Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 7:13:21
|
|
|
|
buči
|
pina, a še bereš od včeraj? Boš ravno do kosila konec ... Pa še k Dolenjki boš zamudila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 7:18:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, vidim te! Kaj delaš? jutro. uči berem kaj ste včeri nakolofale medetemko sem jaz sladoledno palčko obdelovala... MMMMM je bla dobra, kar mešanih okusov sedaj pa kavico žulim, Ano preoblečem, starega zbudim, da gre av tu gume menjat in pol jo pičimo na obisk aja, spat in seksat s 40 letnikom je pa super. Biliv z izkušenj....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 7:19:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, a še bereš od včeraj? Boš ravno do kosila konec ... Pa še k Dolenjki boš zamudila buči evo me... kaj si tako neučakana... A si poluzala kak sladoled včeri, ti ki si pri koritu? Kako vreme mate tam v svetu?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 8:27:29
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro...tretja??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 8:31:47
|
|
|
|
misar
|
naša princess spi ko polhek zadnje dni...danes je spala od 21h do 5:30h ...sem se pred njo zbudila pa mal tuhtala, če je sploh vse ok, v tistem momentu pa jo slišim kako se napenja in prdka pol je papcala pa smo vsi trije potegnili do pol osmih. moj se je šel že na kolo gonit (sam da ne kam drugam ), potem gremo pa ziher kaj pohajkat. očitno vas je popadla manija RR-ja, ker toliko klofate, kot da nimate drugega dela . očitno so naši februarčki ultra pridkani...nevem sicer po kom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 8:33:29
|
|
|
|
misar
|
pa vidim, da vse neki sladoledne palčke ližete, se na veliko možje pogovarjajo z vašimi prijateljicami , pri nas pa smo na dieti, nič sladoleda čeprav mi je moj rekel, da je že hudo, da se mu med bicikliranjem med ketno že zatikajo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 8:47:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar pa vidim, da vse neki sladoledne palčke ližete, se na veliko možje pogovarjajo z vašimi prijateljicami , pri nas pa smo na dieti, nič sladoleda čeprav mi je moj rekel, da je že hudo, da se mu med bicikliranjem med ketno že zatikajo... misar hitro ukrepa, da ne se sladoled ne stopi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:03:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Niste resne, sem zdele oreng moja dva zanemarjala, sa sem se prebila čez tole... Spet nisem nič spala, jest ne vem kaj mojmu otroku dogaja ponoč na joškah Grem se umit, pa oblečt, ker se gremo potepat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:03:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, mi smo se skor naspal. Sej bi še, pa ene obiske dobimo Kruha nisem spekla, ker sem ene čudne mini žužke najdla v obeh mokah tko da sem danes že celo omaro pomila za dobro jutro Zdej gre pa moj v nabavku, da obiski ne bodo lačni, jaz pa na RR, da svojo odvisnost potešim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:13:50
|
|
|
|
pina-1
|
o dolenjčica, si vstala... mi smo tudi e v polni pripravljenosti za na pot. sam dolker bomo štartali bo ziher kaka ura mimo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:14:44
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Sej ne vem, a prav vidim, da ste naklofale 10 stani . Še hujše ste kot med . Spali smo 7 ur v kosu (danes malo manj, ampak vseeno v mejah normale), z mojim sva se celo mal pogovarjala zvečer, kar se že nekaj časa nisva , ve pa kar čvekate in čvekate....... Dobre ste, ni kaj. Grem mal prebrat če je kej novga, sam nemogoče vse preletet, mam dost druzga dela...
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 17.5.2008 9:15:19 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:17:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o dolenjčica, si vstala... mi smo tudi e v polni pripravljenosti za na pot. sam dolker bomo štartali bo ziher kaka ura mimo. Vi kar lepo počasi, počasi se daleč pride Moj je v nabavki, ziher bo še na al pa kake borovničke zavil, jaz meditiram, carica pančka Pol bom pa še 1 muflne spekla, da bova imeli razlog za v hrib lezt Mim grede, moj musklfiber je še hujši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:19:49
|
|
|
|
pina-1
|
kako je pa kej vreme? kako naj mularijo oblečem? tu pri nas piha kot za stavo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:21:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kako je pa kej vreme? kako naj mularijo oblečem? tu pri nas piha kot za stavo Zaenkrat sije sonček, malo pihlja, veliko pa ne Vzemi nekaj sabo, nekaj imam pa tudi Tara, sam Mii bo premajhno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:29:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kako je pa kej vreme? kako naj mularijo oblečem? tu pri nas piha kot za stavo Zaenkrat sije sonček, malo pihlja, veliko pa ne Vzemi nekaj sabo, nekaj imam pa tudi Tara, sam Mii bo premajhno no pol se me je pečenko res ustrašu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:34:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kako je pa kej vreme? kako naj mularijo oblečem? tu pri nas piha kot za stavo Zaenkrat sije sonček, malo pihlja, veliko pa ne Vzemi nekaj sabo, nekaj imam pa tudi Tara, sam Mii bo premajhno no pol se me je pečenko res ustrašu Zdej vem na koga se moram obrnt, kadar bom rabila kako ekstra vreme
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:41:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Firbec babji. Vse sem mogla prečikirat. No, sem vsaj na tekočem. Pa še tamala mi je med tem zaspala tako da imam mir za sobotno pospravljanje in pranje cot. Kolk cunj mam jest za prat, pa to ni res. Od tamale jih mam dons cel stroj. Skoz neki bruhca in ven meče, da ne govorim kakšne majce imam zato tud jest... Nič, grem delat, pol pa kuhat. Lepo soboto, moja bo spet samska in delovna.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:42:07
|
|
|
|
ella79
|
mi je že žal da vsečaj nisem čvekala z vami je blo treba zdej najprej vse prebrat ste me pa prav v dobro voljo spravle zdej pa ne vem, al naj grem hitr vn, k je še ok vreme, al bi raj mafine spekla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:43:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi je že žal da vsečaj nisem čvekala z vami je blo treba zdej najprej vse prebrat ste me pa prav v dobro voljo spravle zdej pa ne vem, al naj grem hitr vn, k je še ok vreme, al bi raj mafine spekla Jaz se tut že na novo rundo peke pripravljam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:44:54
|
|
|
|
ella79
|
katere pa pečeš? jaz bi danes kake z belo čokolado, sem ubotovila da ta pa verjetno ni alergena
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:49:13
|
|
|
|
buči
|
Jaz sem že vse pospravila, napizdila moja dva ta starejša, pokvarilna pralni stroj - upam, da ne crkne dokončno, grem še obesit perilo in našega Edija v rejo oddat. Saj mi je kar malo hudo, a kaj hočemo ... pina, se že veselim 40.letnika!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:52:16
|
|
|
|
ella79
|
buči kdo je Edi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:52:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobro jutro, dobra volja od včeraj je še danes prisotna . Kako ste že ene danes pridne s pospravljanjem in pečenjem. Meni po samo 4 urnem nočnem spancu danes nič ne paše. Pa bom morala tudi jaz malo pokidat po stanovanju. A nima nobena nobenga verza, ki bi ga zapisali kolegici za dekliščino?
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 17.5.2008 9:53:19 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:56:50
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka jaz sem tole našla v moje arhivu: MOLITEV! OBLJUBIM, DA NE BOM NIKOLI GREŠILA, NIKOLI GA NE BOM S TRDIM S POSTLE SPODILA, OBLJUBIM, DA SE BOM TRDEGA NAUŽILA IN MU MEHKEGA NAZAJ VRNILA.. AMEN mam pa še eno priznanje, ki ji ga lahko na koncu date, če jo boste seveda spustili v zakon dej mi mail na ZS da ti pošljem, k je že vse oblikovano, sam ime in datum spremeniš pa na kak rjavkast papir natisnješ in požgeš roboe in je
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 17.5.2008 9:58:03
|
|
|
|
pina-1
|
punce jaz vas zapuščam, ker se odpravljam na lepše. dolenjka ne pridemo kar takoj. se še ustavimo v leklerku. po moje bomo okoli 12 pri vas. bo v redu? ajd babe mejte se.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......