|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
14.5.2008 22:44:11   
ljubljana
Sploh vas ne dohajamuser posted image  
Sem kot z drugega planeta enostavno mi ne znese več brat.
Včeraj smo šli v Italijo plezat na Napoleoniko, slikice sledijo, potem pa na ogled gradu Miramare. Z eno besedo noro!!!!!!

Smo pogledeal če se da s tremi otroki plezat. Pa je kar šlo.

Danes sem šla v C&A in v H&M pa imajo v C&A občutno ceneje, kvaliteta pa ista. Kupili smo 4 pajacke s kratkimi hlačkami in rokavčki, enega brez rokavov, en cel komplet... V H&m je bil pajacek 9.90, v C&A pa 5.60. Mislim, da je razlika več kot očitna.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.5.2008 22:44:48   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

A lahko prosim eno od prisotnih, da pogleda če se meni vidi v nickname-u trakec? Jaz namreč vidim samo url naslovuser posted image , pa sem prekopirala kot vedno.

Ne ne vidim trakca ,le napis za trakec.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.5.2008 22:46:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ah, bo že... lusa pa ima tako ali tako zlate otroke.

Ja Lusa si pa res zasluži zlate sončkeuser posted image ,naši pa lahko malo tudi ponagajajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.5.2008 23:08:09   
TRIŠ
Evo še obljubljene slikice iz obhajila

user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.5.2008 23:09:40   
TRIŠ
Zdej grem pa spat ker že vsi spijo,le jaz še smetim na RR-uuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
   [Brisano sporočilo]
14.5.2008 23:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 6:52:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.5.2008 7:18:54   
martinca
dobro jutro!
vaney,
upam da nima Anže tega atopičnega dermatitisa. user posted image za njega, zate pa en user posted image za boljše počutje.

alfabeta, ne ne vidi se.

triš,lepe slikice. pa kaka fotogenična familija ste. ste vsi tako luštni na fotografijah od prvega do zadnjega. user posted image prav lepo vas je pogledat

vse ki ste praznovali vse naj naj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.5.2008 8:06:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- ja bi pa res lahko prišla. Ti ti ti jih dobiš po riti...

Naslednjič prideva, ker zdaj vidim, da nam gre brez problema tudi do Lj...no, vsaj včeraj je šlo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
in mi ne gre dol niti dekauser posted image

A tud tebi ne? Meni tudi ne...user posted image  Bom morala kako drugo pot ubrat, že vidim.

Smo že tri...samo jaz vem zakaj ne gre dol.user posted image

Zakaj pa? A premal user posted image ?user posted image user posted image

Najbrž bi naši user posted image najbolj veseli, če bi bilo samo od tega odvisno, pa mislim, da ne vpliva kaj preveč na deke.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, kaj ti Domačica ne pusti hujšatuser posted image

Ja Domačica, pa Milka, pa jagodni tiramisu...user posted image

TRIŠ prav fletna družinica ste. Dobro shopingiraj danes, pa čimveč bonov spravi v promet.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.5.2008 8:07:24   
Sunny Morning
Vsem obmesečnim slavljenčkom user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.5.2008 8:44:36   
Sunny Morning
Samo toliko, da nas pomaknem malo višje.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.5.2008 9:37:22   
ursalara
user posted image Čaw čvekice!Evo Lara se je napapalauser posted image in zdaj spančka dalje
user posted image
Najpej vsem hvala za pestke in lepe želje danes je že malo bolje samo je še vedno na slabem glasu!user posted image
Urssyy evo zateuser posted image vem da ti je težko samo naj ti povem da si najboljša mama na svetu!

Triš nimam besed res ste frav ena fletna družinica res hude fotke!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.5.2008 9:38:49   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana, saj tekočine jaz ogromno spijem, in to samo vodo, samo za telovadbo sem bila pa že od nekdaj bolj lena. Bila sem suhica, jedla kolikor hotela in to je blo to. Zdaj sem pa že malo v letih, pa nosečnost in sem opazila, da ga imam, pa rit mi zelo grdo dol visi, poletje pa pred vrati. user posted image

Suzana,sprijazni se,vedno ne bomo izgledale kot manekenke,saj jaz sem tudi nezadovoljna s sabo,sploh zdaj,ko imam še nekaj trebuha,pa 5kg preveč.Bom pa naredila vse kar je v mojih močeh,da bom poleti bolj srečna.Najbolj pomembni je pa,da si mamica,kajne?

intruder,v ritko daš samo konico termometra.
Kaj je to sleepy wrap?

obrigit,sem se že večkrat spomnila nate,da se nič več ne oglasiš.user posted image za pikeca inuser posted image za krst.

vaney,upam,da nisi preveč žalostna,vseeno upam,da ni tako hudo.Pošiljam ti vse lepe želje sveta.

mala pikica,seveda lahko handlaš v naših trgovinah,samo meni je neprijetno,edino če res vidim,da je nekaj ful dražje potem si upam kaj reči. In saj sem jaz tudi za vse sama,moj dela svoje reči in jaz mu niti ne rečem nič,ker se mi zdi,da kakšna mama pa sem,če ne obvladam svojega otroka,kaj šele bo ko bo večji.Zato skušam lepo sama uredit,ko pa mi kak dan prekipi pa se razjezim in izbruhnem.In potem je vse ok nekaj dni...in potem spet jovo na novo.

Alfabeta,bo treba nekaj strorit na trakcu.Nič ni...samo pisanje...

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.5.2008 9:41:01   
nana35
Triš,lepe slikice.Sem prehitro oddala pa sem še videla,da je še ena stranuser posted image .

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.5.2008 9:48:32   
mala pikica
Kako pa to, da je danes tako mirno tukaj? Ni, ni, nobene ni...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.5.2008 9:59:20   
SuzanaKK
Jaz samo pozdravim, ker imam malega v naročju. Je tečko, ane banane pri nas ne užgejo.
Mala pikica kaj je to štorklja?

Nana pa je res lepo biti mamica!user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.5.2008 10:16:39   
sani1
Ja lepo vreme je in je tukaj zatišje...
Tudi midve se odpravljava na sprehod.

triš- res ste lepi

ljubljana- svaka ti čast, da že plezaš

Vsem, ki danes praznujete pa vse najlepše!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.5.2008 11:13:19   
mala pikica
varna prihodnost...  So me poklicali po telefonu, zastavili par vprašanj in za to smo dobili lep paket. Na koncu pa so me vprašali, če želim vedeti kaj več o olajšavah pri dohodnini v zvezi z otroci. Seveda sem rekla, da ja. No, in danes se je na vratih pojavil zavarovalni agent user posted image
Paket je sicer fajn, kar nekaj dobrih stvari (robčki Pampers, Aventova flaška, cucelj od Mam-a, Hippove kašice, čaji, palčke za ušesa, vzorčki Aptamila 3,...), me pa jezi, da vsem tem stvarem zelo hitro preteče rok uporabe user posted image Zato pa jih dajejo v takšne pakete...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.5.2008 11:36:56   
vaney
dan.

midva sva že nazaj, sva peljala staro mamo na previjanje, Grega nama je pobegnil nekam v Kranj en avto gledat z očetom, midva si pa narediva kosilo, danes bodo kar tortelini s sirom v bešamel omaki (katee, ti je kaj znanouser posted image ), jaz bi itak lahko živela od riža in testenin+ bele omakice (triš, tvoj možek bi umrl pri meni od lakoteuser posted image ), potem pa greva z eno kolegico v Metliko, me je prosila za družbo pri šopingu, temu se pa jaz ne morem upretiuser posted image jutri se dobimo Belokranjke, v soboto grem v Lj bone izkoristit....uf, imamo gužvo, pa naj še kdo reče, da imamo preveč časa, ko smo na porodniški in domauser posted image

triš, res super slikice, kako ste vsi trije fotogeničniuser posted image zdaj vem, zakaj so v vrtcu vprašali, če je Matica prišel iskat starejši bratecuser posted image user posted image vidva oba zgledata še zelo mlada, če bi po videzu sodila, bi rekla, da imaš šele prvega otroka, ne pa že 2 skoraj najstnika domauser posted image

danes sem že malo boljše volje, malo po zaslugi tega mazila, sem mu do sedaj namazala 4x, pa se mi zdi, da je že malo boljše. veliko zaslugo za moje boljše počutje pa ima mala pikica - HVALAuser posted image user posted image user posted image (samo povej mi še to - mazilo se maže samo po flekih,ne?)

sunny, nekaj sem ti hotela napisat, pa sem sproti pozabila (sem že starauser posted image )

grem kuhat kosilo, tortelini me vabijouser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.5.2008 11:39:20   
mml
Dan,

pri nas vse po starem user posted image . Matic se nejadel, pokakal, popljuval mene in sebe in zdaj zadovoljna parlamentira s svojimi prijateljčki  v igralnici, ko se bo naveličal, se bova pa spravila ven...No mogoče bi bilo dobro, če bi si jaz privoščila še zajtrk, sicer bom na sprehodu tečna, ker bom lačna...

urrssy te čisto razumem, meni je tudi hudo, če ne uspem potolažiti Matica, po tem gapa vzame oči in je v trenutku OK,...Očitno potrebujejo naši sončki včasih kakšno spremembo, da se resetirajo, ko se zaciklajo. Je pa tudi res, da lahko jokajo, ko so preutrujeni, da bi zaspali. Upam, da bo takih trenutkov čim manj user posted image

klepetka, sani, nussy, ursulina lepo vas je bilo videti in poklepetati z vami user posted image , lunca mi je prav žal, da sem te zamudila, no pa kdaj drugič user posted image

mala pikica upam, da je poštar dostavil ustrezno kuverto danes (no mogoče bo pa šele jutri, ker sem bila precej pozno na pošti) user posted image

vaney atropijski dermatitis je oblika alergije, ki se kaže s suho kožo, ki se lušči in srbi, otroci se zato praskajo, včasih tudi do krvi. Delno je lahko posledica alergije na hrano, sproži pa ga lahko tudi stres, pogosto se zadeva umiri, ko otroci nekoliko zrastejo, lahko se pojavlja pa tudi pri odraslih. Se mi pa zdi, da v TEMLE članku lepo opisujejo kako in kaj. Upam, da ti bo v pomoč user posted image

ljubljana super si, da si se spravila plezat in sploh, da si imel zraven otroke user posted image

suzana proti celulitu najbolj pomaga miganje, ni druge...vse žavbe so samo za pomoč, približno enako je pa učinkovito, če se 5 minut masiraš z navadno kremo ali losjonom za telo ali  pa s posebnimi pripravki, bistvena je masaža. Držim pesti, da bo Aljažu všeč v novi pridobitvi user posted image

triš super ste user posted image

obrigit lepo, da si se oglasila, ti verjamem, da ti pri vseh opravilih zmanjkuje časa za RR user posted image

katee kako je pa s tabo? Ti vročina še vedno narašča ali se je že umirila? Upam, da si že boljše user posted image

ursalara upam, da se glas kmalu vrne user posted image

nana a imaš danes tudi kakšen izpit ali sem čisto pomešala? Bom za vsak slučaj držala pesti user posted image

Grem zajtrkovat, preden se Matic naveliča igralnice

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.5.2008 11:52:31   
mala pikica
sani štorklja je podobno kot sling.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.5.2008 11:52:48   
Alfabeta
Dan!

Hvala tistim, ki ste pogledale pod nick, ampak jaz res ne vem kaj je narobeuser posted image

Sem pa tako user posted image  danes. Ne bomo namreč dobili vrtcauser posted image , meni se bo pa odpeljalo. Kam na pa dam malo? Doma je ne morem pustiti, ker je tašča veliko bolehna in bom potem morala dopust jemati, kadar bo ona zanič, toliko dopusta pa sploh nimam. Ajej, res ne vem kaj bom. Pa tako sem bila optimistična. Ne bom več, bom od danes naprej pesimist, če bo kaj nucalouser posted image user posted image

Kaj več pa ne vem kaj bi povedala, ker imam v glavi samo ta VVO.

Čestitke vsem ob obmesečnici.

Pa da ne pozabim na Triš... Res ste lušni.user posted image

cao!

Aja, še to. Sva imela včeraj s sinom, to je taprvi, ponovno testiranje za alergije in ti dohtarji.... Ji rečem, da ne rabi delati kožnih testov, ker ne bo pokazalo, ker ima on drisko kot reakcijo. In se ne pusti prepričat in reče malemu, da ne bo treba nič krvi dat, da samo malo po rokici popiše in potem nakapa gor alergene in z eno palčko pritisne. Seveda se mali strinja, samo da ni treba krvi dat, ker jo je dal že nebroj-krat. Pa ona to naredi in dober da  sin sedi pri meni v naročju, ker mu je en alergen pozabila dat in če neb jaz čveknila zakaj ga ni... Je rekla sestra, da dober, da mame včasih nos zraven molijo...No, in seveda ni nič pokazalouser posted image , kot da nisem povedala. No, potem so mu pa še krvi vzeli in bi skoraj vsi iz bolnišnice pobegnili od dretjauser posted image , ker se tega najbolj boji. Pa še "obljubila mu je", da ne bo potrebno. Za povrh vsega pa vprašam kdaj bodo rezultati in reče, da čez 14 dni. in jaz skoraj oči tam pustim in se zgrozim in reče:" No, potem pa ta petek pokličite, pa boste izvedeli"user posted image

No takle mamo!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 15.5.2008 12:00:51 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.5.2008 13:32:11   
mala pikica
vaney ni se treba zahvaljevati, z veseljem user posted image Jaz s tem mazilom mažem kar po celem telesu, najprej tam, kjer nima nič, potem pa še predele z izpuščaji.

mml Gašper se zelo, zelo zahvaljuje za paketek user posted image in se že zelo veseli čofotanja user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.5.2008 13:45:08   
SuzanaKK
Živjo!

Midva z aljažem spet preiskušava mt, zaenkrat je tiho in se ne buni, meni pa odgovarja, da imam proste rokeuser posted image .
Katee mi je naročila, da vam sporočim, da ima očitno virozo, ker jo boli glava, ponoči je imela spet vročino. Pogreša vas in zvečer se bo sama kaj javila.

Nič, jaz grem pa zdaj bone printat, če bomo šli popoldne kaj v H&M zapravljat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.5.2008 13:54:45   
urssyy
Hvala vsem za spodbudne besede. Nisem pomislila na to, da bi lahko bila utrujena.......in je res, da jo moram vedno jaz uspavati ....sicer ne spi....razen zvečer.Da mi zaspi jo moram najprej uspavati v rokah in ko zaspi jo lahko položim kamorkoli....spi dalje. Kako pa ve uspavate svoje dojenčke??A vam spijo približno ob istih urah??
Mala pikica tudi moja Vivien ima rdeči flek - lišajek na obrazu in mi je P rekla, da ima suho kožo in mi je v lekarni nekaj namešala ter sem jo stem mazala, ampak nič ni pomagalo. Tak da bom prihodnjič vprašala ponovno P. kako s tem.

Mala pikica piše........Kaj pa če bi se me z urssyy enkrat dobile, recimo v Rogaški? Pa mogoče pride še katera celjanka....JAZ SEM KOJ ZAAAAAAAA.......ČASTIM VSE S KAVICO IN SLADOLEDOM 

Vivien je imela ob dopolnjenem 4. mesecu 5800 g in je 62,5 cm velika.

TRIŠ čudovita drućina ste, pa vsi ste tak lušni...cotike perem vse skupaj......termometer imam iz lidla , merim v ritki
Jutri grem v Celje in med drugim tudi v H&M izkoristiti bone....hvala "tisti", ki jih je shranila v pdf na forumuser posted image .

Glede kilogramov tudi jaz jih moram še 5 dol spravit. Pa tolk prehodim dnevno z malo na rokah, pa sekiram se....sam ne gre niti gramček doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.