|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
17.5.2008 7:13:21   
buči
pina, a še bereš od včeraj? Boš ravno do kosila konec ... Pa še k Dolenjki boš zamudila

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.5.2008 7:18:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, vidim te! Kaj delaš?

jutro.

uči berem kaj ste včeri nakolofale medetemko sem jaz sladoledno palčko obdelovala... MMMMM je bla dobra, kar mešanih okusovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa kavico žulim, Ano preoblečem, starega zbudim, da gre av tu gume menjat in pol jo pičimo na obiskuser posted image

aja, spat in seksat s 40 letnikom je pa super. Biliv z izkušenj....user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.5.2008 7:19:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, a še bereš od včeraj? Boš ravno do kosila konec ... Pa še k Dolenjki boš zamudila

buči evo me...
kaj si tako neučakana...
A si poluzala kak sladoled včeri, ti ki si pri koritu?user posted image
Kako vreme mate tam v svetu?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.5.2008 8:27:29   
misar
dobro jutro...tretja??

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.5.2008 8:31:47   
misar
naša princess spi ko polhek zadnje dni...danes je spala od 21h do 5:30h user posted image ...sem se pred njo zbudila pa mal tuhtala, če je sploh vse ok, v tistem momentu pa jo slišim kako se napenja in prdkauser posted image user posted image user posted image
pol je papcala pa smo vsi trije potegnili do pol osmih. moj se je šel že na kolo gonit (sam da ne kam drugam user posted image user posted image user posted image ), potem gremo pa ziher kaj pohajkat.
očitno vas je popadla manija RR-ja, ker toliko klofate, kot da nimate drugega dela user posted image user posted image user posted image user posted image . očitno so naši februarčki ultra pridkani...nevem sicer po kom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.5.2008 8:33:29   
misar
pa vidim, da vse neki sladoledne palčke ližete, se na veliko možje pogovarjajo z vašimi prijateljicami user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas pa smo na dieti, nič sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav mi je moj rekel, da je že hudo, da se mu med bicikliranjem med ketno že zatikajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.5.2008 8:47:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pa vidim, da vse neki sladoledne palčke ližete, se na veliko možje pogovarjajo z vašimi prijateljicami user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas pa smo na dieti, nič sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav mi je moj rekel, da je že hudo, da se mu med bicikliranjem med ketno že zatikajo...user posted image user posted image user posted image user posted image

misar hitro ukrepa, da ne se sladoled ne stopiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.5.2008 9:03:18   
MetiLu
Niste resne, sem zdele oreng moja dva zanemarjala, sa sem se prebila čez tole...
Spet nisem nič spala, jest ne vem kaj mojmu otroku dogaja ponoč na joškah user posted image

Grem se umit, pa oblečt, ker se gremo potepat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.5.2008 9:03:37   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, mi smo se skor naspal. Sej bi še, pa ene obiske dobimo user posted image

Kruha nisem spekla, ker sem ene čudne mini žužke najdla v obeh mokah user posted image  tko da sem danes že celo omaro pomila za dobro jutro user posted image  user posted image  user posted image
Zdej gre pa moj v nabavku, da obiski ne bodo lačni, jaz pa na RR, da svojo odvisnost potešim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.5.2008 9:13:50   
pina-1
o dolenjčica, si vstala...

mi smo tudi
e v polni pripravljenosti za na pot. sam dolker bomo štartali bo ziher kaka ura mimo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.5.2008 9:14:44   
Februarka08
Jutro.
Sej ne vem, a prav vidim, da ste naklofale 10 staniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še hujše ste kot med user posted image . Spali smo 7 ur v kosu (danes malo manj, ampak vseeno v mejah normale), z mojim sva se celo mal pogovarjala zvečer, kar se že nekaj časa nisvauser posted image , ve pa kar čvekate in čvekate....... Dobre ste, ni kaj.
Grem mal prebrat če je kej novga, sam nemogoče vse preletet, mam dost druzga dela...user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 17.5.2008 9:15:19 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
17.5.2008 9:17:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

o dolenjčica, si vstala...

mi smo tudi
e v polni pripravljenosti za na pot. sam dolker bomo štartali bo ziher kaka ura mimo.

Vi kar lepo počasi, počasi se daleč pride user posted image

Moj je v nabavki, ziher bo še na user posted image  al pa kake borovničke zavil, jaz meditiram, carica pančka user posted image
Pol bom pa še 1 muflne spekla, da bova imeli razlog za v hrib lezt user posted image
Mim grede, moj musklfiber je še hujši user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
17.5.2008 9:19:49   
pina-1
kako je pa kej vreme?
kako naj mularijo oblečem? tu pri nas piha kot za stavouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 788
17.5.2008 9:21:47   
dolenjka

kako je pa kej vreme?

Zaenkrat sije sonček, malo pihlja, veliko pa ne user posted image  Vzemi nekaj sabo, nekaj imam pa tudi Tara, sam Mii bo premajhno user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.5.2008 9:29:17   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kako je pa kej vreme?

Zaenkrat sije sonček, malo pihlja, veliko pa ne user posted image  Vzemi nekaj sabo, nekaj imam pa tudi Tara, sam Mii bo premajhno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pol se me je pečenko res ustrašuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 790
17.5.2008 9:34:51   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

kako je pa kej vreme?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pol se me je pečenko res ustrašuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej vem na koga se moram obrnt, kadar bom rabila kako ekstra vreme user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.5.2008 9:41:04   
Februarka08
Firbec babji.user posted image Vse sem mogla prečikirat. No, sem vsaj na tekočem.user posted image Pa še tamala mi je med tem zaspala user posted image tako da imam mir za sobotno pospravljanje in pranje cot. Kolk cunj mam jest za prat, pa to ni res. Od tamale jih mam dons cel stroj.user posted image Skoz neki bruhca in ven meče, da ne govorim kakšne majce imam zato tud jest... Nič, grem delat, pol pa kuhat.
Lepo soboto, moja bo spet samska in delovna.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
17.5.2008 9:42:07   
ella79
mi je že žal da vsečaj nisem čvekala z vami user posted image  user posted image user posted image user posted image je blo treba zdej najprej vse prebrat user posted image  user posted image ste me pa prav v dobro voljo spravle user posted image zdej pa ne vem, al naj grem hitr vn, k je še ok vreme, al bi raj mafine spekla user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
17.5.2008 9:43:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mi je že žal da vsečaj nisem čvekala z vami user posted image  user posted image user posted image user posted image je blo treba zdej najprej vse prebrat user posted image  user posted image ste me pa prav v dobro voljo spravle user posted image zdej pa ne vem, al naj grem hitr vn, k je še ok vreme, al bi raj mafine spekla user posted image

Jaz se tut že na novo rundo peke pripravljam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.5.2008 9:44:54   
ella79
katere pa pečeš?
jaz bi danes kake z belo čokolado, sem ubotovila da ta pa verjetno ni alergena user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.5.2008 9:49:13   
buči
Jaz sem že vse pospravila, napizdila moja dva ta starejša, pokvarilna pralni stroj - upam, da ne crkne dokončno, grem še obesit perilo in našega Edija v rejo oddat. Saj mi je kar malo hudo, a kaj hočemo ...

pina, se že veselim 40.letnika!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 796
17.5.2008 9:52:16   
ella79
buči kdo je Edi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.5.2008 9:52:29   
srečka nosečka
dobro jutro,

dobra volja od včeraj je še danes prisotna user posted image .
Kako ste že ene danes pridne s pospravljanjem in pečenjem.
Meni po samo 4 urnem nočnem spancu user posted image  danes nič ne paše. Pa bom morala tudi jaz malo pokidat po stanovanju. user posted image

A nima nobena nobenga verza, ki bi ga zapisali kolegici za dekliščino?

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 17.5.2008 9:53:19 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.5.2008 9:56:50   
ella79
srečka nosečka jaz sem tole našla v moje arhivu:
MOLITEV!
OBLJUBIM, DA NE BOM NIKOLI GREŠILA, NIKOLI GA NE BOM S TRDIM S POSTLE SPODILA, OBLJUBIM, DA SE BOM TRDEGA NAUŽILA IN MU MEHKEGA NAZAJ VRNILA..
AMEN

mam pa še eno priznanje, ki ji ga lahko na koncu date, če jo boste seveda spustili v zakon user posted image dej mi mail na ZS da ti pošljem, k je že vse oblikovano, sam ime in datum spremeniš user posted image pa na kak rjavkast papir natisnješ in požgeš roboe in je

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.5.2008 9:58:03   
pina-1
punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše.user posted image
dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku.user posted image user posted image user posted image user posted image  po moje bomo  okoli 12 pri vas. bo v redu?

ajd babe mejte se.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......