majra
|
Čer! Mi smo v procesu uspavanja in mamica mora takoj iskoristit priliko za RR. Nisem bila gor že dan in pol Danes smo na veliko zapravljali. Katja je dobila poletno garderobo. Smo pa bili danes v Pikapolonici, kjer smo kupili voziček in dejansko manjkajo dva dela. Bi mi ga takoj dali, ampak nimajo nobenega takega vozička na zalogi. Bodo naročili, upam da dobimo čimprej. Sedaj tako lepo, toplo vreme, mi pa v košari. Kaj čmo Dobro, da imamo pri stari mami še enega in bo lahko Katja uživala v njem, ker bo na počitnicah v soboto. Grejo ati in mami pokušat kakšna je bila letina Metliške črnine in Belokranjcana na Vinsko vigred Triš, kak je Žan super ispadel na sliki. Katja zgleda na sliki za osebno ko mali rambo Vaney, mi imamo pediatrinjo v Metliki, dr. Ivoševič in kar se strokovnosti tiče ji popolnoma zaupam. Mi imamo kar fejst po nogici in rokici, pa je rekla da je to suha koža, kar je imela pa po obrazu je pa rekla, da se koža še vedno čisti. Upam, da se je zmotila pri diagnozi. Lahko se dobimo okoli 11, ni problema. Povejte kje SuzanaKK, super tale zadeva! Nam ne bi prišla v poštev, se ne nosi nevem kako rada, pa še brcat ne bi mogla-ni šans. Al bi pa bilo mogoče pametno, bi bila bolj mirna, se ne bi bala, da mi poleti iz rok Lara Urssyy krči so pa lahko še vedno, tudi našo včasih tako zvije, da je joj, ampak na srečo hitro popusti. Mi imamo zvečer do pol osmih čas, da se spravimo v posteljico, drugače je jok in stok. Zaspi pa sama, včasih ji moram parkrat dat dudo, se je zgodilo tudi ža 10x, potem si da rokico na čelo in zaspi, zmeraj ista fora. Zadnjih par dni je pa fletno se obrnit na bok in tako zaspati. Imamo že ritual in upam da potraja. Kg-sem bila že na teži pred porodom, ampak sem jih zadnji mesec in pol spet pridelal velikoooo nazaj- katastrofa Katee, za čimprejšnjo ozdravitev
|