Zoja Miša
|
Ojla babike! Me veseli, da ste vse bolj kot ne o.k. Seveda se vsem težavam in težavicam ne da izogniti. Tudi za mano je pestra noč, me je špikalo pod popkom nekaj celo noč, da sem za vsak zasuk v postelji bila budna. Pa še sedaj me nekaj špika, ko se vsedem ali premaknem. Upam, da je to normalno! Smrčim pa za enkrat menda ne! Še vedno je moj tisti, ki ga moram butati . Noge mi včasih zatekajo, a hujšega ni. Krysia, jupi za voziček. Maja T, super praktičen nakup! Mislim, da se boš v tem tudi najboljše počutila. Sem tudi jaz zadnjič v trgovini bila kar žalostna, ker vse kar na obešalniku izgleda super je na meni nekako čudno . Za voziček pa upam, da ga dobiš pravi čas! Jaz ga bom šla pa najkasneje v četrtek po 3D UZ naročiti v Pikapolonico! Jane slalom pro strata. Menda ga dobiš takoj, ali pa najkasneje 1 teden po naročilu! Jupiiii!! Gajka, mislim, da očetovski dopust bo kar prav tako. 11 delovnih dni! Arany, lepo da si se javila. Fant od Katje, hvala za informacije in povej Katji, da mislimo nanjo! Punce iz okolice Celja, pojdite jo kaj obiskat in ji pošljite naše pozdrave!!! Naty, uživaj na UZ in poročaj! Cicmic, joj kolk eni komplicirajo, upam, da boš vseeno dobro zrihtala! Glede dohodnine pa je tako, da moramo letos vsi plačati! Grrrrrrrrrrrr...! Res pa je tvoja vsota velika. A saj veš kako je, niče ne pomaga, država je požrtna! Midva pa bova jutri mogoče šla v Avstrijo. Malo v šoping. Kar odlašava, na koncu pa se bojim, da naju bo čas povozil! Danes je še kar lep dan! Uživajte!!! In petek je !!! Jupiii!!!