ti samo malo vode odteče, pol pa nič naprej?
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:28:56
|
|
|
|
Taula
|
Preverjam če je že kaj novih hroščkov. Mi smo ravno imeli patronažko...mala se je v enem tednu zredila 300 g. Pravi mali požerušček. Kopali se bomo drugi teden ker je še malo prehlajena reva. Upam da bo kmalu konec tega prehlada. Sesil..nama je očitno pomagalo, tako da vidva kar akcija. Edinaos...ne misli na sanje. Po vseh teh žalostnih dogodkih je razumljivo da te je strah. Tvojo damo boš pa zelo kmalu spoznala Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:30:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh Ja, ti imaš pa res ful špeha...
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:30:33
|
|
|
|
Taula
|
a je možno da ti samo malo vode odteče, pol pa nič naprej? Meni je zjutraj ene dve uri nekaj kapljalo.....ne vem kaj bi bilo drugega, ker urin ni bil. Pol zvečer je bil pa slap.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:30:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a je možno da ti samo malo vode odteče, pol pa nič naprej? Seveda je možno - če se ti zdi, da je bila voda, se pojdi pokazat v P.
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:31:24
|
|
|
|
Anitka
|
Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, - Estrella, - Špelin@ ( ), - MARTINA25, - nataša34 , - bobika , - sesil Še katera se javi?
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:32:12
|
|
|
|
hijenca
|
Halo majčice! Midva z Vidom sma vredu, danes nama je odpadel popek. Spima bolj slabo, ker je mišek neki čuden ritem spanja dobil. Najprej spi 3-4 ure skupaj npr. od 16 do 20 ure, se potem naje, potem pa spi od 22 do 01 ure, potem se gledamo dve uri, nato pa se zbuja vsako uro. Kaj naj nardim? Rabim pomoč izkušenih mamic!!!
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:32:13
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh Ja, ti imaš pa res ful špeha... Imam Sem probavala cunje... prevelike, ne so pa obupne..sej hlače zapnem, samo ko se usedem špeh dol visi. Nope. Nove hlače rabim. Obleke pa...kot bi bila spet noseča, imam trebuh Če mi kdo reče če sem noseča spet ga ubijem
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 19.5.2008 10:34:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh Ja, ti imaš pa res ful špeha... Imam Sem probavala cunje... prevelike, ne so pa obupne..sej hlače zapnem, samo ko se usedem špeh dol visi. Ne ga srat, saj si šele pred dobrima 2 tednoma rodila!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?