|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
16.5.2008 13:05:28   
Nova sporočila
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

naila jaz sem kar tam prek neta.
Sem pa potem klicala tega gospoda po telefonu, zaradi reklamacij,... imala sem gsm in ga je res bol težko dobit.
Zakaj pa kar tam na netu ne naročiš?

Jaz bom tudi preko neta naročila. Voziček namreč.

Rožica*, si voziček reklamirala?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.5.2008 13:10:39   
Nova sporočila
Naty 76
Ojla,

pa ima prvi zobek tudi Tia. Končo. Sandra za seznamček, 16.5.08.
Helenav user posted image pa se je vse uredilo.

Tianna Makarska riviera je super odločitev. Mi bomo tam prvih 14 dni septembra. Se pa še nismo odločili kam junija.... ker drugače bo predolga.

Dreamz pridna da sama pečeš kruhek. Midva sva ga tudi včasih, samo potem se mu je težko upret.

Glede srečanja, jaz bi šla rada, ampak sama s tremi ... ne vem no. Možeka sem komaj prepričala da gremo na službeno-družinski piknik en dan prej, tako da mislim, da sem bonus že izkoristilauser posted image . Bomo videli.

Žan se valja na blazini, se mu grem pridružit.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.5.2008 13:10:57   
Nova sporočila
Rožica*
ja
Blago na športnem delu je bilo strgano.
pa niso nič komlicirali, so poslali popolnoma novega, čeprav sem to opazila šele, ko sem montirala ta sedež, ker ga prej nisva podrobno pregledala, je čakal kar zapakiran na uporabo.
Me je bilo malo strah, da mi ne bodo hoteli, ker je že kar precej časa minilo od nakupa,... Pa da bi slučajno rekli, da sem ga sama strgala in da nebi verjeli da ga nisem uporabljala,.... Skratka žrlo me je....user posted image
Pa vse zaman. G. Jani je samo rekel, dajte ga jutri na pošto, bomo poslali drugega. user posted image

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.5.2008 13:17:27   
Nova sporočila
Rožica*
Tianna glede zimske vreče si spraševala.
Vreča izgleda tako:
user posted image
Ni namnjena samo dojenčku, ko jo nastaviš na sedež zavzema cel sedež, tako da jo uporabljaš, dokler otrok ne prerase vozička.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.5.2008 13:26:13   
Nova sporočila
NalLa
Rožica sem hotla še neki zaradi blaga vprašat. Sej sem jih dobila samo majo tako gužvo, da me bodo poklicali nazaj.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.5.2008 13:29:18   
Nova sporočila
Anonimen
NaILa, kaj pa ti naročaš?

Rožica*, a strgano... user posted image  user posted image  Zdaj pa me je kar strah naročit. Kdo ve kaj bom dobila. user posted image  Sva pa se odločila za barvo SAND. user posted image  user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.5.2008 13:30:12   
Nova sporočila
Anonimen
Naty, končno ta zobek a? user posted image  Tia!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.5.2008 13:31:54   
Nova sporočila
Rožica*
ma nima te kaj bit strah.
Če bi bilo kaj narobe, sploh ni problem, zamnjajo,....

Vem ker moja prijateljica vse tam kupuje in jim kar naprej teži, da je to pa to,.. pa stregica ne drži, čeprav vem da ima tako napolnjene žepa da jo kar dol vleče...... in do sedaj se je še vse dogovorila njej v prid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
16.5.2008 13:33:40   
Nova sporočila
Anonimen
Ma upam.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
16.5.2008 13:36:32   
Nova sporočila
Anonimen
Aja, še to. Ma glupo mi je, ker če bo kaj narobe, bom morala poslat nazaj, pa njih čakat itd. user posted image  JOJ, res upam, da bo vse ok.
Dej prosim, povej mi, na kaj moram biti pozorna pri vozičku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
16.5.2008 13:44:35   
Nova sporočila
NalLa
jest bom naročila maxi cosi priorifix, samo ne vem katero barvo naj vzamem, ker je razlika tud v materialu. Bi pa rada takega, da bi se čim manj potil v njem, ker v tej lupinci, ki jo imamo zdaj ful zašvica. Sej bova itak kupila tud prevleko, ampak vseeno, bi rada čim boljši material

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
16.5.2008 13:46:11   
Nova sporočila
sandra85
helena super da si vse uredila user posted image user posted image user posted image
naty user posted image user posted image user posted image za zobka!!!
NaILa js vedno prek spleta naročam, ko pa sem 1x klicala da nekaj vprašam, pa se ni noben javil-pol sem mail poslala, pa dobila še isti da osgovor

enej je danes tečen ko user posted image
ponoči se je zbujal, dopoldan je spal samo 20 minut (po navadi spi več kot 1 uro) pa še to ni hotel zaspal, tako da je kr 30 minut jokal, ker je bil tako zaspan. zdaj noče kosila jest, pa je jedel na zadnje kruh z sirčkom ob 9h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj je res kaka luna??????????????????????????

sem upala, da bo pojedel, da pol šibava ven,ma...user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
16.5.2008 13:47:46   
Nova sporočila
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

jest bom naročila maxi cosi priorifix, samo ne vem katero barvo naj vzamem, ker je razlika tud v materialu. Bi pa rada takega, da bi se čim manj potil v njem, ker v tej lupinci, ki jo imamo zdaj ful zašvica. Sej bova itak kupila tud prevleko, ampak vseeno, bi rada čim boljši material

A tako. Kaj pa, če bi jim poslala mail?

Naš se tudi full poti v lupinici. Bova tudi kupila letno prevleko.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
16.5.2008 13:55:36   
Nova sporočila
Anonimen
Sandra, pa kaj niti joške noče?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
16.5.2008 14:07:57   
Nova sporočila
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra, pa kaj niti joške noče?

ko sem prej ob 11h probala ni hotel, zdaj pa ne kaže nobenih znakov lakoteuser posted image če bo lačen, bo kosilo dobil ne joško

zaspan pa jeuser posted image pa noče niti zaspat...danes bo še naporen dan. ob 16h greva ven, ker sem zmenjena z kolegico, v vozičku pa je po navadi priden pa nič tečen. bomo vidli
zdaj si grem 3. kavo skuhat user posted image ker sem res fulll zaspana

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
16.5.2008 14:13:14   
Nova sporočila
Anonimen
Morda pa res ni lačen. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
16.5.2008 14:19:47   
Nova sporočila
helenav
evo..

stanovanje na pol popucano..Klara pančka..jaz izkoristim 15 minut, dokler imam masko na obrazu....mama je že prišla, bo  pazla Klaro popoldne, ker jaz se grem pobarvatuser posted image user posted image

dojenje mi smo včeraj prvi dan bli brez joške...samo zjutraj in zvečer in enkrat ponočiuser posted image user posted image

gh šiba....je vse kar ji dam......je ful pridna,  tudi alpsko mleko ji ne nagaja ( kakšno papico-keksolino itd...ji naredim s tem)

avtosedež je že nabalvljen..od 0-18 Concord Ultimax

Nefretttttttttttttttiiitttttttttii  čauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu PRIDI NA SREČANJEuser posted image user posted image JAZ BI TE RADA SPOZNALA....nasploh Celjanke....slišim same lepe stvari....

guppy  a ti bi prav piknik..al kako?? Jaz sem imela v planu kakšen sendvič za naju..še to vprašanje:-)))..ni tam nobenega bara za kaj spit itd....vbistvu sem nazadnje bila tam kot otrok..tako, da nimam pojma...če je treba kaj zrihtat, bomo nabavli...user posted image

spanje ponoči še vedno ne urejeno.....user posted image upam, da do službe bo kaj bolje..sicer user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
16.5.2008 14:36:03   
Nova sporočila
Anonimen
A ste že vse dale user posted image  v avtosedež? Mi ga bomo kupili drugi teden oz. naročili no. Izbrali pa smo tega:

user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
16.5.2008 14:45:14   
Nova sporočila
NalLa

Ma sej ga bova šla jutri kar v BC pogledat, ampak sem misnla, da bom že dans naročila. Sej veš ko si baba neki v glavo zapič hoče da tako je!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
16.5.2008 14:47:53   
Nova sporočila
Anonimen

Ma sej ga bova šla jutri kar v BC pogledat, ampak sem misnla, da bom že dans naročila. Sej veš ko si baba neki v glavo zapič hoče da tako je!user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Sem tudi jaz takšna. user posted image  user posted image  user posted image

Ma na sončku je avtosedež cenejši?

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
16.5.2008 14:51:08   
Nova sporočila
NalLa
Jest se morm spet mal pohvalt (sej vem, da me bo to še po glavi teplo). Sem se včeri odločila, da je tega nošenja po rokah čez dan za zaspat dovolj (ker me hrbet boli ko user posted image ) in, da če zna zvečer sam zaspat bo tud čez dan. In tako od včeri naprej postopek za zaspat takšen: greva v spalnico mu sezujem copatke, ga položim na moj povšer, se vležem zraven njega in mu začnem brat pravljice. Čez par minut, ko začne on skakat po pojstli ga stisnem k sebi, ga božam in mu pojem nina-nana. Par minut se mal krega in hoče trmart, nato se sprijazni in zaspi. Potem pa ga samo prestavim v njegovo pojstlco. Tko bom zdej delala kakšen mesec, potem pa ga mislim navadi na to da zaspi sam v svoji pojstli. Kako pa še ne vemuser posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
16.5.2008 14:53:01   
Nova sporočila
NalLa

user posted image  user posted image  user posted image  Sem tudi jaz takšna. user posted image  user posted image  user posted image

Ma na sončku je avtosedež cenejši?

Ja za 30 eur kot v bc, pa še prevleka je za 10 eur cenejša

< Sporočilo je popravil NalLa -- 16.5.2008 14:54:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
16.5.2008 15:23:29   
Nova sporočila
sandra85
joj, moja tečka danes.....user posted image user posted image user posted image
zdaj sem naju končno spakirala, da greva mal ven-oblečem njega, oblečem sebe in pol ko se že odpravljava, se on spomne, da je lačen in da hoče zizo. ga podojim in seveda zaspi na zizi...zdaj pa moram čakat 1 uro da se zbudi, pol pa greva končno ven...

guppy, kako se bomo zdaj zmenili, kera bo kej prinesla???
in kaj če vsaka prispeva nekaj, se nakaže na račun od kere ljubljančenke, ona nabavi in to je to?user posted image
js še zdaj nevem, kako bo user posted image zato bi raje dala € v primeru če ne pridem, da ne boste ostali brez česa (kar bi pač mogla js prinest)

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
16.5.2008 15:28:38   
Nova sporočila
december06
NaILa user posted image user posted image za uspavanje čez dan. Poročaj, če bo tako šlo še naprej. Mi tudi moramo nekaj takega uvesti. Samo se začne potem tako histerično jokat, da ga komaj umirim in sem si rekla, da tiste dve minuti, včasih pet, pa ga bom že po rokicah uspavala. O.k. zdaj še gre ko ma okoli 8 kg, pol pa ne vem kaj bo. Najbolj me je strah, kako bo v varstvu. Ma, hvala bogu bo pri babicah in ne bodo tolk stroge.

helena glede dopusta in regresa sem ti že napisala, da ti pripada vse, glede dela na krajši delovni čas, pa moraš le urediti z delodajalcem, ki ti mora dat Aneks k pogodbi, kjer je zapisano, da delaš krajši delovni čas (lahko delaš na 4 ure ali na 5, 6 ali celo 7 ur) in da je to vskladu z Zakonom o starševskem varstvu. Nato pa s tem aneksem greš na CSD, kjer potem uredijo tvoje obvezno zavarovanje za ure do polnega delovnega časa. Upam, da ti vaša računovodkinja ne bo delala preveč težav.

aljab  tudi jaz ne najdem tvojega gesla oz. te sploh ni na google skupini, al sem jaz smotana. Jaz sem tudi za srečanje, da se malo vidimo in malo sprehodim po Celju. Samo povejte kdaj (torek okrog 10 ure mi kar odgovarja) in kje. Samo to kje mi boste morale bolj natančno razložit, ker jaz moram še avto zraven parkirat.

guppy jaz tud ne vem kako bi bil izvedljiv tale piknik. Mogoče je najboljš če si vsak sam zraven kaj prinese, pa če ma kaj več pa še drugi sprobamo, pa kakšno pecivo.....Lahko pa tudi en kaj nabavi in potem poberemo denar.

Aja, naša noč je bla tko kot sem napovedala. Jok na vsake dve uri. No, potem pa je spal od 1.30-5:30, jedel in nato vstal z jokom ob 6:50. Joj, kolk bi spala. Drugače spimo vsaj do 8 ure. Pa nikjer nobenega zobka.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
16.5.2008 15:41:04   
Nova sporočila
NalLa
December 06 kakšen lep avatar. Kje ste ga to slikali?

Ja, jest sm misnla, da bodo ful problemi, ampak za enkrat kar gre tole uspavanje. Hvala bogu, ker me je že ornk križ bolel.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?