|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
13.5.2008 13:12:28   
Aja1
Max, kaj če bi ti dala kakšno sliko tvoje nove frizure na ogled? user posted image
pa tudi Tjaša in Niko lahko malo pokažeš...pa tastarga tut, da ne bo užaljen user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.5.2008 13:13:19   
Aja1
MucaMaca, čestitke. Vidva praznujeta ravno en teden pred nama user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.5.2008 14:31:23   
majas
Oj!
Službe konec...vem kako je bilo vse vredu ja... jaz se na začetku preveč razveselim, ker na začetku so vsi lepi in prijazni...potem pa ... marsikdo mi je rekel, da naj ne bom preveč vesela ker neveš kaj pride, pa sem si mislila-eh... Zdaj pa nevem več kaj naj... Res bi rada šla stran ker ne prenesem da hodim iz službe slabe volje.

Urška-mogoče špelo moti svetloba. Mi imamo zaprta polkna, pa spi do 8ih, 9ih. Če pa prespimo pri moji mami pa je tudi že ob 7ih uf ko svetloba pokuka.

Kaja spančka že od 12ih, jaz pa hitro kuhat.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.5.2008 14:52:48   
Zamima
majas, zelo mi je žal zate user posted image ,.... držim pesti, da boš nardila kaj bo najbolje user posted image
Moj dan se je začel ubitačno, tamala je bila sitna, očitno se ni dovolj naspala, potem sem ugotovila, da v vrtcu nimajo niti ene plenice več, ne vem zakaj povejo, da jih spet rabi, ko porabijo tazadnjo?!, sem bila prepričana, da jih imajo še kake tri in da ne bo sile, če je danes ne prinesem,... ne rabim posebej povdarjat, da sem spet totalno brez denarja user posted image , in če ne bo jutri otroški nakazan, bom znorela!

no, danes sem šla po plenice nazaj čez most, pa pol še enkrat nazaj v mesto user posted image ,...

So me pa konec koncev razveselili z novico, da sem prišla v drugi krog in da imam jutri ponovno razgovor, zato vsi MOČNOOOO držite pesti, ker te službe si pa želim  bolj kot karkoli!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.5.2008 20:55:28   
majas
Zamima hvala... jaz tudi upam, ker še sama nevem kaj naj nardim da bo prav... bo čas že pokazal.
Pa držim MOOOČNo pesti jutri

Lahko noč

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.5.2008 21:17:41   
Aja1
Zamima, tudi jaz bom jutri držala pesti za tvojo službo.

Sem pa ravnokar likala... Teh moževih srajc se nabere en kubik user posted image ... Pa kje sploh piše, da je likanje žensko opravilo user posted image . In kaj je delal moj ta čas? Spal- ne spal...smrčal user posted image . Sem ga prosila, da naj vsaj zlaga, da bo šlo hitreje....ja, pajade user posted image .

Jutri imam pa spet tadolg šiht...se mi že zdaj ne da. V četrtek bo pa moj popoldan z Nejo, jaz pa po dveh letih v šoping s prijateljico v Lj (zadnje čase imam vedno mojga in Nejo s sabo in zaključimo šopingiranje v pol ure s skoraj (ali pa čisto) praznim vozičkom). Upam, da najadem kaj zame za oblečt. Zadnje čase kupujem samo za Nejo. Rada bi si kupila krilo, ki pride po hlačah, pa kakšne hlače,...

Zdaj pa počasi v mižule.

Nočko vsem novembrkam.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.5.2008 21:35:49   
Aja1
Sem prej pozabila napisat, da si je pa danes naš Timi (pes) zlomil tačko  user posted image . Je nekaj opletal okrog koles in je kolo padlo nanj (na tačko)....bošček... Zdaj ima pa oprrnico, pa še po injekcije mora it parkrat user posted image . Sploh ne vem, kako je to ratalo, da je kolo padlo direkt na njegovo tačko... Vse je bilo v sekundi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.5.2008 22:18:39   
majas
A joj... bogi kuža... Saj živalicam hitro zaceli. Zdaj pa ga le na veliko cartajte user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.5.2008 23:06:32   
atanja
user posted image user posted image za službe.

Pa za kužka da čimbolje preživi zlom.

majas-se ti jaz pridružim glede službe. Jaz sem si pa še v petek vzela čas, in se razpištolila da če ne bo boljš mi bo čist dol padl. pa so se šefi mal zresnl pa se z mano strinjal Sam majo to butasto logiko v glavi zlepleno-in je danes blo že spet po ta strem razen da mi ful v rit lezejo.
Jutr bom poklicala pa jima povedala da mam dost. da sem zaposlena za 6h in bom sam za tok delala. Res pa še to je tok plačen da se mi kozla. .

No meni pa mali ful joka v vrtcu. sem mislna da zaradi tega k mojga ni blo pa se še vedno kar joka. V igralnco gre takoj, pa tudi k pridem se nič ne joka. Sam baje da vmes se pa fulll. Čeprav se mi zdi da tok kakor govori ni hudo.

Lep pozdravček

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.5.2008 8:58:54   
majas
Atanja-vsaj nisem edina. Jaz sem zaposlena za 4ure. Ampak pri meni je problem ker se nevem razpištoliti in se postaviti za se. Bom danes spila enega takratkega user posted image ne hecam se... upam da se bom enkrat le postavila zase... zakaj bi morali drugi vedno delati tako kot njim paše jaz pa sem vedno tiho.. in potem me lahko vsi izkoriščajo user posted image

Spale do 7.30, pojedle zajztk, spile kavico. Zdaj pa grem pospravljat pa nimam nobene volje. Moram pa posesati in posteljnino preoblečti. Saj ko bom začela bo že bolje-nevem zakaj se je vedno tako težko spraviti k temu user posted image

lep dan

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
14.5.2008 9:44:02   
Anonimen
Tudi jaz imam novo fizurco. Pred kratkim sem se ostrigla na paža in mi je ful všeč. Pa še en komplet za ravnanje, kodranje itd. las sem si kupila, moram se še navadit na te zadvešne, ampak zgleda kar obetavno.
Sosed nas je včeraj spet razveselil z gnojnico na travnikih pred hišo. user posted image Smrdi za znoret. user posted image Zunaj pa tako lepo vreme. Sva včeraj prav zadunfale z Ano, pa sva bile samo kakih 20 minutk zunaj.

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.5.2008 13:17:09   
Anonimen
Da nas povlečem iz 2.strani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.5.2008 14:02:05   
max81
hej babnce, dejte mi prosim povedat, kdo plača kosilo za krst...tašča je prtrosla eno tako stvar, da je meni kr nerodn povedat...skratka z mojim se ne strinjava s tem, ker se meni zdi ful grdo, da more nekdo, ki je povabljen na krst dati denar za kosilouser posted image ...to pa pol zgleda tako...no tko račun je na mizi zdej pa si plačejte kosilo WTFuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.5.2008 14:11:34   
Zamima
Razgovor uspel, vsaj jaz sem dala vse najboljše od sebe, zdaj pa čakam, da mi sporočijo, če so me sprejeli. user posted image Držite tačke še naprejuser posted image

Max, kosilo za krst sem plačala sama, tudi torto sem plačala samauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.5.2008 14:55:43   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81

hej babnce, dejte mi prosim povedat, kdo plača kosilo za krst...tašča je prtrosla eno tako stvar, da je meni kr nerodn povedat...skratka z mojim se ne strinjava s tem, ker se meni zdi ful grdo, da more nekdo, ki je povabljen na krst dati denar za kosilouser posted image ...to pa pol zgleda tako...no tko račun je na mizi zdej pa si plačejte kosilo WTFuser posted image user posted image user posted image

Že pred kosilom se zmeni, da kelner tebi prinese račun, pa bo mer.

Če pa bo kdo želel plačat, naj potem tebi da, kolikor misli dat.
Lahko še zaslužiš...user posted image

Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.5.2008 15:44:10   
Nogavica
Zamima, sem držala pesti in jih držim še naprej, da ti sporočijo dobro novico.

Jaz pa prosim za pestke jutri ob 12h. user posted image

max81, ne znam ti povedat glede krsta, ker ga nismo imeli.

MucaMaca, daj fotko, da te vidimo z novo frizuro. max81, ti pa tudi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.5.2008 16:30:27   
Anonimen
Prej

user posted image

Potem

user posted image

Sam ne se smejat, ker sem grozna na slikah.

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 14.5.2008 16:31:07 >

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.5.2008 17:12:43   
Nogavica
MucaMaca, paše ti. Se mi zdi, da te pomladi. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.5.2008 19:36:27   
Aja1
MucaMaca, ja paše ti. user posted image

Zamima, super...držimo pesti še narej. Nogavica, zate pa jutri. Veliko sreče!

Sem pa danes merila Nejo. Ima 83 cm (tam nekje) in 11,5 kg.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.5.2008 21:42:45   
Anonimen
A ste že vse pod kovtrom?

Ne vem, zakaj fotk nisem nalimala v album. Mi ni všeč tole izpostavljanje. No hvala za komplimente. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.5.2008 23:21:45   
krfjolca
Mucamaca - dvomim, da prav veliko ljudi bere čvek novembrk razen nas samih, v albume jih več pokuka user posted image . Ti pa zelo paše nova frizura. Jaz sem tudi kupila danes barvo, samo še nisem imela časa, da bi se pobarvala, bom jutri.

Sva pa danes z dragim končno finiširala kopalnico. Po vseh kolobocijah, ki sva jih imela z dostavo (pol niso naročili, narobe pripeljali, pa še kar pri eni omari nimava pravih ročajev ... user posted image ), je končno fertik. Sva dala gor še ogledalo (narejeno po meri, ker nisva nobenega lepega dobila drugje) in luči, pa je prav luštno izpadlo (no ja, edino en rob ogledala sva malo obkrušila user posted image , tako da sem tja postavila lonček za ščetke, da se ne vidi). Bom jutri poslikala.

Da še omenim - spet pišem blog, tako da če je kaka od tu brala, preden sem starega skenslala, je spet na naslovu krfjolca.blogspot.com in ni zaklenjen.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.5.2008 8:28:12   
Zamima
jutro,...

jaz sem danes cela živčna, kar čakam, da se me usmilijo in me pokličejo, da pridem delat user posted image , bom kar jokala, če me ne vzamejo user posted image user posted image ,...
ker za tako službo po moje ne bo nikdar več niti šanse da pridem na razgovoruser posted image

držite pesti res MOČNO MOČNOOOOOO pa še nekaj teh mi pošljite: user posted image

hvala user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 15.5.2008 8:29:32 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.5.2008 10:12:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mucamaca - dvomim, da prav veliko ljudi bere čvek novembrk razen nas samih, v albume jih več pokuka user posted image . Ti pa zelo paše nova frizura. Jaz sem tudi kupila danes barvo, samo še nisem imela časa, da bi se pobarvala, bom jutri.

Imaš prav ja, samo jaz bi dala album kar lepo pod ključek. user posted image

Zamima, **** user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zate! Pa Nogavica drži se danes! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.5.2008 11:00:40   
Anonimen
Zamima, upam, da nam kmalu sporočiš dobro novico. user posted image

Tudi pri meni se nekaj odpira glede službe. Držite pesti, da se izteče dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.5.2008 11:37:43   
Aja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki iščete službo.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 15.5.2008 11:38:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?