|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.5.2008 21:27:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: februarčki 2007
16.5.2008 22:35:28   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ja jedilnikov je veliko, npr. jaz sem ravnikar naredila krompirjev golaž, pa rada si naredim zelenjavno mineštro (zelenjavo, ki imam rada + krompir 4-5 kosov).
Zraven pojem kos kruha in solato. Mnjami. to je za škrobni dan.

Za OH dan najraje jem pizzo, ki jo lahko naročim tudi v pizzeriji (rečem brez sira), poljubno zelenjavno z obilo rukole mljask...
Na ta dan lahko tudi špagete, s polubno omako, razen mesno in sirovo ali preveč smetane (bazirati mora na zelenjavi).

na beljakovisnki dan jaz ponavadi jem meso + zelenjavo (najraje piščanca ali ribo, s pečeno zelnajvo + solato.

Če pa imaš raje konkretne recepte in jedilnike, potem pa bi rabila knjigo.

LPa.

Ne čist OK si napisala, kej več itak nimam časa kuhat.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.5.2008 7:38:12   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo to je bil greh da nisi povedala!ti ti!

kaj zdaj srečanje velja 24???

mi jemo pol pa gre mama na manikurouser posted image user posted image user posted image pol pa gremo na roj.dan

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.5.2008 8:19:03   
atena777
Atena, zgleda da bom mela res kr v torek direktno vodnega...ej a maš kakšno spletno stran, kjer bi se dal dobit kakšen trening teka za začetnike???

eno je:

http://www.tekaskiforum.net

Kar vprasanje postavi - sem zacetnica - kaj svetuje. Ful prijaznga folka je gor..

drugače pa priporočam knjigo od Jogginga do maratona.

Mogoče bi se tudi tu kaj našlo:

http://www.mojtrener.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.5.2008 8:20:01   
atena777

Jaz sem se že prijavila na kolesarjenje po Pohorju. 24 in 25.5.
Upam, da zdržim.

lpa.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.5.2008 8:22:59   
Margit
Dobro jutro!

Evo nas. Smo Matica peljali k zdravniku v četrtek. Ima škrlatinko in vnetje ušesa. Tako da smo dobili Hiconcil in še za Mašo je dala Ospen, ker je raznašalka. Grozno. Ampak tokrat pa je Matic res pohvalno dolgo bil zdrav. S tem da so bili okrog nega res vsi čist bolani. V četrtek popoldan je zakuhal kar na 39,8. Sem bla že čist panična.

Punce vi ste ful dobre. Res. Hujšate, športate, se lepotičite,...  Kdaj bom že jest kej za sebe naredila? Mormo še en zic za kolo kupit, da bomo vsaj kolesarit lahko šli. Pa s kolegico sva se zmenile, da bova mal tečt začele. Sam mom jest tole angino in antibiotike čez dat, da ne bom preveč srca obremenjevala.

Danes bomo šli verjetno do tašče. Da bo tamala mal zunej. Ker tukaj ravno sama ne more bit zunaj. Ker morm neki za službo narest. Moj bo mel pa Matička.

Sm misnla še do HM skočit. Pa je baje povsod nenormalna gužva. MA so zadel s temi boni. Se jim kar tre ljudi :)
Matic nujno rabi letni žakelj-vrečo. Ker je v tem sam v bodyju in plenici in revček čist zakuha.

Nič, gremo na zajtrk potem pa do tašče. 
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1606
17.5.2008 8:24:06   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Jaz sem se že prijavila na kolesarjenje po Pohorju. 24 in 25.5.
Upam, da zdržim.

lpa.

Atena ti si pa čist zagnana športnica.user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
17.5.2008 11:37:18   
DeMer
Ojla!

Ta teden zelo mislila na vas, ampak nas je prehitel čas, spet. user posted image

user posted image za hujšanje, še bolj pa za to da najdete čas zase. Kje imate takrat otroke? Men še do frizerja ne rata it. Kaj šele ostale lepotilbne dejavnosti!

Zdejle sem mal po hiš red naredila, za malega skuhala kosilo, midva bova pa pr tašči jedla, ker praznujemo kao rd od tasta. Imam kup perila za zlikat, dela ostalo kukr se da veliko! Sem bla včeraj spet do 10.30 zvečer v službi. Kriza!

Se oglasim (upam) še pol, da vam ne bom preveč jamrala!

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
17.5.2008 20:18:17   
atena777
Ojla pupe moje.
danes sem imela pa jaz pospravljalni maraton, naprej sem vse oprala, posušila, speglala, potem sem se lotila oken (v kuhinji, v sobi in na balkonu, pa še vrata (ker imamo šipe) pa špegu v kopalcini. Potem sem spolirala še omarice s polirnim sprejem - ful dobr. No zdej sem hotela umiti še tla in jih namazati s polirnim namazom in hladilnih spucati, vendar sem ugotovila, da bo prej trba kaj v želodec dat, ker se po 20h ne je. Sedaj sem si pa spekla dva ražnjiča in se mi nič več kaj ne da. Se mora malo poleči.

Gledam Davidu v ustka pa nič ni videti, da bi bil kaki novi zobek.

Danes sept ni hotel zaspati čez dan, potem je mrknil ob 17h (zato tudi maraton).
Ful je hecen mali. Vse dela kar delam jaz - se s sesalcem, nodi posodo iz pomivalnega stroja. Prebira cunje za praje (sedaj je začel na kup metat že čiste cunje in sem čist besna, ker v Stokke previjalni je vse odprto in včasih kar vse dol zmeče..jej jej.

Danes je bil najbolj posrečen, ko sem jaz telovadila in delal trebušnjake, on pa se je vsedel na moj trebuh in skakal po njem. Sem morala ful mišice napet, da mi ne bi kaj naredil. No evo imam svojega osebnega trenerja. Ne rabim Gorana Lorencina user posted image  najemat.
Drugače pa nič kaj še ne govori, bolj čeblja, ampak čeblja pa čisto drugače kot prej, že skoraj kot bi neke stavke govoril - samo je čista latovščina...

Laufa že ful naokrog, tko da morem prov dirkat za njim ko sva zunaj in vsake 1,5 minute spreminja smer.najraj pa kamne v usta daje.
Danes je bil posrečen, ko je bil zaspan je tolko časa stal pred posteljo in me klical, ter jo kazal, dokler ga nisem not dala. Pa včasih tudi pove, da je pokakan, kaže na previjalno. Stalno pa pove, da je lačen - am am. Samo ne zna povedati, da je žejen - samo joka.
Zna tudi povedati, da gremo ven, prinese čeveljčke, ali pa kaže s prstom ven in me gleda. Na splošno ful kaže skos neki, npr. avijone na nebu, non stop.
Ful rad je, ima kar tak velik trebušček, čeprav je drugače normalne postave - ampak treušček je pa napihnjen.
Ful je nor na Kinder čokoladice. Je prinesla ena mamica za rojstni dan še in sedaj skos fehta za tiste čokoladice.
Pa na jagode je ful nor. Včeraj jih je prvič poskusi v varstvu in potem sva šla še nekam na obisk in je ful fehtal za njih, pa kar celo si je hotel zabsat noter, ker sem mu jo jaz dajala v usta in je mojo roko ful tišal not, je tkomočen, sploh nisem mogla prprečit do časa.

No zdej pa dost...

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
17.5.2008 21:00:20   
ribicau
Čer!

Jaz sem vse pomila po tleh včeraj zvečer, prah pobrisala, spekla za Evo piškote, spekla Zebrino pecivo....ni da ni!

Danes smo bili pa cel dan na pikniku, Evo sem prinesla opoldne spat (jaz senm med tem vse polikala), drugače pa smo bli cel dan tam. Super je blo. Zdej sem jo pa spet spat prnesla in je padla v posteljo, samo malo sem jo omila, dala flašo mleka (brez večerje), oblekla v pižamo in dala v postejo - takoj je mrknila. Ati je jasno še na pikniku...ja tko je, atiji žurajo, mamice pa mladiče pazijo - isto sem prejle po sms-u poslala kolegici, ki je danes ob 3 h zjutraj rodila Črta (da bo vedla, kako to gre user posted image )! Za jutri mislim, da bom šla v Qlandio - sama v nabavo, ati pa nej mladičko pazi....rabim kakšno urico oziroma dopoldne zase!
Kolumbo, mogoče see you there!!!

Zdej pa resno vprašanje: a je že katera prala ovčjo kožo - tako čist navadno...kupil smo jo pri enem usnjarju in jo imeli v vozičku, da je Evo grela v ritko, zdej je pa tko svinjsko umazana, da jo na roko pomojem ne bom mogla oprat!

Ajde lahko noč

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
17.5.2008 22:26:18   
Anonimen
Ma pridne pupe moje! Je blo kr fajn brat tole (se zraven grešim ob kakavu) user posted image

Vse bolj ugotavljam, da je teh mojih grehov že čist dovolj, me kr mal vest peče, ko berem kako ve športate in pazite na prehrano... Bo treba mal začet mogat. Sem se prejle spravila v eno poletno kiklco user posted image Čim mine user posted image , takoj začnem s športanjem. Drugače pa vam morm povedat, da me tale M tolk daje, da sem čist fuč. Tolk močne js še u življenju nisem mela. user posted image Verjetno se mora dobr spucat vse...

Aja- pa še to - iz prsi se mi že 3-4 jutra zapored pokaže mlezivo na pižami.user posted image

Midva sma danes in učeraj lutala in zapravljala 100 na uro. V soboto smo fasungo nabavljali, danes pa za Alena in mamico. Juter je baje še ati na vrsti. Alenu smo kupli gugalnico (v BC je v akciji) pol je pa dobu še en velik tovornjak in bager, pa mal poletnih cotk. BTW - v H&M je bila taka gužva, da skor not nism mogla, tako da nisem izkoristila niti enega bona user posted image Res se mi ni dalo čakat.

Je pa Alen ful posrečen - odkar hodi, je ful korajžen in važen. Bi že kr laufu okol, pol ga pa tolk zanaša, da ga komi ulovim, da ne tresne kje na tla. Ker pade pa ful svetovno - kr direkt na glavo user posted image

Mateja - glede cepljena js še sploh nisem razmišljala o tem. Bom mogla mal prebrat kej, da bom več vedla. A to misliš za Tjašo al za sebe?

Tabali lepo da si se oglasila! user posted image

Atena ful si se fajn razpisala o Davidu... Se mi zdi, da ga kr vidim. user posted image

Grem zdej še pod tuš, ker sem js tudi malprej tekala po stanovanju. Jutri zjutraj je pa ati doma in se bomo skupaj zbudili. Kak luksuz je to!!! user posted image user posted image user posted image

Jutri tudi mene čaka lepotičenje. V pon. mam pa nov razgovor. Držte pesti!

Nič punce, uživajte in lepo pančkite. Se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.5.2008 8:50:52   
malecka_mateja
jutro!

evo m i smo spet samo naokoli!včeraj roj.dan danes pa še nevemo si bomo kaj ummislili!

jasna za tjašo in za mene tudi midva se bova dala!tjašo pa itak!meni je P ful priporočala!

naša stavkov rud še ne govori!koje lačna ali žejna reče mama am am!ko je zaspana aja ko bi rada v kahlico lulala mi jo prinese!če bi raa kaj mela reče toto in pokaže!ko vidi avto reče avto in brbr !ko vidi psa takoj se dere hav hav!pokaže nos oko usta roko nogo in pa ni ni!pokaže kako je močna in velika!obuvaj si zokne in čevlje sicer še narobe ampak se trui!zna se že slečt in poskuša se oblečt!ko se umivamo se umiva!in pokaže zizike!pa še kaj bi se mogoče našlo!
pa hvala ji uspe kdaj rečt!pa tudi svoje ime pove!

no mi zajterkujemo glih pol pa gremo po meso za kosilo!pol pa bomo še videli!

se tipakmo!papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.5.2008 10:18:33   
atena777
jaz še nisem prala ovčje kože, pojma nimam kak to zgleda.
Evo danes sem spet v pripravljenosti za drugi del generalke - čiščenje omar v spalnici.
Potem pa dobimo obiske.

Rekereiranja danes ne bo, razen trebušnjakov, ki sva jih z Davidom nardila. Aha danes nova fora, ko sem šla na WC in pridem nazaj on leži na moji brisači in me oponaša, kako telovadim. Sem se nasmejala.

Ful se rad gre skrivalnice. Loviva se po stanovanju in kriči ko zmešan.

Kar se pa hrane tiče pa ful rad je zjutraj jogurt pa kosmiče. to ga je moj navadil.
Varuška mu daje čokolino, kar mi sicer ni najbolj všeč, sam kaj naj. Ali naj ji rečem naj raje naredi gres? Ko pa ima tri otroke, verjetno ji ne bi zneslo.
No mogoče se bom opogumila pa ji bom rekla.

Drugače pa sem opazila, da mi gre teža fuuul počasi dol. Sem kar mal razočarana. Sem bila že na 61,4, sedaj pa spet 62,8 user posted image .
Dolga je še do študentske teže, pa itak se je sedaj upočasnilo izgubljanje. Ne vem ne vem, a bi mogla imet skos sadni dan oz . vodni dan, pa jest ko ptič, pa laufat 10 km na dan...
Mah bo že. Ni zaobupat pomojem. Imam kar shujševalno krizo, morem rečt.

No se beremo,pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1613
   [Brisano sporočilo]
18.5.2008 18:46:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
   [Brisano sporočilo]
18.5.2008 18:48:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.5.2008 21:39:09   
DeMer
Ojla!

Kako ste kaj? Vas je vreme spravilo v postlo?
Danes smo praznovali še mal moj RD. Smo se imeli prou fino. Za darilo sem pa dobila dve masaži, eno tuina in eno obraza, tako da se bom zdej priklučila klubu uživaških mamic. user posted image

Mark smrka že skor en teden, ampak zdejle 2 dni mu grejo pa kr zeleni smrkli ven. Upam, da je to konec.

Grem spat, sem že čisthin.

LN

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.5.2008 7:53:20   
Margit
Dobro jutro.
Jaz sem še kar doma. V soboto je še tašča zbolela. Tako da sem ostala čist brez varstva. Danes ostanem jaz doma. Jutri ga bosta mela pa moj dopoldan in potem moja sestra. Me je prav groza danes spet klicat v službo, da me ne bo. Tamal je pa že bolje. Upam sam da ne bo kakšnih posledic od te škrlatinke. Ker v začetku je bil že bolj miren. Zdaj ko pa je antibiotik prijel, ga pa ne priraviš da bi malo "ležal".

Ribicau jaz še nisem prala ovčke. Mam sicer dve -tud sem jih mela za voziček. IN moram rečt da jo navano samo prekrtačim in dam vn na luft. Navadno parkat na zjutraj na roso. Potem pa na sonce, da se ornk precmaka. Ker je nisem upala oprat.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.5.2008 10:44:54   
atena777
Jaz pa sem fuuul lačna danes.
Sem pojedla že 3. malico - banana.

Komaj čakam na kosilo.

Teža je spet en pikič padla, zgleda, da bo počasi šlo dol. Kapljo po kapljo.

David  je včeraj fuuul zahteval mojo pozornost. Prav po tleh se je metal, če se nisem skos njemu posvečala. Skos bi rad interakcijo.

danes pa gre mami laufat. Saj vreme bo zgleda.

LPa.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.5.2008 12:33:26   
malecka_mateja
dober dan!

POZDRAV IZ SLUŽBE!

MI SMO ŽE OK!SKOZ V GIBANJU!
ribuc ajaz sem teščo vprašala ki ma ful ovčje kože in ona jo opere na ročno pranje in je baje ok!zdaj pa nevem!

no jaz mam mojo še doma v varstvu pri tašči  ker še mamo do srede antibiotike in je nebom dala z antibiotiki v vrtec!

no morem it delat!lep dan!papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.5.2008 12:53:22   
ribicau
Ojla!

Kožo sem dala v stroj, zdej pa čakam na rezultat user posted image . Kr bo pa bo!

Zvečer po plavanju Evo moj pobere v Kranju, jaz pa grem v šoping. Morm si par stvari za v službo nabavit, ker zdej pa poletje nimam nič. Včeraj dopoldne sem šla z Evo, pa sem stvari samo probala, kupit pa nisem mogla, ker je bla že čist zoprna. Sem si vzela v garderobo hlače 36 in 38 št., pa mi je blo vse preveliko, tko da sem šla po 34, kle me pa dolžina jebe - mi je prekratko user posted image . A to mata h&m in c&a take velike številke al kva? Če kje drugje probavam, mam 36 al pa 38št.!

Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.5.2008 13:48:46   
atena777
Ja H&M ima malo večje cifre. Saj imajo tudi za user posted image  nenormalno velike.

Italijanske cifre pa so praviloma manjse.

Jest morem pa neki dokoncat, pa se mi ful ne daaaa...

lpa.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.5.2008 14:29:11   
helimaša
čao pupe!

pa da se malo javim po dooooolgem času.......ma sej sploh ni časa.....oziroma ko se spravim pisat mi pa tamala okol računalnika skače.......
jst sm še vedno na bolniški...........in zdej mi pa že kr paše bit doma........je itak tud Maša pr men.....tko da ni v varstvu.........mislm pa da bom mogla it ta tedn delat.....in sm že psihično na tleh......mi je že kr slabo k se spomnm da morm it med katastrofalen kolektiv.....in me je res že prav strah.......
drugače pa je Mašika še kr pridna.......ma včasih ene čudne izpade......ponoč pa kakor kdaj......enkrat spimo drugič spet ne.......ma ne vem kva jo daje......sej drugače se pa kr dobr štimamo......
komaj čakam da bomo lahko spet šli v akcijo in delal na user posted image ......ker si res ful želim......me še tok stisne k vidim kakšno nosečnico......
drugače pa gremo septembra v vrtec......koooončno smo dobil vrtec......pr nas je to katastrofa.....sprejel so jih 141, zavrnil pa 261.......a si morte mislt......ma sej ne vem kva je našmu županu.....pa že dve leti obljublja vrtec pa še nič......pa pravjo mejte otroke......****u kam čmo jih pa dat.......pa sej dobr da smo vsaj privat varško najdl......sej eni pa še te ne najdejo......ma je res kria......pa še drago.......eni si pač tud privat varstva ne morjo prvošt......jao......

punce res ste pridne s to shujševalno.......jst bi tud mogla eno usekat pa se kr ne morm spravt......bi že ta drug dan začela normalno se basat.......sm se pa odlačla da grem tud jdt dons tečt......upam da mi bo usoel.....sm včasih ful pretekla zdej sm pa čist iz forme......

zdej pa počas neham......ker se boi naša princeska zbudla......

lep pozdravček

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.5.2008 19:43:33   
visnjaaa
Punce    HELPPP MEEEEE!

Jaz žrem ko svinja. Jaz sem tako jezna na sebe, ker sem spet tam, kjer sem bla......68 kg. Pa imela sem jih že lepo 65....grozaaaaaa.....zdej pa se ne morem sravt hujšat nazaj.

Dejte me mal zmotivirat, ker se počutim zelo, zelo slabo.
Danes pa je splOh en butast dan. Kr neki se mi že cel dan vrti...pa sej ne vem....al bo luna la kaj?
Čist sem gotova, zmatrana do konca.....grozno.

No sej spet morem it...me že kličejo. Tud usrat se nimam cajta it....

Lepo se imejte, pa hujšajte še naprej....res te pridne.

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 19.5.2008 19:44:28 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   [Brisano sporočilo]
19.5.2008 22:11:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.5.2008 7:13:02   
Margit
Dobro jutro punce.
JAz sem že pokonci, pijem kavico. Lepo v miru in tišini. Prav paše.

No da vam povem da ima tašča tudi škrlatinko (mislim otroško bolezen?!), ki jo je seveda dobila od Matica, ki je cel dan samo bruhal po njej. Tako da sem ta teden še doma. V službi so ful razumevajoči. Sem rekla da bo za danes mooja sestra vzela dopust in ga pazila in je rekla, da kaj takega pa tudi še ne. Da naj bom lepo doma in naj pridem ko bodo otroci zdravi. V prejšnji službi tega ne bi doživela. Mislim, daleč od tega.
Tako da Helimaša, če si v tem kolektivu nezadovoljna, hitro razpošlji CV-je naokrog.

Atena pa ne se tolk matrat s kg, pa saj maš čist OK postavco.

Kolubmo blagor ti k si zapravljala. Jest bi tud mogla. Mislim, zdaj pa mi je začel zmanjkovat že skoraj osnovnih življenskih stvari, da o ostalih stvareh niti ne govorim. Najboljš da štacune k men pridejo.

Ribicau je ratalo? Je ovčka lepa? Ej jest mam tud v HM 34 hlače, ampak zelooooo predolge. Najboljš da ti odrezke dam, da ti bodo v dolžino prav. Ne sej se hecam.. Mam prijateljico, ki je tud zelo velika in so ji vse hlače prekratke. Bi mogl naredit dve dolžine. Ene bolj kratke in ene dolge.

Mateja kaj novega s hiško?

Ma grem se zdaj zrihtat in tamalo pokonc spravit, da gre počasi v vrtec.

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.