![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 13:12:28
|
|
|
|
Aja1
|
Max, kaj če bi ti dala kakšno sliko tvoje nove frizure na ogled? pa tudi Tjaša in Niko lahko malo pokažeš...pa tastarga tut, da ne bo užaljen
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 13:13:19
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca, čestitke. Vidva praznujeta ravno en teden pred nama
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 14:31:23
|
|
|
|
majas
|
Oj! Službe konec...vem kako je bilo vse vredu ja... jaz se na začetku preveč razveselim, ker na začetku so vsi lepi in prijazni...potem pa ... marsikdo mi je rekel, da naj ne bom preveč vesela ker neveš kaj pride, pa sem si mislila-eh... Zdaj pa nevem več kaj naj... Res bi rada šla stran ker ne prenesem da hodim iz službe slabe volje. Urška-mogoče špelo moti svetloba. Mi imamo zaprta polkna, pa spi do 8ih, 9ih. Če pa prespimo pri moji mami pa je tudi že ob 7ih uf ko svetloba pokuka. Kaja spančka že od 12ih, jaz pa hitro kuhat.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 14:52:48
|
|
|
|
Zamima
|
majas, zelo mi je žal zate ,.... držim pesti, da boš nardila kaj bo najbolje Moj dan se je začel ubitačno, tamala je bila sitna, očitno se ni dovolj naspala, potem sem ugotovila, da v vrtcu nimajo niti ene plenice več, ne vem zakaj povejo, da jih spet rabi, ko porabijo tazadnjo?!, sem bila prepričana, da jih imajo še kake tri in da ne bo sile, če je danes ne prinesem,... ne rabim posebej povdarjat, da sem spet totalno brez denarja , in če ne bo jutri otroški nakazan, bom znorela! no, danes sem šla po plenice nazaj čez most, pa pol še enkrat nazaj v mesto ,... So me pa konec koncev razveselili z novico, da sem prišla v drugi krog in da imam jutri ponovno razgovor, zato vsi MOČNOOOO držite pesti, ker te službe si pa želim bolj kot karkoli!
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 20:55:28
|
|
|
|
majas
|
Zamima hvala... jaz tudi upam, ker še sama nevem kaj naj nardim da bo prav... bo čas že pokazal. Pa držim MOOOČNo pesti jutri Lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 21:17:41
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, tudi jaz bom jutri držala pesti za tvojo službo. Sem pa ravnokar likala... Teh moževih srajc se nabere en kubik ... Pa kje sploh piše, da je likanje žensko opravilo . In kaj je delal moj ta čas? Spal- ne spal...smrčal . Sem ga prosila, da naj vsaj zlaga, da bo šlo hitreje....ja, pajade . Jutri imam pa spet tadolg šiht...se mi že zdaj ne da. V četrtek bo pa moj popoldan z Nejo, jaz pa po dveh letih v šoping s prijateljico v Lj (zadnje čase imam vedno mojga in Nejo s sabo in zaključimo šopingiranje v pol ure s skoraj (ali pa čisto) praznim vozičkom). Upam, da najadem kaj zame za oblečt. Zadnje čase kupujem samo za Nejo. Rada bi si kupila krilo, ki pride po hlačah, pa kakšne hlače,... Zdaj pa počasi v mižule. Nočko vsem novembrkam.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 21:35:49
|
|
|
|
Aja1
|
Sem prej pozabila napisat, da si je pa danes naš Timi (pes) zlomil tačko . Je nekaj opletal okrog koles in je kolo padlo nanj (na tačko)....bošček... Zdaj ima pa oprrnico, pa še po injekcije mora it parkrat . Sploh ne vem, kako je to ratalo, da je kolo padlo direkt na njegovo tačko... Vse je bilo v sekundi.
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 22:18:39
|
|
|
|
majas
|
A joj... bogi kuža... Saj živalicam hitro zaceli. Zdaj pa ga le na veliko cartajte
|
|
RE: November 2006 - 3. del 13.5.2008 23:06:32
|
|
|
|
atanja
|
za službe. Pa za kužka da čimbolje preživi zlom. majas-se ti jaz pridružim glede službe. Jaz sem si pa še v petek vzela čas, in se razpištolila da če ne bo boljš mi bo čist dol padl. pa so se šefi mal zresnl pa se z mano strinjal Sam majo to butasto logiko v glavi zlepleno-in je danes blo že spet po ta strem razen da mi ful v rit lezejo. Jutr bom poklicala pa jima povedala da mam dost. da sem zaposlena za 6h in bom sam za tok delala. Res pa še to je tok plačen da se mi kozla. . No meni pa mali ful joka v vrtcu. sem mislna da zaradi tega k mojga ni blo pa se še vedno kar joka. V igralnco gre takoj, pa tudi k pridem se nič ne joka. Sam baje da vmes se pa fulll. Čeprav se mi zdi da tok kakor govori ni hudo. Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 8:58:54
|
|
|
|
majas
|
Atanja-vsaj nisem edina. Jaz sem zaposlena za 4ure. Ampak pri meni je problem ker se nevem razpištoliti in se postaviti za se. Bom danes spila enega takratkega ne hecam se... upam da se bom enkrat le postavila zase... zakaj bi morali drugi vedno delati tako kot njim paše jaz pa sem vedno tiho.. in potem me lahko vsi izkoriščajo Spale do 7.30, pojedle zajztk, spile kavico. Zdaj pa grem pospravljat pa nimam nobene volje. Moram pa posesati in posteljnino preoblečti. Saj ko bom začela bo že bolje-nevem zakaj se je vedno tako težko spraviti k temu lep dan
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 9:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz imam novo fizurco. Pred kratkim sem se ostrigla na paža in mi je ful všeč. Pa še en komplet za ravnanje, kodranje itd. las sem si kupila, moram se še navadit na te zadvešne, ampak zgleda kar obetavno. Sosed nas je včeraj spet razveselil z gnojnico na travnikih pred hišo. Smrdi za znoret. Zunaj pa tako lepo vreme. Sva včeraj prav zadunfale z Ano, pa sva bile samo kakih 20 minutk zunaj.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 13:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Da nas povlečem iz 2.strani.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 14:02:05
|
|
|
|
max81
|
hej babnce, dejte mi prosim povedat, kdo plača kosilo za krst...tašča je prtrosla eno tako stvar, da je meni kr nerodn povedat...skratka z mojim se ne strinjava s tem, ker se meni zdi ful grdo, da more nekdo, ki je povabljen na krst dati denar za kosilo ...to pa pol zgleda tako...no tko račun je na mizi zdej pa si plačejte kosilo WTF
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 14:11:34
|
|
|
|
Zamima
|
Razgovor uspel, vsaj jaz sem dala vse najboljše od sebe, zdaj pa čakam, da mi sporočijo, če so me sprejeli. Držite tačke še naprej Max, kosilo za krst sem plačala sama, tudi torto sem plačala sama
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 14:55:43
|
|
|
|
Žiga
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 hej babnce, dejte mi prosim povedat, kdo plača kosilo za krst...tašča je prtrosla eno tako stvar, da je meni kr nerodn povedat...skratka z mojim se ne strinjava s tem, ker se meni zdi ful grdo, da more nekdo, ki je povabljen na krst dati denar za kosilo ...to pa pol zgleda tako...no tko račun je na mizi zdej pa si plačejte kosilo WTF Že pred kosilom se zmeni, da kelner tebi prinese račun, pa bo mer. Če pa bo kdo želel plačat, naj potem tebi da, kolikor misli dat. Lahko še zaslužiš... Ž.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 15:44:10
|
|
|
|
Nogavica
|
Zamima, sem držala pesti in jih držim še naprej, da ti sporočijo dobro novico. Jaz pa prosim za pestke jutri ob 12h. max81, ne znam ti povedat glede krsta, ker ga nismo imeli. MucaMaca, daj fotko, da te vidimo z novo frizuro. max81, ti pa tudi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 16:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej Potem Sam ne se smejat, ker sem grozna na slikah.
< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 14.5.2008 16:31:07 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 17:12:43
|
|
|
|
Nogavica
|
MucaMaca, paše ti. Se mi zdi, da te pomladi.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 19:36:27
|
|
|
|
Aja1
|
MucaMaca, ja paše ti. Zamima, super...držimo pesti še narej. Nogavica, zate pa jutri. Veliko sreče! Sem pa danes merila Nejo. Ima 83 cm (tam nekje) in 11,5 kg.
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 21:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste že vse pod kovtrom? Ne vem, zakaj fotk nisem nalimala v album. Mi ni všeč tole izpostavljanje. No hvala za komplimente.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 14.5.2008 23:21:45
|
|
|
|
krfjolca
|
Mucamaca - dvomim, da prav veliko ljudi bere čvek novembrk razen nas samih, v albume jih več pokuka . Ti pa zelo paše nova frizura. Jaz sem tudi kupila danes barvo, samo še nisem imela časa, da bi se pobarvala, bom jutri. Sva pa danes z dragim končno finiširala kopalnico. Po vseh kolobocijah, ki sva jih imela z dostavo (pol niso naročili, narobe pripeljali, pa še kar pri eni omari nimava pravih ročajev ... ), je končno fertik. Sva dala gor še ogledalo (narejeno po meri, ker nisva nobenega lepega dobila drugje) in luči, pa je prav luštno izpadlo (no ja, edino en rob ogledala sva malo obkrušila , tako da sem tja postavila lonček za ščetke, da se ne vidi). Bom jutri poslikala. Da še omenim - spet pišem blog, tako da če je kaka od tu brala, preden sem starega skenslala, je spet na naslovu krfjolca.blogspot.com in ni zaklenjen.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 8:28:12
|
|
|
|
Zamima
|
jutro,... jaz sem danes cela živčna, kar čakam, da se me usmilijo in me pokličejo, da pridem delat , bom kar jokala, če me ne vzamejo ,... ker za tako službo po moje ne bo nikdar več niti šanse da pridem na razgovor držite pesti res MOČNO MOČNOOOOOO pa še nekaj teh mi pošljite: hvala
< Sporočilo je popravil Zamima -- 15.5.2008 8:29:32 >
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 10:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Mucamaca - dvomim, da prav veliko ljudi bere čvek novembrk razen nas samih, v albume jih več pokuka . Ti pa zelo paše nova frizura. Jaz sem tudi kupila danes barvo, samo še nisem imela časa, da bi se pobarvala, bom jutri. Imaš prav ja, samo jaz bi dala album kar lepo pod ključek. Zamima, **** samo zate! Pa Nogavica drži se danes!
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 11:00:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Zamima, upam, da nam kmalu sporočiš dobro novico. Tudi pri meni se nekaj odpira glede službe. Držite pesti, da se izteče dobro.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 15.5.2008 11:37:43
|
|
|
|
Aja1
|
za vse, ki iščete službo.
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 15.5.2008 11:38:11 >
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?