|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
17.5.2008 21:51:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Mafni so tako dobri, da sem sedaj že dva pojedla.user posted image

user posted image  Midva sva pa tvoj štrudel napadla in ga že skor ni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.5.2008 21:53:36   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila user posted image . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre user posted image user posted image

Lekadol me je uniču user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.5.2008 21:57:51   
mary_lou
heeeeej cvekacice,

mi smo se pa dons cel dan potepali zdej se pa z lubijem se z vcerajsnjimi princeskami baseva. Je bil lep dan razen zvecer je pred spanjem Tai vse pobruhu kar je pojedu se mu je zaletelo in par sekund sploh do sape ni prsu, pol je pa vse vn vrguuser posted image Bogi pa glih skopan je bil sm ga pol se enkrat.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.5.2008 22:01:11   
pina-1
dolenjka a vi še ne žagate?user posted image user posted image user posted image  zamujate danes ali je gospod dolenjc naspidiran od naporenga dneva.

no končno je tudi Ana omagala in odhaja v deželo palčkov.user posted image

jaz sem pa že v skesi odpravi: modrc je odpet...manjka samo...user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.5.2008 22:04:20   
dolenjka

dolenjka a vi še ne žagate?user posted image user posted image user posted image  zamujate danes ali je gospod dolenjc naspidiran od naporenga dneva.

no končno je tudi Ana omagala in odhaja v deželo palčkov.user posted image

jaz sem pa že v skesi odpravi: modrc je odpet...manjka samo...user posted image user posted image

Zgleda da mu koristi, če gre 2x v hrib  user posted image  user posted image  user posted image

A nimaš nič lekadola doma? Pa bi rekla, jaz ga imam kar v dnevni pod mizo, a nisi vidla? Bi ti odstopila 1 tablico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.5.2008 22:08:09   
pina-1
no zdej veš recept, proti žaganju.

sem bidla lekadol, pa mi je blo nerodno vprašat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.5.2008 22:11:55   
dolenjka

no zdej veš recept, proti žaganju.

sem bidla lekadol, pa mi je blo nerodno vprašat.user posted image user posted image user posted image

AH, od kje pa zdej vsa ta finoča? Ti ga pošljem po DHLu? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.5.2008 22:14:31   
pina-1
ne sej ni finoča, sam sem mislial da ga boš morda ti nucala.user posted image user posted image user posted image

naša žaga se je pokvarila in sedaj preganja da gremo spat.

fajn bodite, pridno spite in sej veste kej ližte. user posted image user posted image user posted image  Sladoled mislim

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.5.2008 22:16:07   
dolenjka
A zdej bom pa sama ostala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kje ste pa ostale bivše prjatlce? Spet ližete? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.5.2008 22:17:25   
pina-1
a me nimaš še dovolj za en dan???user posted image user posted image user posted image user posted image

pedji na sladoledno palčko, če maš še energijeuser posted image user posted image user posted image

bivše prjatelce so pa zatajile danes...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.5.2008 22:20:00   
dolenjka
ne a se mi lizat user posted image

Ja, sej zato so pa bivše user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.5.2008 23:36:16   
jencili
pa, sej niste resne...me ni blo en dan, pa sem bla v zaostanku 15 straniuser posted image .
Sm dons tko po delčkih rabila cel dan, da sem vas prebralauser posted image .

Skratka, učer sva se s Tajem malo potepala. Sva šle z Ello en krog, pa so naju kapljice pregnaleuser posted image , tko da sva se lepo po kratem sprehodu odpravili domov in prestavili daljši sprehod za drugičuser posted image . Ne Ella?user posted image

Dons pa smo se tud mal potepal.
Smo šli v trgovino mal za jest nabavit, pol smo se pa zapeljale še do štacune za user posted image  in Taju kupili ležalnikuser posted image , mami pa sebi pumpico, tko da bom lahko do sobote kak lonček že napolnila in ne bom rabila s poroke hodit skoz domov dojituser posted image . Sicer je gostila stran od nas nekih 300-400m, sam vseenuser posted image

Zdej pa mali spančka, ati je na moškem žuruuser posted image user posted image , jst bi pa čvekala, pa vidim, da ste šle že vse v mižuleuser posted image .
No, pa jutri več srečeuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.5.2008 23:42:02   
nizy
ja ,res niste resne ,....men je comp crknu in nisem bila na rr od včeraj zjutraj,pa sem  se zdaj priklopila na sestrin comp v mariboru user posted image ,sem pri njej na obisku ,smo se kar za vikend sami povabili user posted image  user posted image  user posted image . No ,zdaj bom probala za nazaj prebrat ...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.5.2008 23:58:53   
jencili
ooo, Nizy, dober večeruser posted image
Še ena, k ne more spatuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.5.2008 0:54:16   
nizy
jao, jao ,...sem do zdaj prebirala, zdaj grem spat,.... madoniš ste me nasmejale user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.5.2008 7:28:43   
pina-1
dobro jutro.
spet me je doletela čat biti prvauser posted image . sam danes sem pa jaz takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najprej so me cicike zbudile, ker so ble prepolne ( ob 2-h zjutraj), pol je moj zaštartal z žaganjem ( sem ga sier v dnevno nagnala), pol je pa mia okoli 4 prilezla k nam vsa naspidirana...user posted image user posted image user posted image user posted image  njej se ne spi. ob 6 se je Ana zbudila in evo sedaj smo že vse tri ouf. Jaz sem pa kot bi me povozilo 100 kamijonov.

Sedaj bom kavo spila in en maifn pojedla, pa da vidim če mi to kaj dvigne moralo.

vidim, da včeri ni bil dan za čvekanjeuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.5.2008 8:21:09   
buči
pina - lekadoli delajo čudeže, poskusi z njimi!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.5.2008 8:25:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina - lekadoli delajo čudeže, poskusi z njimi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sva včeri preizkusili z dolenjko... SMo po hribu prišli dol kot za stavouser posted image user posted image user posted image

a si se že zbudila bučika? se ti je kaj hlipalo včeraj. Smo se smejali do solz tvojim lekadolom

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.5.2008 8:26:30   
buči
pina, bamby, a sta vajina ta starejša tudi na čase kot z marsa? Jaz včasih Aljaža sploh več  ne spoznam. Samo dere se, joka, meče po kolenih, nič ne more nerdit sam, vse mu je pretežko, nič ne zna ... user posted image  Za znoret!

Sem pa kar malo jezna na mojo nadomestno g - moja g je namreč od septembra na porodniški in ko sva včeraj govorili, sem ugotovila, da me nadomestna g ni dobro posvetovala glede mirene. Da se zna pacat, sem vedela, da bom pa tako krvavela, pa ne. Je rekla, da ona nikoli ne vstavlja pred poletjem. Da pa jo ima sama že drugič in da je ful zadovoljna. Je pa res panika prve 3 mesece, potem imaš pa 4,5 let mir. Pri meni je to ravno toliko, da dočakam 40.letnika za seks! user posted image user posted image user posted image  No, saj bi se vseeno odločila za mireno, ampak mogoče šele septembra. Se kar bojim poletja!

A ima še katera težave z otrplimi, bolečimi rokami in pokanjem v zapestjih? Milsim, da to ne bo minilo z lekadoli ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.5.2008 8:28:22   
buči
pina, ampak ta dohtarca da vsem lekadole. Mojega tasta je srčna kap, ga je poslala domov z lekadolom, moj je imal nategnejo kito (ne sladoledne palčke ... user posted image ), je dobil lekadole, moj fotr ima povišan holesterol, pa se ni dobro počutil, je dobil lekadol. Najbrž ima procente od prodaje ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.5.2008 8:29:00   
buči
pina, a tebi mirenca nač ne dela težav?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.5.2008 8:29:38   
buči
pina, kje pa si? Se bašeš z lekadoli?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.5.2008 8:33:30   
pina-1
buči tu sem... sem ani pla očedit rit, ker se je podelala da je bilo veselje.
meni je mirenca malo packala ene 2-3 tedne, sedaj je pa ok. ME pa boli desni jajčnik kot za stavo.user posted image

očitno tovja dohtrca res pobira procente od lekadola. user posted image

mia je tudi kar težavna. Sicer smo mi fazo metanja po tleh injokanja ter kričanja, damli ravnokar skozi, samo ušesa mamo še vedno kar usrana in ne slišimo nič.

Grem k mami na kavo pa ano potolažit pa nazaj pridem

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.5.2008 9:18:43   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ella - si name pozabila? user posted image

takoj sem ti še mail poslala, točno ob 10:14
a nisi dobila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.5.2008 9:31:56   
Februarka08
Jutro.
Včeraj pa ni bilo zanosa za čvekanje. Sem vsaj hitro vse preletela.user posted image
Danes je pa 1 leto odkar sem brez tečke user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca, da bi le še ostalo tako nekaj časa.

Eno ?: ali vaši user posted image tud skoz rokce tiščijo v usta? Naša jih neprestano.user posted image user posted image user posted image Ko ji je dolgčas, si jo porine v usta in to včasih tako zelo, da se skoraj zadavi. Pa to ne morš verjet. Skoz jo morm gledat in dajat roke ven ker pol mi bruha. Sploh ne vem več kaj nej nardim. Prej ji je moj dal kar trak okrog in rokce not, pa ni dolg pomagal.user posted image user posted image Sem šla že gledat če jo že slučajno zobki kaj dajejo (čeprav je absolutno prekmal, ampak vseen) pa itak ni nič. Oh, bo že, upam sam da se ne navadi.
Grem zdaj mal pospravit, včeraj nisem nič, danes pa upam da bom kaj.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......