gajka
|
Vilika - glej, še več nas je med avgustovkami (sandra123, Naty13, ti, jaz, pa še katero sem pozabila), ki zdajle prenašamo ropot, prah, smrad itd. Ampak naj te tolaži misel, da ko bo mansarda prenovljena, boš ful zadovoljna. Midva sva začela z deli na mansardi lani jeseni in smo se marsičesa lotili sami, zato pa se je tudi tako vleklo. Sva bila že precej slabe volje, ker so se naši plani kar naprej raztegovali, ampak če delaš sam, si pač časovno bolj omejen, ker med tednom bore malo narediš. Zdaj pa, ko je še parketar svoje naredil (lak je smrdel čisto po celi hiši, čeprav je delal samo na mansardi, pa se ni smelo 1 dan čisto nič oken odpirat zaradi cvetnega prahu, da se je lak posušil) in vse počasi dobiva obliko, pa je res že lepo za videt! Ravno jutri nama spalnico pripeljejo, pa menda pridejo še klime priklopit, potem je treba še vse stene enkrat prebarvat in potem se lahko začneva končno počasi selit... No, pa rabiva še en kup pohištva - od WC školjk in pip pa do omar, mize in stolov... Ah, jaz upam, da bo res čimprej vse gotovo, ker potem morava pa v šoping za , ker res nimava še čisto nič! sandra123 - na seznam za srečanje te bom dodala, ko ga bom spet pisala. A prideš sama ali pride še kdo s tabo - Tina, ? Sicer pa si ti kar v soboto vzami pavzo od delavcev tudi, če pridejo, jih bo že tvoj ukrotil, ti jim itak težko kaj pomagaš.
|