Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 12:54:45
|
|
|
|
julci
|
aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše pa brez losov. lušne slikce ni kaj.zgleda da sta preveč čvekale,da je danes slabo vreme.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 13:54:37
|
|
|
|
mateyka
|
ah, naša tamala ma zdej kr nekaj dni ene pikce po riti in se mi zdi da so to glivice. dejte mi povedat katera krema je za to odpravit (sem slišala, ampak pozabim, ker je tukaj vse drugače poimenovano)? da jo grem lahko v lekarno kupit. hvala, mala rit bo zelo hvaležna
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 14:02:21
|
|
|
|
julci
|
Canesten,sam za vsak slučaj vprašaj,da bo ziher.Mogoče ji je pa sam vroče,pa ma pikice.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 14:32:28
|
|
|
|
neli99
|
julči, a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ... joj končno se neki tuki dogaja ... iz previdnosti ne uporabljam več uno vojsko smajlijov čeprav so tok cotkani ... sej me vseeno zastopite a ne ... končno mal več čveka pa eni kofetki padajo, pa sprehodi z ruzakom ... pa končno vidimo kako fest ste ene na slikah moja mala ne mara zelenjave ... no prvi poskus riža s korenčkom je bil katastrofa. se je tako drla da sem takoj nehala, pa še peter me je vlekel za hlače in tulil: ni lačna! ... bratska solidarnost ... sem ga že popalčkala ker sem začela z banano, zdej pa mam. sem pol takoj zmešala rižek pa banano, to je pa jedla. lumpa. bomo še probali. pa bumbota mamo, pa se mi zdi ful uporaben . mislim da pri nas vsi trije spijo ... grem pogledat če je to res možno ... mi spimo ... no mami visi na računalniku
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 14:35:14
|
|
|
|
neli99
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše pa brez losov. matejka jst se tut zmer najprej na une lose spomnim
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:03:09
|
|
|
|
julci
|
julči, a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ... Neli daktarin je za afte v ustih,Inara ma pa pikice po ritki.Sam pomoje ji je sam vroče-sam se nikol ne ve.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:04:56
|
|
|
|
neli99
|
na, ko pa jst pridem ... ... pa vse zmaglite južnat iščem pa iščem kako slikco, da koooooončno mičken posodobim svoj avatar, pa ni ene pametne slikce z obema. ko sine zagleda fotoaparat hoče takoj on slikat in tako ful nimam več kaj pametnih slik ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:06:36
|
|
|
|
julci
|
Čakam da mi cote scentrifugira,da jih grem za bajto obesit,da bojo hitro suhe.pol pa na vrtiček zmerit kolk je že kaj zraslo pa doblča sem lilije za 0.50 eu.So ble 50%znižane.pa zajčke si morem posejat,pa redkvico da bo zadaj že nova.sem orng kmetič d.o.o. ratala. komaj čakam da bo vsecvetelo-upam da bo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:07:27
|
|
|
|
julci
|
na, ko pa jst pridem ... ... pa vse zmaglite južnat ja a jaz sem pa luft
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:10:32
|
|
|
|
neli99
|
o julči a ja, pol je pa več krem ... mi smo mel daktarin gel za v usta pa daktarin kremo za po riti. drugače pa če je samo mal vnetja od česarkoli pa kaj drugega bolj učinkuje ... al praška al bepanten al pa kera druga za rito ... julči ... a maš kak dober link o rožicah, drugače bom pa tebe kaj sprašala . jst bi namreč mal uredila našo gredico ob hiši ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:13:22
|
|
|
|
neli99
|
šele ko kaj naklofam pa stisnem potrdi opazim da je še kdo tuki ... ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:17:48
|
|
|
|
neli99
|
na ... grem jst na wc ... pa evo jo: je prišla teta rozi ... spet bom mela delo sama s sabo ... a ni dost da moram dva previjat ... ... sej ni tko hudo ... sej sem že nehala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:25:48
|
|
|
|
julci
|
Neli jaz mam na vrtu mešane cvetjoče rastline-drugače bom pa za obronkenasadila trajnice za skalnjak,encijan in planike.Jaz bi ti predlagala te rožice,,sicer pa sliki svoje gredice in mi pokaži pa bom videla kaj bi jaz recimo mela. Drugače pa obstaja knjiga Cvetoče okrasne rastline od A do Ž,je v planu da si jo kupim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:27:09
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 na ... grem jst na wc ... pa evo jo: je prišla teta rozi ... spet bom mela delo sama s sabo ... a ni dost da moram dva previjat ... ... sej ni tko hudo ... sej sem že nehala bi rekla bratje podajmo si roke-jaz sem dobila prvo po 11 mesecih,sam je čudna ko .sem včeraj imela malo,danes pa ni še nič.Ne vem če je to glih zaki.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:36:04
|
|
|
|
makala
|
Hojla. Mi smo dons tud kr doma. Sem mela ta teden ful napet. V pon. sem dobila dohodnino, beri plačaj 570 E. Sm mislna, da me bo kap. Sem letala od delodajalca do davčne in sem dala ugovor, ker mi otrok niso upošteval. Včerej pa dobim dopis, da nismo dobil vrtca za Lano. Še drug šok. Sem bla čist zmešana. V pon. moram v akcijo za varstvo.Sm tuk, da sem se vam mau javla, sem preberem vas vsak dan, ker ne morem brez vas. Zdej pa gremo mau ven, čeprav ful piha.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:40:55
|
|
|
|
julci
|
Makala si pa res mela šoke.Naša luba mačehovska država pa zna itak sam jemat. Tk men je cote opralo,grem obeseit.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:59:06
|
|
|
|
viator
|
Joj, ne o dohodnini..jaz sem tud jezna, ko se na to spomnim. Prejšnja leta sva oba nazaj dobivala, zdej ko imamo pa še enega otroka več, morava pa oba kar lepo doplačat. Grrrrr. Pišuka..a se ni un z Mf-ja, Šircelj neki bahal, kako ne bo nobeden več plačal, samo uni tahudi bogataši bodo na slabšem....japajade...res nisem porajtala, da imam kaj višjo plačo..,mah, sej je brez veze. Makala - v Lj je tudi silna frka z vrtci....veliko so jih odklonili...samo je pa tudi res, da so ljudje dajali po več vlog, tako da sploh ni jasno, koliko mest je v resnici premalo. Upam, da boš kako pametno varuško našla...mogoče se pa tudi v zvezi z vrtcem še kak čudež zgodi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 15:59:07
|
|
|
|
dodi
|
Ekola-jaz sem iz urgence...dobila AB ,prerezan prst in moram bit pozorna na to,da mi ne oteče roka,da se rdečina ne širi naprej ali če me zagrabi mrzlica...tako,da upam,da mi AB prime in da ne bo še kake ****rije... se pa to ne zgodi prav pogosto...meni se je gnoj izlil v notranjost,namesto da bi se mi na zunaj...in imam drek...upam,da bo bolje...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 16:00:34
|
|
|
|
viator
|
Dodi, a vidiš da je dobro, da si šla. Zdej pa mal počivej, pa antibiotike pridno jej..da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 16:06:08
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 joj končno se neki tuki dogaja ... iz previdnosti ne uporabljam več uno vojsko smajlijov čeprav so tok cotkani ... sej me vseeno zastopite a ne ... končno mal več čveka pa eni kofetki padajo, pa sprehodi z ruzakom ... pa končno vidimo kako fest ste ene na slikah Se takoj pozna mal slabše vreme. Vsaka stvar za neki dobra. Ej punce..moja Lara je pa tak robavs ratala ...iz tiste nežne punčke...ful vpije, razturava....včeraj sva bile v knjižnici..je potegnila predal s filmi ven in začela mal gledat, "kaj bi si sposodila" . Pa cel cajt vpila, od navdušenja, jasno.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 16:18:28
|
|
|
|
dodi
|
Ja dobro,da sem šla,ker jutri bi bilo že prepozno...najbrž bi bila na infekcijski,če bi sploh še bila....kajti če bi prišlo do bezgavk,bi se mi vnelo vse....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 17:06:30
|
|
|
|
mateyka
|
a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ... ja, to sem mela za soor v ustih - a jo lahk tud na rit dam? kuuul sej grem canesten kupit..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 17.5.2008 17:07:23 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 18:00:38
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Ja dobro,da sem šla,ker jutri bi bilo že prepozno...najbrž bi bila na infekcijski,če bi sploh še bila....kajti če bi prišlo do bezgavk,bi se mi vnelo vse.... Uhhh, s temile vnetji - to se ni za hecat. Je res lahko hitro cela štala...potem pa zlepa k sebi ne prideš. Zdej pa moraš počivat, da se boš pocajtala.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 18:02:15
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka a ni una krema daktarin ... mateyka ti raj praši, da nou kej narobe ... ja, to sem mela za soor v ustih - a jo lahk tud na rit dam? kuuul sej grem canesten kupit.. Hmm, a se da Canesten brez recepta dobit? Daktarin se da, se mi zdi... Hvala za fotke..luštne so
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 19:45:37
|
|
|
|
natasaom
|
canesten se da kupit brez recepta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?