|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
17.5.2008 12:54:45   
julci
aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše
user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez losov.

lušne slikce ni kaj.zgleda da sta preveč čvekale,da je danes slabo vreme.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.5.2008 13:54:37   
mateyka
ah, naša tamala ma zdej kr nekaj dni ene pikce po riti in se mi zdi da so to glivice. dejte mi povedat katera krema je za to odpravit (sem slišala, ampak pozabim, ker je tukaj vse drugače poimenovano)?
da jo grem lahko v lekarno kupit. hvala, mala rit bo zelo hvaležna user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.5.2008 14:02:21   
julci
Canesten,sam za vsak slučaj vprašaj,da bo ziher.Mogoče ji je pa sam vroče,pa ma pikice.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.5.2008 14:32:28   
neli99
julči, a ni una krema daktarin user posted image  ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ...

joj končno se neki tuki dogaja user posted image user posted image user posted image  ... iz previdnosti ne uporabljam več uno vojsko smajlijov čeprav so tok cotkani ... sej me vseeno zastopite a ne user posted image  ... končno mal več čveka user posted image

pa eni kofetki padajo, pa sprehodi z ruzakom user posted image  ... pa končno vidimo kako fest ste ene na slikah user posted image

moja mala ne mara zelenjave user posted image  ... no prvi poskus riža s korenčkom je bil katastrofa. se je tako drla da sem takoj nehala, pa še peter me je vlekel za hlače in tulil: ni lačna! ... bratska solidarnost user posted image ... sem ga že popalčkala ker sem začela z banano, zdej pa mam. sem pol takoj zmešala rižek pa banano, to je pa jedla. lumpa. bomo še probali.

pa bumbota mamo, pa se mi zdi ful uporaben user posted image .

user posted image
mislim da pri nas vsi trije spijo ... grem pogledat če je to res možno ...

user posted image  mi spimo ... no mami visi na računalniku user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.5.2008 14:35:14   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: julci

aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše
user posted image user posted image user posted image user posted image pa brez losov.

matejka jst se tut zmer najprej na une lose spomnim user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.5.2008 15:03:09   
julci
julči, a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ...

Neli daktarin  je za afte v ustih,Inara ma pa pikice po ritki.Sam pomoje ji je sam vroče-sam se nikol ne ve.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.5.2008 15:04:56   
neli99
na, ko pa jst pridem ... user posted image  ... pa vse zmaglite južnat user posted image

iščem pa iščem kako slikco, da koooooončno mičken posodobim svoj avatar, pa ni ene pametne slikce z obema. ko sine zagleda fotoaparat hoče takoj on slikat in tako ful nimam več kaj pametnih slik ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.5.2008 15:06:36   
julci
Čakam da mi cote scentrifugira,da jih grem za bajto obesit,da bojo hitro suhe.pol pa na vrtiček zmerit kolk je že kaj zraslouser posted image pa doblča sem lilije za 0.50 eu.So ble 50%znižane.pa zajčke si morem posejat,pa redkvico da bo zadaj že nova.sem orng kmetič d.o.o. ratala.user posted image komaj čakam da bo vsecvetelo-upam da bo.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.5.2008 15:07:27   
julci
na, ko pa jst pridem ... ... pa vse zmaglite južnat
ja a jaz sem pa luftuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.5.2008 15:10:32   
neli99
o julči user posted image

a ja, pol je pa več krem ... mi smo mel daktarin gel za v usta pa daktarin kremo za po riti. drugače pa če je samo mal vnetja od česarkoli pa kaj drugega bolj učinkuje ... al praška al bepanten al pa kera druga za rito ...

julči user posted image  ... a maš kak dober link o rožicah, drugače bom pa tebe kaj sprašala . jst bi namreč mal uredila našo gredico ob hiši ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.5.2008 15:13:22   
neli99
user posted image user posted image user posted image

šele ko kaj naklofam pa stisnem potrdi opazim da je še kdo tuki ...user posted image  ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.5.2008 15:17:48   
neli99
na ... grem jst na wc ... pa evo jo: je prišla teta rozi user posted image  user posted image  ... spet bom mela delo sama s sabo user posted image  ... a ni dost da moram dva previjat ...user posted image  ... sej ni tko hudo ...

sej sem že nehala user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.5.2008 15:25:48   
julci
Neli jaz mam na vrtu mešane cvetjoče rastline-drugače bom pa za obronkenasadila trajnice za skalnjak,encijan in planike.Jaz bi ti predlagala te rožice,,sicer pa sliki svoje gredice in mi pokaži pa bom videla kaj bi jaz recimo mela.
Drugače pa obstaja knjiga Cvetoče okrasne rastline od A do Ž,je v planu da si jo kupim

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.5.2008 15:27:09   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

na ... grem jst na wc ... pa evo jo: je prišla teta rozi user posted image  user posted image  ... spet bom mela delo sama s sabo user posted image  ... a ni dost da moram dva previjat ...user posted image  ... sej ni tko hudo ...

sej sem že nehala user posted image
bi rekla bratje podajmo si roke-jaz sem dobila prvo po 11 mesecih,sam je čudna ko user posted image .sem včeraj imela malo,danes pa ni še nič.Ne vem če je to glih zaki.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.5.2008 15:36:04   
makala
Hojla.
Mi smo dons tud kr doma.
Sem mela ta teden ful napet. V pon. sem dobila dohodnino, beri plačaj 570 E. user posted image user posted image Sm mislna, da me bo kap. Sem letala od delodajalca do davčne in sem dala ugovor, ker mi otrok niso upošteval.
Včerej pa dobim dopis, da nismo dobil vrtca za Lano. user posted image user posted image Še drug šok. Sem bla čist zmešana. V pon. moram v akcijo za varstvo.Sm tuk, da sem se vam mau javla, sem preberem vas vsak dan, ker ne morem brez vas. Zdej pa gremo mau ven, čeprav ful piha.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.5.2008 15:40:55   
julci
Makala si pa res mela šoke.Naša luba mačehovska država pa zna itak sam jemat.user posted image

Tk men je cote opralo,grem obeseit.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.5.2008 15:59:06   
viator
Joj, ne o dohodnini..jaz sem tud jezna, ko se na to spomnim. Prejšnja leta sva oba nazaj dobivala, zdej ko imamo pa še enega otroka več, morava pa oba kar lepo doplačat. user posted image user posted image user posted image Grrrrr.
Pišuka..a se ni un z Mf-ja, Šircelj neki bahal, kako ne bo nobeden več plačal, samo uni tahudi bogataši bodo na slabšem....japajade...res nisem porajtala, da imam kaj višjo plačo..,mah, sej je brez veze.

Makala - v Lj je tudi silna frka z vrtci....veliko so jih odklonili...samo je pa tudi res, da so ljudje dajali po več vlog, tako da sploh ni jasno, koliko mest je v resnici premalo. Upam, da boš kako pametno varuško našla...mogoče se pa tudi v zvezi z vrtcem še kak čudež zgodi.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.5.2008 15:59:07   
dodi
Ekola-jaz sem iz urgence...dobila AB ,prerezan prst in moram bit pozorna na to,da mi ne oteče roka,da se rdečina ne širi naprej ali če me zagrabi mrzlica...tako,da upam,da mi AB prime in da ne bo še kake ****rije...user posted image user posted image  se pa to ne zgodi prav pogosto...meni se je gnoj izlil v notranjost,namesto da bi se mi na zunaj...in imam drek...upam,da bo bolje...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.5.2008 16:00:34   
viator
Dodi, a vidiš da je dobro, da si šla. Zdej pa mal počivej, pa antibiotike pridno jej..da bo vse OK.user posted image user posted image  

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.5.2008 16:06:08   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

joj končno se neki tuki dogaja user posted image user posted image user posted image  ... iz previdnosti ne uporabljam več uno vojsko smajlijov čeprav so tok cotkani ... sej me vseeno zastopite a ne user posted image  ... končno mal več čveka user posted image

pa eni kofetki padajo, pa sprehodi z ruzakom user posted image  ... pa končno vidimo kako fest ste ene na slikah user posted image

Se takoj pozna mal slabše vreme. Vsaka stvar za neki dobra.

Ej punce..moja Lara je pa tak robavs ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...iz tiste nežne punčke...ful vpije, razturava....včeraj sva bile v knjižnici..je potegnila predal s filmi ven in začela mal gledat, "kaj bi si sposodila"user posted image user posted image user posted image . Pa cel cajt vpila, od navdušenja, jasno.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.5.2008 16:18:28   
dodi
Ja dobro,da sem šla,ker jutri bi bilo že prepozno...najbrž bi bila na infekcijski,če bi sploh še bila....kajti če bi prišlo do bezgavk,bi se mi vnelo vse....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.5.2008 17:06:30   
mateyka
a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ...

ja, to sem mela za soor v ustih - a jo lahk tud na rit dam? kuuul user posted image
sej grem canesten kupit.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.5.2008 17:07:23 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.5.2008 18:00:38   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Ja dobro,da sem šla,ker jutri bi bilo že prepozno...najbrž bi bila na infekcijski,če bi sploh še bila....kajti če bi prišlo do bezgavk,bi se mi vnelo vse....

Uhhh, s temile vnetji - to se ni za hecat.user posted image Je res lahko hitro cela štala...potem pa zlepa k sebi ne prideš.
Zdej pa moraš počivat, da se boš pocajtala.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.5.2008 18:02:15   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ...

ja, to sem mela za soor v ustih - a jo lahk tud na rit dam? kuuul user posted image
sej grem canesten kupit.. user posted image

Hmm, a se da Canesten brez recepta dobit? Daktarin se da, se mi zdi...
Hvala za fotke..luštne souser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.5.2008 19:45:37   
natasaom
canesten se da kupit brez receptauser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?