Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 19:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
še novička iz BB: Big Brother je stanovalce za cel teden zaprl v škatle, vsak ima svojo škatlo, vsake 4 ure lahko škatlo zapustijo za 2 min, da gredo na WC. Drugače pa vse počnejo v škatlah
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 19:33:33
|
|
|
|
MARTINA25
|
EDINA kok pa je tvoja tamala težka po zadnjem pregledu?Mi je ESTRELLA zadnjič razlagala, da ti je trebušček kar precej zrastel, tako da pomoje zdaj pridno pridobiva na teži!!!! Sicer pa bo itak Anja Tia po mamici-postavca ena A!!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 19:36:59
|
|
|
|
MARTINA25
|
HEHEHHEHEHE sej prav da so v škatlah, še posebej ELTAYB in MATEJA......tok sta mi zoprna, pa samo opravljat znata!!!!Kdo jim pa kuha, oziroma kako pridejo do hrane???
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 19:48:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ORIGINALNO SPOROČILO: SESIL a, jaz sem bila pa optimist, da bom pri 400 že dobila ta tretjo. maratona do poroda pa se ne grem. katera je že to sprakticirala? Ja, ena od naših majčic (samo ne vem katera) se je že šla tak maraton, da si je pridobila novo zvezdico (pa ji je tudi kar nekaj postov manjkalo) . Tako, da če se boš zelo potrudila ti bo mogoče uspelo . SREČNO!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 20:42:02
|
|
|
|
Anitka
|
Oj, oj! Pa da se še jaz malce oglasim. Sem glih kar prišla iz banje in zbudila malce naše detece, ki je bilo danes kar leno v mojem bušiju česar resnično nisem vajena in sem bila že malce v skrbeh. In HB imam AS s katerim sem se potem le pomirila. Zdaj pa spet veselo brca, da je joj. SS in Barbaw upam za hitre porode. Upam, da bo tudi moj ekspresen. Naty in Katina z dobrodošli spet doma in na RR-ji. Kako lepo je brati, da se že lahko cartate z vašimi , me pa še kar čakamo in čakamo in čakamo.... Taula jaz bi tudi geslo - prosimmmmmmmmm. Špelin@ še malo pa bomo šle tudi me, a ne? Kaj praviš nas/vas bo veliko rodilo od ponedeljka do srede glede na luno? Jaz mislim, da od majčic ene 7-9.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 20:48:26
|
|
|
|
špelin@
|
Mislim, da je maraton za novo zvezdico "udarila" Čmrlika Anitka, ja, tudi naš čas se približuje Priznam, da po eni strani komaj čakam, po drugi pa mi trenutno še kar ustreza, da sem Za jutri za valentino2006 (GP+CTG), edinoos (CTG) in žanko (GP+CTG). Še posebej pa bomo stiskali pestke za ****, ki ima jutri CR
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 20:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 EDINA kok pa je tvoja tamala težka po zadnjem pregledu?Mi je ESTRELLA zadnjič razlagala, da ti je trebušček kar precej zrastel, tako da pomoje zdaj pridno pridobiva na teži!!!! Sicer pa bo itak Anja Tia po mamici-postavca ena A!!!! ja v 37. tednu je imela cca 2.700 g, pa bomo vidli, jaz imam čedalje bom občutek, da bo kar orng babnca, vsaj po trebuhu sodeč, obseg imam že 108 cm , čeprav mi je G napovedala če se bo ob roku rodila da bi imela glih enih 3 kg. Ja postavca po mami, pridno sem pridobila že 19 kg
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 20:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 HEHEHHEHEHE sej prav da so v škatlah, še posebej ELTAYB in MATEJA......tok sta mi zoprna, pa samo opravljat znata!!!!Kdo jim pa kuha, oziroma kako pridejo do hrane??? mene sta tudi fuuul zoprna , ej za hrano še ne vem, kako naj bi to zgledalo. Sam so čisto bedni, to foro so vzeli od srbskega BB, sam tam je to bilo tolk zanimivo, da sva se z mojim tolk narežala, tu je pa čist mimo. Cel dan so čisto tiho zaprti vsak v svoji škatli, in to naj bi bio kao zanimivo za gledalce
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 20:57:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin Anitka, ja, tudi naš čas se približuje Priznam, da po eni strani komaj čakam, po drugi pa mi trenutno še kar ustreza, da sem Za jutri za valentino2006 (GP+CTG), edinoos (CTG) in žanko (GP+CTG). Še posebej pa bomo stiskali pestke za ****, ki ima jutri CR Veš sem razmišljala, da bi bil lep datum za rojstvo 20.5. ali pa 25.5. - dan mladosti. Tudi jaz držim pestke za vse zgoraj omenjene, še posebej pa za **** in njen CR.
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ še malo pa bomo šle tudi me, a ne? Kaj praviš nas/vas bo veliko rodilo od ponedeljka do srede glede na luno? Jaz mislim, da od majčic ene 7-9. če sem čisto iskrena imam jaz občutek, da mene zna kaj prjeti, kajti že danes cel danes samo ležim, ker me trebuh in križ tako boli. Upam, da nas bo do srede čim več
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:02:50
|
|
|
|
Anitka
|
Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, Še katera se javi?
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, Še katera se javi? Anitka iz tvojih ust v ušesa moje Anje-Tie , komot še Estrello štejemo zraven
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:10:33
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje me smo se končn mal umirile smo mele celo popoldne krčke,zdej smo pa nakakale še za včeri k od jutra nismo nč šle. Dejte mi povedat tiste k dodajate kolk ml obrok date svojim pikicam? Vidm da se tud največje in najbolj aktivne čvekice pripravljate za odhod v P,upam da vam čimhitreje in čimmanj boleče mine,za vsako pa za pogum in dobro voljo. Edina slikice bom pa jutr naložila k mam za dons dost vsega pa gremo mal počivat
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:13:05
|
|
|
|
MARTINA25
|
ANITKA a lahko prosim še mene vrineš nekam vmes na seznam!!!!PLISSS!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:13:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, Še katera se javi? Jaz bi se tudi javila, ampak nimam jajc za to Čeprav priznam, da bi se že šla pokazat v P (zaradi krvavkastega izcedka), če bi bila to moja prva nosečnost. Ker pa vem, da bi me znali poslati nazaj domov, pa zaenkrat še vztrajno čakam...
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ANITKA a lahko prosim še mene vrineš nekam vmes na seznam!!!!PLISSS!!! se mi je kar zdelo, da nas je več takih . Martina pri tebi tudi še nič konkretnega????
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:17:12
|
|
|
|
Anitka
|
Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, - Estrella, - Špelin@ ( ), - MARTINA25, Še katera se javi?
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:17:26
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, hvala za lepe želje Upam, da vseeno krči, ki mučijo tvojo princesko, niso prehudi
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:18:50
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, pa res: a katera ve, kako je kaj Estrella*?
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:19:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, - Estrella, - Špelin@ ( ), - MARTINA25, Ej, meni si prilepila točno ta pravega smajlija
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:19:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jaz sem tista, ki sem udrihala maraton, pol pa mi je še ratalo na hitro it rodit, a da bi bo to kaj povezano? Punce, zdaj pa je tako luna tista, ki vas bo pregnala... ****- fajn opravi jutri, pa da čimprej stisneš k sebi svojga , pa čim manj bolečin želim!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, pa res: a katera ve, kako je kaj Estrella*? ravnokar sve na vezi, tudi ona močno polaga upe na luno, in je že krepko sita vsega tudi njo neki trebuh boli
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:23:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Torej kandidatke za porod do srede smo: - ****, - Edinaos, - Anitka, - Estrella, - Špelin@ ( ), - MARTINA25, Ej, meni si prilepila točno ta pravega smajlija
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:25:01
|
|
|
|
Čmrlika
|
aha, povejte mi, a ste vse opisale svoje porodne zgodbe, da ne bi jaz nekaj pisla pa težila, ampak meni je res tak fajn blo, te 4 urce....da bi kar morala povedat... , no sem mislila da bom še lahko malo tu gor visela, pa bo moja Taja vsak čas hotla kaj od mene, že se nekaj oglaša....... Nič... Jutri imava že posvetovalnico in seveda dolpolnjen 1 mesec Kako gre hitro, pa se mi zdi da sem včeraj pisala , da sem mela nuhalno.... Nočko!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majčice 2008 - 5.del!! 18.5.2008 21:25:49
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ pa kaj imaš ti krvav izcedek ali se ti čep lušči?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.