|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
19.5.2008 8:26:30   
barbaw
Jana mene samo skeli, ko mi mleko začne ven tečt, drugače pa ne. user posted image  Nimam pojma kaj tebe skeli.

Špelin@ jaz tudi ne bi vedela kako zgleda čep, če mi ga pri sprožanju G ne bi pokazal, ker mi ga je izluščil pri vstavljanju tabletke. Zato pa sem zdaj drugič vedela kaj je tista sluz, ki se mi je začela vlivat ko sem dobila popadke. user posted image

narava user posted image . Če ti nič ne čustiš še ne pomeni, da se nič ne dogaja. Tale vprašanja pa so moreča. Meni so vsakič prizanesli s tem. Bi pa verjetno popenila ali pa bi se penila, ker me taka neumestna vprašanja  res vržejo s tira. Ne razumem zakaj ženske, ki so že rodile to sprašujejo. Verjetno so pozabile kako je to, ko čakaš in čakaš. Mene so edino vprašali koliko imam do konca in šo to na dan, ko sem šla v P. user posted image  Drugih opazk pa HB nisem bila deležna.
Vaš poba pa še ima čas, zato se ti nič ne sekiraj in raje uživaj še teh nekaj dni, dokler nimaš nekoga čisto odvisnega od tebe v rokah. Privošči si kakšen dober film, večerjo, ... Pojdi nekam kamor veš, da en čas ne boš mogla it ( pa ne na Karibe user posted image ).

nataša34 da te ne bo luna presenetila. user posted image  Luna deluje tudi potem ko gre "dol".

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 451
19.5.2008 8:27:16   
MARTINA25
OJLA!!!!!

Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila......očitno vpliva samo še na norceuser posted image
Me bomo morale še malo počakat!!!
Jst bi tud šla k **** na obisk!!!Jutri sem nameravala v LJ, samo bo najbrž še preutrujena?Kaj mislite???

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 452
19.5.2008 8:38:43   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

narava user posted image .
Vaš poba pa še ima čas, zato se ti nič ne sekiraj in raje uživaj še teh nekaj dni, dokler nimaš nekoga čisto odvisnega od tebe v rokah. Privošči si kakšen dober film, večerjo, ... Pojdi nekam kamor veš, da en čas ne boš mogla it ( pa ne na Karibe user posted image ).

ah, zaradi stanja v katerem sem, se mi niti slucajno ne da nikamor! jaz bi kar spala in spala dokler ne bi bil cas it rodit! ampak tut to ne gre, ker je spanje ratala ena taka misn imposibl zadnje case oziroma kar dobrsen del nosecnosti. ah, jamranje user posted image

sicer pa sem prebrala, da je tvoja cvetlica HB pridna, kar mi daje upanje, da le ni tako kot pravijo: da so malci taki kot so bili v trebuhu. ker ce se prav spomnim, je bila maja kar zivahna v trebuhu (tako kot moj Poba) in ce bo tak tudi zunaj, bo zuuurka..a ce tvoja ni, obstaja upanje tudi zameuser posted image

pa hvala za lepe zelje in nasvete user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 453
19.5.2008 8:40:00   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

OJLA!!!!!

Oh ja.......še luna ni več tist kar je nekoč bila......

ti recem: vpliv globalnega segrevanja! user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 454
19.5.2008 9:29:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
A ima mogoče katera za 3.stol MaxiCosi RODI XR ali SPS? Kako ste zadovoljne z njim? Razmišljam, da bi ga kupila za Lano za v avto mojih staršev, ker se dostikrat vozi z njimi? Mi imamo v svojem avtu Romerja KID Plus.

Mi imamo Maxi Cosi Rodi SPS (tegale: KLIK ) in je odličen user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
OJLA!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Jaz sem čisto na trnih zaradi **** - narava, tebe bo najbrž najhitreje obvestila, glej, da nam poveš!!!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 455
19.5.2008 9:38:07   
mya26
No jaz sem kar na hitro ukrepala in kupila MC Rodi XR. Danes je v BC spletna akcija in je znižan za 25%. Sem šla gleda na  njihovo stran in če sem prev zastopla se da malo naklon hrbtišča spremenit. Da je malo manj pokonci če spi v avtu.
A je že kaj novega z ****? Držim peste zanjo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 456
19.5.2008 9:41:08   
špelin@
No jaz sem kar na hitro ukrepala in kupila MC Rodi XR. Danes je v BC spletna akcija in je znižan za 25%. Sem šla gleda na  njihovo stran in če sem prev zastopla se da malo naklon hrbtišča spremenit. Da je malo manj pokonci če spi v avtu.

O, pa je res v akciji user posted image  Super nakup user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 457
19.5.2008 9:54:11   
Anonimen
Dobro jutro majčice,

samo na hitrco sem prišla pogledat, če je kakšna novica od ****user posted image .

Za nami je grozna noč, dragi me je ob 3h ponoči zbudil iz sanj, katastrofa pravi da me sploh ni mogel zbuditi, baje sem se tako drla in jokala da bi cel blok zbudila, lase sem imela čist mokre, sanjala pa sem da je moja deklica umrla v trebuhuuser posted image user posted image user posted image , in še ko sem se končno prebudila sploh tega nisem mogla razumeti. V glavnem tamalo smo zbudili (s čokoladouser posted image user posted image ) in naju je konkretno nabrcala, da če sva zmešana, da bi ona rada spalauser posted image user posted image .

Seveda sem po takih groznih sanjah težko nazaj zaspalauser posted image , itak pa sem kaj takega lahko pričakovala, saj sem res lunin človek, ko se luna približuje, imam jaz vedno burne noči-sanje.

Ima katera sanjsko knjigo: kaj pomeni sanjati smrt??? Kolikor se jaz spomnem, nekaj dobregauser posted image user posted image

Punce, ne morem komentirati kaj ste pisale, ker se moram na hitrco zrihtat, da ne zamudim GPuser posted image .

Se beremo popoldne

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
19.5.2008 9:57:28   
mya26
Ja sanjati smrt kot jaz vem pomeni spremembo, nekaj novega user posted image user posted image user posted image Mogoče pa te kar not obdržijo. No, a ti nekaj povem? V kratkem čaka tvojo deklico sprememba. Pa še res je. user posted image user posted image

Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 459
19.5.2008 9:59:19   
Anonimen

Ja sanjati smrt kot jaz vem pomeni spremembo, nekaj novega user posted image user posted image user posted image Mogoče pa te kar not obdržijo. No, a ti nekaj povem? V kratkem čaka tvojo deklico sprememba. Pa še res je. user posted image user posted image

Drži se!user posted image user posted image user posted image

mya26: thanx, ufff sem kar boljše voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
19.5.2008 9:59:50   
špelin@
edinaos, pusti sanjske knjige in podobne kozlarije!!!

Sanjalo se ti je pač nekaj, o čemer si zadnje čase mnogo razmišljala, in je šlo skozi ta ventil ven iz tebe. Kar je tudi prav user posted image  Tvoja princeska ti je tudi jasno dala vedeti, da je vse ok user posted image

Držim pesti, da na pregledu izveš, da greš proti P user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
19.5.2008 10:17:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos, pusti sanjske knjige in podobne kozlarije!!!
ma imaš prav, samo saj veš ženski firbecuser posted image

Sanjalo se ti je pač nekaj, o čemer si zadnje čase mnogo razmišljala, in je šlo skozi ta ventil ven iz tebe. Kar je tudi prav user posted image  Tvoja princeska ti je tudi jasno dala vedeti, da je vse ok user posted image

Držim pesti, da na pregledu izveš, da greš proti P user posted image user posted image user posted image  user posted image
thanx

zdaj pa res pičim

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
19.5.2008 10:18:43   
sesil

dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: narava

OJLA!!!!!

ne vem če bo držalo. sem pa v dilemi. včeraj sva z mojim user posted image , ob 4h zjutraj pa me zbudi krč kot pri M. seveda nisem spala do 6h, gledala na uro in ugotavljala da se nekaj dogaja. na wc sem non stop hodila, vmes še 1x na taveliko. sluzi in krvi pomešane med seboj kar veliko, ne vem pa če je čep. nobenih nitk....sem pa čisto logično razmišljala, da če po pregledu krvaviš, lahko tudi po sexu. no, sklepam pač.
zdej me še vedno prijemljejo te bolečine, zrebuh mi otrdeva razmaki pa so daljši. user posted image  ni pa nič zaspan. zdej pa same presodite al je luna kriva za vse to al moj dragi. kakšno mnenje?

aha, pa še na listi bi rada bila za rodit - ne me spregledatuser posted image .

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 463
19.5.2008 10:22:20   
sesil
Toula, tvoja princeska je pa res lepa - prava modelka.
Edinaos in ostale ki imate ctg-je, preglede, srečno.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 464
19.5.2008 10:24:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
ob 4h zjutraj pa me zbudi krč kot pri M. seveda nisem spala do 6h, gledala na uro in ugotavljala da se nekaj dogaja. na wc sem non stop hodila, vmes še 1x na taveliko. sluzi in krvi pomešane med seboj kar veliko, ne vem pa če je čep. nobenih nitk....sem pa čisto logično razmišljala, da če po pregledu krvaviš, lahko tudi po sexu. no, sklepam pač.
zdej me še vedno prijemljejo te bolečine, zrebuh mi otrdeva razmaki pa so daljši. user posted image  ni pa nič zaspan.

Joj, takole je mene dajalo v petek in soboto popoldne user posted image user posted image user posted image  Potem pa mir user posted image  Ostal je samo ta sluzasto-krvav izcedek user posted image

Pišuka, zdajle sem šla kakat in se je izcedek spet prikazal user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 465
19.5.2008 10:28:03   
sesil
razmišljam, če se bo to nadaljevalo se bom šla pa ker malo pokazat v P. sam bom mojega počakala da pride ob 15h s službe. ta luna pa lahko kej nardi no...da ne bo sam svetla tam gor.

a je možno da ti samo malo vode odteče, pol pa nič naprej?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 466
19.5.2008 10:28:56   
Taula
Preverjam če je že kaj novih hroščkov.user posted image

Mi smo ravno imeli patronažko...mala se je v enem tednu zredila 300 g.user posted image  Pravi mali požerušček.user posted image  Kopali se bomo drugi teden ker je še malo prehlajena reva. Upam da bo kmalu konec tega prehlada.user posted image

Sesil..nama je user posted image očitno pomagalo, tako da vidva kar akcija.user posted image

Edinaos...ne misli na sanje. Po vseh teh žalostnih dogodkih je razumljivo da te je strah. Tvojo damo boš pa zelo kmalu spoznalauser posted image

Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brezuser posted image  No sej ga imam..špehuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 467
19.5.2008 10:30:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brezuser posted image  No sej ga imam..špehuser posted image

Ja, ti imaš pa res ful špeha... user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 468
19.5.2008 10:30:33   
Taula

Meni je zjutraj ene dve uri nekaj kapljalo.....ne vem kaj bi bilo drugega, ker urin ni bil. Pol zvečer je bil pa slap.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 469
19.5.2008 10:30:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Seveda je možno - če se ti zdi, da je bila voda, se pojdi pokazat v P.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 470
19.5.2008 10:31:24   
Anitka

Torej kandidatke za porod do srede smo:
- user posted image ****,
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,
- user posted image bobika ,
- user posted image sesil

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
19.5.2008 10:32:12   
hijenca
Halo majčice!

Midva z Vidom sma vredu, danes nama je odpadel popek. Spima bolj slabo, ker je mišek neki čuden ritem spanja dobil. Najprej spi 3-4 ure skupaj npr. od 16 do 20 ure, se potem naje, potem pa spi od 22 do 01 ure, potem se gledamo dve uri, nato pa se zbuja vsako uro. Kaj naj nardim? Rabim pomoč izkušenih mamic!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 472
19.5.2008 10:32:13   
Taula
Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh

Ja, ti imaš pa res ful špeha...

Imamuser posted image user posted image user posted image  Sem probavala cunje...user posted image prevelike, neuser posted image  so pa obupne..sej hlače zapnem, samo ko se usedem špeh dol visi. Nope. Nove hlače rabim.user posted image Obleke pa...kot bi bila spet noseča, imam trebuhuser posted image user posted image
Če mi kdo reče če sem noseča spet ga ubijemuser posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 473
19.5.2008 10:34:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Jaz sem pa ugotavljala da kar pogrešam trebušček....mi je čudno ko sem brez No sej ga imam..špeh

Ja, ti imaš pa res ful špeha...

Imamuser posted image user posted image user posted image  Sem probavala cunje...user posted image prevelike, neuser posted image  so pa obupne..sej hlače zapnem, samo ko se usedem špeh dol visi.

Ne ga srat, saj si šele pred dobrima 2 tednoma rodila!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 474
19.5.2008 10:34:58   
Anitka
Jutro!

Mi smo še zmeraj 2v1. Včerajšnja masažna kopel tudi pri nas ni še naredila nič. Eh, bo že, a ne?Samo upam, da ne v jeseniuser posted image user posted image

Taula prosim za geslo.

Vsem, ki mate danes GP in CTG ter seveda CR- naša **** - srečno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?