|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
17.5.2008 9:58:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

katere pa pečeš?
jaz bi danes kake z belo čokolado, sem ubotovila da ta pa verjetno ni alergena user posted image

s čokolado in višnjami, če bo moj še danes iz štacune prišel user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 801
17.5.2008 9:59:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše.user posted image
dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku.user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje bomo  okoli 12 pri vas. bo v redu?

ajd babe mejte se.

ok, pa poklič, da ti povem kje  so naši kmeti user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 802
17.5.2008 10:13:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku.user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje bomo  okoli 12 pri vas. bo v redu?

ajd babe mejte se.

a ni pina napisala da gredo na lepše user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.5.2008 10:32:33   
srečka nosečka
ella - hvala ti user posted image
Sem ti že poslala ZS

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.5.2008 12:13:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ajd babe mejte se.

a ni pina napisala da gredo na lepše user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ek babji, tole te bo pa drago koštal  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.5.2008 13:34:06   
buči
ella, Edi je morski prašiček

Punce, mene menstra zaliva, da si moram na pol ure  vložke menjat, pa gre še vse mimo! user posted image user posted image user posted image  Sem klicala mojo g, je rekla, da je to čisto normalno prve 3 mesece (adijo miren dopust na morju! user posted image ), da tiste, ki se jim to ne dogaja, imajo srečo. Ona jo ima tudi in uporablja tampone.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.5.2008 13:36:45   
ella79
a nimaš nič šibkejše M sedaj k maš priajteljico?
baje naj bi bile krvavitve minimalne user posted image jaz upam, da jih sploh ne bo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ella79 -- 17.5.2008 13:37:03 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.5.2008 14:43:20   
lillchy123
ja ella, ampak nekje po pol leta... jst jo mam že tri tedne... prej pa po 3 dni user posted image če do ponedeljka ne bo konc, bom poklicala mojo G
mi mamo pa v torek krst user posted image  ne dobim nč mojega na rito in čez joške..user posted image  user posted image  sem si dons kupila hlačni kostim + čevlje za 24 eur. user posted image  za malega sem dala pa enih 60 eur? user posted image  tko da bova oba najlepša user posted image user posted image  
pa moj dragi bo boter nečakinji. kaj naj ji kupiva? so nama povedali oz. vprašali šele v četrtek.. še dobr, da niso kar v torekuser posted image
sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko ris. je moj dragi klicu na pošto (k nam poštar ob sobotah ne hodi), če so prišli izvidi od Lukca. Pa mu je gospa zabrusila, da nima časa brskat, da ma dost druzga dela. Če ne bi bla pri mami, bi ji šla direkt pred okence kampirat...
je pa ta preiskava bila najbolj delikatna.. če je tle kej narobe, je najmanj možnosti za karkoli...user posted image  pa čakam že cel teden.. kile kar padajo, mleko zginja....

bamby, so mu delali teste že v P, in je že tam pokazalo, da ni ok... ampak naše zdravstvo je tako ažurno, da šele zdaj ugotavljamo kaj in kako .. pa na vsako preiskavo čakaš 2 do 3 mesece, če nimaš vez...in pol se bunijo za večje plače...  jst bom po moje že do njegovega 1. roj.dne psiho ratala .. mogoče je pa moje poslanstvo, da po bolnicah norim, pa jih v časopise dajem, pa jim tv pošiljam.... mogočer bo pa pol kaj drugače user posted image user posted image user posted image user posted image
naj vidjo, kako je!
še dobr, da sem  se barvala, ker kar vidim, kako sivim!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.5.2008 16:00:12   
srečka nosečka
ella - si name pozabila? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.5.2008 17:01:37   
MetiLu
Z možekom sva dones ko cunje user posted image  po šopingu v šparu, kjer sva pustila dobrih 100€ user posted image , me je peljal še na kavico, pol pa domov kosilce kuhat. Vmes sva še dve žehte prerila zrihtala, no druga se še suši.

Zdele pa spet kafetkam (brezkofeinsko kavico) na kavču, moja fanta pa v spalnici palčke preganjata. No vsaj možek, tamal se na da tako zlahka user posted image

Edini podvig, ki se ga bom še šla dones, je pranje glave, drgač pa dones samo še zizo ven dajem in nič druzga. Upam, da bo naš tamal kmal začel normalno spat ponoč user posted image

Punce, dejte mi povedat, če se vašim otročkom tudi dogaja, da se včasih, ko se zravnajo oz. dvignejo glavico , kar potresejo oz. zavibrirajo user posted image  Jaz tole pri tamalmu opažam par dni, ko ga držim pokonci, pa me že malo skrbi, kaj bi to bilo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.5.2008 20:05:09   
MetiLu
Ma kaj je zdaj, a imate abstinenčno krizo al kaj user posted image  Dej mo kej povedat !

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.5.2008 20:34:22   
larisa
Čer,

evo pa sem imela odvajalni dan. Od včeraj dopoldan do zdele nisem bla nč na RR. user posted image user posted image  Ampak zato ker nisem utegnila, sej z mislimi sem bla pa velik gor user posted image user posted image user posted image

No nič novega pri nas. Ker je vikend se skos potepamo in z očijem družimo, kar je prav luštno user posted image

Meti, glede tresenja (sicer ne vem če je isto kot je blo pri nas) so naju z Nejcem napotili v razvojno. Sej ne vem, če se spomniš, ko sem na srečanju povedala, da včasih potrese nogico ali pa brado. user posted image  No v razvojni so ga pregledali in tresenja (temu rečejo klonus) niso mogli izzvati, ker je ok, ker je spontano. Drugače naj bi bilo normalno, da se to pojavlja nekje do 3 meseca, malo gor ali dol, vendar predolgo pa ne. Lahko je normalna razvojna faza, lahko pa gre za slabšo nevronsko povezavo, možgani-telo. Jaz bi na tvojem mestu vseeno povprašala pediatra, ker če je karkoli, je najbolje da se čimprej ukrepa. Verjetno pa gre čisto za razvojno zadevo, ker se trudi bit pokonci in ker še ni dovolj močan, se mu mišice potresejo, sej tako kot pri nas če nas telo ne zdrži več in se ti mal mišice zatresejo pri dolgotrajnem naporu. user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.5.2008 20:49:30   
MetiLu
Joj Larisa, tenksi. Sej sem se prec nate spomnila, ker sva o tem debatirale na srečanju. samo Janez že nekaj časa ne stresa nogice, tole sem začela opažat v zadnjih dneh, ker se mu dejansko zatrese glavica in zgornji del trupa, pa to čist nalahko, komaj opazno, samo jaz čutim, ko ga držim v rokah user posted image  Upam, da je res od tega, da še ne more tolk časa glave pokonc držat. Pediatrinjo bom prec v ponedeljek poklicala, zdele se pa nimam na koga obrnit user posted image  upam, da ni nič hujšega user posted image  se mi že črni scenariji rišejo v možganih, ker iščem info po netu user posted image  bi bilo boljš če bi šla spat, ker je naš tamal dones že ob 19.00 palčke preganjal. Spet ne bomo nič spal user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.5.2008 21:08:40   
buči
ella, man mirenco od prejšnega petka, je bilo malo rjavkastega izcedka, včeraj pa menstra, danes sem pa skoraj izkrvavela. Pa se ne zafrkavam, ker so kar kosi ven padali, prav grozno, sem se ful ustaršila, ampak se je po 4 urah umirilo, zdaj je to samo še menstra. Upam, da ne bo celo večnost trajala. Saj preživim 3 mesece prilagajanja z vmesnimi pavzami, samo ne vkosu skoz ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.5.2008 21:10:24   
buči
Lepo, da danes niste podivjale in napisale celih romanov, kot včeraj. Ampak vas zapuščam, gre moj na net nogomet igrat. Adijo do jutri.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.5.2008 21:13:54   
bamby
lilči, te popolnoma razumem, kaj vse prestajaš user posted image . Mi pa ni jasno, če so ugotovili v P, da ni vse tako kot mora biti, da niso že takrat kaj bolj pregledali Lukca, ali ti pa vsaj napotke dali, da bi bilo treba takoj narest preizkave user posted image . Pa taki profesionalni pediatri user posted image user posted image ! Saj človek ne bi govoril!

A una poštarca je bila pa tako nesramna user posted image . Hudič babji user posted image , bi bila pa lahko malo bolj sočutna do otrok. Kako ji ni moglo bit jasno, da se gre za nujne stvari in ne bi brez potrebe spraševali po pošti user posted image  user posted image user posted image user posted image !
Kot sem že rekla, res želim tebi in možu, še posebno pa Lukcu, da se vse uredi in da bo vseeno slišal tako kot naj bi vsak zdrav otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lepo, da boste imeli krst! Si pa res dobila poceni kostim in čevlje user posted image . Ne pozabi kakšne fotke prilimat user posted image !

meti, verjetno gre res le za to, da je Janezu težko držat glavo pokonci. Vseeno pa se pomeni s pediatrom!

Mene ste včeraj totalne lušte s sladoledi naredile user posted image . Sem si takoj sladoledno palčko privoščila, danes pa nisem mogla mimo dveh 2 literskih banjic sladoleda user posted image . Popoldan naju je s Timom user posted image  pa še na sladoled peljal user posted image . Nocoj pa s palčko ne bo nič, ker je sedaj preveč malinovega preliva in teh sadnih ne maram user posted image  user posted image user posted image . Mater, odkar imam prjatelco imam stalno obiske user posted image . Še dobro, da je bilo sinoči za silo, brez preliva!

Sem pa skoraj cel dan imela spet probleme  z Anajo, njenim hranjenjem in krčki user posted image  user posted image . Jaz ne vem, kdaj se bo to pri nas nehalo user posted image . Mala najprej z vsem navdušenjem flašo zagrabi in ko ji zaropota po trebuščku (ponavadi največkrat že po prvih potegih), se njena zagnanost in želja po hrani konča user posted image . Vse to me že ob živce spravlja! Malo pred 20h je šele četrtič jedla, zdaj pa je šla v palčkovo deželo. Pa že tako fajn nama je šlo, danes pa spet katastrofa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 816
17.5.2008 21:22:09   
larisa
Meti, sploh ne delaj tega, da brskaš po netu in delaš črne scenarije. S tem samo negativno vlečeš nase user posted image . Itak, da ni nič, sej je Janez vesel, aktiven fant, če bi mu kaj manjkalo, bi se že kako drugače videlo!user posted image  Verjamem, da te zaskrbi, ampak, res je veliko na tem, da pozitivne misli prinašajo pozitivne rezultate user posted image

Buči, jaz popiz***** od te mirene, razmišljam, da bi si jo dala ven, ker itak odkar jo imam konkretno krvavim in mi gre že pošteno na jetra. user posted image  pa taka zaščita, sej itak ne morš nč počet user posted image . 3 mesce ali celo 6 mescev naj krvavim, pol naj bo par mescev kul pol naj jo dam pa itak že ven, če hočmo imet še kakšnega user posted image . Ne vidim smisla. Pa tko so mi jo uturavali user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.5.2008 21:26:36   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, zavhaljujoč Pini, Pinotu, Mii in Ani sem danes malo abstinirala od RR, čeprav sva s Pino občasno F5 pritisnili user posted image
Imeli smo se super, Dolenjc in Pino sta bila 2x na hribu, midve s Pino pa 1x user posted image
Sva se kar načvekali, Pina se je dobesedno počutila kot doma in otrebila in pripravila solato, ki jo je kar seboj prinesla, pa redkvice, potem je pa še šparglje očistila in zblanširala. Vam povem, ženska je za ožent user posted image  user posted image  user posted image

No, je pa Buči kriva, da sem se jaz na poti s hriba, z vozičkom "v roki" skor v trenirko polulala (kaka kapljica je res ušla user posted image )! Je Pina začela zgodbo obnavljat in sva se tko režali, da sem kar čepela sred klanca navzdol in komaj voziček držala user posted image  user posted image  user posted image
No, pa en Stipe je PIno po GSMju klical in smo se tut tolk nasmejal, da je blo zelo hudo, predvsem za PIno user posted image  A ne Pinči user posted image

Otroci pa pridni da te kap user posted image  Čist po mamicah! Naša je spala od 9.15 do 10h, pol od 11.15 do 1.20 (prespala prihod gostov user posted image ), pojedla in spala naprej še 1 h user posted image  Popoldan je bila pa bolj gostoljubna in je sodelovala v debatah, potem pa še eno na brzinco oddremala, da je lžje pojedla večerjo in ob 21h zaspala user posted image

Jaz grem pa zdaj šparglje v skrinjo dat, pa solatko ki je ostala v hladilnik za jutri pospravim in je to to, ker vse ostalo (tudi po kosilu) je pospravil moj dragi in inštruiral g. Pinota user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.5.2008 21:30:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Buči, jaz popiz***** od te mirene, razmišljam, da bi si jo dala ven, ker itak odkar jo imam konkretno krvavim in mi gre že pošteno na jetra. user posted image  pa taka zaščita, sej itak ne morš nč počet user posted image . 3 mesce ali celo 6 mescev naj krvavim, pol naj bo par mescev kul pol naj jo dam pa itak že ven, če hočmo imet še kakšnega user posted image . Ne vidim smisla. Pa tko so mi jo uturavali user posted image

No, in zato si je jaz za 1 leto nisem dala notr tlačit, ker imam že tko dost ****r** v spodnjih sobanah user posted image  Sem pa rajš brez zaščite, kot da krvavim 30 dni / mesec user posted image  user posted image  Je preveč lepo bit brez tardeče user posted image

Meti, nehaj tako črno razmišljat in res ne brskaj po neu, ker to samo črne misli prinaša. V ponedeljek pokliči P, da se boš nehala nervirat user posted image

Pinči, ste že doma user posted image  Brzina user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.5.2008 21:37:28   
pina-1
čer.

evo nas kuči.
JE pa za nami en priejtne dan. Dolenjka in njen gospod sta nas kar lepo postregla in sprejela. Mafni so tako dobri, da sem sedaj že dva pojedla.user posted image
In ja naša mati res vsak dan v fajn hrib gura. Sem se prepričala na lastnih nogah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjči, moji otroci pa na pol spijo. Mia je zaspala preden smo prišli na avtocesto, Ana pa je samo dremuckala. Sedaj se pa reži v stolčku poleg mene. Tati Pino je pa že motorko prižgal in pili... Očitno je bil naporen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

buči, sva se z dolenjko zmenili, da nikamor več ne greva brez lekadola.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa še eno novo romantično sva zgruntali: kako dedca pripravit, da mu sladoledna palčka ne deluje. moderc za dojenje pustiš odpet in dva lekadola v oči pa maš ziher v postli miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
17.5.2008 21:38:34   
bamby
dolenjka in pina, vidim, da ste se res fajn imeli user posted image . Kako se ne bi, če sta pa fajn babi, pa deca morta bit tud za družbo, če imata taki fajn gospodinji doma user posted image .

dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila user posted image . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
17.5.2008 21:40:25   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka in pina, vidim, da ste se res fajn imeli user posted image . Kako se ne bi, če sta pa fajn babi, pa deca morta bit tud za družbo, če imata taki fajn gospodinji doma user posted image .

dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila user posted image . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre user posted image user posted image

povdarek je na fajn babi in fajn gospodinji ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 822
17.5.2008 21:42:45   
bamby
buči, sva se z dolenjko zmenili, da nikamor več ne greva brez lekadola.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Pa še eno novo romantično sva zgruntali: kako dedca pripravit, da mu sladoledna palčka ne deluje. moderc za dojenje pustiš odpet in dva lekadola v oči pa maš ziher v postli miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   To morda pri vaju učinkuje, ki dojita. Kaj pa jaz in buči, ki ne dojiva user posted image . Odpet modrc ne bi palil user posted image . Bi verjetno mogla celodnevno dozo lekadolov vzet: dva v oči, pa v nos in za nameček še v usta dva in bi bila res koma user posted image . Moda takrat palčka res ne bi več stala pokonci user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 823
17.5.2008 21:44:40   
bamby

povdarek je na fajn babi in fajn gospodinji ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

saj tako sem mislila, nič drugače user posted image . pina, kar je res je res!!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.5.2008 21:46:37   
Februarka08
Evo punce, napren dan za mano... Smo tud mal zapravljali v Qlandii, tamali sem kupla prenosno posteljico, ker je bla ful v akcijiuser posted image in koš za plenice ki ni na kasete. Pol pa še po fasngo in smo spet suhi v tošlnu.user posted image Sem pa glih od peglanja, danes so bli 4-je stroji.user posted image Na koncu se mi je že mal mešalo, dobr da je konc. Moje noge...
Zdej pa pod tuš pa nina nana. Tamala pančka, njena ura je že nekaj časa mal čez 21.user posted image Je pa danes v celem dnevu spala samo dobro uro!!!!!! Pa to ne morš verjet. Je bla sitna kot 100 user posted image . Jest pa tud pol, ker mi ni dala mal miru da bi kaj nardila v stanovanju.user posted image

Bamby, prav božica si s tvojo Anajo glede hranjenja. Upam, da se čimprej normalizira vse skupi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lilchy, upam da bojo dobri rezultati. Držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meti, pomoje ni nič hudega s tvojim Janezkom. Vseeno se pa raje še pozanimaj.user posted image
Lepo nočko, pridne bodte.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......