mml
|
Dan, pri nas vse po starem . Matic se nejadel, pokakal, popljuval mene in sebe in zdaj zadovoljna parlamentira s svojimi prijateljčki v igralnici, ko se bo naveličal, se bova pa spravila ven...No mogoče bi bilo dobro, če bi si jaz privoščila še zajtrk, sicer bom na sprehodu tečna, ker bom lačna... urrssy te čisto razumem, meni je tudi hudo, če ne uspem potolažiti Matica, po tem gapa vzame oči in je v trenutku OK,...Očitno potrebujejo naši sončki včasih kakšno spremembo, da se resetirajo, ko se zaciklajo. Je pa tudi res, da lahko jokajo, ko so preutrujeni, da bi zaspali. Upam, da bo takih trenutkov čim manj klepetka, sani, nussy, ursulina lepo vas je bilo videti in poklepetati z vami , lunca mi je prav žal, da sem te zamudila, no pa kdaj drugič mala pikica upam, da je poštar dostavil ustrezno kuverto danes (no mogoče bo pa šele jutri, ker sem bila precej pozno na pošti) vaney atropijski dermatitis je oblika alergije, ki se kaže s suho kožo, ki se lušči in srbi, otroci se zato praskajo, včasih tudi do krvi. Delno je lahko posledica alergije na hrano, sproži pa ga lahko tudi stres, pogosto se zadeva umiri, ko otroci nekoliko zrastejo, lahko se pojavlja pa tudi pri odraslih. Se mi pa zdi, da v TEMLE članku lepo opisujejo kako in kaj. Upam, da ti bo v pomoč ljubljana super si, da si se spravila plezat in sploh, da si imel zraven otroke suzana proti celulitu najbolj pomaga miganje, ni druge...vse žavbe so samo za pomoč, približno enako je pa učinkovito, če se 5 minut masiraš z navadno kremo ali losjonom za telo ali pa s posebnimi pripravki, bistvena je masaža. Držim pesti, da bo Aljažu všeč v novi pridobitvi triš super ste obrigit lepo, da si se oglasila, ti verjamem, da ti pri vseh opravilih zmanjkuje časa za RR katee kako je pa s tabo? Ti vročina še vedno narašča ali se je že umirila? Upam, da si že boljše ursalara upam, da se glas kmalu vrne nana a imaš danes tudi kakšen izpit ali sem čisto pomešala? Bom za vsak slučaj držala pesti Grem zajtrkovat, preden se Matic naveliča igralnice