Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:28:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Počakaj, da se rodi, pa boš potem videla. Res. Ja, še najbolj se nagibam v to smer. Saj takoj na začetku ga itak ni priporočljivo stavit v ležalnik a ne? Ja, saj.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:29:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa raje vidim, da sem sama šofer-težje mi je biti zraven,... Ja se strinjam. Ampak to zato, ker manj čutim rukanje in luknje na cesti kot če sem sovoznik.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:30:00
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja se strinjam. Ampak to zato, ker manj čutim rukanje in luknje na cesti kot če sem sovoznik. Točno! Lepše sedim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:30:08
|
|
|
|
babysolza
|
Ja, tako sem mislila-vidiš, dobro, da znaš brati med vrsticami
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:31:11
|
|
|
|
RMRM
|
men je težko vozit predvsem zaradi naslonjala in ga mam res bolj položno, pa še od avta nisem tko navajena, ker on se od kar sem jaz doma vozi z mojim, da naklepa km, ker pravim naj crkne sedaj, ko je le-ta še v garanciji (avto mislim )
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bil moj ljubi polo čist poln od vseh teh trebuhov. Če ste bile 3 nosečke not, bi vam gladko lahko rekel, da je polči registriran za 5 ljudi in da mora 1 ven!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:31:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
vrsticami Pa za porodniški dopust. Jeeeeej!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:32:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Če ste bile 3 nosečke not, bi vam gladko lahko rekel, da je polči registriran za 5 ljudi in da mora 1 ven!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:33:29
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Je bil moj ljubi polo čist poln od vseh teh trebuhov. Če ste bile 3 nosečke not, bi vam gladko lahko rekel, da je polči registriran za 5 ljudi in da mora 1 ven!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:33:37
|
|
|
|
babysolza
|
Ja se strinjam. Ampak to zato, ker manj čutim rukanje in luknje na cesti kot če sem sovoznik. Točno! Lepše sedim Sam to je pa res! Čeprav moj pazi in ful lepo vozi čez kake luknje. Ker sicer hitro sliši, da sredi ceste pa ne bi rada vozila. Jaz pa imam še en recept, če ne bo hotel ven: a poznate ta famozni drevored pred Logatcem? Zaščiten, najdaljši, še iz Napoleonovih časov itd. - in se seveda ceste, ki pelje skozi, ne sme nič popravljat, ker škodi drevescem. Tam te fajn preruka in mam že plan, kako se bom vozila gor pa dol. Začnem po 10. juniju, takrat je luna pa bo mogoče že ta pomagala.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:34:24
|
|
|
|
she29
|
jaz sem pa pojedla skledo češenj.... ja, ta gugalnik imajo v bušiju in moj možek se je kar zaljubil vanj in ko greva v bušija ga skoz šlata . Mene moti to, da ga z ne moreš prenašat..... Kot sem rekla, bomo videli.... alea01 jaz bi tud češnje jedla .pa so že dobre?od kod pa si, da so že češnje? meni je pa tale ležalnik ful scenski: http://www.mami.si/si/page/detail/gitm/7274/mode/window/cmd/bigimage/
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:35:02
|
|
|
|
alea01
|
mene mož ne spusti za volan in tašča tudi ne. Sta sklenila zavezo Zadnjič ko sem šla na CSD me je delavec, ki dela pri nam fural okoli. Mi je bilo ful bad
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:35:38
|
|
|
|
babysolza
|
Če ste bile 3 nosečke not, bi vam gladko lahko rekel, da je polči registriran za 5 ljudi in da mora 1 ven! Sam res več ne znam pisat. V avtu sva bili 2 nosečki, ta tretjo (ki to ni več ) sva šli pa pogledat. Zadnji stoli so bli pa polni darilc.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:36:27
|
|
|
|
tweetek
|
annnna, žal mi je da so v Mb taki bedni - ti kar poskusi še kje drugje, se strinjam s tabo da rajši me potrpimo ko bebice... Pa tvoji sestrici - zihr je ful vesela! vročina - jaz sem očitno hkrati v menopavzi in noseča - ker me je včeraj ene trikrat kar oblil. Sem kar švoh ratala, pa tok mi je blo vroče - se mi je zdelo da mam likalnik namest ksihta ... Samo zatekam pa ne tolko - malo proti večeru... pranje - jaz sem oprala vse kar pride v stik direkt s kožo od bebe (ker ne moreš podložit) - se pravi, lupinico (je težko podlagat ko ga moraš not pripet) , posteljnino (ampak ne nepremočljive podoge ker daš itak rjuhco čez), cotke, obrobo za košek, dekico za zamotat (ker se jo uporablja brez prevleke), tekstilne igračke ki jih lahko prijema v roke in so za starost 0+, prevleko od ležalke (ozr tiste babywelt reči z igralnim lokom) , ker sem jo dobila s podstrehe in je prašna, pa plenice, brisačke in prevleko za previjalno. Držala sem se etiket, s tem da sem plenice prala v glavnem na 60 C. Itak jih pol še polikaš. Prala sem pa kar z arielom, pa cotke in pleničke sem dvojno splakovala. Mislim da res ne rabiš dajat stvari kuhat če so nove. kaja bravo za službo! Drugač imaš pa prav d aje zdaj najbolj važna Šefi so pa večinoma hudi pomankljivi na področju komunikacij pa bolj take sorte da se ne upajo rečt bobu bob. Če že majo tok plače, bi bli lahko vsaj ornk deci anaj- glede CSD - jaz nimam nič lepega za povedat. Jih bom ravno danes klicala ker sem oddala papirje 25.4. pa še nisem dobila odločbe. Anja, naju zgleda ne marajo beyba za RD!!!!! pa za pregled in za rihtanje papirjev...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:36:33
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 lunca14- si zgasnila? Tak ne boš mogla odpreti nove strani...... Jaz upam, da mi ne zameriš, ko se pa sam zezam Šla sva na sprehod z malim,sedaj pa sem čist hin,pa še na dež se pripravlja,še en aurca pa greva horizontalo ......mali akrobat se skoz muva,pa pritiska za ven,ampak mora ostat še dva tedna not,ker moram še par stvari narest,med drugim tud pripravt torbo,pa posteljico sestavt,pa sikce naepit.....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:37:38
|
|
|
|
alea01
|
she- češnje so na tržnici zrastle . Mene pa tašča vozi kot jajce. Se ful boji in za vsako luknjo se mi opraviči in je čist paf... Si predstavljate, da me ona pelje v P?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:37:41
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz pa imam še en recept, če ne bo hotel ven: a poznate ta famozni drevored pred Logatcem? Zaščiten, najdaljši, še iz Napoleonovih časov itd. - in se seveda ceste, ki pelje skozi, ne sme nič popravljat, ker škodi drevescem. Tam te fajn preruka in mam že plan, kako se bom vozila gor pa dol. Začnem po 10. juniju, takrat je luna pa bo mogoče že ta pomagala. Jaz se samo parkrat peljem od doma in domov, pa bo "rukanje" čist zadostovalo, ko imamo tako uničeno cesto. So namreč delali blok in pustili za sabo katastrofalno stanje. No, imamo pa obljubljen asfalt skoraj do hiše, upam le, da ga ne bodo delal ravno takrat, ko bom mogla rodit, ker pol bom mogla kar helikopter naročit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je tud nekaj takih luknjastih ulic, tako da jih bom uporabila če bo sila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:40:04
|
|
|
|
babysolza
|
Ja zdajle sem se pa spomnila kaj sem prej pozabila povedat: jaz tudi nisem več tako zaspana zvečer (10. uro dočakam brez problema ), vroče je pa ful. Včeraj je blo prav pasje. Pa še tejle naši radiatorji so vsak dan večji.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:41:45
|
|
|
|
babysolza
|
Pa zdajle sem tudi opazila, da smo zavzeto na misiji: Junijčice - 4. del. Katera bo šla odprt novo temo, da bomo še bolj čvekale?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:42:24
|
|
|
|
alea01
|
a se mi je puža spet obrnila, če čutim brce spodaj? Packa, packasta.... Včeraj je imela glavico dol, zdej se mi pa zdi, da je glavica gor. Tolk se obrača in obrača, naenkrat se bo kar ven obrnila in mi sploh ne bo treba it rodit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:42:41
|
|
|
|
RMRM
|
do kolk pa moramo pridet
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja res smo pridne . Ne vem ena naj se odloči in naj jo odpre, 2. del sem jaz odprla, 3. del Didlinaa tako da je sedaj za 4. del ena druga na vrsti
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 16.5.2008 10:43:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM do kolk pa moramo pridet 200
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?