Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 17:13:42
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27 no punce...jst bi tudi rada še eno zvezdico moraš pa kr več čvekat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 17:18:47
|
|
|
|
D.anna 76
|
beyba - za pregled in kar v naprej vse naj, naj za RD. Za seznam pozabila povedat, da imam naslednji pregled pri G 21.5. - CTG
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 17:19:44
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, danes sem že tretjič tu gor, pa komaj zdaj utegnem kaj pokomentirat, ker se mi je vedno mudilo. Zjutraj k frizerju, prejle sem šla pa v Postojnsko P pogledat eno majčico in njenega . Joj, kolk je luškan. Pa še mal sem pestovanje povadila. Jaz sem odločbo CSD za paketek dobila že konec aprila, za porodniško pa včeraj, oboje sem pa oddala predzadnji teden aprila. Denar od paketka že mam, porodniško pa nastopim jutri! A čez vikend bo baje slabo vreme a ne? Jaz razmišljam, da bi šla še mal u šoping (kar tako, itak že vse mam ), skupaj z mojo mami, ker gre moj na en sejem v Italijo. Pa na kako fajn kosilce, pa mal martinčkat pa to. Nya, jaz sem tudi naročila torbo za . Zdej se pa lohk zmenimo, pa vse pridemo v majicah 'pridem junija' pa s temi torbami pa se bomo takoj spoznale. Aja pa jutri mam RD. Sej vem, da se ne sme voščit vnaprej, ampak ker me daje ta skleroza vzami, kot da je danes jutri: VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 17:36:41
|
|
|
|
*Mojca*
|
bejba vse naj naj vnaprej tudi od mene. Jutri bom cel dan v službi, potem pa piknik na Ljubljanici in bom zihr pozabla . Če pa se spomnem tudi fajn, bolje dvakrat kot nikoli a ne
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 17:40:38
|
|
|
|
annnna
|
JOOOOOJ mene pa glih kolegica klicala da se je začelo ma danes rok, ma popadke na 10 min pravi da se zdaj počasi najeta pa da bota šla počasi noter in da sploh ni tak hudo...hihihi kak sem vesela komaj čakam da mai bo dobu prijatlčka
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 18:05:21
|
|
|
|
babysolza
|
O annna, kolk lepo! Sam da ne bo še tebe kaj prehitro prijelo!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 18:20:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, mene nazaj s sončka- je bilo kar fajn samo če ne bi na čase tako popihalo. Me je skrbelo, da bom imela ene 10 strani za prebrati, pa vidim, da ta čas niste kaj veliko čvekale,
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 18:41:58
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz pa sem jezna Sem se odločila da grem v HM po eno dekco in kompletek za . Najprej me jezi to, da je v BTCju nek obvoz in kot kreten čakaš v vrsti ker folk izsiljuje. Ampak ok, to sem vedela vnaprej in se nisem sekirala. Potem pa pridem v Citypark, naprej pol ure iščem parking, potem pa v HM šok. Na otroškem oddelku je bila vrsta na blagajni čez celo trgovino in to večinoma odrasli, ki se jim ne da čakat na navadnih blagajnah. No, sem pobrala šila in kopita in šla domov, potem pa še parkinga pred blokom bi bilo, tako da sem zabluzila brezveze...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 18:50:22
|
|
|
|
anaj22
|
za vse ki ste dons opravle preglede sm se najedla čokolade pa je ful začel razgrajat A je kera gledala zdele svet na kanlu A, sm ratala tko živčna da bi ravnateljico OŠ v Kočevju kr Mislm da si 12 letna deklica glih nebi zmiselna da se ji je kej tazga zgodl Itak pa pedagogi pa socjalna v slo ne nardijo nč Bejba vse naj naj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 19:00:08
|
|
|
|
tajči27
|
oj...bejba vse naj naj tud v mojem imenu,sej veš če slučajno jutri pozabim ..a zdaj bomo pa lahko kak shod naredile me ko smo iste torbe naročile ...upam da jo kmal dobim,mi je tko cart...ma pr nas tud ni blo nobenga dežja danes je pa pihalo tle na celjskem ful...pa danes je baje zofka...ma jst ta svet redko gledam,ravno tolk da mi laufa tv,kr je tak šinfarski dnevnik,pa tko kot ena črna kronika mi deluje...zato tud novic ne berem,ker se sam jezim pol...grrrr
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 19:12:35
|
|
|
|
she29
|
Ojla bambine, ste veliko napisale danes .bom prebrala takoj ko tole napišem. tud jaz sem imela danes pregled-ctg.včeraj je bla tko mirna na ctg da je rekla ginekologinja naj še danes enkrat pridem.no in danes pa bil ctg super.sem pa rekla naj mi zmeri še pretoke skos popokovino, ker me je včeraj malo prestrašila, no in so tudi pretoki bli bp. tko da sem vesela . ima že 3kg . potem sem imela pa tisto dekompresijsko masažo, po kateri se mi zdi pa še bolj brca . potem pa na kosilce in v nabavo še nekaterih stvari za .zdaj pa sem končno doma in izpod tuša.uf res je vroče danes.moj je od včeraj službeno v Grazu, jutri pa se vrne . A naj mu kaj naročim da prinese iz Graza za ? Se katera spozna če je v Grazu kaj takega za kupit?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 19:15:19
|
|
|
|
alea01
|
ej babe!!!! Ve ste čist . Kolk enih strani. Pa cela ura je šla, da sem prebrala. Zdej pa naj komentiram? Ni šans! Vem o čem ste čvekale, kaj pa o kateri posameznici, bi pa vse pomešala . Torej za vsaki za tisto, zakaj si je zaslužila. Sama najbolj ve Sem imela danes pregled in ctg. Vse je kul. Vaginalno me ni nič pregledala in naslednji pregled je 5.06, rok pa imam 11.06 . To je mal čudno, a ne? Je še rekla, če prej ne bo kaj.... Tko, da mogoče več sploh ne bom imela pregleda.... Aja, pa puža se je končno obrnila na glavo . To je inteligenca, Vročino ful slabo prenašam. V stanovanju je klima v avtu je pa včeraj crknila . Avto pa VW in nov , no skoraj nov . Sem se skuhala do doma . Ponoči spim samo v gatah.... Vroče mi je, mojega pa zebe... Skoz je bilo obratno in tudi skoz sem spala z zokni Smrčanje- moj tudi tolk nabija, da čepki nič ne pomagajo in zato vsake tolk časa gre eden od naju drugam spat, da se pol jaz in on naspiva, ker drgač ga pa ful prebutam Sem danes spet neke cunjice nakupila in to roza. Čist sem not padla. Sam, da če pol ne bo puža....Jao meni Mislim ,da imam tudi vse stvari za v kufer in zdej samo še kufer moram najdit in spakirat Sem šla danes mal v službo pogledat in so se me sodelavke komaj nagledale- baje da sem ful luštna in moram biti noseča, ker sem res fejst baba - moram se mal pohvalit, no... . Tako pozabim an tistih 12kg, ki sem jih pridelala in pol so me kr slikale z mobiji . Ma, so hecne. So mi pa polepšale dan Zdej je pa nastala ena velika salama. Saj vam ni treba brat
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 19:24:38
|
|
|
|
tajči27
|
ti kr piši salamice,jih je z užitkom brat...fino da se je bebica obrnila ,jst mam pa še en pregled 28,5 pol pa nevem če ne bom morala hodit kr v porodnišnico na preglede ...sej po eni strani bi raje kr not ostala par dni pred akcijo,ker sem sama doma veliko pa bi me panika,ko bi se začelo že itak me je strah ...en teden imaš samo prej kot jaz...uh se bližamo a ne?...a veš da men je tud vroče zadnje čase pa potim se ko se prej niti nisem ...ja jst sem se tud zmenla z dragim,da bo mogu spakirat drugam spat če bo tko zlo smrčal..kaj pa češ...že itak slabo spim,pol mi pa še te urce odvzame...čeprav jst sem tud začela kr neki govorit v spanju,hehe...no kolkr spim pač...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 19:37:23
|
|
|
|
*Mojca*
|
Kakšna je procedura z EA v Kranju? A se je treba it prej kaj dogovarjat. Me vedno bolj mika Kranj, ker v Postojni ima tašča vse pod kontrolo in bo vedela pred mano da sem rodila
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:07:52
|
|
|
|
l.daisy
|
hej... najprej odgovor na zadnje vprašanje mojci: EA se v kranju plača 175 €... moraš iti prej k anstezistu/ki na razgovor, vsak dan od 10-12. ure, ampak je bolje, da pokličeš prej, da ne čakaš brezveze... je pa dostopna 24/7... aja, še telefon od P (ti dam kar centralo): 04 2082 800... anestezist je pa dr. rozman in anestezistka dr. pavlović... zdaj grem pa brat nazaj.. še dobro, da nimate takega daru govora kot včeraj...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:12:45
|
|
|
|
alea01
|
ej, na polovici maja smo in je že čas, da gre katera rodit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:17:00
|
|
|
|
lunca14
|
Čer,danes imam novo nalogo za vas ,včeraj so bila imena ,danes pa kaka igrica za predšolske otroke o čebelici,ali karkoli o čebelah,saj nekaj sem že sama našla,a nobena inf.ni odveč.Namreč v vrtcu imajo že cel mesec projekt vse o čebelah,sedaj mi je pa zmanjkalo idej,Maj je pa ful ponosen ,če prinese kej. Naya....samo še ti se nisi javila s pregleda,kako? Vsem ostalim pa za uspešne preglede.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:19:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 ej, na polovici maja smo in je že čas, da gre katera rodit Jst se javim za začetek meseca,sem ko cunja,prejšnji teden sem se hvalila kako fantastično se počutim,sedaj pa ,otekam,vse pritiska dol,vezi bolijo,ne spim,mali nagreba-no to kar naj,brez energije,ne prenašam vročine,visok pritisk.......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:23:58
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz se javim... lahko tudi za danes.... zdaj popoldne me je začelo zvijat sto na uro... se sploh ne neha.. tako kot tik pred menstruacijo, ko samo čakaš, da priteče, da sprosti pritisk... uuuuuuffffffff...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
l.daisy ti boš pa po moje že ta teden rodila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:29:14
|
|
|
|
l.daisy
|
ninny, a ni tako, da se popadek začne in neha? jaz imam stalno občutek, da me zateguje spodaj... samo včasih malo bolj zareže...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja te zaboli in neha za par minut potem pa spet, občutek je pa tako kot pri menstruaciji
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:33:50
|
|
|
|
anaj22
|
ojla moje noge so kot od slonice , so za 2 št. večje tok so zatečene pravte da boste začele štartat za v P, jest bom še mal počakala sva se tko z zmenila jest pa še sploh nisem mela ctg bom 26 k mam pregled kdaj ga mam. Lunca kakšna igrica? a v tem smislu da napihneš balone nanje prilepiš listke da co kot rožice pol pa iz kartona nardiš čebelico, malčki pa tekmujejo kdo popoka največ balonov. A si mislna kej v tem smislu?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:36:09
|
|
|
|
l.daisy
|
ninny, najboljše, da si začnem potem zapisovat, da bom vsaj videla v kakšnih intervalih se pojavlja... zdaj recimo čutim napetost spodaj v trebuhu, boli pa ne... to je to, kar sem govorila... da naj bi kao vedele, kdaj se začne zares... no jaz ne vem... spet samo ugibam... lahko pa da je samo lažni alarm...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 20:37:25
|
|
|
|
tteeaa
|
Ojla! Vsem, ki ste bile na pregledih in ctg-jih čestitike za dobre izvide . Pri meni vse po starem, edino trebuh mi je zrastel čez noč, še malo pa bo prav velik . No, toliko, zdaj pa hitim nazaj na kavč, ker me že zateguje v spodnjem delu trebuha. papa....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?