Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:58:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 katere pa pečeš? jaz bi danes kake z belo čokolado, sem ubotovila da ta pa verjetno ni alergena s čokolado in višnjami, če bo moj še danes iz štacune prišel
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:59:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše. dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku. po moje bomo okoli 12 pri vas. bo v redu? ajd babe mejte se. ok, pa poklič, da ti povem kje so naši kmeti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 10:13:40
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše. dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku. po moje bomo okoli 12 pri vas. bo v redu? ajd babe mejte se. ok, pa poklič, da ti povem kje so naši kmeti a ni pina napisala da gredo na lepše
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 10:32:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ella - hvala ti Sem ti že poslala ZS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 12:13:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše. dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku. po moje bomo okoli 12 pri vas. bo v redu? ajd babe mejte se. ok, pa poklič, da ti povem kje so naši kmeti a ni pina napisala da gredo na lepše ek babji, tole te bo pa drago koštal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 13:34:06
|
|
|
|
buči
|
ella, Edi je morski prašiček Punce, mene menstra zaliva, da si moram na pol ure vložke menjat, pa gre še vse mimo! Sem klicala mojo g, je rekla, da je to čisto normalno prve 3 mesece (adijo miren dopust na morju! ), da tiste, ki se jim to ne dogaja, imajo srečo. Ona jo ima tudi in uporablja tampone.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 13:36:45
|
|
|
|
ella79
|
a nimaš nič šibkejše M sedaj k maš priajteljico? baje naj bi bile krvavitve minimalne jaz upam, da jih sploh ne bo
< Sporočilo je popravil ella79 -- 17.5.2008 13:37:03 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 14:43:20
|
|
|
|
lillchy123
|
ja ella, ampak nekje po pol leta... jst jo mam že tri tedne... prej pa po 3 dni če do ponedeljka ne bo konc, bom poklicala mojo G mi mamo pa v torek krst ne dobim nč mojega na rito in čez joške.. sem si dons kupila hlačni kostim + čevlje za 24 eur. za malega sem dala pa enih 60 eur? tko da bova oba najlepša pa moj dragi bo boter nečakinji. kaj naj ji kupiva? so nama povedali oz. vprašali šele v četrtek.. še dobr, da niso kar v torek sem pa ko ris. je moj dragi klicu na pošto (k nam poštar ob sobotah ne hodi), če so prišli izvidi od Lukca. Pa mu je gospa zabrusila, da nima časa brskat, da ma dost druzga dela. Če ne bi bla pri mami, bi ji šla direkt pred okence kampirat... je pa ta preiskava bila najbolj delikatna.. če je tle kej narobe, je najmanj možnosti za karkoli... pa čakam že cel teden.. kile kar padajo, mleko zginja.... bamby, so mu delali teste že v P, in je že tam pokazalo, da ni ok... ampak naše zdravstvo je tako ažurno, da šele zdaj ugotavljamo kaj in kako .. pa na vsako preiskavo čakaš 2 do 3 mesece, če nimaš vez...in pol se bunijo za večje plače... jst bom po moje že do njegovega 1. roj.dne psiho ratala .. mogoče je pa moje poslanstvo, da po bolnicah norim, pa jih v časopise dajem, pa jim tv pošiljam.... mogočer bo pa pol kaj drugače naj vidjo, kako je! še dobr, da sem se barvala, ker kar vidim, kako sivim!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 16:00:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ella - si name pozabila?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 17:01:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Z možekom sva dones ko cunje po šopingu v šparu, kjer sva pustila dobrih 100€ , me je peljal še na kavico, pol pa domov kosilce kuhat. Vmes sva še dve žehte prerila zrihtala, no druga se še suši. Zdele pa spet kafetkam (brezkofeinsko kavico) na kavču, moja fanta pa v spalnici palčke preganjata. No vsaj možek, tamal se na da tako zlahka Edini podvig, ki se ga bom še šla dones, je pranje glave, drgač pa dones samo še zizo ven dajem in nič druzga. Upam, da bo naš tamal kmal začel normalno spat ponoč Punce, dejte mi povedat, če se vašim otročkom tudi dogaja, da se včasih, ko se zravnajo oz. dvignejo glavico , kar potresejo oz. zavibrirajo Jaz tole pri tamalmu opažam par dni, ko ga držim pokonci, pa me že malo skrbi, kaj bi to bilo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 20:05:09
|
|
|
|
MetiLu
|
Ma kaj je zdaj, a imate abstinenčno krizo al kaj Dej mo kej povedat !
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 20:34:22
|
|
|
|
larisa
|
Čer, evo pa sem imela odvajalni dan. Od včeraj dopoldan do zdele nisem bla nč na RR. Ampak zato ker nisem utegnila, sej z mislimi sem bla pa velik gor No nič novega pri nas. Ker je vikend se skos potepamo in z očijem družimo, kar je prav luštno Meti, glede tresenja (sicer ne vem če je isto kot je blo pri nas) so naju z Nejcem napotili v razvojno. Sej ne vem, če se spomniš, ko sem na srečanju povedala, da včasih potrese nogico ali pa brado. No v razvojni so ga pregledali in tresenja (temu rečejo klonus) niso mogli izzvati, ker je ok, ker je spontano. Drugače naj bi bilo normalno, da se to pojavlja nekje do 3 meseca, malo gor ali dol, vendar predolgo pa ne. Lahko je normalna razvojna faza, lahko pa gre za slabšo nevronsko povezavo, možgani-telo. Jaz bi na tvojem mestu vseeno povprašala pediatra, ker če je karkoli, je najbolje da se čimprej ukrepa. Verjetno pa gre čisto za razvojno zadevo, ker se trudi bit pokonci in ker še ni dovolj močan, se mu mišice potresejo, sej tako kot pri nas če nas telo ne zdrži več in se ti mal mišice zatresejo pri dolgotrajnem naporu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 20:49:30
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Larisa, tenksi. Sej sem se prec nate spomnila, ker sva o tem debatirale na srečanju. samo Janez že nekaj časa ne stresa nogice, tole sem začela opažat v zadnjih dneh, ker se mu dejansko zatrese glavica in zgornji del trupa, pa to čist nalahko, komaj opazno, samo jaz čutim, ko ga držim v rokah Upam, da je res od tega, da še ne more tolk časa glave pokonc držat. Pediatrinjo bom prec v ponedeljek poklicala, zdele se pa nimam na koga obrnit upam, da ni nič hujšega se mi že črni scenariji rišejo v možganih, ker iščem info po netu bi bilo boljš če bi šla spat, ker je naš tamal dones že ob 19.00 palčke preganjal. Spet ne bomo nič spal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:08:40
|
|
|
|
buči
|
ella, man mirenco od prejšnega petka, je bilo malo rjavkastega izcedka, včeraj pa menstra, danes sem pa skoraj izkrvavela. Pa se ne zafrkavam, ker so kar kosi ven padali, prav grozno, sem se ful ustaršila, ampak se je po 4 urah umirilo, zdaj je to samo še menstra. Upam, da ne bo celo večnost trajala. Saj preživim 3 mesece prilagajanja z vmesnimi pavzami, samo ne vkosu skoz ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:10:24
|
|
|
|
buči
|
Lepo, da danes niste podivjale in napisale celih romanov, kot včeraj. Ampak vas zapuščam, gre moj na net nogomet igrat. Adijo do jutri.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:13:54
|
|
|
|
bamby
|
lilči, te popolnoma razumem, kaj vse prestajaš . Mi pa ni jasno, če so ugotovili v P, da ni vse tako kot mora biti, da niso že takrat kaj bolj pregledali Lukca, ali ti pa vsaj napotke dali, da bi bilo treba takoj narest preizkave . Pa taki profesionalni pediatri ! Saj človek ne bi govoril! A una poštarca je bila pa tako nesramna . Hudič babji , bi bila pa lahko malo bolj sočutna do otrok. Kako ji ni moglo bit jasno, da se gre za nujne stvari in ne bi brez potrebe spraševali po pošti ! Kot sem že rekla, res želim tebi in možu, še posebno pa Lukcu, da se vse uredi in da bo vseeno slišal tako kot naj bi vsak zdrav otrok ! Lepo, da boste imeli krst! Si pa res dobila poceni kostim in čevlje . Ne pozabi kakšne fotke prilimat ! meti, verjetno gre res le za to, da je Janezu težko držat glavo pokonci. Vseeno pa se pomeni s pediatrom! Mene ste včeraj totalne lušte s sladoledi naredile . Sem si takoj sladoledno palčko privoščila, danes pa nisem mogla mimo dveh 2 literskih banjic sladoleda . Popoldan naju je s Timom pa še na sladoled peljal . Nocoj pa s palčko ne bo nič, ker je sedaj preveč malinovega preliva in teh sadnih ne maram . Mater, odkar imam prjatelco imam stalno obiske . Še dobro, da je bilo sinoči za silo, brez preliva! Sem pa skoraj cel dan imela spet probleme z Anajo, njenim hranjenjem in krčki . Jaz ne vem, kdaj se bo to pri nas nehalo . Mala najprej z vsem navdušenjem flašo zagrabi in ko ji zaropota po trebuščku (ponavadi največkrat že po prvih potegih), se njena zagnanost in želja po hrani konča . Vse to me že ob živce spravlja! Malo pred 20h je šele četrtič jedla, zdaj pa je šla v palčkovo deželo. Pa že tako fajn nama je šlo, danes pa spet katastrofa .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:22:09
|
|
|
|
larisa
|
Meti, sploh ne delaj tega, da brskaš po netu in delaš črne scenarije. S tem samo negativno vlečeš nase . Itak, da ni nič, sej je Janez vesel, aktiven fant, če bi mu kaj manjkalo, bi se že kako drugače videlo! Verjamem, da te zaskrbi, ampak, res je veliko na tem, da pozitivne misli prinašajo pozitivne rezultate Buči, jaz popiz***** od te mirene, razmišljam, da bi si jo dala ven, ker itak odkar jo imam konkretno krvavim in mi gre že pošteno na jetra. pa taka zaščita, sej itak ne morš nč počet . 3 mesce ali celo 6 mescev naj krvavim, pol naj bo par mescev kul pol naj jo dam pa itak že ven, če hočmo imet še kakšnega . Ne vidim smisla. Pa tko so mi jo uturavali
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:26:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, zavhaljujoč Pini, Pinotu, Mii in Ani sem danes malo abstinirala od RR, čeprav sva s Pino občasno F5 pritisnili Imeli smo se super, Dolenjc in Pino sta bila 2x na hribu, midve s Pino pa 1x Sva se kar načvekali, Pina se je dobesedno počutila kot doma in otrebila in pripravila solato, ki jo je kar seboj prinesla, pa redkvice, potem je pa še šparglje očistila in zblanširala. Vam povem, ženska je za ožent No, je pa Buči kriva, da sem se jaz na poti s hriba, z vozičkom "v roki" skor v trenirko polulala (kaka kapljica je res ušla )! Je Pina začela zgodbo obnavljat in sva se tko režali, da sem kar čepela sred klanca navzdol in komaj voziček držala No, pa en Stipe je PIno po GSMju klical in smo se tut tolk nasmejal, da je blo zelo hudo, predvsem za PIno A ne Pinči Otroci pa pridni da te kap Čist po mamicah! Naša je spala od 9.15 do 10h, pol od 11.15 do 1.20 (prespala prihod gostov ), pojedla in spala naprej še 1 h Popoldan je bila pa bolj gostoljubna in je sodelovala v debatah, potem pa še eno na brzinco oddremala, da je lžje pojedla večerjo in ob 21h zaspala Jaz grem pa zdaj šparglje v skrinjo dat, pa solatko ki je ostala v hladilnik za jutri pospravim in je to to, ker vse ostalo (tudi po kosilu) je pospravil moj dragi in inštruiral g. Pinota
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:30:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Buči, jaz popiz***** od te mirene, razmišljam, da bi si jo dala ven, ker itak odkar jo imam konkretno krvavim in mi gre že pošteno na jetra. pa taka zaščita, sej itak ne morš nč počet . 3 mesce ali celo 6 mescev naj krvavim, pol naj bo par mescev kul pol naj jo dam pa itak že ven, če hočmo imet še kakšnega . Ne vidim smisla. Pa tko so mi jo uturavali No, in zato si je jaz za 1 leto nisem dala notr tlačit, ker imam že tko dost ****r** v spodnjih sobanah Sem pa rajš brez zaščite, kot da krvavim 30 dni / mesec Je preveč lepo bit brez tardeče Meti, nehaj tako črno razmišljat in res ne brskaj po neu, ker to samo črne misli prinaša. V ponedeljek pokliči P, da se boš nehala nervirat Pinči, ste že doma Brzina
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:37:28
|
|
|
|
pina-1
|
čer. evo nas kuči. JE pa za nami en priejtne dan. Dolenjka in njen gospod sta nas kar lepo postregla in sprejela. Mafni so tako dobri, da sem sedaj že dva pojedla. In ja naša mati res vsak dan v fajn hrib gura. Sem se prepričala na lastnih nogah. dolenjči, moji otroci pa na pol spijo. Mia je zaspala preden smo prišli na avtocesto, Ana pa je samo dremuckala. Sedaj se pa reži v stolčku poleg mene. Tati Pino je pa že motorko prižgal in pili... Očitno je bil naporen dan buči, sva se z dolenjko zmenili, da nikamor več ne greva brez lekadola. Pa še eno novo romantično sva zgruntali: kako dedca pripravit, da mu sladoledna palčka ne deluje. moderc za dojenje pustiš odpet in dva lekadola v oči pa maš ziher v postli mir
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:38:34
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka in pina, vidim, da ste se res fajn imeli . Kako se ne bi, če sta pa fajn babi, pa deca morta bit tud za družbo, če imata taki fajn gospodinji doma . dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:40:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka in pina, vidim, da ste se res fajn imeli . Kako se ne bi, če sta pa fajn babi, pa deca morta bit tud za družbo, če imata taki fajn gospodinji doma . dolenjka, sem res blond, sem pa vseeno študirala, katera bučina zgodba te je tako v dobro voljo spravila . Jih je bilo preveč, da bi točno vedela, za katero se gre povdarek je na fajn babi in fajn gospodinji ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:42:45
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 buči, sva se z dolenjko zmenili, da nikamor več ne greva brez lekadola. Pa še eno novo romantično sva zgruntali: kako dedca pripravit, da mu sladoledna palčka ne deluje. moderc za dojenje pustiš odpet in dva lekadola v oči pa maš ziher v postli mir To morda pri vaju učinkuje, ki dojita. Kaj pa jaz in buči, ki ne dojiva . Odpet modrc ne bi palil . Bi verjetno mogla celodnevno dozo lekadolov vzet: dva v oči, pa v nos in za nameček še v usta dva in bi bila res koma . Moda takrat palčka res ne bi več stala pokonci
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:44:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 povdarek je na fajn babi in fajn gospodinji ne? saj tako sem mislila, nič drugače . pina, kar je res je res!!!
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 21:46:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo punce, napren dan za mano... Smo tud mal zapravljali v Qlandii, tamali sem kupla prenosno posteljico, ker je bla ful v akciji in koš za plenice ki ni na kasete. Pol pa še po fasngo in smo spet suhi v tošlnu. Sem pa glih od peglanja, danes so bli 4-je stroji. Na koncu se mi je že mal mešalo, dobr da je konc. Moje noge... Zdej pa pod tuš pa nina nana. Tamala pančka, njena ura je že nekaj časa mal čez 21. Je pa danes v celem dnevu spala samo dobro uro!!!!!! Pa to ne morš verjet. Je bla sitna kot 100 . Jest pa tud pol, ker mi ni dala mal miru da bi kaj nardila v stanovanju. Bamby, prav božica si s tvojo Anajo glede hranjenja. Upam, da se čimprej normalizira vse skupi. Lilchy, upam da bojo dobri rezultati. Držim pesti. Meti, pomoje ni nič hudega s tvojim Janezkom. Vseeno se pa raje še pozanimaj. Lepo nočko, pridne bodte.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......