Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:45:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala da ne boš nesrečna, ti z veseljem pomagam: speci mafine in jih po DHL-u v MB pošlji jaz se za kile ne sekiram ti bomo jutri poslali če bo kej ostalo torej ne bom dobila nič
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:45:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Za suhe marelice pa ne vem Jaz jih imam doma, pa jih ne upam jest glih zato, ker ne vem. Vem pa, da so sveže marelice, breskve in nektarine ZELO alergene. No, pa jagode tut Kva sem pridna, sem še 1 žehto oprala in v sušilca vrgla 1. runda maflnov pečena, grem še 1 notr dat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:47:54
|
|
|
|
ella79
|
jaz sem pa sedaj odprla eno vrečko jaz tok pogrešam SADJE a kar dve rundi boš spekla? potem pa lahko kakega še na gorenjsko pošlješ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:48:55
|
|
|
|
MetiLu
|
ojoj, moj žabec se je danes spet svaljkal po zizah se je pol kar kmal zbudil pa papal ko norc ... 3 ponovitve no, pa vseeno mu je zdej uspelo samemu z dudico in uspavanko zaspat Jest pa še kar mafine od včeraj žulim Ella, jaz sem jedla tud že sveže marelice, pa glede na to kolk nutele sem do zdej že pojedla, mislim da ne pazim kaj dost na alergeno hrano... Punce, eno ?: a ve še vedno perete vaše in otroške cunjice ločeno?? Jaz sem jih do sedaj, zdej se mi pa ne da več čakat da se mi nabere za cel stroj, pa pol skoz polovično perem ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:49:15
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova Moja se pa pravkar greje, da dam noter zeljševko pečt . No, sam me je moj prej razveselil, da si bosta jutri frej dan vzela, jaz imam pa že cel dan priprave glede hrane za jutrišnji dan . In komu na čast jaz zdaj ob teji uri zeljševko pečem . Marelice in breskve pa res ne vem, če so toliko alergene, če jih otroci že od cca. 4-5. meseca naprej lahko jejo . Od Frutkov so že od 4. meseca naprej se mi zdi .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:50:25
|
|
|
|
bamby
|
Meti, jaz perem vse perilo skupaj (naše in od ).
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:52:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - jaz perem cunje kar skupaj, dam pa vedno na dodatno izplakovanje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:52:55
|
|
|
|
pina-1
|
o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RR meti jaz že od samega začetka skupaj perem ceunje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:53:31
|
|
|
|
bamby
|
Jaz pa nič dodatno ne izpiram. Perem čisto normalno, tudi z mehčalcem, pa ne sensitive, pa mala zaenkrat vse dobro prenaša.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:54:14
|
|
|
|
MetiLu
|
O Bamby tenksi, bom jaz tud začela skupaj prat takoj zjutraj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:55:16
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RR Itak, saj veš, da sem odvisnica Samo bom mogla dat zdaj spat računalnik, ker bo šel tudi Tim zdaj v deželo palčkov. Je PC v njegovi sobi .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:56:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RR Itak, saj veš, da sem odvisnica Samo bom mogla dat zdaj spat računalnik, ker bo šel tudi Tim zdaj v deželo palčkov. Je PC v njegovi sobi . reci tvojmu naj ti prenosnika kupi, da boš lahko v kuhnji čvekala.. moj je prišu domov pa vprašal če sploh kera od nas spi ali smo vse za rač.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:58:38
|
|
|
|
bamby
|
pina in dolenjka, jutri se fajn imejte. Dolenjka, naj g. dolenjc fajn žar segreje, da bo kaj dobrega spekel, pina bo pa refošk s sabo prnesla, če ji ga je še kaj ostalo . Aja, pa štrik je treba prpravt, če bo slučajno sila (pinči, saj nisi huda )
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:58:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova Marelice in breskve pa res ne vem, če so toliko alergene, če jih otroci že od cca. 4-5. meseca naprej lahko jejo . Od Frutkov so že od 4. meseca naprej se mi zdi . Pa so, meni so že v P povedali naj pazim, pa patronažna tudi. Moja mlajša sestra je imela kot otrok alergijo na marelice in breskve. V frutku so prekuhane. Sej kompot tut me lahko jemo, sem vprašala, samo v jogurtih pa ne Še vedno pa ne vem za suhe Verjetno isto kot sveže Jaz zaenkrat še perem ločeno, sam verjetno ne bom dolgo več, sploh zdaj, ko bo imela malo manj cunjic na sebi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:00:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina in dolenjka, jutri se fajn imejte. Dolenjka, naj g. dolenjc fajn žar segreje, da bo kaj dobrega spekel, pina bo pa refošk s sabo prnesla, če ji ga je še kaj ostalo . Aja, pa štrik je treba prpravt, če bo slučajno sila (pinči, saj nisi huda ) Žar se že ogreva Refošk imamo tudi mi, pa terančka za kri Štrik sem spletla dvojni, sam ne za malo Mio, za njenga tatija in g. dolenjca, ker sta se kar hitro povohala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:00:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 reci tvojmu naj ti prenosnika kupi, da boš lahko v kuhnji čvekala.. Bog ne daj, da mu to omenim . Že tako pravi, da preveč na RR visim . Ampak tega še ne ve, da sem priznala javno, da sem odvisnica . Bi me prec v komuno spravu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:00:56
|
|
|
|
mary_lou
|
zeljsevka kva pa je to zaeno cudo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:01:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o bamby čer. kaj si prišla po večerno dozo RR Itak, saj veš, da sem odvisnica Samo bom mogla dat zdaj spat računalnik, ker bo šel tudi Tim zdaj v deželo palčkov. Je PC v njegovi sobi . reci tvojmu naj ti prenosnika kupi, da boš lahko v kuhnji čvekala.. moj je prišu domov pa vprašal če sploh kera od nas spi ali smo vse za rač. dobra ideja za bamby, da bo nam lahko še zvečer družbo delala pina - jaz pa mojega še vedno z valarjem čakam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:01:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby pina in dolenjka, jutri se fajn imejte. Dolenjka, naj g. dolenjc fajn žar segreje, da bo kaj dobrega spekel, pina bo pa refošk s sabo prnesla, če ji ga je še kaj ostalo . Aja, pa štrik je treba prpravt, če bo slučajno sila (pinči, saj nisi huda ) bamby ma kakšno huda... kar je res je res
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:01:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jaz sem pa sedaj odprla eno vrečko jaz tok pogrešam SADJE a kar dve rundi boš spekla? potem pa lahko kakega še na gorenjsko pošlješ Tut jaz pogrešam sadje, sam jutr bom eno lubenico kupila, pa jo bom z lupino vred pojedla. Pol bo pa kmal še melona padla Imam pekač za samo 6 kom, tko da jih bo 12, sam jutr ne vem kolk jih bom imela za na mizo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:02:12
|
|
|
|
buči
|
Pa ve nimate mere! Skoraj 10 starni ... nimam časa brat ... Bamby, svaka čast za kile. S čim si jih pa dol spravla? Jaz sem si danes kupila v lekarni nekaj, za malo pomoč, bomo videli. Dolenjka, kakšno seminarsko potrebuješ? Če mi das 1 m2 škarpe, ti jo naredim ... Se pogovarjate o pranju: jaz že od začetka perem skupaj, potem pa Tilnove stvari ven poberem, našim pa dodam mehčalec. Ampak zdaj tudi tiste stvari, ki jih nima direkt na koži (plenice, cunjce za brisat, brisače) pustim in jim zmehčam.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:03:02
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou zeljsevka kva pa je to zaeno cudo Pridi ti malo v Idrijo spet! Vprašaj tvojga lubija, ti bo ziher znal povedat, pa tašča tudi .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:03:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Štrik sem spletla dvojni, sam ne za malo Mio, za njenga tatija in g. dolenjca, ker sta se kar hitro povohala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:04:17
|
|
|
|
Februarka08
|
No, čvekulje, ste že prilezle na plano. Dobre ste, jaz se raje zrelaksiram pred tv-jem, kot pa tuki viset... Grem še jaz delat palčkom družbo počasi, upam pa da pade kakšen resen ˝pogovor˝ v spalnici prej. Hvala za čestitke. Bom jutri mogoče kaj več prebrala, čeprav vam ni moč sledit. Nočko vsem!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 22:04:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Buči, pa kje si ti, stara sablja? Veš, jaz bi kar diplomsko rabila! Škarpe ti dam pa 2 m2, če sama prideš ponjo in za transport poskrbiš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......