|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
16.5.2008 6:36:34   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Zunaj pa sonček. user posted image user posted image user posted image

Še malo, pa se tudi midva odpraviva pogledat najin zakladek. user posted image user posted image user posted image  Potem pa tako kot Nell na lov za sobico. Greva za nejca sobo naročit. Juiiiiiiiii. Pa od slaščičarne je moj user posted image  sanjal. Bo očitno padla sadna kupa, ki mi lušte dela že od takrat, ko je Sayuri pripopala slikce gor ali pa tortica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa verjetno še v Baby center in verjetno v H&M kaj kupit za bebico, če bomo videli spol. user posted image  Sem pa ravno od svakinje včeraj nekaj cotik dobila nazaj. Sem jih posodila, ima 4 mesece starga fantka. user posted image  Je bilo zanimivo gledat kaj je Nejc nosil kot dojenček. user posted image  Pa veliko plišastih žabic sem imela. user posted image  Sandra mislim, da v Domžalah traja kar dolgo UZ, saj Erin je bila zelo zadovoljna. Če gre pa katera h K_a_t_j_i, naj jo pa lepo pozdravi in naj pove, da jo pogrešamo.

Noč je bila pa tako lepa kot že dolgo ne. Sem spala v kocu od 22.30 do 5h, potem sem pa še urco poležala in sem kot nova, polna energije, danes vsa v pričakovanju. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi mali je začel telovaditi, ko sem se zbudila in očitno že ve, da ga gresta ati in mami pogledat. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.5.2008 7:15:25   
sandra123
Jutro in hvala za kavico Naty, pa dobro opravi na UZ-ju...Današnja noč je bila pa še kar nekako user posted image ...sem spala od 24 pa do 7-ihuser posted image ...sem kar polna energije danes...sicer mi pa ne bo dolgčas - je možek doma in bo belil kuhinjo...pa še vrata bodo popoldan montirali...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.5.2008 7:16:52   
lana777
Jutro,

naty13 - user posted image user posted image  za prespano noč!

ZA Katjo pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,  da ji dnevi v bolnici
hitro minejo!

Jupi, dans je pa petek user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.5.2008 7:35:05   
Maja T.
Jutro!

Danes sem bolj zgodna, tudi polna energije user posted image . Noč je bila dobra, edino enkrat sem si morala preobleči pižamo, ker sem bila čisto mokra, ampak sem potem HB takoj nazaj zaspala.

Zadnje dni opažam, da sem začela zatekat, v balerinkah mi dva buhtlčka ven gledata user posted image , pa prstan mi gre težje dol user posted image , nič bo treba sol zmanjšati na mini-mini mum...

Naty hvala za user posted image in obema (Naty in Sandri user posted image za prespano noč).

Vilika kdaj so tebi sporočili, da moraš na PP P3 fix čakati 1 mesec? Jaz nisem dobila nobenega maila, samo potrdilo naročila na voziček so mi poslali na mail in da je kao dostava 1 teden?

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.5.2008 7:55:28   
Maja T.
Mogoče kot zanimivost:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2768454&mpage=1&key=&#2768974

Jaz se že ves čas sprašujem, kako našo pupiko obleči, ko se bo rodila in bo zunaj vročina.
Kaj še to vedno velja, da mora biti novorojenček 1x več oblečen od tebe?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.5.2008 8:03:55   
naty13
Še vedno sem z vami. Še moj user posted image  se obleče, potem pa greva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T. mislim, da 14 dni morajo biti vsaj v dolgem bodiju če je vroče. Za začetek kratek rokav ne pride v poštev, saj tako so mi rekle mamice, ki so imele otročke poleti. Sicer pa dojenčka oblečt en rokav več od nas velja za kakšne 3 mesece.

Sandra tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image  za prespano noč. In tudi pri vas boste imeli pestro danes. user posted image

No zdej pa res grem. Lepo čvekajte pa se beremo.

Anita dobro opravi danes. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.5.2008 8:46:15   
Vilika
Jutrooo!!

Vsem ki imate preglede želim da vidite vse naj naj user posted image user posted image user posted image .

Katja - držimo pestke zate in za pikico user posted image user posted image user posted image naj ti čas čim hitreje mine (nabavi si goro revij in kakšno knjigo - to meni pomaga) in da bi 'dohtarji' kaj pametnega pogruntali. Še jaz bi prišla na obisk, pa sem žal res predaleč od Celja... Dragi od Katje - ti pa le še kaj sporoči kakšno je stanje in počutje tvojih - velike in male pikice.

Maja T. - jaz sem naročila voziček 4.5 in takoj dobila predračun na mail, 6.5 so mi telefonsko javili da bo čez 14 dni... 9.5 pa da ga vsaj še 1 mesec ne bo... Če bi spremenili izbor barve bi bil pa prej. Me prav zanima če bojo tudi tebi podali enako informacijo, jaz upam da jih kaj prej dobijo.

Danes sem pa v avtu slišala komad od Elvisa - In The Ghetto in so mi naenkrat šle kocine po hrbtu gor (sem do sedaj mislila da tam nimam kocin user posted image ), z lic so se mi pa še solze usule user posted image ... Neverjetni so ti neki čudni čustveni izbruhi, komad sem že 100X slišala pa ni bilo takega učinka... noro.

Danes ni sončka - pa vseeno uživajte user posted image !

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.5.2008 8:52:41   
ozziebo

Jutrooo!!
Vilika - saj je sončekuser posted image
Katja user posted image user posted image user posted image , vse vse vse dobro, zdrži te dni, saj verjamem, da je zoprno, ampak user posted image raste, in to je glavno!!!

Maja T. meni je bilo tudi celo noč vroče za znoret, sem hodila v kopalnico skozi okno gledatuser posted image !

Zdaj pa moj user posted image že barva sobico zauser posted image , (oz. se pripravlja), grem pomagat, yupiiii!!

Pa lepo opravite današnje preglede!!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.5.2008 9:04:19   
Maja T.
Vilika ti bom sporočila, če bodo meni kaj javili? Res upam, da bova vozičke dobile kaj prej user posted image , komaj čakam...

Naty13 hvala za inf.  

Vse dobro danes na pregledih user posted image :

16.5. - nell
16.5. - miškolinček
16.5. - Neža7

16.5. - naty13 3D UZ
16.5. - Julija08 3D UZ
16.5. - Višnja 3D UZ

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.5.2008 9:28:49   
dojenč
jutro še od mene
KAJTJAuser posted image  NISI SAMA.hb, da je z vama vse ok lepo počivaj pa boš videla da  bo vse.user posted image .

KAJ SE PA čustvenih izbruhov tiče,ša niti ne govorite, jaz se za vsako malenkost zjočem,zdaj  ko se z mojim selima,oz se še gradi, in dela,sem nekje v kotu našla sliko ko je bil z bivšo na maturantskem.
ej,meni je to sicer smešno, ampak,....sem padla v taki jok, da je to groza, pol pa me je iz drugega prostora klicu, naj grem nekaj pomagat, pa nisem mogla kar  taka zajokana, pred vse.pa je prišo v sobo, in v roki sem še kar držala tisto sliko.ne morete verjeti, solze so me samo oblivale.
polpa me moj stisne k sebi , pa pravi da kaj je bilo je bilo,in da sma midve z user posted image  edini,....pol sem še pa dla v jok.
no, pol  pa mi vzame sliko iz rok da bi jo proč zabrisal, pa sem rekla da je ne rabi, naj jo ima za spomin na maturantskega, pa me ni poslušal.
mislim takih izbruhov pa se nisem imela, in upam da so res samo v nosečnosti.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.5.2008 9:34:30   
Maja T.
Bambi kako ti gre kaj seminarska?

Jaz pa pogrešam Dar10, pa Višnja se tudi že dolgo ni nič oglasila?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.5.2008 9:53:57   
bambi14
Jutro babike,

malo vas berem, malo pišem seminarsko, ...pa fejst sem lena.user posted image Pa nič kaj ne komentiram- PACKA user posted image .

MajaT- bo že,.....počasi gre dalje. Jaz pa pogrešam ANDREJABORIS- ej kje si.

Že nekaj časa nazaj ko ste naročale tiste majčke pri Mojci, je ena dala na forum slikice različnih barv majčk: teliranih,...Sem brskala eno uro po naših čvekih pa tega nikakor ne najdem.
Če ima katera še to- prosim naj še enkrat pokaže barve majčk.  Hvala.

Lep dan,...grem na seminarsko.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.5.2008 10:00:02   
Maja T.
Mi o volku, volk na vratih oz. telefonu user posted image ...

Vilika so me že klicali iz Sončka, 5 min nazaj, da žal trenutno te barve vozička ni na zalogi in če rabim nujno, lahko izberem drugo barvo. Sem gospoda vprašala, če bo čez 1 mesec, pa je rekle, da upa user posted image user posted image user posted image , ups upam, da bo do avgusta...

Bambi mislim, da je na str. 51, 52, tu nekje... 

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.5.2008 10:04:35   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo sem našla

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.5.2008 10:05:33   
mishel
Jutro punce!

KATJA user posted image user posted image user posted image naj ti dnevi v bolnišnici čim prej minejo!!!!

DOJENČ revica! Se pa po reakciji tvojega user posted image vidi da te ima zelo rad user posted image . Mislim pa, da se bodo hormončki po porodu počasi umirili. Jaz na srečo izbruhov joka še nimam, me pa vsake toliko prime, da sem žalostna ali pa celo tečna brez razloga user posted image . Se mi moj kar mal smili, ker me mora tako prenašat.

OZZIEBO
poročaj kako kaj sobica!

Mene skrbi, če bom znala primerno oblečit najino user posted image . Upam da jo ne bom preveč oblačla, ker me bo strah, da je nebi zeblo. Mislim, da bom potem še bolj zvesta uporabnica interneta user posted image .

MAJA T meni tudi občasno zatečejo noge. Potem se kakšen dan potrudim in malo več pijem in držim noge v zrak, pa je bolje.

VSEM KI IMATE PREGLEDEuser posted image user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.5.2008 10:09:02   
cicmic
Živjo punce!

Da se še jaz malo javim. Tudi mene noro daje seneni nahod, tako da me sprovocira že odprto okno za 5 minut.
Jaz mam pa kar naprej ene težave s temi popadki in tišanjem navzdol, dodatno pa še v predelu želodca z bolečinami, ki se razvijejo do te stopnje kot pri vnetju za žolčne kamne. Skratka groza. G me je sedaj predlagala do konca na bolniški, komisiji pa očitno to ni všeč in zahtevajo izvide in kopijo materinske... skratka so mi ful zakomplicirali, čeprav gre za prvo podaljšanje bolniške.
Včeri sem bila pa še ful poparjena, ko sem dobila izračun dohodnine in moram vrnit 440 evrov. Za zjokat. Očitno mi CSD (ker sem bila v 2007 skoraj celo leto na porodniški) ni odvajal zadost. Midva pa oba v totalnih kreditih. Ah, bo že, bom nehala jamrat!

Ja punce, naš poletni čas se kmalu bliža in kmalu bomo ugledale naše nagajivčke. Se že prav veselim, čeprav škoda, da bo šlo poletje takrat že proti koncu. Zame bi blo kr fajn, da bi imel v SLO daljše poletje, vsaj pol leta- sem zahtevna ne?

Aja Erin, lepo prosim za vpis podatkov:
- naslednji pregled 30.5.
- starost 31 let
- pričakujem drugega otroka (čeprav je to 3. nosečnost)
- sem skupaj na +3kg

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.5.2008 10:18:18   
mishel
CICMIC ti presneti evri user posted image . Pri nama jih je tudi vedno premalo, kaj šele bo, ko bomo trije. Drugače pa ti kar mal pojamri, saj smo zato me tu, da te mal potolažmo. Te pa moram pohvalit, samo +3 kg user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.5.2008 10:22:06   
Maja T.
Ej Cicmic si nas prišla spet malo pogledat user posted image , ti samo lepo počivaj in se ne sekirat zaradi komisije, ne vem zakaj jim je tako težko dati bolniško, ko pa je kaj narobe, pa noben nič ni kriv...

Maja T. meni je bilo tudi celo noč vroče za znoret, sem hodila v kopalnico skozi okno gledat !

Ozziebo zgleda, da je bila čudna noč user posted image , vem pa da ja Sayuri že prej jamrala o teh nočnih vročinah

Mishel
saj pijem dosti in ko sem doma je ok z nogami, ko pa sem bolj dolgo na nogah in hodim, pa se takoj pozna buhtlček izza balerink user posted image

Grem pa zdaj vseeno malo na sprehod, to me tako pomirja in nadiham se za obe user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.5.2008 10:23:00   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo sem našla

....user posted image hvala res ampak to so osnutki, ki mi jih je Mojca poslala in ste se potem odločale.

Ena od nas oz. kr nekaj punc pa je naročilo telirane nosečniške , vse so ble enobarvne in z štorkljo ampak malo lepše barve: bolj fensy- azur plava, vijolična,...ena jih je poslikala, ko jih je dobila po pošti. Rada bi si naročla, pa bi Mojci rada priložila točno katere želim.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.5.2008 10:27:40   
Maja T.
aha, že vem katere misliš, čakaj grem gledat, če še imam, to je meni poslala, samo niso telirane, ampak rezane pod prsmi in gredo tako na vzven

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.5.2008 10:28:48   
Zoja Miša
Ojla babike!

Me veseli, da ste vse bolj kot ne o.k. Seveda se vsem težavam in težavicam ne da izogniti.
Tudi za mano je pestra noč, me je špikalo pod popkom nekaj celo noč, da sem za vsak zasuk v postelji bila budna.user posted image  Pa še sedaj me nekaj špika, ko se vsedem ali premaknem. Upam, da je to normalno!
Smrčim pa za enkrat menda ne! Še vedno je moj tisti, ki ga moram butatiuser posted image .
Noge mi včasih zatekajo, a hujšega ni.

Krysia, jupi za voziček.
Maja T, super praktičen nakup! Mislim, da se boš v tem tudi najboljše počutila. Sem tudi jaz zadnjič v trgovini bila kar žalostna, ker vse kar na obešalniku izgleda super je na meni nekako čudnouser posted image .  Za voziček pa upam, da ga dobiš pravi čas! Jaz ga bom šla pa najkasneje v četrtek po 3D UZ naročiti v Pikapolonico! Jane slalom pro strata. Menda ga dobiš takoj, ali pa najkasneje 1 teden po naročilu! Jupiiii!!

Gajka, mislim, da očetovski dopust bo kar prav tako. 11 delovnih dni!

Arany, lepo da si se javila.

Fant od Katje, hvala za informacije in povej Katji, da mislimo nanjo! Punce iz okolice Celja, pojdite jo kaj obiskat in ji pošljite naše pozdrave!!!

Naty, uživaj na UZ in poročaj!

Cicmic, joj kolk eni komplicirajo, upam, da boš vseeno dobro zrihtala! Glede dohodnine pa je tako, da moramo letos vsi plačati! Grrrrrrrrrrrr...! Res pa je tvoja vsota velika. A saj veš kako je, niče ne pomaga, država je požrtna!

Midva pa bova jutri mogoče šla v Avstrijo. Malo v šoping. Kar odlašava, na koncu pa se bojim, da naju bo čas povozil!user posted image

Danes je še kar lep dan! Uživajte!!! In petek je !!! Jupiii!!! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.5.2008 10:29:10   
Maja T.
evo:

user posted image

si mislila tole

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.5.2008 10:31:54   
Vilika
http://nosecnice.moj-album.com/album/11777152/

na tem naslovu bi morale biti, bambi

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.5.2008 10:34:22   
Maja T.
iiii, pa so res bolj telirane, meni je pa v spominu ostalo, da so rezane pod prsmi user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.5.2008 10:40:52   
mishel
Punce sem zdajle brala temo Nosečnost malo drugače in sem se tako nasmejala...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?