|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
18.5.2008 21:27:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

aha, povejte mi, a ste vse opisale svoje porodne zgodbe, da ne bi jaz nekaj pisla pa težila, ampak meni je res tak fajn blo, te 4 urce....da bi kar morala povedat...user posted image
user posted image ,
skoraj vse smo pisale ja

no sem mislila da bom še lahko malo tu gor visela, pa bo moja Taja vsak čas hotla kaj od mene, že se nekaj oglaša.......
Nič...
Jutri imava že posvetovalnico in seveda dolpolnjen 1 mesec user posted image  user posted image  user posted image
Kako gre hitro, pa se mi zdi da sem včeraj pisala , da sem mela nuhalno....user posted image  

kako čas hitro mineva user posted image user posted image user posted image
Nočko!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.5.2008 21:28:56   
MARTINA25
EDINA pr nas NIČ ne dogaja-NIČ!!!!!Jao vas vsaj na vsake toliko zvija, šraufa....pri nas pa res NIČ!!!!Sploh nimam nekega filinga da bom šla kmalu rodit....

ESTRELLA mi je prej poslala SMS, da se je stanje umirilo, pravi da je zjutraj bila Alja precej mirna, vendar je popoldan začela pridno brcat in da je spet v "svojem elementu"user posted image . Mislim, da je tud ona sprobala že vse možne metode za pospešitev porodauser posted image . Upa na jutrišnjo luno!!!!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.5.2008 21:30:05   
natasa34
Evo, tudi jaz se javljam za seznam; imam počasi že dosti vsega. Danes imam občutek, da mi bo mala kar ven padla brez popadkov, tko me tišči vse, pa boli, pa še vseeno nič konkretnega. Hoja po stopnicah navzdol je bila danes prava muka.
Upam, da začene luna delovati user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.5.2008 21:30:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Jutri imava že posvetovalnico in seveda dolpolnjen 1 mesec user posted image  user posted image  user posted image
Kako gre hitro, pa se mi zdi da sem včeraj pisala , da sem mela nuhalno....user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke ob dopolnjenem prvem mesecu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ pa kaj imaš ti krvav izcedek ali se ti čep lušči?

Ma pojma nimam... user posted image  Ravno v tem je štos. Traja že kar nekaj časa, ni pa količinsko toliko, da bi me skrbelo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.5.2008 21:33:05   
Anitka

Torej kandidatke za porod do srede smo:
- user posted image ****,
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.5.2008 21:34:01   
barbaw
Špelin@ kaj so krvave nitke ali je vse krvavkasto? Pri čepu so ponavadi nitke in se količina skuzi vedno veča.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.5.2008 21:36:37   
špelin@
Špelin@ kaj so krvave nitke ali je vse krvavkasto? Pri čepu so ponavadi nitke in se količina skuzi vedno veča.

Ne, ni nitk. Je pa dosti sluzi, ki je roza do rdeče obarvana user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.5.2008 21:39:46   
barbaw
jana večino anticelulitnih krem med dojenjem ne smeš uporabljat, ker se snovi prenašajo v mleko, pa še maščobe, ki jih rabiš za mleko uničuješ. Telesna maščoba se topi in gre v mleko, kar pa je fajn za user posted image , ker se potem lepo redi in je sit.
Če pa je katera krema, ki jo lahko uporabljaš med nosečnostjo in dojenjem, pa jaz ne vem zanjo. Dokler dojim me niti ne zanima tole, potem pa v boj, ki sem ga že enkrat dobila pa ga bom še enkrat. Sem namreč pogruntala kateri tretmaji odgovarjajo mojemu telesu.

špelin@ jaz tudi ne vem kaj bi to bilo. Kaj pa če pokličeš v P in vprašaš? Saj ti bodo z veseljem pomagali pojasnit. Pri meni je bil obakrat čep enak. Sluz z rdečimi nitkami. Je pa pri vsaki drugače.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.5.2008 22:02:27   
Anonimen
majčice želim vam mirno nočuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
18.5.2008 22:03:05   
špelin@
špelin@ jaz tudi ne vem kaj bi to bilo. Kaj pa če pokličeš v P in vprašaš? Saj ti bodo z veseljem pomagali pojasnit. Pri meni je bil obakrat čep enak. Sluz z rdečimi nitkami. Je pa pri vsaki drugače.

Pri meni nikoli prej (pred prejšnjimi porodi) ni bilo opaziti kakšnega čepa ali izcedka user posted image  Zato pa nimam pojma...

V P ne bom klicala, ker mi na daljavo itak ne morejo pomagat, pač bi rekli, naj se pridem pokazat. No, če bi se količina izcedka resno povečala ali bi postal konkretno krvav, ne mislim čakat user posted image

Vsem želim miren sen, mamicam, da bi vaši user posted image  noč čimbolj pridno prespali, user posted image  pa, da bi čimmanjkrat obiskale wc user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 435
18.5.2008 22:06:38   
MARTINA25
EDINA dobr zrihti jutri!!!!!user posted image user posted image

Jutri držimo pestke še za VALENTINO in ŽANKO!!!!!user posted image user posted image

Še posebej pa za ****; ki bo jutri že držala v rokah svojo štručko!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lahko noč punce!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
18.5.2008 22:40:43   
jana81
barbaw hvala za odgovor... bom pa še malček počakala..user posted image

še neki me zanima-.. a vas kej skelijo/bolijo prsa medtem ko user posted image  spijo? jst mam tak občutek ,kot da me začnejo skelet,ko se polnijo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 437
18.5.2008 22:45:11   
Anitka
Nočko še z moje strani.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.5.2008 6:17:22   
narava
Gud mnuvnig tetke!

Pa kaj je zdaj to, nikjer nobene?? user posted image  a tut kofeta dons ne dobimo, ste sle vse v P?? user posted image  user posted image  Dejte se mene s sabo vzet, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, kofe gor al pa dol!! user posted image

Pri nas stanje nespremenjeno: simbiozauser posted image , taka da ne mores verjet. Nic me ne boli, nic me ne tisci, nic ne pritiska, zgaga me ne pece, nobenega ekstra izcedka, nobenih menstr. krcev niiiiiic--po moje bi loh do Zimbabveja sla pes in mi ne bi bilo cisto nic! user posted image  user posted image  user posted image
pa kva je to - psiha, al kva??

aja, pa morijo me vprasanja: a ni se?? kdaj pa bo (kot da jaz lahko neki ful na to vplivam!?), kako se pocutis?? a ze kaj dogaja?? in na ta vprasanja odgovarjam 6x na dan, zacevsi ob pol 10 zjutraj do vecera..najprej mami, nato ati, pol me poklice sestra, pol se tasca, vmes moj ene trikrat poslje sms ce je vse ok in kaj dogaja, potem me ena soseda gor dvigne ko zvoni na vratih in sprasuje ce je vse ok, nato pa druga po sms sprasuje ce sem se vedno 2v1, pa se kdo se najde. in to vsak dan. vsaaaak dan.
pa sej vem, da je fajn, da ljudi skrbi zame. vendar mi to res tezi, ker se pol se jest psihiram, da zakaj pa se nic ni?? ah, brezveze..mal sem zatezila..

pregled imam sedaj v cetrtek (sorci, spelin@, mal sem pozabla povedatuser posted image ) pol bomo pa vidli kaj pa kako..

taula, jest bi tut prosila za geslo, da vidim sosedo user posted image

sicer pa vam tako zavidam vase strucke..ah sej bo.

katina, velkom bek.

aja, **** je vceraj rekla, da bo vesela vsakega vasega obiska v P. Glede na to, da gresta edina in estrella v sredo, jaz pa imam pregled v cetrtek, bi se lahko jaz oglasila v cetrtek (skupaj s spelino, ce mi prej ne rodi??user posted image ), da se malo porazdelimo preko tedna (da ji olajsamo okrevanjeuser posted image ) sicer pa vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za danasnje pestke!

no toliko, se se beremo kasneje..

lp, narava.

< Sporočilo je popravil narava -- 19.5.2008 6:18:39 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
19.5.2008 6:46:39   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro drage moje!

Vidim da še vse pridno spančkate razen narave.
No midve z Manco sva bile danes ponoči zelo pridne. Ob 10h sva se napapale, previle, malce pogovorile in pol 12 je moja mala miška zaspančkala in je pridno spala da 5h user posted image user posted image user posted image , ko sva se spet najedle. Potem je mami vstala, ker je šel ati v službo, še sama nekaj dala v želodček malce z atijem pokramljala in sedaj že veselo visi na RR.
Sej nč bat, bom sedaj v dnevni malce "zaleglna" dokler se moja miška ne zbudi.

ORIGINALNO SPOROČILO: EDINAOS
ja v 37. tednu je imela cca 2.700 g, pa bomo vidli, jaz imam čedalje bom občutek, da bo kar orng babnca, vsaj po trebuhu sodeč, obseg imam že 108 cm , čeprav mi je G napovedala če se bo ob roku rodila da bi imela glih enih 3 kg.

Ja postavca po mami, pridno sem pridobila že 19 kg

Oh Edina veš, te napovedi so ful netočne, zelo velikokrat. Tudi meni je moja G rekla, da zna biti ful velik in kar težak moj user posted image , pa Manca sploh ni bila tako težka, saj je tehtala 3470g ob porodu.
Glavno, da bo tvoja princeska zdrava, potem pa je čisto vseeno kako bo velika in težka, kajne?

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.5.2008 6:48:15   
narava
aja, SNP (se se lahko na njega zgovarjamuser posted image ): edina in estrella - "greh" bi bil, ce bi bile tak blizu mene in da se ne oglasita pri meni! vaju vabim na en kofi al pa karkol druzga, itak sem blizu P doma. Aja se neki: stanujem na 4. stuku, tko da mozno, da vama tut zaradi tega zadevca hitreje stece. a se ne splaca?? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.5.2008 6:50:10   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: ČMRLIKA
aha, povejte mi, a ste vse opisale svoje porodne zgodbe, da ne bi jaz nekaj pisla pa težila, ampak meni je res tak fajn blo, te 4 urce....da bi kar morala povedat...
,
Jaz je še nisem. Se jo spravljam pisat že več kot tedn dni pa mi še ni uspelo. No upam, da mi bo v teh dneh ko bo tako ali tako sam dež in ne bova mogli it ven uspelo še to opravit user posted image

no sem mislila da bom še lahko malo tu gor visela, pa bo moja Taja vsak čas hotla kaj od mene, že se nekaj oglaša.......
Nič...
Jutri imava že posvetovalnico in seveda dolpolnjen 1 mesec
user posted image user posted image user posted image  upam, da dobro opravita. Joj kaj je res že mesec dni naokoli, kar ne morem verjeti! Ma pa sej je tudi moja mala Manca stara že več kot 14dni

Kako gre hitro, pa se mi zdi da sem včeraj pisala , da sem mela nuhalno....
Hmmmm tudi sama imam ta občutek, da se je komaj začela nosečnost, ampak sedaj ko imam svoj zakladek doma mi je tudi čisto lepo in uživam vsak trenutekuser posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 442
19.5.2008 6:51:18   
Soncnica Sandra ***
Jutri držimo pestke še za VALENTINO in ŽANKO!!!!!

Še posebej pa za ****; ki bo jutri že držala v rokah svojo štručko!!!!!

Se podpišem!!!

SREČNO vsem, še posebej ****!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.5.2008 6:55:20   
Soncnica Sandra ***
originalno sporočilo: narava
Pa kaj je zdaj to, nikjer nobene?? a tut kofeta dons ne dobimo, ste sle vse v P?? Dejte se mene s sabo vzet, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, kofe gor al pa dol!!

Evo mene narava user posted image , kam si pa ti že ušla? user posted image
Evo če ni kofe še pristavljem, bom pa jaz lonc na šporget vrgla user posted image . Sem donc že mojemu kapučino kuhala, tako da sem že v elementu user posted image

aja, pa morijo me vprasanja: a ni se?? kdaj pa bo (kot da jaz lahko neki ful na to vplivam!?), kako se pocutis?? a ze kaj dogaja?? in na ta vprasanja odgovarjam 6x na dan, zacevsi ob pol 10 zjutraj do vecera..najprej mami, nato ati, pol me poklice sestra, pol se tasca, vmes moj ene trikrat poslje sms ce je vse ok in kaj dogaja, potem me ena soseda gor dvigne ko zvoni na vratih in sprasuje ce je vse ok, nato pa druga po sms sprasuje ce sem se vedno 2v1, pa se kdo se najde. in to vsak dan. vsaaaak dan.

Ja človek tako na koncu nosečnosti bi kdaj kar pop...... ko te vsi sprašujejo. Men je en dan tolk dopi...... da sem eni rekla, če bo šla namesto mene rodit ker jo tolk skrbi (zato ker sem žensko komaj na videz poznala-pa mi niti ni bila najbolj všeč-in mi je vedno ko me je srečala ful težila)

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 444
19.5.2008 7:03:52   
narava
Nisem nikamor usla..spat ne morem, za ven it je prezgodaj, za tv gledat ni nic, za jest-no, to smo ze opraviliuser posted image , za novice prebrat-smo ze, za peglat - pa tut gnezdenje ne pomaga, se ne spravim zravenuser posted image

tko, da sem se zmer tleuser posted image

kva tezim, staaari user posted image  user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 445
19.5.2008 7:34:20   
špelin@
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
še neki me zanima-.. a vas kej skelijo/bolijo prsa medtem ko user posted image  spijo? jst mam tak občutek ,kot da me začnejo skelet,ko se polnijo.

Uf, mene so skelele, če je mala predolgo spala, kar pa ni bilo ravno pogosto user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
Pa kaj je zdaj to, nikjer nobene?? user posted image  a tut kofeta dons ne dobimo, ste sle vse v P?? user posted image  user posted image  Dejte se mene s sabo vzet, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, kofe gor al pa dol!! user posted image

Kofe imajo tudi v P, si ga komot postrežemo tudi tam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
aja, **** je vceraj rekla, da bo vesela vsakega vasega obiska v P. Glede na to, da gresta edina in estrella v sredo, jaz pa imam pregled v cetrtek, bi se lahko jaz oglasila v cetrtek (skupaj s spelino, ce mi prej ne rodi??user posted image ), da se malo porazdelimo preko tedna (da ji olajsamo okrevanjeuser posted image ) sicer pa vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje za danasnje pestke!

Jaz sem zaaaaaa user posted image  Očitno ne bomo nič prej rodili, ker je počutje odlično, izcedka manj, popadkov od sobote popoldne ni več,... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
No midve z Manco sva bile danes ponoči zelo pridne. Ob 10h sva se napapale, previle, malce pogovorile in pol 12 je moja mala miška zaspančkala in je pridno spala da 5h user posted image user posted image user posted image , ko sva se spet najedle.

user posted image user posted image user posted image  za Manco.

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
originalno sporočilo: narava
aja, pa morijo me vprasanja: a ni se?? kdaj pa bo (kot da jaz lahko neki ful na to vplivam!?), kako se pocutis?? a ze kaj dogaja?? in na ta vprasanja odgovarjam 6x na dan, zacevsi ob pol 10 zjutraj do vecera..najprej mami, nato ati, pol me poklice sestra, pol se tasca, vmes moj ene trikrat poslje sms ce je vse ok in kaj dogaja, potem me ena soseda gor dvigne ko zvoni na vratih in sprasuje ce je vse ok, nato pa druga po sms sprasuje ce sem se vedno 2v1, pa se kdo se najde. in to vsak dan. vsaaaak dan.

Ja človek tako na koncu nosečnosti bi kdaj kar pop...... ko te vsi sprašujejo. Men je en dan tolk dopi...... da sem eni rekla, če bo šla namesto mene rodit ker jo tolk skrbi (zato ker sem žensko komaj na videz poznala-pa mi niti ni bila najbolj všeč-in mi je vedno ko me je srečala ful težila)

user posted image

Jaz bom pa poskusila mojo mami zdajle shecati, če greva ven na kavo user posted image  Mi tako dišiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 446
19.5.2008 7:35:41   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                              

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

04.Maj 2008
user posted image  Monika 

05.Maj 2008  
user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže 

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg ) 

12.Maj 2008

user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image        

13.Maj 2008 
user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI 
user posted image  lunastar

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:100cm, +15 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+14kg ) 

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:106 cm, +11kg)

user posted image  janjček 2. user posted image , user posted image :user posted image  Tilen, KR

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

user posted image  sylvy 75), 1. user posted image , user posted image :user posted image , LJ (O: 103 cm, +13 kg)

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Gal,Maj/Alina, Tara , MS (O:100cm /+30cm/; +14kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +13kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            
user posted image  marty5, 2. user posted image , user posted image :user posted image , Izola

28.Maj 2008  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image Neža, CE
(+ 13 kg)
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008 
user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: 112 cm, +14kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O: 112 cm, +13 kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 110 cm, +14,5 kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:110cm, +15kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 49 SREČK user posted image            

Majskih 14 user posted image :       

Neža81, pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva, TamaraJ user posted image
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image mettyy user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 13Xuser posted image ,user posted image : 11Xuser posted image  in user posted image : 25X user posted image

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
19.05.2008: valentina2006 (GP+CTG), edinaos (CTG), žanka (GP+CTG)
20.05.2008: mya26 (GP+CTG), marty5 (GP+CTG)
22.05.2008: MARTINA25 (GP), sylvy (GP), Anitka (CTG), špelin@ (GP+CTG v P), narava (GP+CTG)
26.05.2008: sesil (pregled v P+CTG)

user posted image NAROČENI CR- ji in porodiuser posted image

19.05.2008: **** (CR)
21.05.2008: janjček (amnioskopija + najbrž sprožitev poroda)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej, 2020 g, 44 cm 

user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm
21. april 2008, filipinka (PDP: 03.05.2008), user posted image  Zala, 2220 g, 47 cm in user posted image  Nika, 2400 g, 47 cm

user posted image
22. april 2008, *Tiana* (PDP: 01.05.2008), user posted image  Erazem, 3580 g, 53 cm 

user posted image
25. april 2008 ob 12:19, modrooka (PDP: 12.05.2008), user posted image  Ema, 2690 g, 51 cm
25. april 2008 ob 3:36, Aurea (PDP: 08.05.2008), user posted image  Ana, 3700 g, 54 cm

user posted image
30. april 2008 ob 15:00, aurora28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Gal, 3390 g, 52 cm

user posted image
01. maj 2008, Soncnica Sandra *** (PDP: 05.05.2008), user posted image  Manca, 3470g, 52 cm

user posted image
02. maj 2008 ob 2:09, barbaw (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maja, 3620 g, 50 cm
02. maj 2008 ob 13:01, .muki. (PDP: 09.05.2008), user posted image  Maša 

user posted image
03. maj 2008 ob 7:37, CatJa (PDP: 04.05.2008), user posted image  Mark, 3510 g, 51,5 cm
03. maj 2008 ob 22:10, Pika18 (PDP: 17.05.2008), user posted image  Matjaž, 3390 g, 51 cm, OG 37 cm
03. maj 2008, sankica (PDP: 12.05.2008), user posted image  Neli, 3700 g, 51 cm

user posted image
04. maj 2008 ob 10:09, Taula (PDP: 03.05.2008), user posted image  Ella, 3540 g, 50 cm

user posted image
05. maj 2008 ob 10:47, sashy (PDP: 15.05.2008), user posted image  Anej, 3320 g, 52 cm
05. maj 2008, kastanjeta (PDP: 21.05.2008), user posted image  Tristan, 3200 g, 50 cm 

user posted image
06. maj 2008, GoYa (PDP: 20.05.2008),user posted image  Alja, 2410 g, 47 cm in user posted image Taj, 3280 g, 48 cm
06. maj 2008, tjaška28 (PDP: 04.05.2008), user posted image  Eva, 3080 g, 49cm

user posted image
07. maj 2008, petrahh (PDP: 02.05.2008), user posted image  Žiga

user posted image
08. maj 2008 ob 10:36, hijenca (PDP: 15.05.2008), user posted image  Vid, 3500 g, 50 cm

user posted image
09. maj 2008, buccka (PDP: 10.05.2008), user posted image  Lin
09. maj 2008 ob 2:54, Svojeglava (PDP: 12.05.2008), user posted image  Živa, 3630 g, 52 cm

user posted image
10. maj 2008 ob 15:17, katy82 (PDP: 13.05.2008), user posted image  Lara, 3450 g, 54 cm
10. maj 2008 ob 9:30, mixi (PDP: 16.05.2008), user posted image  Kaja, 3305 g, 50cm

user posted image
11. maj 2008 ob 4:20, Naty* (PDP: 11.05.2008), user posted image Žan, 3500 g, 51 cm
11. maj 2008 ob 11:28, kasso (PDP: 14.05.2008), user posted image  Varja, 3080 g, 49 cm, OG 34 cm

user posted image
12. maj 2008, Pepita (PDP: 05.05.2008), user posted image , 3840 g, 52,5 cm
12. maj 2008 ob 20:15, majčica 24 (PDP: 05.05.2008), user posted image  Žiga, 4000 g, 54 cm

user posted image
13. maj 2008, kodrana (PDP: 30.05.2008), user posted image  Tara, 3120 g, 52 cm
13. maj 2008 ob 11:59, tally (PDP: 13.05.2008), user posted image  Emilija, 3150 g, 52 cm

user posted image
14. maj 2008, Katina (PDP: 15.05.2008), user posted image  Inti, 3865 g, 53 cm, OG 36 cm

user posted image
16.maj 2008, suzy85 (PDP: 16.05.2008), user posted image  Eva, 3950 g, 54 cm

user posted image
17. maj 2008 ob 2.04 in 2:05, Skye (PDP: 28.05.2008), user posted image  Lia, 2310 g, 46 cm in user posted image  Tia, 2200 g, 47 cm

user posted image  : user posted image
  16 : 22

Mamica je postala tudi medika1 (PDP: 01.05.2008, user posted image ) user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 447
19.5.2008 8:00:07   
bobika
Tudi jaz bi bila z veseljem kandidatka za seznam, za roditi do srede. Sem že 10 dni čez pdp in mam res vsega dovolj.
sedaj se še nazajtrkujem, porihtam in šibam v porodnišnico na pregled. Pa da vidimo, kaj si bodo danes zmislili.

Sončica Sandra: mance so pa očitno pridne punčke. Tudi moja je bila kot dojenček zelo, zelo pridna. Sploh nismo vedeli, da jo imamo. Je pa sedaj zato toliko bolj živahnauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 448
19.5.2008 8:00:12   
mya26
Dobro jutro tud od mene!

Pri meni se je tud ustavlo, včeri me je sam enkrat vščipnilo v križu tko, da bi lahko rekla da je bil kao en popadek. Ej pa sem mislila da zdej v drugo bom pa že vedla. Pa da ko se bo enkrat začelo da bo šlo do konca, tko kot prvič. Zdej pa razmišljam, da mogoče pa 1. sploh nisem vedla da je ščipanje v križu popadek. Al jih pa res ni blo, ker sem imela 3 dni prej CTG in ni blo nič zaznat pa tud zaprta sem še bila. JOj, tok me zanima kaj mi bo jutri rekla in kaj bo.
Pri nas je pa sonček, jupiii. user posted image A niso rekli da bo ves teden dež? Zdaj pa razmišljam, če bi poklicala kozmetičarko in bi šla na nego obraza, tko za mal razvajanja user posted image

A ima mogoče katera za 3.stol MaxiCosi RODI XR ali SPS? Kako ste zadovoljne z njim? Razmišljam, da bi ga kupila za Lano za v avto mojih staršev, ker se dostikrat vozi z njimi? Mi imamo v svojem avtu Romerja KID Plus.

špelin@: zgleda da bova midve kar na rok rodili. Sej to bi še šlo, sam da ne bo čez, ker jest sem že čist neučakana, pa tud Lana skoz sprašuje kdaj bo. Včeraj ji je babi dala eno brisačo za Maja in pol mi je doma razlagla kako ga bo ona kopala, pa učila plavat. Je bla tko luštna, čeprav me je mal strah da bo pol pa ful ljubosumna, ker zdej je vse mami, mami,.. še par mescev nazaj je bil ves čas aktualen tati, tati... in to tko da je blo men včasih prav grozn user posted image

martina: Lohka prideš do Kamnika,  sedaj mogoče le na sladoled in kofi, sladico pa smo včeraj zmazal. Njam.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 449
19.5.2008 8:04:13   
natasa34
Dobro jutro!!
Vsaki ena dišeča, vroča user posted image
Pri meni tudi razen nočnih obiskov wcja nič novega! Je pa preverjeno, da meni tudi user posted image ne pomaga. Luna očitno ta mesec nima taprave moči ali pa taglavno še pride user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?