|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
16.5.2008 10:47:16   
alea01
ninny- danes bom sprobala tisto omakco z bučkami. Praviš, da gre zraven pire?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
16.5.2008 10:47:28   
Anonimen
Sam res več ne znam pisat. user posted image   

Ma sem se mal pohecala no user posted image

vročina - jaz sem očitno hkrati v menopavzi in noseča - ker me je včeraj ene trikrat kar oblil. Sem kar švoh ratala, pa tok mi je blo vroče - se mi je zdelo da mam likalnik namest ksihta ... Samo zatekam pa ne tolko - malo proti večeru...

HAAAHAHAHA likalnik namest ksihta user posted image user posted image user posted image  

Ja, tvitek, najini papirčki so v kakšnem rezalniku user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

do kolk pa moramo pridet

200

V taboru julij so odprle nov del že pri 186! Se šunjajo user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
16.5.2008 10:48:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ja jaz naredim pire

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
16.5.2008 10:48:31   
polly80
alea,tu piše,da je 270,lahko pa da je kje bolj poceni????user posted image

http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=7&podskupina=0&artikel=330

ja,she,tisti je res lep..ampak jaz ga že imam,takega čisto ok in še poceniuser posted image

ja,češnje..če bi vedela,da ni notri črvov,bi jih jedla..tako pa vsako posebej pregledam,to pa traja..in jih rajši ne jemuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
16.5.2008 10:48:41   
Anonimen
user posted image user posted image pa velik prehitevajo - al je to samo za motivacijo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
16.5.2008 10:49:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

O alea si mi dala idejo! Mega! Bom tud jest bučke s krompirjem nardila user posted image  

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
16.5.2008 10:50:34   
RMRM
ja,češnje..če bi vedela,da ni notri črvov,bi jih jedla..tako pa vsako posebej pregledam,to pa traja..in jih rajši ne jem

tud jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
16.5.2008 10:51:44   
Anonimen
Jaz jih pa jem, dokler se ne spomnim da so lahko notri črvi potem pa jih neham jestiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
16.5.2008 10:52:20   
polly80
jaz bom pa bučkine polpete user posted image in pire,njam njam,to je pa res božansko..user posted image sem rekla mojemu enkrat,da bom naredila bučkine polpete,ga je kar na rit vrglo,je mislil,kaj za vraga je pa to za eno sranje user posted image ,zdaj pa komaj čaka,da jih naredimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
16.5.2008 10:53:05   
Anonimen
Polly mi lahko zaupaš recept kako jih naredišuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
16.5.2008 10:53:59   
RMRM
Poly, kako pa jih narediš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
16.5.2008 10:54:07   
babysolza
Jaz jih pa jem, dokler se ne spomnim da so lahko notri črvi potem pa jih neham jesti

Pa saj če nisi vegetarijanka, lahko mal meska zraven poješ. user posted image  user posted image  Joke, češenj niti več ne pogledam, če vidim črva v bližini.

Jaz grem pa spet mal jest. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
16.5.2008 10:55:11   
alea01
polly- razlika je v tem, da če je spodaj plastika je dražji- kot pa če je spodnji del iz lesa. Logika?user posted image  je ni......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
16.5.2008 10:55:49   
alea01
črvi? Nato pa nisem pomislila.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
16.5.2008 10:56:47   
polly80
polly- razlika je v tem, da če je spodaj plastika je dražji- kot pa če je spodnji del iz lesa. Logika? je ni......

aha,a to je to..pa 100 eur razlike..user posted image niso jasni

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
16.5.2008 10:57:45   
polly80
ne misli,ti samo jej,sori vsem,ki sem jim pokvarila apetit do črvov...user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
16.5.2008 11:01:44   
alea01
mene nisi prestrašila.... jaz bom češnje jedla naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
16.5.2008 11:03:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ko ravno omenjate tole spletno trgovino BC (nisem še šnofala po tej strani) sem jo odprla in kaj vidim? 5-delni komplet slinčkov (!?) skoraj 40 eur, v akciji pa skoraj 30 eur user posted image  Banda!

V Mullerju-7 slinčkov 5 evrov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
16.5.2008 11:04:34   
she29
pa saj se mi zdi v teh mladih češnjah še ni črvov.sicer pa tudi po konsistenci vidiš kaka je češnja.če je čvrsta je bolj varna glede črvov.tiste črvive so vse ene zdrizasteuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
16.5.2008 11:04:40   
polly80
Polly mi lahko zaupaš recept kako jih narediš

seveda..

bučko naribaš -tam cca 60dag,dodaš malo česna,eno jajčko, naribaš zraven sir(kolko hočeš-jaz delam vse od okauser posted image ) in seveda vegeto.potem to zmešaš vse skup in dodaš moko in drobtine,pa ne preveč,odvisno od tega,koliko vode spusti bučka..ker ti polpeti se potem na žličko dajo in niso čisto trdi,tako da bi jih oblikoval..
no,segreješ malo olja in jih po žlički daš v olje..jaz naredim take bolj tanke,so dobri njamuser posted image
upam,da nisem kaj pozabila..je res na izi
lahko sevda še petrešilj dodaš..jaz danes ne bom..

pa dober tek

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
16.5.2008 11:07:50   
polly80
ne misli,ti samo jej,sori vsem,ki sem jim pokvarila apetit do črvov...

ne do črvov,do češenjuser posted image pardon

ja,she,saj maš prav se vidi po češnji..user posted image

ok,punce,nič ne bo s koslilcem,če bom na rr..grem v trgovino.upam,da ko pridem nazaj odprete že 4.deluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
16.5.2008 11:12:06   
alea01
no, puže... jaz grem tudi cunje obesit, pa počasi kosilce narest. Zdej pa res ne vem ali bi bučkino omakco naredilo ali pa polpetke..... lušta se mi eno in drugouser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
16.5.2008 11:17:54   
tweetek
Berem za nazaj pa komentiram:
she29 bravo za pregled in boljši CTGuser posted image ... Pošli dragega v ikeo. Majo ful luštkane stvari za otročke (ne opreme ampak tekstil, igračke pa pohištvo)

alea
tebi pa tud bravo za pregled, tvoji pametni puži za obrat, pa za to ker si luštna nosečka in fejst babauser posted image . Saj si res.

spanje - moj lubi pa ne smrči... Samo če ma poln nos, drugače pa ne. Ampak se pa jaz zato kar zgodaj zbujam, pol se pa malo matram d anazaj zaspim. WC pač....

čebelice -
če nisem že prepozna, ker predvidevam da si malega že peljala v vrtec-  kaj pa pesmica od Otona Župančiča o čebeli? Je iz zbirke mehurčki, če želiš ti jo prepišem....

ttea - lepo da se kaj javiš, pa kar pridno počivaj...user posted image
nya  - user posted image user posted image user posted image za pregled... A nas rada matraš, a ne? Zdaj sem pa firbčna. Saj po moje se boš pa izdalauser posted image user posted image user posted image - hmmmm, če se nisi že? Midva greva? Veš, v vrtcu smo rekl prva vela druga golfauser posted image user posted image user posted image

l. dasiy, ti sip a mela naporen dan včeraj... ampak sem prejle vidla da si še med nami.... Daj počakaj do polne lune, je samo še 4 dniuser posted image . pa 20. maj je tok lep datum....

she, hvala ,saj zdaj sem ugotovila da bom dala kar en 140x70 kovterček na pol, ker imam dva...

beyba user posted image user posted image user posted image .... ti kar več počivaj ,tud če ni vse pospravljeno... Saj pol ko bo beba tu, tud ne boš imela časa vsega pospravit. Bo pa tvoj tiste tri dni ko boš v P mrzlično vse prštimval....Ti kar pejdi  k mamici pa se pusti razvajat.
kajauser posted image user posted image user posted image user posted image za nemščino! Sem ti rekla da obvladašuser posted image user posted image user posted image user posted image

daisy pa najbrž ni več tukaj., gesla pa ne vem... bom pa pol vidla trebuščka.... user posted image user posted image user posted image user posted image ZA NAŠE DVOJČKE user posted image user posted image user posted image

kaja, a mi poveš svojega? Sem firbčnauser posted image
Anja, user posted image za UZ... Si ga mela pa res zgodajuser posted image
as bravo za pošiljko... Jaz pa moje modrčke še kar čakam...user posted image - tko ko ninny, sva čist usekane na poštarjauser posted image user posted image

AS - a poveš kater kengurujček točno - ker mene so mal prestrašli da čist majhnega ne smem met v kengurujčku?

joooj, jaz pa še torbe nimam prštimane.... Bo to projekt za danes.....

he he polly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je aljažev vse polno.... pa nosečih sosed zgleda tuduser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
16.5.2008 11:21:14   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Jst sm dala pa fotko svojga trebuha v album...kva je velik user posted image

jst sm ga tut dalauser posted image men se moj tut zdi ogromnuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
16.5.2008 11:22:44   
lunca14
čebelice - če nisem že prepozna, ker predvidevam da si malega že peljala v vrtec- kaj pa pesmica od Otona Župančiča o čebeli? Je iz zbirke mehurčki, če želiš ti jo prepišem....

Ni še prepozno,imajo do konca lleta.prosim.....user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?