atena777
|
Ojla pupe moje. danes sem imela pa jaz pospravljalni maraton, naprej sem vse oprala, posušila, speglala, potem sem se lotila oken (v kuhinji, v sobi in na balkonu, pa še vrata (ker imamo šipe) pa špegu v kopalcini. Potem sem spolirala še omarice s polirnim sprejem - ful dobr. No zdej sem hotela umiti še tla in jih namazati s polirnim namazom in hladilnih spucati, vendar sem ugotovila, da bo prej trba kaj v želodec dat, ker se po 20h ne je. Sedaj sem si pa spekla dva ražnjiča in se mi nič več kaj ne da. Se mora malo poleči. Gledam Davidu v ustka pa nič ni videti, da bi bil kaki novi zobek. Danes sept ni hotel zaspati čez dan, potem je mrknil ob 17h (zato tudi maraton). Ful je hecen mali. Vse dela kar delam jaz - se s sesalcem, nodi posodo iz pomivalnega stroja. Prebira cunje za praje (sedaj je začel na kup metat že čiste cunje in sem čist besna, ker v Stokke previjalni je vse odprto in včasih kar vse dol zmeče..jej jej. Danes je bil najbolj posrečen, ko sem jaz telovadila in delal trebušnjake, on pa se je vsedel na moj trebuh in skakal po njem. Sem morala ful mišice napet, da mi ne bi kaj naredil. No evo imam svojega osebnega trenerja. Ne rabim Gorana Lorencina najemat. Drugače pa nič kaj še ne govori, bolj čeblja, ampak čeblja pa čisto drugače kot prej, že skoraj kot bi neke stavke govoril - samo je čista latovščina... Laufa že ful naokrog, tko da morem prov dirkat za njim ko sva zunaj in vsake 1,5 minute spreminja smer.najraj pa kamne v usta daje. Danes je bil posrečen, ko je bil zaspan je tolko časa stal pred posteljo in me klical, ter jo kazal, dokler ga nisem not dala. Pa včasih tudi pove, da je pokakan, kaže na previjalno. Stalno pa pove, da je lačen - am am. Samo ne zna povedati, da je žejen - samo joka. Zna tudi povedati, da gremo ven, prinese čeveljčke, ali pa kaže s prstom ven in me gleda. Na splošno ful kaže skos neki, npr. avijone na nebu, non stop. Ful rad je, ima kar tak velik trebušček, čeprav je drugače normalne postave - ampak treušček je pa napihnjen. Ful je nor na Kinder čokoladice. Je prinesla ena mamica za rojstni dan še in sedaj skos fehta za tiste čokoladice. Pa na jagode je ful nor. Včeraj jih je prvič poskusi v varstvu in potem sva šla še nekam na obisk in je ful fehtal za njih, pa kar celo si je hotel zabsat noter, ker sem mu jo jaz dajala v usta in je mojo roko ful tišal not, je tkomočen, sploh nisem mogla prprečit do časa. No zdej pa dost...
|