|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
16.5.2008 21:45:00   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna user posted image user posted image častna titova user posted image user posted image

ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala user posted image

da ne boš nesrečna, ti z veseljem pomagam:
speci mafine in jih po DHL-u v MB pošlji user posted image  jaz se za kile ne sekiram user posted image

ti bomo jutri poslali če bo kej ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image

torej ne bom dobila nič user posted image   user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
16.5.2008 21:45:26   
dolenjka
Za suhe marelice pa ne vem user posted image  Jaz jih imam doma, pa jih ne upam jest glih zato, ker ne vem. Vem pa, da so sveže marelice, breskve in nektarine ZELO alergene. No, pa jagode tut user posted image

Kva sem pridna, sem še 1 žehto oprala in v sušilca vrgla user posted image  1. runda maflnov pečena, grem še 1 notr dat

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.5.2008 21:47:54   
ella79
jaz sem pa sedaj odprla eno vrečko user posted image jaz tok pogrešam SADJE

a kar dve rundi boš spekla? potem pa lahko kakega še na gorenjsko pošlješ

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.5.2008 21:48:55   
MetiLu
ojoj, moj žabec se je danes spet svaljkal po zizah user posted image  se je pol kar kmal zbudil pa papal ko norc ... 3 ponovitve user posted image  no, pa vseeno mu je zdej uspelo samemu z dudico in uspavanko zaspat user posted image

Jest pa še kar mafine od včeraj žulim user posted image

Ella, jaz sem jedla tud že sveže marelice, pa glede na to kolk nutele sem do zdej že pojedla, mislim da ne pazim kaj dost na alergeno hrano... user posted image

Punce, eno ?: a ve še vedno perete vaše in otroške cunjice ločeno?? Jaz sem jih do sedaj, zdej se mi pa ne da več čakat da se mi nabere za cel stroj, pa pol skoz polovično perem ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.5.2008 21:49:15   
bamby

dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna user posted image user posted image častna titova user posted image user posted image

Moja se pa pravkar greje, da dam noter zeljševko pečt user posted image . No, sam me je moj prej razveselil, da si bosta jutri frej dan vzela, jaz imam pa že cel dan priprave glede hrane za jutrišnji dan user posted image  user posted image . In komu na čast jaz zdaj ob teji uri zeljševko pečem user posted image user posted image user posted image .

Marelice in breskve pa res ne vem, če so toliko alergene, če jih otroci že od cca. 4-5. meseca naprej lahko jejo user posted image . Od Frutkov so že od 4. meseca naprej se mi zdi user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.5.2008 21:50:25   
bamby
Meti, jaz perem vse perilo skupaj (naše in od user posted image ).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.5.2008 21:52:05   
srečka nosečka
meti - jaz perem cunje kar skupaj, dam pa vedno na dodatno izplakovanje.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.5.2008 21:52:55   
pina-1
o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RRuser posted image user posted image user posted image

meti jaz že od samega začetka skupaj perem ceunje.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.5.2008 21:53:31   
bamby
Jaz pa nič dodatno ne izpiram. Perem čisto normalno, tudi z mehčalcem, pa ne sensitive, pa mala zaenkrat vse dobro prenaša.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.5.2008 21:54:14   
MetiLu
O Bamby tenksi, bom jaz tud začela skupaj prat user posted image  takoj zjutraj user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.5.2008 21:55:16   
bamby

o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RRuser posted image user posted image user posted image

Itak, saj veš, da sem odvisnica user posted image user posted image user posted image

Samo bom mogla dat zdaj spat računalnik, ker bo šel tudi Tim zdaj v deželo palčkov. Je PC v njegovi sobi user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.5.2008 21:56:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Itak, saj veš, da sem odvisnica user posted image user posted image user posted image

Samo bom mogla dat zdaj spat računalnik, ker bo šel tudi Tim zdaj v deželo palčkov. Je PC v njegovi sobi user posted image .

reci tvojmu naj ti prenosnika kupi, da boš lahko v kuhnji čvekala..

moj je prišu domov pa vprašal če sploh kera od nas spi ali smo vse za rač.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.5.2008 21:58:38   
bamby
pina in dolenjka, jutri se fajn imejte. Dolenjka, naj g. dolenjc fajn žar segreje, da bo kaj dobrega spekel, pina bo pa refošk s sabo prnesla, če ji ga je še kaj ostalo user posted image .
Aja, pa štrik je treba prpravt, če bo slučajno sila user posted image  (pinči, saj nisi huda user posted image )

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.5.2008 21:58:45   
dolenjka

Marelice in breskve pa res ne vem, če so toliko alergene, če jih otroci že od cca. 4-5. meseca naprej lahko jejo user posted image . Od Frutkov so že od 4. meseca naprej se mi zdi user posted image .

Pa so, meni so že v P povedali naj pazim, pa patronažna tudi. Moja mlajša sestra je imela kot otrok alergijo na marelice in breskve. V frutku so prekuhane. Sej kompot tut me lahko jemo, sem vprašala, samo v jogurtih pa ne user posted image  Še vedno pa ne vem za suhe user posted image  Verjetno isto kot sveže user posted image

Jaz zaenkrat še perem ločeno, sam verjetno ne bom dolgo več, sploh zdaj, ko bo imela malo manj cunjic na sebi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.5.2008 22:00:25   
dolenjka

pina in dolenjka, jutri se fajn imejte. Dolenjka, naj g. dolenjc fajn žar segreje, da bo kaj dobrega spekel, pina bo pa refošk s sabo prnesla, če ji ga je še kaj ostalo user posted image .
Aja, pa štrik je treba prpravt, če bo slučajno sila user posted image  (pinči, saj nisi huda user posted image )

Žar se že ogreva user posted image  Refošk imamo tudi mi, pa terančka za kri user posted image  Štrik sem spletla dvojni, sam ne za malo Mio, za njenga tatija in g. dolenjca, ker sta se kar hitro povohala user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.5.2008 22:00:31   
bamby

Bog ne daj, da mu to omenim user posted image . Že tako pravi, da preveč na RR visim user posted image . Ampak tega še ne ve, da sem priznala javno, da sem odvisnica user posted image . Bi me prec v komuno spravu user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.5.2008 22:00:56   
mary_lou
zeljsevkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kva pa je to zaeno cudouser posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.5.2008 22:01:06   
srečka nosečka

moj je prišu domov pa vprašal če sploh kera od nas spi ali smo vse za rač.user posted image user posted image user posted image

dobra ideja za bamby, da bo nam lahko še zvečer družbo delala user posted image

pina - jaz pa mojega še vedno z valarjem čakam user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
16.5.2008 22:01:10   
pina-1

bamby ma kakšno huda... kar je res je resuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.5.2008 22:01:51   
dolenjka

jaz sem pa sedaj odprla eno vrečko user posted image jaz tok pogrešam SADJE

a kar dve rundi boš spekla? potem pa lahko kakega še na gorenjsko pošlješ

Tut jaz pogrešam sadje, sam jutr bom eno lubenico kupila, pa jo bom z lupino vred pojedla. Pol bo pa kmal še melona padla user posted image

Imam pekač za samo 6 kom, tko da jih bo 12, sam jutr ne vem kolk jih bom imela za na mizo user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.5.2008 22:02:12   
buči
Pa ve nimate mere! Skoraj 10 starni ... user posted image  nimam časa brat ...

Bamby, svaka čast za kile.user posted image user posted image user posted image user posted image S čim si jih pa dol spravla? Jaz sem si danes kupila v lekarni nekaj, za malo pomoč, bomo videli.

Dolenjka, kakšno seminarsko potrebuješ? Če mi das 1 m2 škarpe, ti jo naredim ... user posted image

Se pogovarjate o pranju: jaz že od začetka perem skupaj, potem pa Tilnove stvari ven poberem, našim pa dodam mehčalec. Ampak zdaj tudi tiste stvari, ki jih nima direkt na koži (plenice, cunjce za brisat, brisače) pustim in jim zmehčam.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.5.2008 22:03:02   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

zeljsevkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kva pa je to zaeno cudouser posted image

Pridi ti malo v Idrijo spet! Vprašaj tvojga lubija, ti bo ziher znal povedat, pa tašča tudi user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.5.2008 22:03:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Štrik sem spletla dvojni, sam ne za malo Mio, za njenga tatija in g. dolenjca, ker sta se kar hitro povohala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.5.2008 22:04:17   
Februarka08
No, čvekulje, ste že prilezle na plano.user posted image Dobre ste, jaz se raje zrelaksiram pred tv-jem, kot pa tuki viset...user posted image Grem še jaz delat palčkom družbo počasi, upam pa da pade kakšen resen ˝pogovor˝ v spalnici prej.user posted image
Hvala za čestitke.user posted image
Bom jutri mogoče kaj več prebrala, čeprav vam ni moč sledit.

Nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.5.2008 22:04:29   
dolenjka
Buči, pa kje si ti, stara sablja?

Veš, jaz bi kar diplomsko rabila! Škarpe ti dam pa 2 m2, če sama prideš ponjo in za transport poskrbiš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......